1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισπανία - Βραζιλία

Προϊστορία

26/3/2024 ΙσπανίαΒραζιλία 3 - 3
1/7/2013 ΒραζιλίαΙσπανία 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 325,804 61.3%
X
€ 48,401 9.1%
2
€ 156,880 29.5%
Over
€ 25,496 39.1%
Under
€ 39,788 60.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

118 ψήφοι:

10

Σουτ στην εστία

6

8

Σουτ εκτός εστίας

2

59%

Κατοχή μπάλας

41%

3

Οφσάιντ

1

3

Αποκρούσεις

7

3

Κίτρινες κάρτες

6

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

2

19

Σέντρες

4

4

Αλλαγές

6

19

Φάουλ

16

1

Ασίστ

0

5

Αντεπιθέσεις

7

12

Πλάγια Άουτ

17

17

Εκτελέσεις Φάουλ

22

2

Ελεύθερα Λακτίσματα

10

21

Προσπάθειες Για Γκολ

11

3

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
26 έτη

Προπονητής: Dorival Junior

7  Vinicius Junior Luiz Douglas Αλλαγή 71'

10  Rodrygo Galeno Wenderson Αλλαγή 82'

11  Raphinha Couto Yan Αλλαγή 46'

15  Joao Gomes Andre Αλλαγή 46'

5  Bruno Guimaraes Pereira Andreas Αλλαγή 46'

8 Lucas Paqueta

6 Wendell

25 Lucas Beraldo

14 Fabricio Bruno

2  Danilo Endrick Αλλαγή 46'

1 Bento Krepski

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Santiago Bernabeu
  • Χωρητικότητα: 84744
  • Θεατές: 65000
Κάτι ανάμεσα σε «κρας τεστ» και «πρόβα τζενεράλε»

Κάτι ανάμεσα σε «κρας τεστ» και «πρόβα τζενεράλε»

Η Ισπανία υποδέχεται τη Βραζιλία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» σε φιλική αναμέτρηση.

* Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν το 2013 στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, που πλέον έχει καταργηθεί. Τότε η γηπεδούχος Βραζιλία επικράτησε 3-0 της Ισπανίας στο «Μαρακανά».

* Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο καμπάνιας ενάντια στον ρατσισμό με το σλόγκαν της να είναι «Ίδιο δέρμα».

Όχι απλά δεν έπεισε αλλά άφησε ιδιαίτερα κακές εντυπώσεις γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Κολομβία σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας στο Λονδίνο την Παρασκευή. Παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και αν και είχε την κατοχή της μπάλας, ούσα κυριαρχική στο πρώτο μέρος, «εγκλωβίστηκε» στην πολύ καλά διαβασμένη άμυνα των Κολομβιανών και ουσιαστικά η υπεροχή της ήταν ανούσια. Στο δεύτερο μέρος δε, οι περαιτέρω αλλαγές «χάλασαν» ακόμα περισσότερο την όποια ομοιογένεια και παρουσιάστηκε ασύνδετη πραγματοποιώντας μόλις μία τελική στον στόχο συνολικά, ενώ στο 61' δέχθηκε και το γκολ που τελικά κόστισε την ήττα.

Πρώτη ήττα μετά από ένα έτος και οκτώ σερί επίσημες νίκες για τους Ισπανούς, η οποία πάντως προκάλεσε αρκετή «γκρίνια» και σφοδρή κριτική από τα Μέσα προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό Λουίς Ντε Λα Φουέντε που δήλωσε σχετικά: «Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ πως κάναμε σωστά τα περισσότερα από όσα είχαμε σχεδιάσει, ωστόσο στο δεύτερο μέρος είδαμε πως υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε».

Η «φούρια ρόχα» πάντως, αναμένεται να παραταχθεί με τη βασική της ενδεκάδα, αφού θέλει να δείξει κάτι διαφορετικό μπροστά στο κοινό της σε αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση καθώς ουσιαστικά είναι η «πρόβα τζενεράλε» πριν το Euro, όπου έχει κληρωθεί σε όμιλο μαζί με Ιταλία, Κροατία και Αλβανία. Αυτό το τελευταίο της χρονικά φιλικό πριν τη διοργάνωση, είναι στις αρχές με αντίπαλο την Ανδόρα και θα έχει χαρακτήρα «ξεμουδιάσματος».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός κλήσεων λόγω τραυματισμών οi μπακ Γκάγια (Βαλένθια) και Μπαλντέ (Μπαρτσελόνα), οι μέσοι Πέδρι (Μπαρτσελόνα) και Γκάβι (Μπαρτσελόνα) και ο επιθετικός Φεράν Τόρες (Μπαρτσελόνα). Για διάφορους λόγους δεν κλήθηκαν σε σχέση με τα πρόσφατα ματς ο μεσοεπιθετικός Ρικέλμε (Ατλέτικο Μαδρίτης), οι αμυντικοί Ίνιγκο Μαρτίνεθ (Μπαρτσελονα), Πάου Τόρες (Άστον Βίλα) και Νταβίντ Γκαρθία (Οσασούνα), ο μέσος Αλέις Γκαρθία (Χιρόνα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Ρεμίρο (Σοσιεδάδ), Ράγια (Άρσεναλ)

Αμυντικοί: Νάβας (Σεβίλλη), Καρβαχάλ (Ρεάλ), Πόρο (Τότεναμ), Γκριμάλντο (Λεβερκούζεν), Κουκουρέγια (Τσέλσι), Λαπόρτ (Αλ Νασρ), Λε Νορμάν (Σοσιεδάδ), Κουμπαρσί (Μπαρτσελόνα), Βίβιαν (Αθλέτικ Μπιλμπάο)

Μέσοι: Θουμπιμέντι (Σοσιεδάδ), Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι), Μερίνο (Σοσιεδάδ), Φαμπιάν Ρουίθ (Παρί ΣΖ), Σανθέτ (Αθλέτικ Μπιλμπάο)

Επιθετικοί: Μοράτα (Ατλέτικο), Χοσέλου (Ρεάλ), Γιαμάλ (Μπαρτσελόνα), Νίκο Γουίλιαμς (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Ζ. Μορένο (Βιγιαρεάλ), Οϊαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ), Σαράμπια (Γουλβς), Ολμο (Λειψία), Μπαένα (Βιγιαρεάλ).Επιτέλους νίκη, έστω και σε φιλικό, αφού επικράτησε 1-0 της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Στο πρώτο μέρος οι Βραζιλιάνοι «ξεκλείδωσαν» αρκετές φορές την άμυνα των Άγγλων χάνοντας ευκαιρίες με τους Βινίσιους (12'), Ροντρίγκο (17'), Πακετά (35') και Ραφίνια (42'), πριν ο Μπέντο πάντως χρειαστεί να επέμβει καθοριστικά στο 41' κρατώντας το μηδέν. Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν πιο ισορροπημένο και οι χώροι που βρήκαν αμφότερες οι ομάδες λιγότεροι. Στο 50' ο Μπέντο ξανά είπε «όχι» σε ευκαιρία τω γηπεδούχων, ενώ στο 63' πλασέ του Πακετά πέρασε ελάχιστα άουτ με τον 17χρονο Έντρικ τελικά να σκοράρει το νικητήριο τέρμα για τη «σελεσάο» στο 80', βρίσκοντας δίχτυα στο διεθνές ντεμπούτο του, ενώ μετά από αντεπίθεση στο 90'+5' ο νεαρός άσος νικήθηκε σε τετ-α-τετ και το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε της αναμέτρησης.

Μπορεί να επρόκειτο για φιλικό ματς πάντως ωστόσο στη Βραζιλία υπήρξε μεγάλη ικανοποίηση αφού η Αγγλία παρατάχθηκε πλήρης, ενώ «έσπασε» και το αρνητικό σερί των τριών ηττών από Ουρουγουάη, Κολομβία και Αργεντινή στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Μπροστά της πάντως έχει πολύ δρόμο, αφού βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας στην προκριματική ζώνη της Νότιας Αμερικής, ενώ πλέον σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Κόπα Αμέρικα στις ΗΠΑ το προσεχές καλοκαίρι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του οποίου θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια και το Μεξικό σε φιλικά ματς στις αρχές Ιουνίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντοριβάλ Τζούνιορ εξάλλου, που βρέθηκε στον πάγκο ως αντικαταστάτης του Τίτε, μετά το «ναυάγιο» με τον Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως ναι μεν υπάρχει ικανοποίηση όταν νικάς μία από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες στον κόσμο όπως η Αγγλία, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα... ανηφορικός.

Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησαν από την αποστολή λόγω τραυματισμών ο εξτρέμ Μαρτινέλι (Άρσεναλ), οι στόπερ Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκάμπριελ Ζεσούς (Άρσεναλ), ο μέσος Καζεμίρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και ο γκολκίπερ Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι). Εκτός κλήσεων λόγω τραυματισμών ο βασικός γκολκίπερ Άλισον (Λίβερπουλ) και ο ηγετικός επιθετικός Νεϊμάρ (Αλ Χιλάλ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπέντο (Ατλέτικο Παραναένσε), Ζαρντίμ (Βάσκο Ντα Γκάμα), Ράφαελ (Σάο Πάουλο)

Αμυντικοί: Ντανίλο (Γιουβέντους), Μπρέμερ (Γιουβέντους), Α. Λούκας (Φλαμένγκο), Κόουτο (Ζιρόνα), Φ. Μπρούνο (Φλαμένγκο), Μπεράλντο (Παρί Σεν Ζερμέν), Μουρίγιο (Παλμέιρας), Βεντέλ (Πόρτο)

Μέσοι: Πακετά (Γουέστ Χαμ), Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Ντάγκλας Λουίς (Άστον Βίλα), Αντρέ (Φλουμινένσε), Περέιρα (Φούλαμ), Ζ. Γκόμες (Γουλβς), Μάια (Σάο Πάουλο)

Επιθετικοί: Ριτσάρλισον (Τότεναμ), Βινίσιους (Ρεάλ), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Ροντρίγκο (Ρεάλ), Έντρικ (Παλμέιρας), Πεπέ (Πόρτο), Γκαλένο (Πόρτο), Σάβιο (Χιρόνα).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σύγκρουση «γιγάντων» που δεν περνά απαρατήρητη ακόμα κι αν διεξάγεται σε φιλικό επίπεδο. Στην Ισπανία η ήττα από την Κολομβία ενόχλησε πολύ και αυτή τη φορά μπροστά στο κοινό τους θα παρατάξουν την πιο δυνατή ενδεκάδα τους κόντρα σε μία Βραζιλία που είχε ουσία και ήταν πολύ κυριαρχική εναντίον των Άγγλων στο «Γουέμπλεϊ». Το παιχνίδι αποτελεί μεγάλο τεστ για αμφότερες ενόψει Euro και Κόπα Αμέρικα και αναμένεται να θυμίσει επίσημο σε ένταση και διάθεση. Συνεπώς δεν θεωρώ πως θα ξεφύγει το σκορ και θα δούμε πάνω από 2-3 γκολ, ενώ «άσφαιρο» ματς δεν βλέπω σε καμία περίπτωση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
26/3/2024
Ισπανία
Βραζιλία
3 - 3
1/7/2013
Βραζιλία
Ισπανία
3 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Akist94 με το υψηλότερο yield +3.50% έπαιξε: Over
  • » Ο balafaras, με το υψηλότερο yield +21.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες