4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βραζιλία - Χιλή

Προϊστορία

25/3/2022 ΒραζιλίαΧιλή 4 - 0
3/9/2021 ΧιλήΒραζιλία 0 - 1
3/7/2021 ΒραζιλίαΧιλή 1 - 0
11/10/2017 ΒραζιλίαΧιλή 3 - 0
9/10/2015 ΧιλήΒραζιλία 2 - 0
29/3/2015 ΒραζιλίαΧιλή 1 - 0
28/6/2014 ΒραζιλίαΧιλή 1 - 1
20/11/2013 ΒραζιλίαΧιλή 2 - 1
25/4/2013 ΒραζιλίαΧιλή 2 - 2
28/6/2010 ΒραζιλίαΧιλή 3 - 0
10/9/2009 ΒραζιλίαΧιλή 4 - 2
8/9/2008 ΧιλήΒραζιλία 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 484,087 90.9%
X
€ 26,113 4.9%
2
€ 22,078 4.1%
Over
€ 16,584 23.0%
Under
€ 55,591 77.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

125 ψήφοι:

Ειδήσεις

9

Σουτ στην εστία

2

6

Σουτ εκτός εστίας

4

58%

Κατοχή μπάλας

42%

0

Οφσάιντ

2

6

Κόρνερ

3

18

Φάουλ

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 69368
«Τελικός» είναι μόνο για τη «Ρόχα»

«Τελικός» είναι μόνο για τη «Ρόχα»

Η Βραζιλία υποδέχεται τη Χιλή στο πλαίσιο της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας νίκη επί της Παραγουάης, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στο «σπίτι» της Βολιβίας.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος θα παίξει μονό νοκ-άουτ μπαράζ με ομάδα από την Ασία τον προσεχή Ιούνιο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Πριν από περίπου δύο μήνες έδωσε το τελευταίο ζευγάρι αγώνων της για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ. Αρχικά ταξίδεψε στο Εκουαδόρ» για να δοκιμαστεί από τους «Τρι». Κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το τέλος αλλά παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Προηγήθηκε με τον Κασεμίρο στο 6’ αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 75’ από τον Τόρες. Ακολούθησε το εύκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Παραγουάη στο οποίο επικράτησε τόσο άνετα όσο δείχνει το τελικό 4-0. Ο Ραφίνια την έβαλε σε θέση «οδηγού» στο 28’ και στη συνέχεια βρήκε τρία τέρματα στο δεύτερο σαρανταπεντάλπτο. Ο Κουτίνιο στο 62’ πέτυχε το 2-0. Λίγο πριν το φινάλε και πιο συγκεκριμένα στο 86’ ο Άντονι «έγραψε» το 3-0 και δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ροντρίγκο να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το 4-0.

Η Βραζιλία έχει εξασφαλίσει εδώ και πολύ καιρό την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο τέλος του 2022. Το μόνο που θέλει είναι να παραμείνει αήττητη μέχρι το τέλος, μετρώντας ήδη 32 σερί αναμετρήσεις προκριματικών χωρίς να έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι έστω μία φορά. Έχει συγκεντρώσει 39 βαθμούς και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας 4 πόντους από την Αργεντινή. Αμφότερες έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες και θα το δώσουν σε μελλοντική ημερομηνία. Η «Σελεσάο» παίζει συνήθως «σφιχτά» και τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under και No Goal. Στην τελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με τη Βολιβία.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Τίτε -ο οποίος έχει γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για αποχώρηση μετά το Μουντιάλ- τόνισε: «Υπάρχει μία γενική ανησυχία για τα όσα λέγοντα σχετικά με τον Νεϊμάρ. Είναι όμως θέμα που θα λυθεί εντός των αποδυτηρίων και δεν χρειάζεται να το μοιραστώ με τους δημοσιογράφους. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τη Χιλή. Παλεύουν κι εκείνοι για μία καλή θέση στη βαθμολογία. Είναι σημαντικό να είσαι δυνατός για να κερδίζεις αλλά είναι απαραίτητο να σέβεσαι τους αντιπάλους».

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκτός για διάφορους λόγους ο γκολκίπερ Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), οι αμυντικοί Έμερσον (Τότεναμ), Μαγκαλιάες (Άρσεναλ), οι μέσοι Ριμπέιρο (Φλαμένγκο), Ζέρσον (Μαρσέιγ) και οι επιθετικοί Ραφίνια (Λιντς), Γκάμπριελ Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι), Γκάμπριελ Μπαρμπόσα (Φλαμένγκο) και Κούνια (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Η αποστολή της Βραζιλίας:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Βέβερτον (Παλμέιρας), Έβερσον (Ατλέτικο Μινέιρο)

Αμυντικοί: Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντανίλο (Γιουβέντους), Μιλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Τέλες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φελίπε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αράνα (Ατλέτικο Μινέιρο)

Μέσοι: Κουτίνιο (Άστον Βίλα), Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Πακετά (Λυών), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Αρτούρ (Γιουβέντους), Γκιμαράες (Νιούκαστλ)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ριτσάρλισον (Έβερτον), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης), Άντονι (Άγιαξ), Ροντρίγκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρτινέλι (Άρσεναλ)



ΧΙΛΗ

Ανάμεικτα συναισθήματα της άφησαν τα δύο προηγούμενα ματς της στα τέλη Γενάρη και στις αρχές Φλεβάρη. Αρχικά έπαιξε εντός έδρας με την Αργεντινή και δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα (1-2) που ενδεχομένως να κοστίσει. Έμεινε πίσω στο σκορ από τέρμα του Ντι Μαρία στο 10’ και ισοφάρισε με τον Μπρερετόν στο 21’. Στο 34’ ο Λαουτάρο Μαρτίνες την έριξε στο καναβάτσο, καθώς παρά την πίεση που άσκησε δεν ισοφάρισε ξανά. Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα πήγε στη Βολιβία για να παίξει με τη «Βέρντε». «Δραπέτευσε» με μεγάλο «διπλό» (2-3). Προηγήθηκε στο δεκάλεπτο με τον Αλέξις Σάντσες και ισοφαρίστηκε από τον Ενούμπα στο 37’. «Καθάρισε» την υπόθεση στο τελευταίο τέταρτο. Στο 77’ ο Νούνιες «έγραψε» το 1-2 και στο 86’ ο Αλέξις Σάντσες «σφράγισε» την επικράτησή της. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Μορένο στο 88’ για το τελικό 2-3.

Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα της Χιλής μακριά από τη βάση της. Αν και παραδοσιακά στηρίζεται στη δύναμη της έδρας της, στη συγκεκριμένη προκριματική φάση δεν έχει καταφέρει να την εκμεταλλευτεί. Η συγκομιδή των 19 βαθμών τη φέρνει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι απέχει 2 πόντους από το Περού που κρατάει στα χέρια του το εισιτήριο για τα μπαράζ με ομάδα της Ασίας. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της «Ρόχα» ολοκληρώθηκαν Over. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι της με την Ουρουγουάη.

«Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι οι έμπειροι παίκτες μας θέλουν να μας βοηθήσουν. Σε τέτοιες αποφασιστικές στιγμές είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αυτούς τους παίκτες μαζί μας. Είναι ευχάριστο που τους έχουμε όλους. Για να κερδίσουμε έναν αγώνα με τη Βραζιλία θα πρέπει να κάνουμε υπέροχο αγώνα, να αποφύγουμε τα λάθη και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Τα στατιστικά είναι για να σπάνε. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Μάρτιν Λασάρτε.

Αγωνιστικά Νέα: Προσβλήθηκε από κορωνοϊό ο βασικός χαφ Πούλγκαρ (Γαλατάσαραϊ). Αμφίβολος λόγω διαστρέμματος ο επιθετικός Μπρερετόν (Μπλάκμπερν). Την τελευταία στιγμή και ο στόπερ Μαριπάν (Μονακό). Έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού ο έμπειρος μέσος Χιμένες (Παλεστίνο).

Η αποστολή της Χιλής:

Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπέτις), Κορτές (Κόλο-Κόλο), Λόπες (Λα Σερένα), Πέρες (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)

Αμυντικοί: Μεδέλ (Μπολόνια), Ίσλα (Φλαμένγκο), Μαριπάν (Μονακό), Ντίας (Ρίβερ Πλέιτ), Ρόκο (Έλτσε), Βέγκας (Μοντερέι), Σουαζό (Κόλο-Κόλο), Κούσκεβιτς (Παλμέιρας)

Μέσοι: Βιδάλ (Ίντερ), Αράνγκις (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Φουενσαλίδα (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Πούγλκαρ (Γαλατάσαραϊ), Βαλντές (Αμέρικα), Μπαέσα (Τολούκα), Νούνιες (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Πάρα (Πουέμπλα)

Επιθετικοί: Σάντσες (Ίντερ), Βάργκας (Ατλέτικο Μινέιρο), Μενέσες (Λεόν), Μπρερετόν (Μπλάκμπερν Ρόβερς), Μοντετσίνος (Τιχουάνα), Νταβίλα (Λεόν), Φερνάντες (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Χιλή είναι εκείνη που «καίγεται» για ένα θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βραζιλία. Η «Ρόχα» δίνει τη δική της «μάχη» για την πρόκριση και για να ορίζει η ίδια τη μοίρα της στην τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης, θα πρέπει να πάρει «διπλό» απέναντι στην αήττητη «Σελεσάο». Πάντως οι γηπεδούχοι δεν θα χαριστούν στους αντιπάλους τους, όμως η διαφορά στο κίνητρο είναι σημαντική. Δεν συμφωνούμε σε καμία περίπτωση με το φαβοριτισμό των Βραζιλιάνων και θα τον κοντράρουμε στηρίζοντας τη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή της επικράτησης των φιλοξενούμενων.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  1 Βραζιλία 17 45 14 3 0 40:5
  7 Χιλή 18 19 5 4 9 19:26
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kotas, με το υψηλότερο yield +5.94% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +0.50% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες