2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χιλή - Βραζιλία

3/9/2021 04:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 741
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 972 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βραζιλία - Χιλή στις 25/3/2022

Προϊστορία

25/3/2022 ΒραζιλίαΧιλή 4 - 0
3/9/2021 ΧιλήΒραζιλία 0 - 1
3/7/2021 ΒραζιλίαΧιλή 1 - 0
11/10/2017 ΒραζιλίαΧιλή 3 - 0
9/10/2015 ΧιλήΒραζιλία 2 - 0
29/3/2015 ΒραζιλίαΧιλή 1 - 0
28/6/2014 ΒραζιλίαΧιλή 1 - 1
20/11/2013 ΒραζιλίαΧιλή 2 - 1
25/4/2013 ΒραζιλίαΧιλή 2 - 2
28/6/2010 ΒραζιλίαΧιλή 3 - 0
10/9/2009 ΒραζιλίαΧιλή 4 - 2
8/9/2008 ΧιλήΒραζιλία 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 44,322 11.5%
X
€ 33,387 8.7%
2
€ 307,519 79.8%
Over
€ 19,355 24.2%
Under
€ 60,592 75.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

66 ψήφοι:

Ψάχνει την έκπληξη η Χιλή κόντρα σε μία Βραζιλία με απουσίες

Ψάχνει την έκπληξη η Χιλή κόντρα σε μία Βραζιλία με απουσίες

Η Χιλή υποδέχεται την Βραζιλία για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ στην Λατινική Αμερική.

Τι ισχύει: Οι 4 πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΧΙΛΗ

Μέτρια η παρουσία της στο Κόπα Αμέρικα καθώς έφτασε μέχρι τα προημιτελικά όπου και αποκλείστηκε από την Βραζιλία. Ξεκίνησε καλά στον όμιλο της καθώς στην πρεμιέρα ήρθε ισόπαλη με την Αργεντινή, επικράτησε έπειτα της Βολιβίας και στη συνέχεια πήρε τον βαθμό και στην αναμέτρηση με την Ουρουγουάη. Στην τελευταία αγωνιστική όμως ηττήθηκε από την Παραγουάη και αυτό το αποτέλεσμα την έριξε στην 4η θέση και την έστειλε πάνω στην Βραζιλία. Έβαλε δύσκολα στην αντίπαλο της στους «8» αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο σχεδόν με παίκτη παραπάνω και αποχώρησε από την διοργάνωση.

Στα προκριματικά θα ήθελε να έχει καλύτερη πορεία ως τώρα από την στιγμή που βρίσκεται εκτός 4αδας. Μετράει μόλις μία νίκη στους πρώτους έξι αγώνες, αυτήν απέναντι στο Περού, ενώ προέρχεται από 2 σερί ισοπαλίες με Αργεντινή και Βολιβία. Δύο βαθμούς απέχει από την 4η θέση, θα δώσει μάχη για να είναι στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Μάρτιν Λασάρτε ο οποίος συνεχίζει στον πάγκο της δήλωσε: «Δεν είναι λογικό να παίζουμε τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα, καταλαβαίνω ότι υπάρχουν κάποιες καταστάσεις αλλά όλα αυτά θα έπρεπε να έχουν λυθεί νωρίτερα. Δεν είναι εύκολο ούτε και απλό αυτό που έχουμε μπροστά μας», τόνισε ο κόουτς Λασάρτε

Αγωνιστικά Νέα: Ο στόπερ Σιεράλτα και ο φορ Μπενετόν που αγωνίζονται σε Γουότφορντ και Μπλάκμπερν αντίστοιχα δεν ενσωματώθηκαν καν στην αποστολή καθώς η Αγγλία απαγορεύει τα ταξίδια σε χώρες που βρίσκονται στην «κόκκινη» λίστα όσον αφορά τον κορωνοϊό. Σημαντική η απουσία και του φορ Αλέξις Σάντσες.

Η αποστολή:

Tερματοφύλακες:Μπράβο (Ρεάλ Μπέτις), Αριας (Ράσινγκ Κλουμπ),Καστεγιόν (Ουατσιπάτο).

Αμυντικοί:Ισλα (Φλαμένγκο), Ουέρτα (Ουν. Κατόλικα), Ντίας (Μασατλάν), Πάουλο Ντίας (Ρίβερ Πλέιτ), Μαριπάν (Μονακό), Μεδέλ (Μπολόνια), Μένα (Ράσινγκ Κλουμπ), Ρόκο (Ελτσε), Βέγκας (Μοντερέι).

Μέσοι: Αλαρκόν (Κάντιθ), Αγιέντε (Τόρκε), Αράνγκις (Λεβερκούζεν), Μπαέσα (Τολούκα), Γαλδάμες (Βέλες Σάρσφιλντ), Νούνιες (Ουν. Κατόλικα), Πούλγκαρ (Φιορεντίνα), Βαλντές (Σάντος Λαγκούνα), Βιδάλ (Ιντερ).

Επιθετικοί: Χιμένες (Παλεστίνο), Μενέσες (Λεόν), Μοράλες (Κόλο Κόλο), Παλάσιος (Ιντερνασιονάλ), Ρόμπινσον (Ιντερ Μαϊάμι), Βάργκας (Ατλέτικο Μινέιρο), Ντιέγκο Βαλένσια (Ουν. Κατόλικα).

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Βρέθηκε από το πουθενά να διοργανώνει το Κόπα Αμέρικα του καλοκαιριού, ήταν ούτως ή άλλως το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά στον τελικό με την Αργεντινή παρουσιάστηκε «μαγκωμένη», γνώρισε την ήττα με 1-0 και αποχώρησε απογοητευμένη από το γήπεδο.

Δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της σε όλο το τουρνουά αν και βρέθηκε εύκολα στην πρώτη θέση του ομίλου. Κέρδισε εύκολα Βενεζουελα (3-0) και Περού (4-0), δυσκολεύτηκε απέναντι στην Κολομβία (2-1) και όντας αδιάφορη με τον Ισημερινό την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, ήρθε ισόπαλη με 1-1. Στα νοκ άουτ άλλαξε πρόσωπο, έγινε πιο κυνική και επικράτησε με 1-0 τόσο της Χιλής όσο και του Περού, πριν φτάσει στον τελικό και ηττηθεί από την μεγάλη της αντίπαλο.

Στα προκριματικά βέβαια δεν φαίνεται να συναντά κάποιο πρόβλημα καθώς μετράει 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας μάλιστα δεχθεί μόλις δύο γκολ και αυτά στη νίκη επί του Περού με 4-2. Έδειχνε πριν το Κόπα Αμέρικα σε πολύ καλή κατάσταση, η απώλεια του τίτλου την έριξε για λίγο ψυχολογικά αλλά δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα από ότι φαίνεται για να πάρει την πρώτη θέση.

«Είναι μία ασυνήθιστη κατάσταση αυτή. Εγώ θέλω όλοι οι αθλητές που παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο να είναι στην Εθνική. Η αλήθεια είναι μία. Όλοι τους θα ήθελαν να είναι εδώ κάποιοι παράγοντες όμως το απέτρεψαν», σχολίασε ο κόουτς Τίτε σχετικά με την απουσία των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Αγγλία.

Αγωνιστικά Νέα: Η Βραζιλία είναι η ομάδα με τις περισσότερες απουσίες λόγω των μέτρων που έχει θέσει η Αγγλία και απαγορεύει τα ταξίδια σε περιοχές που βρίσκονται στην «κόκκινη» λίστα λόγω κορωνοϊού. Έτσι δεν ακολούθησαν την αποστολή οι τερματοφύλακες Άλισον και Έντερσον ο στόπερ Τιάγκο Σίλβα, οι μέσοι Φρεντ και Φαμπίνιο, ο μεσοεπιθετικός Ραφίνια και οι επιθετικοί Γκαμπριέλ Ζεσούς, Φιρμίνο και Ριτσάρλισον, ενώ εκτός έμεινε και ο φορ Μάλκομ.

Η αποστολή:

Tερματοφύλακες: Σάντος (Ατλ. Παραναένσε), Εβερσον (Ατλ. Μινέιρο), Γουεβέρτον (Παλμέιρας)

Αμυντικοί: Μαρκίνιος (Παρί), Ντανίλο (Γιουβέντους), Μιλιτάο (Ρεάλ), Σάντρο (Γιουβέντους), Μιράντα (Σάο Πάολο), Αράνα (Ατλ. Μινέιρο), Βερίσιμο (Μπενφίκα), Ντάνιελ Αλβες (Σάο Πάολο).

Μέσοι: Κασεμίρο (Ρεάλ), Εβερτον Ριμπέιρο (Φλαμένγκο), Πακετά (Λυών), Κλαουντίνιο (Ζενίτ), Εντενίλσον (Ιντερνασιονάλ), Μπρούνο Γκιμαράες (Λυών), Ζέρσον (Μαρσέιγ).

Επιθετικοί: Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα (Φλαμένγκο), Νεϊμάρ (Παρί), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ), Χουλκ (Ατλ. Μινέιρο), Κούνια (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βραζιλία μπορεί να έχει αρκετές απουσίες αλλά παραμένει το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Το διπλό βέβαια βρίσκεται σε αξιόλογες σχετικά τιμές, θα το αποφύγουμε όμως. Η Χιλή μπορεί να μην εντυπωσίασε στο Κόπα Αμέρικα αλλά τώρα θέλει να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα της αντιπάλου του. Θα πάμε με το αμφίσκορο σε τιμές άνω του 2.00.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Χιλή, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βραζιλία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.14 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Βραζιλία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  1 Βραζιλία 17 45 14 3 0 40:5
  7 Χιλή 18 19 5 4 9 19:26
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες