4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βολιβία - Βραζιλία

30/3/2022 02:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 903
0 - 4
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 764 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βραζιλία - Βολιβία στις 9/9/2023

Προϊστορία

9/9/2023 ΒραζιλίαΒολιβία 5 - 1
30/3/2022 ΒολιβίαΒραζιλία 0 - 4
10/10/2020 ΒραζιλίαΒολιβία 5 - 0
10/10/2020 ΒραζιλίαΒολιβία 5 - 0
15/6/2019 ΒραζιλίαΒολιβία 3 - 0
5/10/2017 ΒολιβίαΒραζιλία 0 - 0
7/10/2016 ΒραζιλίαΒολιβία 5 - 0
6/4/2013 ΒολιβίαΒραζιλία 0 - 4
11/10/2009 ΒολιβίαΒραζιλία 2 - 1
11/9/2008 ΒραζιλίαΒολιβία 0 - 0

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

95 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

9

9

Σουτ εκτός εστίας

9

44%

Κατοχή μπάλας

56%

1

Οφσάιντ

2

6

Κόρνερ

2

8

Φάουλ

6

Videos

Συνθέσεις

Το τελευταίο ματς του προπονητή της Βολιβίας

Το τελευταίο ματς του προπονητή της Βολιβίας

Η Βολιβία είναι τελείως αδιάφορη, όπως φυσικά και η Βραζιλία που έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την συμμετοχή της στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος θα παίξει μονό νοκ-άουτ μπαράζ με ομάδα από την Ασία τον προσεχή Ιούνιο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΟΛΙΒΙΑ

Έπαιξε για το γόητρο την περασμένη αγωνιστική στην Κολομβία και έχασε πάρα πολύ εύκολα με 3-0. Η Βολιβία ήταν αδιάφορη, ενώ οι γηπεδούχοι καιγόντουσαν για βαθμούς και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Η Κολομβία πήρε το προβάδισμα στο 39ο λεπτό με τον Λουίς Ντίας στο 39’, ενώ την υπόθεση νίκη καθάρισε ο Μιγκέλ Μπόρχα στο 72’ και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ματέους Ουρίμπε στο 90’. Το μόνο που θέλει να κάνει είναι να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι, αλλά έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην πρωτοπόρο Βραζιλία.

Ο προπονητής Σέζαρ Φαρίας θα κάτσει για τελευταία φορά στον ομοσπονδιακό πάγκο. Την τελική σφραγίδα στη σχέση έβαλε ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βολιβίας, Φερνάντο Κόστα Σαρμιέντο, στη συνάντηση που είχε μαζί του. «Η 29η Μαρτίου εναντίον της Βραζιλίας θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του κύκλου του προπονητή Φαρίας, το είπαμε, μετά θα ξεκινήσουμε έναν άλλο κύκλο που ελπίζω να μας επιτρέψει να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο επικεφαλής της FBF.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο φορ Κουεγιάρ.

Η αποστολή της Βολιβίας:

Τερματοφύλακες: Βισκάρα (Δε Στρόνγκεστ), Κορδάνο (Μπολιβάρ), Γκουτιέρες (Δε Στρόνγκεστ)

Αμυντικοί: Σαγρέδο (Μπολιβάρ), Ακίν (Μπολιβάρ), Φερνάντες (Μπολιβάρ), Κιντέρος (Ίντερ Μαϊάμι), Ενούμπα (Όλγουεϊς Ρέντι), Καρσάσκο (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Ρέγες (Μπολιβάρ), Αλβάρες (Οριέντε Πετρολέρο), Ντεμικέλ (Δε Στρόνγκεστ), Ερέρα (Μπολιβάρ), Σουάρες (Οριέντε Πετρολέρο), Σουπαγιάμπε (Γκουαμπίρα), Βελάσκο (Γκουαμπίρα), Βελάσκες (Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο)

Μέσοι: Βάκα (Μπέερσοτ), Βιγιαροέλ (Χόρχε Βίλστερμαν), Γκονζάλες (Πλατένσε), Τσούρα (Δε Στρόνγκεστ), Μαρτίνες (Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο), Βιγιαμίλ (Μπολιβάρ), Λίμα (Μπολιβάρ), Σπένχαϊ (Μπλούμινγκ)

Επιθετικοί: Χ. Βάκα (Δε Στρόνγκεστ), Μιράντα (Μπολιβάρ), Αμπρέγο (Μπολιβάρ), Σάντσες (Οριέντε Πετρολέρο), Γκαρσία (Μπολιβάρ), Κουεγιάρ (Λούγκο), Μενάτσο (Χόρχε Βίλστερμαν), Μοντενέγκρο (Γκουαμπίρα)

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Έχει εξασφαλίσει εδώ και πολύ καιρό την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά αυτό δεν είναι ικανό για να παρουσιάζεται αδιάφορη στον αγωνιστικό χώρο και το έδειξε απέναντι στη Χιλή διασύροντας την με 4-0. Το σκορ του αγώνα τα λέει όλα με τους Βραζιλιάνους να ανοίγουν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νεϊμάρ στο 44’, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Βινίσιους Ζούνιορ έγραψε το 2-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Βραζιλίας. Ο ρυθμός δεν έπεσε στην επανάληψη και ο Φιλίπε Κοουτίνιο στο 72’ με πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ και ο Ριτσάρλισον στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο μοναδικός της στόχος είναι να παραμείνει αήττητη μέχρι το τέλος και έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει στη Βολιβία. Η Σελεσάο μετράει ήδη 33 σερί αναμετρήσεις προκριματικών χωρίς να έχει χάσει. Η ομάδα της Βραζιλίας θα αναχωρήσει για τη Βολιβία την ημέρα του αγώνα, όπου θα μείνει στην πόλη Σάντα Κρουζ ντε λα Σιέρα, για να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις του υψομέτρου. Η Σελεσάο θα μείνει μόνο 6 ώρες στη Λα Παζ και θα νοικιάσει φιάλες οξυγόνου για να παίξει στο υψόμετρο των 3.600 μέτρων.

Αγωνιστικά Νέα: Θα έχει επτά αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τη Χιλή, αφού οι Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα, Γκιγέρμε Αράνα, Κασεμίρο, Φρεντ θα δουν το ματς από τον πάγκο. Νεϊμάρ και Βινίσιους είναι τιμωρημένοι.

Η αποστολή της Βραζιλίας:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Βέβερτον (Παλμέιρας), Έβερσον (Ατλέτικο Μινέιρο)

Αμυντικοί: Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντανίλο (Γιουβέντους), Μιλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Τέλες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φελίπε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αράνα (Ατλέτικο Μινέιρο)

Μέσοι: Κουτίνιο (Άστον Βίλα), Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Πακετά (Λυών), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Αρτούρ (Γιουβέντους), Γκιμαράες (Νιούκαστλ)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ριτσάρλισον (Έβερτον), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης), Άντονι (Άγιαξ), Ροντρίγκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρτινέλι (Άρσεναλ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βραζιλία θα παίξει με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα για να αντιμετωπίσει τη Βολιβία στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών με τις δύο ομάδες να είναι αδιάφορες βαθμολογικά. Η Σελεσάο δεν είναι συνηθισμένη να παίζει σε τέτοιο υψόμετρο, αλλά διαθέτει καλύτερη ομάδα και οι παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν έξτρα κίνητρο. Θα ποντάρουμε στο διπλό.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Βολιβία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  1 Βραζιλία 17 45 14 3 0 40:5
  9 Βολιβία 18 15 4 3 11 23:42
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο suhler, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες