1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εκουαδόρ - Βραζιλία

Προϊστορία

27/1/2022 ΕκουαδόρΒραζιλία 1 - 1
28/6/2021 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 1 - 1
5/6/2021 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 2 - 0
1/9/2017 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 2 - 0
2/9/2016 ΕκουαδόρΒραζιλία 0 - 3
5/6/2016 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 0 - 0
10/9/2014 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 1 - 0
14/7/2011 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 4 - 2
30/3/2009 ΕκουαδόρΒραζιλία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 120,028 7.4%
X
€ 151,560 9.4%
2
€ 1,348,568 83.2%
Over
€ 76,315 35.5%
Under
€ 138,421 64.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

160 ψήφοι:

Ειδήσεις

Εντυπωσιάζουν στα προκριματικά

Εντυπωσιάζουν στα προκριματικά

Το Εκουαδόρ υποδέχεται τη Βραζιλία για τα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής. Μεγαλύτερο το κίνητρο στους φιλοξενούμενους.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια

ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Έδειξε χαρακτήρα στην έδρα της Χιλής την προηγούμενη αγωνιστική και πήρε τη νίκη με 2-0. Ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκε με ένα πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ του Εστουπινιάν στο 9’. Πέντε λεπτά μάλιστα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Βιδάλ και φρόντισε να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορεί να μην κυριάρχησε στο γήπεδο, είχε όμως τις περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσε κάλλιστα να βρει και δεύτερο τέρμα. Τελικά ο Καϊσέδο στις καθυστερήσεις με ωραία προσπάθεια εκτός περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της και «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του.

Το αποτέλεσμα αυτό του δίνει ένα σαφές προβάδισμα για την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μετράει δύο σερί νίκες στη διοργάνωση, έφτασε τους 23 βαθμούς έξι παραπάνω από το πέμπτο Περού. Με 4 παιχνίδια να παραμένουν θα πρέπει να παρουσιαστεί κατώτερο των περιστάσεων για να μην πετύχει τον στόχο του.

«Θα ήθελα να προκριθούμε κερδίζοντας τη Βραζιλία παρά το γεγονός πως είναι δύσκολο καθώς είναι αήττητοι και αυτό κάνει τη διαφορά. Ποτέ δεν θα παίξω για την ισοπαλία. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πως έχουμε προκριθεί ήδη αλλά εγώ λέω όχι», τόνισε ο κόουτς Αλφάρο.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα η αποστολή,

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντομίνγκες (Τολίμα), Γκαΐντες (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Ορτίς (Έμελεκ), Ραρίμερς (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε)

Αμυντικοί: Αρμπολέδα (Σάο Πάουλο), Εστουπινιάν (Βιγιαρεάλ), Πρεσιάδο (Γκενκ), Αρεάγκα (Σιάτλ Σάουντερς) Τόρες (Σάντος Λαγκούνα), Ιντσαπιέ (Λεβερκούζεν), Παλάσιος (Λος Άντζελες), Πορόζο (Μποαβίστα), Καϊσέδο (Έμελεκ)

Μέσοι: Μένα (Λεόν), Γκρουέσο (Άουγκσμπουργκ), Μέντες (Ορλάντο Σίτι), Α. Πρεσιάδο (Σάντος Λαγκούνα), Πλάτα (Βαγιαδολίδ), Φράνκο (Σαρλότ), Μ. Καϊσέδο (Μπράιτον), Ρόχας (Έμελεκ), Σιφουέντες (Λος Άντζελες), Κορόζο (Ντέλφιν), Καρσελέν (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Άρον Ροντρίγκεζ (Μακαρά).

Επιθετικοί: Εστράδα (Τολούκα) , Τζ. Καϊσέδο (ΤΣΣΚΑ Σόφια), Έννερ Βαλένσια (Φενερμπαχτσέ), Ρεάσκο (Λίγκα ντε Κίτο)



ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Στο Σούπερκλασικο της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Αργεντινή, ήρθε ισόπαλη με 0-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση της στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Βινίσιους στην αρχή και έπειτα απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας είχε δοκάρι σε ένα σουτ του Φρεντ, στην καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού το οποίο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας.

Παρέμεινε αήττητη στα προκριματικά με ρεκόρ 11-2-0 και αυτός είναι ο μοναδικός στόχος που της έχει απομείνει να κατακτήσει, δηλαδή να μην ηττηθεί στα εναπομείναντα παιχνίδια. Η πρόκριση έχει εξασφαλιστεί, είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα των προκριματικών και το έχει δείξει σε όλα της τα παιχνίδια. Ο Τίτε κάλεσε τους καλύτερους παίκτες που έχει διαθέσιμους και η «Σελεσάο» δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν.

«Ναι μπορείτε να περιμένετε αλλαγές από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Είπα στους παίχτες που θα παίξουν πως θα καθορίσουν το ματς. Περίμενα τώρα το άγχος και τα συναισθήματα μας να είναι λίγο χαμηλότερα και το πως θα ετοιμάζαμε στρατηγικά το παιχνίδι αλλά αυτό δεν ισχύει. Νιώθω την ίδια πίεση», τόνισε ο κόουτς Τίτε.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμεινε ο αριστερός μπακ Λόντι και γι’ αυτό ευθύνεται το γεγονός πως είναι ανεμβολίαστος. Δεν πήρε μαζί του ο Τίτε τους επιθετικούς Νεϊμάρ, Φιρμίνο και Ριτσάρλισον.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Βέβερτον (Παλμέιρας)

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Άλεξ Σάντρο (Γιουβέντους), Μιλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Τέλες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Έμερσον (Τότεναμ), Γκάμπριελ (Άρσεναλ)

Μέσοι: Κουτίνιο (Άστον Βίλα), Πακετά (Λυών), Ζέρσον (Μαρσέιγ), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Καζεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Έβερτον (Φλαμένγκο), Μπρούνο Γκιμαράες (Λυών)

Επιθετικοί: Γκάμπριελ Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης), Άντονι (Άγιαξ), Ραφίνια (Λιντς), Ματέους Κούνια (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ροντρίγκο (Ρεάλ Μαδρίτης).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Εκουαδόρ βρίσκεται ένα βήμα από την εξασφάλιση της πρόκρισης του στο Μουντιάλ και μπορεί να το πετύχει απέναντι στη Βραζιλία. Ο Τίτε θα κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά και πάλι η «Σελεσάο» είναι ποιοτική. Δεν θα πάμε με το διπλό παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι, θα πάμε με το αμφίσκορο καθώς αμφότερες έχουν δείξει πολύ καλή εικόνα στα προκριματικά.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  1 Βραζιλία 17 45 14 3 0 40:5
  4 Εκουαδόρ 18 26 7 5 6 27:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ANDR-chania με το υψηλότερο yield +3.62% έπαιξε: Goal
  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες