Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουρουγουάη - Βραζιλία

18/11/2020 01:00
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1269 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουρουγουάη - Βραζιλία στις 18/10/2023

Προϊστορία

18/10/2023 ΟυρουγουάηΒραζιλία 2 - 0
15/10/2021 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 4 - 1
18/11/2020 ΟυρουγουάηΒραζιλία 0 - 2
16/11/2018 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 1 - 0
24/3/2017 ΟυρουγουάηΒραζιλία 1 - 4
26/3/2016 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 2 - 2
24/7/2015 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 1 - 2
26/6/2013 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 2 - 1
7/10/2009 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 3 - 1
6/6/2009 ΟυρουγουάηΒραζιλία 0 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 20,894 10.7%
X
€ 35,933 18.4%
2
€ 138,622 70.9%
Over
€ 12,734 29.3%
Under
€ 30,762 70.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

93 ψήφοι:

Χωρίς Σουάρες η «Σελέστε», δίχως Νεϊμάρ η «Σελεσάο»

Χωρίς Σουάρες η «Σελέστε», δίχως Νεϊμάρ η «Σελεσάο»

Η Ουρουγουάη υποδέχεται τη Βραζιλία για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη νίκη μέσα στο «σπίτι» της Κολομβίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στο «σπίτι» τους κόντρα στη Βενεζουέλα.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στην Κολομβία για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όχι μόνο ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις αλλά έφυγε και με πανηγυρικό διπλό (0-3). Έδειξε από το ξεκίνημα του αγώνα τις προθέσεις της και προηγήθηκε μόλις στο 5’ με ωραίο σουτ του Καβάνι μέσα από την περιοχή. Δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, χωρίς να κινδυνεύσει σοβαρά με την ισοφάριση. Οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με σκορ 0-1. Στην επανάληψη κυριάρχησε απόλυτα και στο 54’ ο Λουίς Σουάρες διπλασίασε τα τέρματά της νικώντας τον Οσπίνα από τα έντεκα μέτρα. Έκανε διαχείριση του αποτελέσματος, όμως στο 73’ ο Νούνιες μ’ έναν «κεραυνό» έδωσε διαστάσεις θριάμβου διαμορφώνοντας το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ, αφού οι γηπεδούχοι παραδόθηκαν αποδεχόμενοι την ήττα τους.

Η Ουρουγουάη επέστρεψε με αυτόν τον τρόπο στις νίκες, καθώς είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα από τη Χιλή. Έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς μετά τις τρεις πρώτες «στροφές» και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέα με το Εκουαδόρ. Παίζει αρκετά επιθετικά, αφού διαθέτει ισχυρή γραμμή κρούσης και δεν είναι τυχαίο που όλα τα παιχνίδια της έως τώρα ολοκληρώθηκαν Over, ενώ τα δύο από αυτά ήταν κι αμφίσκορα.

Ο τεχνικός της «Σελέστε» Όσκαρ Ταμπάρες επισήμανε: «Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με την καλύτερη ομάδα στην προκριματική φάση μέχρι τώρα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ποια στοιχεία πρέπει να προσέξουμε και πως να επιτεθούμε. Είμαστε τυχεροί να έχουμε παίκτες όπως ο Καβάνι και ο Σουάρες με όλα όσα έχουν πετύχει στην καριέρα τους. Η Βραζιλία είναι δυνατή αμυντικά και επιθετικά, ο Νεϊμάρ από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και είναι σημαντικό ότι δεν θα αγωνιστεί».

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει ο Σουάρες (116/63) ο οποίος προσβλήθηκε από τον Covid-19 σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας. Αποκλείστηκε από την αποστολή ο αμυντικός Βίνια (9/0) αν κι έπαιξε ένα ημίχρονο κόντρα στην Κολομβία, ωστόσο έγινε γνωστό στη συνέχεια ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Θα λείψουν ξανά λόγω τραυματισμού οι τερματοφύλακες Μουσλέρα (116/0), Σίλβα (11/0), οι αμυντικοί Κοάτες (40/1), Αραούχο (1/0), ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης Βαλβέρδε (22/2) και ο επιθετικός της Βαλένθια, Γκόμες (19/3).

Η αποστολή της Ουρουγουάης:

Τερματοφύλακες: Καμπάνια (Αλ-Μπατίν), Ιρασάμπαλ (Ρεντίστας), Μουνιός (Σέρο Πορτένιο)

Αμυντικοί: Γοδίν (Κάλιαρι), Κάσερες (Φιορεντίνα), Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Βίνα (Παλμέιρας), Ολιβέρος (Νασιονάλ Μοντεβιδέο), Ρολίν (Ρεντίστας), Σουάρες (Χουάρεζ)

Μέσοι: Νάντες (Κάλιαρι), Μπεντανκούρ (Γιουβέντους), Τορέιρα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ροντρίγκες (Λος Άντζελες), Αραμπάρι (Χετάφε), Ντε Λα Κρουζ (Ρίβερ Πλέιτ), Νέβες (Νασιονάλ Μοντεβιδέο)

Επιθετικοί : Καβάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σουάρες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ροντρίγκες (Κρουζ Αζούλ), Νούνιες (Μπενφίκα), Ρόσι (Λος Άντζελες)



ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Κλήθηκε να επιβεβαιώσει την «ταμπέλα» του ακλόνητου φαβορί απέναντι στη Βενεζουέλα εντός έδρας. Δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά τα κατάφερε κι επικράτησε 1-0, πολύ πιο δύσκολα απ’ ό,τι αναμενόταν πριν τη σέντρα του αγώνα. Κυριάρχησε από το ξεκίνημα και στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ακυρώθηκαν δύο τέρματα που σημείωσε. Το πρώτο για οφσάιντ και το δεύτερο λόγω φάουλ στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αγχώθηκε αρκετά αφού οι όμάδες πήγαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη έπαιξε ακόμα πιο επιθετικά κι έκλεισε στα «καρέ» τους, τους φιλοξενούμενους. Η λύση δόθηκε τελικά στο 67’, με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας των Βενεζουελάνων. Όπως συνηθίζει με τον Τίτε στον πάγκο της, στη συνέχεια έπαιξε πιο προσεκτικά για να μην δώσει δικαιώματα. Προφύλαξε το προβάδισμά της κι έφτασε στο «τρίποντο».

Με αυτόν τον τρόπο η Βραζιλία κατάφερε να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία της, καθώς αποτελεί το μοναδικό σύνολο που έχει πετύχει έως τώρα τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και φιγουράρει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μαζέψει 9 βαθμούς. Στόχος της φυσικά είναι να εξασφαλίσει το συντομότερο δυνατό την πρόκριση, αλλά ακόμα υπάρχει δρόμος, ωστόσο είναι το μεγάλο φαβορί και για την πρωτιά. Τα δύο από τα τρία ματς της ολοκληρώθηκαν Over αλλά και No Goal.

«Αυτό το παιχνίδι έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με το προηγούμενο. Είναι ένα παιχνίδι που θα χαρακτηριστεί από τις στρατηγικές που θα ακολουθήσουμε και οι δύο ομάδες. Πιστεύω θα έχουμε περισσότερους χώρους για να επιτεθούμε. Μέχρι τώρα έχουμε κάνει τρεις νίκες και μόνο στον τρίτο αγώνα δεν μπορέσαμε να παίξουμε τόσο καλά, όμως εμφανιστήκαμε συνεπείς. Είναι μεγάλο το επίτευγμα του κόουτς Ταμπάρες ο οποίος έχει πετύχει πολύ σπουδαία πράγματα» σχολίασε ο προπονητής της «Σελεσάο», Τίτε.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός κι από αυτό το ματς ο σταρ Νεϊμάρ (103/64) ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Τα υπόλοιπα είναι τα γνωστά προβλήματα, καθώς θα λείψουν οι αμυντικοί Μιλιτάο (8/0), Ροντρίγκο Κάιο (5/0) και Μενίνο (0/0). Οι μέσοι Καζεμίρο (48/3), Φαμπίνιο (12/0) και Κουτίνιο (63/18), ενώ τραυματίες είναι και οι επιθετικοί Νέρες (7/1) και Πέδρο (1/0).

Η αποστολή της Βραζιλίας:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Έβερτον (Παλμέιρας)

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντανίλο (Γιουβέντους), Λόντι, Φελίπε (Ατλέτικο), Τέλες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κάρλος (Σεβίλλη), Μενίνο (Παλμέιρας)

Μέσοι: Αρτούρ (Γιουβέντους), Πακετά (Λυών), Άλαν (Έβερτον), Έβερτον (Φλαμένγκο), Ντάγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα), Γκιμαράες (Λυών)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι), Ριτσάρλισον (Έβερτον), Βινίσιους (Ρεάλ), Πέδρο (Φλαμένγκο)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουρουγουάη έδειξε πριν λίγες ημέρες τη δυναμική της, περνώντας με εμφατικό τρόπο από μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Κολομβίας. Τώρα όμως καλείται να ξεπεράσει ένα υψηλό εμπόδιο όπως είναι αυτό της πρωτοπόρου Βραζιλίας η οποία δεν έχει χάσει ακόμα ούτε ένα βαθμό, έπειτα από τα τρία πρώτα παιχνίδια της. Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά απρόβλεπτοι και γι’ αυτόν το λόγο θα προτιμήσουμε να αποφύγουμε την πρόβλεψη σημείου. Θα στραφούμε στο αμφίσκορο, καθώς οι δύο επιθέσεις είναι ιδιαιτέρως ταλαντούχες, παρά τις απουσίες του Σουάρεζ και του Νεϊμάρ.

FACTS

  • Η ομάδα Βραζιλία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 2

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  1 Βραζιλία 17 45 14 3 0 40:5
  3 Ουρουγουάη 18 28 8 4 6 22:22
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες