3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βραζιλία - Εκουαδόρ

28/6/2021 00:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 241
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1039 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Εκουαδόρ - Βραζιλία στις 27/1/2022

Προϊστορία

27/1/2022 ΕκουαδόρΒραζιλία 1 - 1
28/6/2021 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 1 - 1
5/6/2021 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 2 - 0
1/9/2017 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 2 - 0
2/9/2016 ΕκουαδόρΒραζιλία 0 - 3
5/6/2016 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 0 - 0
10/9/2014 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 1 - 0
14/7/2011 ΒραζιλίαΕκουαδόρ 4 - 2
30/3/2009 ΕκουαδόρΒραζιλία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,270,186 90.3%
X
€ 91,028 6.5%
2
€ 45,893 3.3%
Over
€ 42,332 26.0%
Under
€ 120,613 74.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 00:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

90 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Olimpico Pedro Ludovico
  • Χωρητικότητα: 13500
Χωρίς άγχος η Βραζιλία, με το αυτί στο άλλο παιχνίδι το Εκουαδόρ

Χωρίς άγχος η Βραζιλία, με το αυτί στο άλλο παιχνίδι το Εκουαδόρ

Η Βραζιλία που έχει ήδη εξασφαλίσει την 1η θέση στον όμιλο υποδέχεται το Εκουαδόρ που θέλει ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα από την Βενεζουέλα για να περάσει στην επόμενη φάση καθώς υπερτερεί αυτή την στιγμή στην διαφορά τερμάτων.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Τα βρήκε σκούρα την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Κολομβία, είχε μία μικρή διαιτητική εύνοια όμως και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1. Μόλις στο 10’ έμεινε πίσω στο σκορ έμεινε πίσω στο σκορ από ένα εξαιρετικό γκολ του Ντίαζ και σε όλο το υπόλοιπο πρώτο μέρος η «σελεσάο» δυσκολευόταν να δημιουργήσει. Έπεσε πάνω σε μία καλά οργανωμένη Κολομβία και στο 68’ έχασε σημαντική ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση όταν ο Νεϊμάρ πέρασε και τον Οσπίνα όμως από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Δέκα λεπτά μετά όμως ήρθε η ισοφάριση σε μία φάση που ξεσήκωσε και δικαιολογημένα τις διαμαρτυρίες των Κολομβιανών. Ο Νεϊμάρ έκανε μία κάθετη πάσα η οποία χτύπησε πάνω στον διαιτητή αλλά αυτός αντί για να διακόψει το παιχνίδι, άφησε το πλεονέκτημα και στην συνέχεια ο Φιρμίνο έκανε το 1-1.

Παρά την εξέταση του γκολ από τον VAR δεν άλλαξε κάτι, η ίδια αύξησε την πίεση της και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού έφτασε στην ανατροπή με μία κεφαλιά του Καζεμίρο έπειτα από κόρνερ του Νεϊμάρ.

Σφράγισε έτσι την 1η θέση του ομίλου της μία αγωνιστική πριν το τέλος και πλέον περιμένει να μάθει ποια εκ των Χιλή ή Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά. Στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση του τροπαίου, θέλει να πετύχει και το απόλυτο στον όμιλο και είναι σαφώς το μεγάλο φαβορί απέναντι στο Εκουαδόρ. Η Κολομβία βέβαια την μπλόκαρε για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, με τον κόουτς Τίτε βέβαια να έχει τρομερά παράπονα από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα επιτέθηκε στην CONMEBOL για την ανάθεση του τουρνουά στην Βραζιλία λίγες μέρες πριν την έναρξη του και έτσι η ομοσπονδία προχώρησε σε επίπληξη προς το πρόσωπο του.

Αγωνιστικά Νέα: Ο κόουτς Τίτε θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα από την στιγμή που η ομάδα του έχει εξασφαλίσει την 1η θέση. Ο μπακ Φελίπε τραυματίστηκε και αποχώρησε από την αποστολή. Στην θέση του ο Λέο Ορτίς από την Μπαραγκαντίνο

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Βέβερτον (Παλμέιρας)

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντανίλο (Γιουβέντους), Άλεξ Σάντρο (Γιουβέντους), Λόντι (Ατλέτικο Μαδρίτης), ΜΙλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Ορτίς (Μπαραγκαντίνο), Έμερσον (Μπέτις)

Μέσοι: Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Πακετά (Λυών), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ριμπέιρο (Φλαμένγκο), Ντάγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Γκάμπριελ Ζεζούς (Μάντσεστερ Σίτι), Ριτσάρλισον (Έβερτον), Έβερτον (Μπενφίκα), Γκάμπριελ Μπαρμπόσα (Φλαμένγκο), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης)

ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Έχασε μεγάλη ευκαιρία απέναντι στο Περού να πάρει τη νίκη καθώς παρά το γεγονός πως βρέθηκε να προηγείται με 2 γκολ στην λήξη του πρώτου μέρους, εν τέλει περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας. Ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκε με ένα αυτογκόλ του Τάπια στο 23’ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Πρεσιάδο με προβολή έπειτα από φάουλ του Ντίαζ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το σκορ αυτό βέβαια δεν ήταν ικανό να του δώσει τη νίκη καθώς στα πρώτα εννιά λεπτά στην επανάληψη, πρόλαβε να δεχτεί δύο τέρματα (49’,54’). Στην επόμενη αμέσως φάση όμως έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει και πάλι το προβάδισμα όταν ο Ντίαζ βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ που επιχείρησε σταμάτησε πάνω στο σώμα του Γκαγιέζε. Πίεσε στα τελευταία λεπτά, άφησε αρκετά κενά στην άμυνα της αλλά δεν τα πλήρωσε.

Είναι η 2η φορά στο φετινό Κόπα Αμέρικα που παίρνει το προβάδισμα και δεν μπορεί να το διαχειριστεί και μάλιστα σε παιχνίδια που θεωρητικά είναι το φαβορί. Πλέον συγκατοικεί με την Βενεζουέλα στην 4η θέση, μόνο που υπερτερεί στην διαφορά τερμάτων(-1 έναντι -3) και αυτή την στιγμή παίρνει την πρόκριση. Η Βενεζουέλα αντιμετωπίζει το Περού και στην ουσία το Εκουαδόρ ελπίζει σε ήττα της καθώς μοιάζει δύσκολο να πάρει κάτι από την Βραζιλία. Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια του, θα μπορούσε όμως αν ήταν πιο προσεκτικό να έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση του.

«Το Κόπα Αμέρικα δεν θα μας δώσει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά η εμπειρία που μας προσφέρει, καλή ή κακή, είναι πολύ σημαντική. Είμαι πολύ περήφανος γι΄αυτή την ομάδα και είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση απέναντι στο Περού», τόνισε ο κόουτς Αλφάρο.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο αρχηγός Ένερ Βαλένσια.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντομίνγκεζ (Βελέζ Σάρσφιλντ), Ορτίζ (Έμελεκ), Γκαλίντεζ (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)

Αμυντικοί: Αρμπολέδα (Σάο Πάουλο), Αρεάγκα (Σιάτλ Σάουντερς), Πινέιδα (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Πρεσιάδο (Γκενκ), Εστουπινιάν (Βιγιαρεάλ), Ντιέγκο Παλάσιος (Λος Άντζελες), Τόρες (Σάντος Λαγκούνα), Λεόν (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Ιντσαπιέ (Ταγέρες)

Μέσοι: Νομπόα (Σότσι), Μένα (Λεόν), Μέντεζ (Ορλάντο Σίτι), Αΐρτον Πρεσιάδο (Σάντος Λαγκούνα), ΠΛάτα (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Φράνκο (Ατλέτικο Μινέιρο), Καϊσέδο (Μπράιτον), Καραμπάλι (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Ντίαζ (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Αρόγιο (Έμελεκ)

Επιθετικοί: Βαλέντσια (Φενέρμπαχτσε), Μαρτίνεζ (Τιχουάνα), Εστράδα (Τολούκα), Καμπάνια (Φαμαλικάο), Ζόρντι Καϊσέδο (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Ουρτάδο (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν τίθεται θέμα διαφοράς των δύο ομάδων, η Βραζιλία είναι σαφώς πιο ποιοτική αλλά δεν έχει λόγο να βάλει και τα πόδια της στην φωτιά απέναντι στην Βενεζουέλα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν πάση θυσία τους βαθμούς ή τουλάχιστον να αποφύγουν μία ήττα με πολλά γκολ διαφορά. Η λογική λέει ότι θα κλειστούν αλλά αν βρεθούν πίσω στο σκορ θα ψάξουν το γκολ. Υπάρχει ρίσκο στο αμφίσκορο αλλά θα το πάρουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Βραζιλία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.36 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Αμέρικα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Φάση Ομίλων
  1 Βραζιλία 4 10 3 1 0 10:2
  4 Εκουαδόρ 4 3 0 3 1 5:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.80% έπαιξε: X2
  • » Ο kavalat, με το υψηλότερο yield +17.68% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Αμέρικα] έπαιξε: Ημ.X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες