3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουρουγουάη - Παραγουάη

29/6/2021 03:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 307
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1037 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Παραγουάη - Ουρουγουάη στις 28/1/2022

Προϊστορία

28/1/2022 ΠαραγουάηΟυρουγουάη 0 - 1
29/6/2021 ΟυρουγουάηΠαραγουάη 1 - 0
4/6/2021 ΟυρουγουάηΠαραγουάη 0 - 0
6/9/2017 ΠαραγουάηΟυρουγουάη 1 - 2
7/9/2016 ΟυρουγουάηΠαραγουάη 4 - 0
22/7/2015 ΟυρουγουάηΠαραγουάη 1 - 0
20/6/2015 ΟυρουγουάηΠαραγουάη 1 - 1
23/3/2013 ΟυρουγουάηΠαραγουάη 1 - 1
12/10/2011 ΠαραγουάηΟυρουγουάη 1 - 1
24/7/2011 ΟυρουγουάηΠαραγουάη 3 - 0
28/3/2009 ΟυρουγουάηΠαραγουάη 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 476,763 76.9%
X
€ 91,474 14.7%
2
€ 52,057 8.4%
Over
€ 7,724 23.5%
Under
€ 25,210 76.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 03:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

113 ψήφοι:

Η «σελέστε» θα τα δώσει όλα για να αποφύγει τη Βραζιλία

Η «σελέστε» θα τα δώσει όλα για να αποφύγει τη Βραζιλία

Η Ουρουγουάη συγκρούεται με την Παραγουάη στο Ρίο ντε Τζανέιρο για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα 2021. Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη κόντρα στη Βολιβία, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι επικράτησαν της Χιλής.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Γνώριζε εκ των προτέρων τη μεγάλη κρισιμότητα του αγώνα της προηγούμενης «στροφής» με αντίπαλο τη Βολιβία. Χρειαζόταν πάση θυσία τη νίκη και την πήρε απόλυτα δίκαια με 2-0, χάνοντας πληθώρα ευκαιριών για ένα πολύ μεγαλύτερο σκορ. Από το εναρκτήριο σφύριγμα του διαιτητή πήρε τον έλεγχο του αγώνα ωστόσο στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του πρώτου ημιχρόνου παρουσίαζε μία σημαντική δυσκολία στη δημιουργία ευκαιριών. Χρειάστηκε να περάσουν σαράντα λεπτά για να ανοίξει το σκορ με μπόλικη δόση τύχης. Ο Σουάρεζ σέντραρε από δεξιά και μετά το διώξιμο ενός αμυντικού η μπάλα χτύπησε στον γκολκίπερ Λάμπε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στην επανάληψη η «βέρντε» ήταν υποχρεωμένη να ρισκάρει και υπήρχαν πάρα πολλοί κενοί χώροι. Ανησύχησε μόνο μία φορά σε μία προσπάθεια του Βάκα που απέκρουσε ο Μουσλέρα. Σπατάλησε διψήφιο αριθμό καλών στιγμών όμως στο 79’ ο Καβάνι με ωραίο πλασέ στην κίνηση «κλείδωσε» τη νίκη πετυχαίνοντας το 2-0.

Η Ουρουγουάη με αυτό το «τρίποντο» κατόρθωσε να πανηγυρίσει την πρώτη της επιτυχία στη διοργάνωση και παράλληλα να εξασφαλίσει την πρόκριση για τα προημιτελικά, αναζητώντας πλέον ένα καλό πλασάρισμα. Έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επιθυμεί πάση θυσία να ανέβει ψηλότερα διότι αν παραμείνει εκεί, στα προημιτελικά θα πρέπει να τα βάλει με τη διοργανώτρια Βραζιλία. Της κάνει και η ισοπαλία μια και θα προσπεράσει τη Χιλή, από τη στιγμή που έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων. Και τα τρία ματς της «σελέστε» στο Κόπα Αμέρικα 2021 ολοκληρώθηκαν Under.

Ο «δάσκαλος» Όσκαρ Ταμπάρεζ επισήμανε: «Στο παιχνίδι με τη Βολιβία ο στόχος μας ήταν να πάρουμε τη νίκη αλλά να βελτιώσουμε και την απόδοσή μας. Θεωρώ ότι τα καταφέραμε και τα δύο. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο, όμως είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Τώρα νομίζω ότι έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και τα υπόλοιπα παιχνίδια που είναι μπροστά μας. Δεν σκεφτόμαστε με ποιον θα παίξουμε στα προημιτελικά, μας ενδιαφέρει μόνο ο αγώνας με την Παραγουάη. Δεν γιορτάζουμε επειδή νικήσαμε τη Βολιβία και προκριθήκαμε, είμαστε απλώς ευχαριστημένοι».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Η αποστολή της Ουρουγουάης:

Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), Καμπάνια (Αλ-Μπατίν), Ροσέτ (Νασιονάλ Μοντεβιδέο)

Αμυντικοί: Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γοδίν (Κάλιαρι), Αραούχο (Μπαρτσελόνα), Καντίδο (Νασιονάλ Μοντεβιδέο), Γκονζάλες (Πενιαρόλ), Βίνια (Παλμέιρας), Κοάτες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Κάσερες (Φιορεντίνα)

Μέσοι: Βεσίνο (Ίντερ), Μπεντανκούρ (Γιουβέντους), Ντε λα Κρουζ (Ρίβερ Πλέιτ), Νάντες (Κάλιαρι), Ντε Αρασκαέτα (Φλαμένγκο), Τορέιρα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Βαλβέρδε (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκοριαράν (Σάντος Λαγκούνα)

Επιθετικοί: Σουάρες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ροντρίγκες (Αλμερία), Γκόμες (Βαλένθια), Ροντρίγκες (Κρουζ Αζούλ), Καβάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τόρες (Πενιαρόλ), Οκάμπο (Νασιονάλ Μοντεβιδέο)



ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Δεν ήταν το φαβορί στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με αντίπαλο τη Χιλή. Με μία εξαιρετική εμφάνιση όμως κατόρθωσε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη με 2-0. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν η μοναδική ομάδα στο γήπεδο. Δεν απειλήθηκε ούτε μία φορά και μάλιστα άνοιξε το σκορ στο 33’ με κεφαλιά του Σαμούδιο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Πλησίασε σε δεύτερο γκολ στο 41’ αλλά ο Γκονζάλες δεν μπόρεσε να σκοράρει με νέα κεφαλιά μετά από άστοχη έξοδο του Κλαούντιο Μπράβο. Στην επανάληψη βρήκε και δεύτερο τέρμα, παρά το γεγονός ότι η «ρόχα» είχε ανεβάσει το ρυθμό της και πίεζε. Στο 56’ ο διαιτητής καταλόγισε ένα επιεικώς αυστηρό πέναλτι υπέρ της και δύο λεπτά αργότερα ο Αλμιρόν το μετέτρεψε σε γκολ για να της δώσει διαφορά δύο γκολ. Το μόνο που χρειαζόταν πια να κάνει ήταν να υπερασπιστεί το προβάδισμά της. Το έκανε δίχως ιδιαίτερο κόπο και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να πανηγυρίζει.

Με αυτόν τον τρόπο η Παραγουάη έφτασε στο δεύτερο «τρίποντο» σε τρεις αγώνες και δείχνει διατεθειμένη να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του Κόπα Αμέρικα 2021. Η συγκομιδή των έξι βαθμών την έχει φέρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου γκρουπ και είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσει ως τέταρτη, κάτι που σημαίνει αυτόματα ότι αποφεύγει ενδεχόμενη σύγκρουση με τη Βραζιλία στα προημιτελικά. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under και No Goal.

«Η Ουρουγουάη είναι μία σκληρή και δύσκολη ομάδα. Γνωριζόμαστε πολύ καλά γιατί έχουμε παίξει αρκετές φορές μεταξύ μας σε προκριματικούς αγώνες. Θα είναι ματς που θα πάει στη δύναμη και στην τακτική και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Δεν πρόκειται να περιμένουμε να δούμε με ποια ομάδα θα παίξουμε στα προημιτελικά. Δεν μας αρέσουν οι εικασίες, θα βγούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε όπως κάνουμε πάντα. Θέλουμε να τους κερδίσουμε και δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή» σχολίασε ο κόουτς της «αλμπιρόχα», Εντουάρντο Μπερίσο.

Αγωνιστικά Νέα: Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για το τεχνικό επιτελείο, καθώς άπαντες είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Η αποστολή της Παραγουάης:

Τερματοφύλακες: Σίλβα (Πουέμπλα), Αγκιλάρ (Ολίμπια), Ορτίθ (Όνσε Κάλντας)

Αμυντικοί: Γκόμεζ (Παλμέιρας), Αλόνσο (Ατλέτικο Μινέιρο), Μπαλμπουένα (Γουέστ Χαμ), Αρζαμέντια (Σέρο Πορτένιο), Ρόχας (Ρίβερ Πλέιτ), Αλντερέτε (Χέρτα Βερολίνου), Εσπινόλα (Σέρο Πορτένιο), Μαρτίνεζ (Ρίβερ Πλέιτ)

Μέσοι: Ρομέρο (Σαν Λορέντζο), Σάντσεζ (Αμέρικα), Βιγιασάντι (Σέρο Πορτένιο), Γκαμάρα (Αλ-Τααβούν), Πίρις Ντα Μότα (Φλαμένγκο), Χιμένεζ (Σικάγο Φάιαρ), Καρντόζο (Σέρο Πορτένιο), Μορέλ (Γκουαρανί), Κούμπας (Νιμ), Οχέδα (Ολίμπια)

Επιθετικοί: Αλμιρόν (Νιούκαστλ), Ρομέρο (Σαν Λορέντζο), Μπαρέιρο (Λιμπερτάδ), Σαμούδιο (Ρίζεσπορ), Γκονζάλεζ (Τίγκρες), Άβαλος (Αρχεντίνος Τζούνιορς), Εντσίσο (Λιμπερτάδ).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουρουγουάη ξέρει ότι με νίκη ή ισοπαλία θα αποφύγει την τέταρτη θέση του πρώτου ομίλου και μαζί και τη Βραζιλία στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα 2021, προσπερνώντας τη Χιλή σε πιθανή ισοβαθμία. Από την άλλη η Παραγουάη ονειρεύεται να κερδίσει εκείνη τη «σελέστε» και παράλληλα να μην κερδίσει η Αργεντινή την αδιάφορη Βολιβία, ούτως ώστε να τερματίσει εκείνη πρώτη. Δύσκολα πράγματα για την «αλμπιρόχα» που θα είναι αρκετά κουρασμένη από τη μεγάλη προσπάθεια και το θρίαμβο επί της Χιλής. Σαφώς πιο ποιοτική η παρέα των Λουίς Σουάρες και Έντινσον Καβάνι, εύκολα ή δύσκολα θα κάμψει την αντίσταση των Παραγουανών. Θα τους εμπιστευτούμε και θα πάμε με τον άσο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Ουρουγουάη, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.46 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Παραγουάη, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.46 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Αμέρικα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Φάση Ομίλων
  2 Ουρουγουάη 4 7 2 1 1 4:2
  3 Παραγουάη 4 6 2 0 2 5:3
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.81% έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.66% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες