2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παραγουάη - Βραζιλία

9/6/2021 03:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 418
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1058 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βραζιλία - Παραγουάη στις 2/2/2022

Προϊστορία

2/2/2022 ΒραζιλίαΠαραγουάη 4 - 0
9/6/2021 ΠαραγουάηΒραζιλία 0 - 2
28/6/2019 ΒραζιλίαΠαραγουάη 0 - 0
29/3/2017 ΒραζιλίαΠαραγουάη 3 - 0
30/3/2016 ΠαραγουάηΒραζιλία 2 - 2
28/6/2015 ΒραζιλίαΠαραγουάη 1 - 1
17/7/2011 ΒραζιλίαΠαραγουάη 0 - 2*
9/7/2011 ΒραζιλίαΠαραγουάη 2 - 2
11/6/2009 ΒραζιλίαΠαραγουάη 2 - 1
15/6/2008 ΠαραγουάηΒραζιλία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 10,641 4.9%
X
€ 16,689 7.7%
2
€ 189,924 87.4%
Over
€ 33,404 48.0%
Under
€ 36,225 52.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

116 ψήφοι:

Κακή η παράδοση της Βραζιλίας στην Ασουνσιόν

Κακή η παράδοση της Βραζιλίας στην Ασουνσιόν

Παραγουάη και Βραζιλία αναμετρούνται στην Ασουνσιόν για την 6η αγωνιστική των προκριματικών αγώνων της Νοτίου Αμερικής για το Μουντιάλ του Κατάρ.

* Αήττητη η Παραγουάη στα τέσσερα τελευταία ματς που φιλοξένησε την Βραζιλία στα πλαίσια προκριματικών Μουντιάλ (2-2-0).

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς την περασμένη αγωνιστική (4/6) στο Μοντεβιδέο και απέσπασε ισοπαλία 0-0 με την Ουρουγουάη. Έκλεισε σωστά τους χώρους και απειλήθηκε ελάχιστα από την αντίπαλο της, ενώ η ίδια είχε μονάχα μια καλή φάση από εκτέλεση φάουλ.

Μετά το παιχνίδι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μπερίσο δήλωσε: «Ήταν ένα τακτικό ματς. Η Ουρουγουάη παρατάχθηκε με πέντε στην άμυνα, κάτι που δεν περιμέναμε και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Ήμασταν καλά οργανωμένοι αμυντικά. Ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια».

Ήταν η 3η διαδοχική ισοπαλία της, ενώ παραμένει αήττητη μετά από πέντε αγωνιστικές στην προκριματική φάση, έχοντας όμως μόλις μία νίκη (1-4-0). Παραμένει σε τροχιά πρόκρισης, όντας στην 4η θέση με 7 βαθμούς, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με Ουρουγουάη και Κολομβία. Παράλληλα βρίσκεται στο -2 από το 3ο Εκουαδόρ και ο στόχος είναι να τερματίσει εντός πρώτης πεντάδας. Αρκετά σκληρή ομάδα με τον Μπερίσο στον πάγκο της, μετρώντας 7 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα σε 9 επίσημα ματς (1-7-1).

Κόντρα στην Ουρουγουάη παρατάχθηκε με επιθετική τριάδα τους Αλμιρόν, Άνχελ Ρομέρο και Όσκαρ Ρομέρο, ωστόσο ο Μπερίσο αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι μπορεί να αλλάξει το σχηματισμό στο σημερινό με την Βραζιλία: «Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ξανά τρεις επιθετικούς όπως με την Ουρουγουάη, όμως ο αριθμός των επιθετικών δεν είναι πάντα το κλειδί. Έχει να κάνει πάντα πως γίνεται η σύνδεση με την άμυνα και ο τρόπος που επιτυγχάνεται το επιθετικό τρανζίσιον», ανέφερε ο Αργεντινός, ο οποίος παραδέχτηκε πως ενδεχομένως αλλάξει θέση τον σταρ Αλμιρόν: «Δεν έπαιξε ένα άνετο παιχνίδι, πρέπει να παίζει πιο κοντά στους επιθετικούς».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει προκύψει κάποιο «φρέσκο» πρόβλημα. Απόντες λόγω τραυματισμού ο γκολκίπερ Φερνάντεθ (Μποταφόγκο) και ο αμυντικός Ριβέρος (Μπρόντμπι).

Πιθανή Ενδεκάδα: Αντονι Σίλβα – Ρόχας, Γκόμεζ, Βαλμπουένα, Αλντερέτε – Σάντσες, Βιγιασάντ, Λουκένα – Ο. Ρομέρο, Α. Ρομέρο, Αλμιρόν

Η αποστολή της Παραγουάης:

Τερματοφύλακες: Σίλβα (Πουέμπλα), Αγκιλάρ (Ολίμπια), Εσπινόλα (Γοδόι Κρουζ), Ορτίθ (Όνσε Κάλντας)

Αμυντικοί: Γκόμεζ (Παλμέιρας), Αλόνσο (Ατλέτικο Μινέιρο), Μπαλμπουένα (Γουέστ Χαμ), Αρζαμέντια (Σέρο Πορτένιο), Εσκομπάρ (Κρουζ Αζούλ), Ρόχας (Ρίβερ Πλέιτ), Αλντερέτε (Χέρτα Βερολίνου), Εσπινόλα (Σέρο Πορτένιο), Ντουάρτε (Σέρο Πορτένιο), Μαρτίνεζ (Ρίβερ Πλέιτ)

Μέσοι: Ρομέρο (Σαν Λορέντζο), Σάντσεζ (Αμέρικα), Βιγιασάντι (Σέρο Πορτένιο), Γκαμάρα (Αλ-Τααβούν), Πίρις Ντα Μότα (Φλαμένγκο), Χιμένεζ (Σικάγο Φάιαρ), Καρντόζο (Σέρο Πορτένιο), Μορέλ (Γκουαρανί), Κούμπας (Νιμ), Μαρτίνεζ (Λιμπερτάδ), Οχέδα (Ολίμπια)

Επιθετικοί: Αλμιρόν (Νιούκαστλ), Ρομέρο (Σαν Λορέντζο), Μπαρέιρο (Λιμπερτάδ), Σαμούδιο (Ρίζεσπορ), Γκονζάλεζ (Τίγκρες), Άβαλος (Αρχεντίνος Τζούνιορς), Εντσίσο (Λιμπερτάδ)

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Δεν έβγαλε μάτια με την εμφάνιση της αλλά κέρδισε με 2-0 το Εκουαδόρ εντός έδρας και έκανε το 5x5 στην προκριματική φάση. Απείλησε ελάχιστα στο πρώτο ημίχρονο αλλά «καθάρισε» το ματς με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 65’ ο Ριτσάρλισον άνοιξε το σκορ μετά από κλέψιμο έξω από την περιοχή, ενώ στις καθυστερήσεις ο Νεϊμάρ σκόραρε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Έχει το απόλυτο μετά από πέντε αγωνιστικές στην προκριματική φάση και μόνο να αυτοκτονήσει θα χάσει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ. Έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα των προκριματικών με 14-2 τέρματα. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της αλλά την ίδια ώρα έδειξε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι.

Μετά την λήξη του αγώνα με την Παραγουάη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τιτε αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση παικτών και προπονητικού επιτελείου σχετικά με την συμμετοχή ή την αποχή της ομάδας από το Κόπα Αμέρικα καθώς και τους λόγους που το κάνουν. Υπενθυμίζεται πως πριν μερικές μέρες το τουρνουά ανέλαβε να φιλοξενήσει η Βραζιλία, καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του στην Αργεντινή και στην Κολομβία. Ωστόσο, αυτή η απόφαση προκάλεσε τις αντιδράσεις μέσα στο στρατόπεδο της «Σελεσάο», αφού ο κορωνοϊός συνεχίζει να «θερίζει» την χώρα, η οποία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μαύρης λίστας σε θανάτους παγκοσμίως.

Μάλιστα, κυκλοφορούσαν σενάρια που ήθελαν την Ομοσπονδία να «τελειώνει» τον Τίτε μετά το ματς με την Παραγουάη θεωρώντας τον υπεύθυνο για τις αντιδράσεις των παικτών κατά της συμμετοχής στο Κόπα Αμέρικα. Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, Ροτζέριο Καμπόκλο τέθηκε σε διαθεσιμότητας ενός μήνα αντιμετωπίζοντας σοβαρές κατηγορίες από υπάλληλο για σεξουαλική παρενόχληση υπαλλήλου. Ο 82χρονος Αντόνιο Νούνες που ανέλαβε καθήκοντα προσωρινού προέδρου στην Ομοσπονδία ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα Τίτε και πως ο Βραζιλιάνος είναι ένας προπονητής που έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες στην «Σελεσάο».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Ντάγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα), παραμένει εκτός ο έμπειρος στόπερ Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι). Σε σχέση με το ματς κόντρα στο Εκουαδόρ ο Τίτε εξετάζει την συμμετοχή του Ζεσούς στην ενδεκάδα αντί του Μπαρμπόσα, ενώ είναι πιθανό ο Έβερτον Ριμπέιρο να πάρει τη θέση του Φρεντ. Θα λείψουν ξανά λόγω τραυματισμών ο δεξιός μπακ Ντάνι Άλβες (Σάο Πάουλο), ο σέντερ μπακ Βερίσιμο (Μπενφίκα), ο μεσοεπιθετικός Κουτίνιο (Μπαρτσελόνα) και ο στράικερ Πέδρο (Φλαμένγκο).

Πιθανή Ενδεκάδα: Αλισον – Ντανίλο, Μαρκίνιος, Μιλιτάο, Αλεξ Σάντρο – Κασεμίρο, Εβερτον Ριμπέιρο, Πακετά – Ριτσάρλισον, Γκαμπριέλ Ζέσους, Νέιμαρ

Η αποστολή της Βραζιλίας:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Βέβερτον (Παλμέιρας)

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντανίλο (Γιουβέντους), Άλεξ Σάντρο (Γιουβέντους), Λόντι (Ατλέτικο Μαδρίτης), ΜΙλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Κάιο (Φλαμένγκο), Φελίπε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Έμερσον (Μπέτις)

Μέσοι: Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Πακετά (Λυών), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ριμπέιρο (Φλαμένγκο), Ντάγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Γκάμπριελ Ζεζούς (Μάντσεστερ Σίτι), Ριτσάρλισον (Έβερτον), Έβερτον (Μπενφίκα), Γκάμπριελ Μπαρμπόσα (Φλαμένγκο), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Περίεργο το κλίμα στην Βραζιλία μετά τα όσα έχουν γίνει με τη διεξαγωγή του Κόπα Αμέρικα σε βραζιλιάνικο έδαφος, το σκάνδαλο που έχει σκάσει με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και την -ανυπόστατη όπως φαίνεται- φημολογία για αποχώρηση Τίτε. Η «Σελεσάο» εμφανίστηκε επηρεασμένη κόντρα στο Εκουαδόρ και πήρε δύσκολη νίκη, ενώ τώρα πηγαίνει στην Ασουνσιόν για να κάνει το 6x6 απέναντι στην σκληροτράχηλη Παραγουάη. Η «αλμπιρόχα» είναι αήττητη στα προκριματικά και έχει καλή εντός έδρας παράδοση με την Βραζιλία (2-0-0). Λαμβάνοντας υπόψη και τη δυσκολία των Βραζιλιάνων στο σκοράρισμα στα τελευταία παιχνίδια, το Under 2.5 μοιάζει καλή επιλογή.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  1 Βραζιλία 17 45 14 3 0 40:5
  8 Παραγουάη 18 16 3 7 8 12:26
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο suhler, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες