3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βραζιλία - Παραγουάη

Προϊστορία

2/2/2022 ΒραζιλίαΠαραγουάη 4 - 0
9/6/2021 ΠαραγουάηΒραζιλία 0 - 2
28/6/2019 ΒραζιλίαΠαραγουάη 0 - 0
29/3/2017 ΒραζιλίαΠαραγουάη 3 - 0
30/3/2016 ΠαραγουάηΒραζιλία 2 - 2
28/6/2015 ΒραζιλίαΠαραγουάη 1 - 1
17/7/2011 ΒραζιλίαΠαραγουάη 0 - 2*
9/7/2011 ΒραζιλίαΠαραγουάη 2 - 2
11/6/2009 ΒραζιλίαΠαραγουάη 2 - 1
15/6/2008 ΠαραγουάηΒραζιλία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 288,733 93.9%
X
€ 11,701 3.8%
2
€ 7,051 2.3%
Over
€ 25,336 41.1%
Under
€ 36,302 58.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

81 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

2

10

Σουτ εκτός εστίας

4

76%

Κατοχή μπάλας

24%

1

Οφσάιντ

1

0

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

1

5

Αλλαγές

5

8

Φάουλ

13

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 32344
Διαφορά ποιότητας

Διαφορά ποιότητας

Η Βραζιλία υποδέχεται την Παραγουάη για την 16η αγωνιστική των προκριματικών της Νοτίου Αμερικής.

Τι ισχύει:Προκριματικά της Ν. Αμερικής για το Μουντιάλ 2022. Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα της ασιατικής ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι απέναντι στο Εκουαδόρ ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με 1-1. Μόλις στο 6’ κατάφερε να προηγηθεί με μία κοντινή προβολή του Καζεμίρο και εννιά λεπτά μετά έμεινε με παίκτη παραπάνω εξαιτίας ενός «δολοφονικού» χτυπήματος του αντίπαλου τερματοφύλακα στον Κούνια. Πέντε λεπτά μετά βέβαια έμεινε και η ίδια με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Έμερσον, το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση αλλά η ίδια κρατούσε το υπέρ της σκορ. Στην επανάληψη είχε ευκαιρία με τον Ζεσούς να «κλειδώσει» τη νίκη της αλλά τελικά από μία στημένη φάση στο 75’ δέχτηκε την ισοφάριση.

Δεν αλλάζει κάτι για την ίδια, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της απλά είδε την Αργεντινή να την πλησιάζει στους τέσσερις βαθμούς. Παραμένει αήττητη στα προκριματικά, ο κόουτς Τίτε παρατάσσει την καλύτερη ομάδα αλλά σίγουρα όλοι αγωνίζονται χωρίς μεγάλη πίεση. Έχει την καλύτερη επίθεση (28) και την καλύτερη άμυνα (5) και πλέον στόχος είναι να μην γνωρίσει καμία ήττα ως το τέλος.

«Ψάχνουμε μία ισορροπία μεταξύ εμπειρίας και νεότητας, μεταξύ σώματος και μυαλού. Η μεγάλη πρόκληση είναι να χτίσουμε μία ομάδα η οποία θα μπορεί να δείχνει και την ατομική της ποιότητα. Να κάνουμε ένα σύνολο που οι παίκτες θα μπορούν να έχουν καλύτερη εμφάνιση», σημείωσε ο κόουτς Τίτε.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Έμερσον και Μιλιτάο. Θετικός στον κορωνοϊό ο μπακ Άλεξ Σάντρο. Δεν ακολούθησαν την αποστολή οι επιθετικοί Νεϊμάρ, Φιρμίνο και Ριτσάρλισον.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Βέβερτον (Παλμέιρας)

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Άλεξ Σάντρο (Γιουβέντους), Μιλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Τέλες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Έμερσον (Τότεναμ), Γκάμπριελ (Άρσεναλ)

Μέσοι: Κουτίνιο (Άστον Βίλα), Πακετά (Λυών), Ζέρσον (Μαρσέιγ), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Καζεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Έβερτον (Φλαμένγκο), Μπρούνο Γκιμαράες (Λυών)

Επιθετικοί: Γκάμπριελ Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης), Άντονι (Άγιαξ), Ραφίνια (Λιντς), Ματέους Κούνια (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ροντρίγκο (Ρεάλ Μαδρίτης).



ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Ουρουγουάη την προηγούμενη αγωνιστική και γνώρισε την ήττα με 1-0. Στάθηκε τυχερή στο πρώτο μέρος καθώς είδε δύο φορές την αντίπαλο να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Σίλβα, με την ίδια βέβαια να κρατάει ανέπαφη την εστία της. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης βέβαια έμεινε πίσω στο σκορ και δεν είχε κάποια αντίδραση σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Στην ουσία «έσβησαν» οι όποιες ελπίδες είχε για να φτάσει την 5η θέση καθώς έμεινε έξι βαθμούς μακριά από την Ουρουγουάη με τρία παιχνίδια να παραμένουν. Πληρώνει τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος όπου μετράει τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της χωρίς μάλσιτα να έχει καταφέρει να σκοράρει.

«Η Βραζιλία και η Αργεντινή είναι πάνω από κάθε άλλη ομάδα στη Νότια Αμερική και μία έλλειψη δεν μπορεί να επηρεάσει όλο το σύνολο. Ο μόνος τρόπος που μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας, γνωρίζοντας ότι είναι καλύτεροι. Δεχτήκαμε το γκολ από την Ουρουγουάη και έπειτα ήταν σαν να τελείωσε το παιχνίδι, αυτό πρέπει να αλλάξει», τόνισε ο κόουτς Σκελότο.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι o αμυντικός Γκόμες και ο μέσος Ρόχας. Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Κούμπας.

H αποστολή της Παραγουάης:

Τερματοφύλακες: Σίλβα (Πουέμπλα), Αγκιλάρ (Ολίμπια), Ρόχας (Νασιονάλ), Γκονζάλες (Πόρτο Β’).

Αμυντικοί: Ρόχας (Ρίβερ Πλέιτ), Μπαλμπουένα (Ντιναμό Μόσχας), Γκόμες (Παλμέιρας), Αλόνσο (Κράσνονταρ), Μαρτίνες (Ρίβερ Πλέιτ), Αρζαμεντία (Κάντιθ), Πατίνιο (Σέρο Πορτένιο), Μπενίτεζ (Σέρο Πορτένιο), Εσκομπάρ (Κρουζ Αζούλ).

Μέσοι: Ορτίς (Μοντερέι), Ματίας Ρόχας (Ρασινγκ), Βιγιασάντι (Γκρέμιο), Οχέδα (Ολίμπια), Αλμιρόν (Νιούκαστλ), Μαρτίνεζ (Λιμπερτάδ), Μεδίνα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Παρέδες (Πόρτλαντ), Ρίτσαρντ Σάντσες (Αμέρικα).

Επιθετικοί: Σανάμπρια (Τορίνο), Κάρλος Γκονζάλες (Τίγκες) Σαμούδιο (Τολούκα), Ενσίσο (Λιμπερτάδ), Αμαρίγια (Λίγκα ντε Κίτο), Μοράλες (Σέρο Πορτένιο).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βραζιλία ακόμα και αδιάφορη έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι σε μία Παραγουάη που στην ουσία έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση της 5ης θέσης. Δεν έχουν λόγο να κλειστούν οι φιλοξενούμενοι και τουλάχιστον θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις παρά το γεγονός πως σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Θα πάμε με το over.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  1 Βραζιλία 17 45 14 3 0 40:5
  8 Παραγουάη 18 16 3 7 8 12:26
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο suhler, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες