Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βραζιλία - Κολομβία

12/11/2021 02:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 462
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 898 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κολομβία - Βραζιλία στις 17/11/2023

Προϊστορία

17/11/2023 ΚολομβίαΒραζιλία 2 - 1
12/11/2021 ΒραζιλίαΚολομβία 1 - 0
11/10/2021 ΚολομβίαΒραζιλία 0 - 0
24/6/2021 ΒραζιλίαΚολομβία 2 - 1
7/9/2019 ΒραζιλίαΚολομβία 2 - 2
5/9/2017 ΚολομβίαΒραζιλία 1 - 1
26/1/2017 ΒραζιλίαΚολομβία 1 - 0
7/9/2016 ΒραζιλίαΚολομβία 2 - 1
14/8/2016 ΒραζιλίαΚολομβία 2 - 0
18/6/2015 ΒραζιλίαΚολομβία 0 - 1
6/9/2014 ΒραζιλίαΚολομβία 1 - 0
4/7/2014 ΒραζιλίαΚολομβία 2 - 1
15/11/2012 ΒραζιλίαΚολομβία 1 - 1
16/10/2008 ΒραζιλίαΚολομβία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 299,687 89.3%
X
€ 18,336 5.5%
2
€ 17,653 5.3%
Over
€ 12,812 23.0%
Under
€ 42,937 77.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

117 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 22800
Θα έχει γκολ το ματς ανάμεσα σε «σελεσάο» και «καφετέρος»

Θα έχει γκολ το ματς ανάμεσα σε «σελεσάο» και «καφετέρος»

Η Βραζιλία θα κοντραριστεί με την Κολομβία στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας νίκη απέναντι στην Ουρουγουάη, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο «σπίτι» τους με το Εκουαδόρ.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Θα παίξει για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική μπροστά στο κοινό της. Θεωρητικά ήταν ντέρμπι το παιχνίδι με την Ουρουγουάη αλλά το μετέτρεψε σε «περίπατο» διαλύοντας τη «Σελέστε» με 4-1. Πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Ήταν καταιγιστική στο ξεκίνημα κι άνοιξε το σκορ στο 10’ με τον Νεϊμάρ. Οκτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ραφίνια να πετύχει το 2-0 και να βάλει τις βάσεις για την επικράτηση. Πίεσε αφόρητα κι ανάγκασε τον γκολκίπερ Μουσλέρα σε πάρα πολλές αποκρούσεις. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Δεν έδειξε διάθεση να πατήσει «φρένο» στην επανάληψη. Στο 58’ ο Ραφίνια ήταν εκείνος ο οποίος πέτυχε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της τιμής στο 77’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουάρες. Στο 83’ όμως ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα με κεφαλιά «έγραψε» το τελικό 4-1.

Η Βραζιλία έχει στήσει το δικό της «πάρτι» στην προκριματική φάση κι έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Έχει συγκεντρώσει 31 βαθμούς και φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας κι έναν αγώνα λιγότερο, καθώς είχε διακοπεί το παιχνίδι με την Αργεντινή τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο απολογισμός των δέκα νικών και της μίας ισοπαλίας μαρτυρά τα πάντα για την εικόνα της «σελεσάο». Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Τίτε υποστήριξε: «Για μένα έχουμε ήδη προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στην ουσία βρισκόμαστε ήδη σε στάδιο προετοιμασίας για το Μουντιάλ εκεί όπου θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα σαν την Κολομβία στους 16 ή στα προημιτελικά. Δουλεύουμε στους στόχους μας και πάνω στην πίεση που θα δεχτούμε μελλοντικά. Η Κολομβία είναι πολύ καλή ομάδα και για μένα μεταξύ των κορυφαίων. Διαθέτουν πλούσιο ταλέντο που κάνει τη διαφορά και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ελπίζουμε ότι θα αξίζουμε τη νίκη και θα την πάρουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Υπέστη σοβαρό τραυματισμό κι ενώ είχε κληθεί «κόπηκε» ο σέντερ μπακ Βερίσιμο (Μπενφίκα). Εκτός και ο επιθετικός Φιρμίνο (Λίβερπουλ) ο οποίος χτύπησε ενώ βρισκόταν στις κλήσεις. Σε σχέση με τους αγώνες του Οκτωβρίου προτιμήθηκε να μην βρεθεί στην αποστολή ο στράικερ Γκάμπριελ Μπαρμπόσα (Φλαμένγκο).

Η αποστολή της Βραζιλίας:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Τσαπέκο (Γκρέμιο)

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίβλα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντανίλο (Γιουβέντους), Άλεξ Σάντρο (Γιουβέντους), Μιλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Λόντι (Ατλέτικο Μαδρίτης), Έμερσον (Τότεναμ), Γκάμπριελ (Άρσεναλ)

Μέσοι: Κουτίνιο (Μπαρτσελόνα), Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Πακετά (Λυών), Ζέρσον (Μαρσέιγ), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκάμπριελ Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης), Άντονι (Άγιαξ), Ραφίνια (Λιντς), Ματέους Κούνια (Ατλέτικο Μαδρίτης).



ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με το Εκουαδόρ σ’ έναν αγώνα που θεωρητικά ήταν στα μέτρα της κι έπρεπε να τον κερδίσει. Παρουσιάστηκε οριακά καλύτερη από τους «τρι» αλλά «κόλλησε» στη «λευκή» ισοπαλία (0-0). Κινδύνευσε να αιφνιδιαστεί στο ξεκίνημα αλλά ο Οσπίνα απέκρουσε ενστικτωδώς την κεφαλιά του Ιντσαπιέ. Δεν μπόρεσε να φανεί τόσο απειλητική όσο θα ήθελε στο πρώτο μέρος και είχε κύριο εκφραστή των επιθέσεών της τον Ζαπάτα ο οποίος έχασε και τη μοναδική ευκαιρία της. Στην επανάληψη βελτιώθηκε αισθητά και «στρίμωξε» τους φιλοξενούμενους στα «καρέ» τους. Καταλογίστηκε εις βάρος της πέναλτι το οποίο δεν ίσχυσε τελικά μετά τη χρήση VAR. Η τεχνολογία δεν τη βοήθησε στις καθυστερήσεις. Ο προωθημένος Μίνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για χέρι. Έφτιαξε πολλές φάσεις αλλά ο πορτιέρο Ντομίνγκες ήταν ανίκητος και περιορίστηκε στην ισοπαλία.

Με αυτόν τον τρόπο η Κολομβία διεύρυνε το αήττητο σερί της στα οκτώ παιχνίδια. Το κακό για εκείνη είναι ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει πανηγυρίσει μόλις δύο «τρίποντα» και οι υπόλοιπες έξι αναμετρήσεις της τελείωσαν ισόπαλες. Η συγκομιδή των 16 βαθμών φέρνει τους «καφετέρος» στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία με την Ουρουγουάη. Αποτελούν το σύνολο με τις περισσότερες ισοπαλίες, καθώς έχουν μοιραστεί τους πόντους σε επτά περιπτώσεις. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Under.

«Βλέποντας τα χαρακτηριστικά της Βραζιλίας έχουμε τις πιθανότητές μας. Έχουμε τους παίκτες οι οποίοι μπορούν να τα καταφέρουν σ’ έναν αγώνα απαιτητικό με τη συγκεκριμένη αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή ομάδα και θα αποφασίσουμε λίγες ώρες πριν από τον αγώνα. Ζητάω από τους παίκτες μου να μην σκέφτονται καθόλου το επόμενο παιχνίδι αλλά μόνο αυτό που έρχεται. Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Ρεϊνάλδο Ρουέδα.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει σημαντικά προβλήματα. Δεν ενισχύει την αποστολή την τελευταία στιγμή ο αμυντικός Μουρίγιο (Πατσούκα). Έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού ο σημαντικός μέσος Ουρίμπε (Πόρτο) και ο εμβληματικός αρχηγός και βασικός στράικερ Φαλκάο (Ράγιο Βαγιεκάνο). Γνωστές οι απώλειες των αμυντικών Μίνα (Έβερτον), Μεδίνα (Μοντερέι) και Κουέστα (Γκενκ).

Η αποστολή της Κολομβίας:

Τερματοφύλακες: Οσπίνα (Νάπολι), Βάργκας (Άτλας), Μοσκέρα (Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν)

Αμυντικοί: Σάντσες (Τότεναμ), Τεσίγιο (Λεόν), Μοχίκα (Έλτσε), Μουιόζ (Γκενκ), Λουκούμι (Γκενκ), Γκόμεζ (Σιάτλ Σάουντερς)

Μέσοι: Κουαδράδο (Γιουβέντους), Ροντρίγκεζ (Αλ Ραγιάν), Μπάριος (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Λέρμα (Μπόρνμουθ), Κουεγιάρ (Αλ-Χιλάλ), Μορένο (Πατσούκα), Καντέλο (Ατλέτικο Νασιονάλ), Καντίγιο (Κορίνθιανς), Σ. Γκόμεζ (Ατλέτικο Νασιονάλ)

Επιθετικοί: Μουριέλ (Αταλάντα), Ζαπάτα (Αταλάντα), Ντίαζ (Πόρτο), Μαρτίνεζ (Αμέρικα), Μπόρχα (Γκρέμιο), Μπορέ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Αράνγκο (Λος Άντζελες), Βαλόγες (Ταγέρες)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Κάθε αγωνιστική που περνάει η Βραζιλία πλησιάζει όλο και περισσότερο στην πρόκρισή της σε ακόμα μία τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το παιχνίδι με την Κολομβία είναι σημαντικό για το γόητρο, καθώς οι «καφετέρος» αποτελεί το μοναδικό συγκρότημα που σταμάτησε τη «σελεσάο» στην «τρελή» της πορεία σε αυτήν την προκριματική φάση αποσπώντας ισοπαλία πριν από ένα μήνα. Οι γηπεδούχοι δεν παίρνουν ποτέ μεγάλα ρίσκα αλλά σίγουρα θα παίξουν για τη νίκη όπως κάνουν πάντα. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έχουν τεράστια ανάγκη για βαθμούς και διαθέτουν τα «όπλα» για να «χτυπήσουν» στην κόντρα. Ελκυστικό το αμφίσκορο και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

FACTS

  • Η ομάδα Κολομβία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: X με απόδοση 4.00 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Κολομβία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βραζιλία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  1 Βραζιλία 17 45 14 3 0 40:5
  6 Κολομβία 18 23 5 8 5 20:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: 1
  • » Ο suhler, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.16% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες