4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουρουγουάη - Βραζιλία

Προϊστορία

18/10/2023 ΟυρουγουάηΒραζιλία 2 - 0
15/10/2021 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 4 - 1
18/11/2020 ΟυρουγουάηΒραζιλία 0 - 2
16/11/2018 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 1 - 0
24/3/2017 ΟυρουγουάηΒραζιλία 1 - 4
26/3/2016 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 2 - 2
24/7/2015 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 1 - 2
26/6/2013 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 2 - 1
7/10/2009 ΒραζιλίαΟυρουγουάη 3 - 1
6/6/2009 ΟυρουγουάηΒραζιλία 0 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 234,609 23.9%
X
€ 55,015 5.6%
2
€ 691,301 70.5%
Over
€ 27,948 21.1%
Under
€ 104,330 78.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

153 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

0

2

Σουτ εκτός εστίας

2

41%

Κατοχή μπάλας

59%

2

Οφσάιντ

1

0

Αποκρούσεις

0

3

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

2

18

Φάουλ

16

19

Πλάγια Άουτ

17

17

Εκτελέσεις Φάουλ

20

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 52477
Χωρίς νίκη από το 2011 στα μεταξύ τους η Ουρουγουάη!

Χωρίς νίκη από το 2011 στα μεταξύ τους η Ουρουγουάη!

Ουρουγουάη και Βραζιλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Μοντεβιδέο στο μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Τι ισχύει: Οι δέκα ομάδες αναμετρώνται σε ένα πρωτάθλημα 18 αγωνιστικών, εντός κι εκτός έδρας. Οι πρώτες έξι προκρίνονται στο Μουντιάλ 2026 ενώ η 7η θα δώσει διπλούς αγώνες μπαράζ με εκπρόσωπο άλλης Ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι κατά σειρά τα παρακάτω: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους ματς και εν συνεχεία βαθμοί, καλύτερη επίθεση, καλύτερη εκτός έδρας επίθεση.

* Παραδοσιακό ντέρμπι, το αποκαλούμενο «κλάσικο ντε Ρίο Νέγκρο»

* Η Ουρουγουάη δεν έχει κερδίσει την Βραζιλία από τον Ιούλιο του 2001 (1-0). Έκτοτε σε δώδεκα ματς μετράει επτά ήττες και πέντε ισοπαλίες με 13-28 τέρματα

Με πέναλτι στο 90+1’ απέσπασε σπουδαίο βαθμό (2-2) στην έδρα της Κολομβίας για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2026. Μπήκε δυναμικά στο ματς αλλά σταδιακά έχασε το μομέντουμ και βρέθηκε πίσω στο 35’. Απάντησε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Ολιβέιρα (47’) έπειτα από κόρνερ αλλά δέχτηκε άμεσα δεύτερο (52’) και στη συνέχεια πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, με την αντίπαλο της να είχε χαμένο τετ-α-τετ και δύο δοκάρια για να κάνει το 3-1. Η ίδια ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, έχοντας μια σημαντική ευκαιρία για το 2-2 και στο 87’ κέρδισε αποβολή και πέναλτι, με το οποίο ο Νούνιες διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μάλιστα στις καθυστερήσεις είχε μία καλή στιγμή για να πάρει και τη νίκη, κάτι που δεν απέδιδε καθόλου δικαιοσύνη βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα.

«Ο βαθμός έχει αξία γιατί ήρθε στο τέλος του παιχνιδιού. Οι αλλαγές μου ήταν με επιθετικούς προσανατολισμούς επειδή χάναμε. Μετά το 2-1 υπήρξαν 10-15 λεπτά έλλειψης ελέγχου, ήμασταν μπερδεμένοι και ανοργάνωτοι. Με την είσοδο του Βενίσο το διορθώσαμε και στα τελευταία λεπτά ήμασταν θετικοί. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και στο δεύτερο ήταν δύσκολο να εκμεταλλευτούμε τις καλές στιγμές της ομάδας. Πήραμε μία δίκαιη ισοπαλία», δήλωσε ο τεχνικός της Μπιέλσα.

Έφτασε τους τέσσερις βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια στα προκριματικά. Στην πρεμιέρα της τον Σεπτέμβριο κέρδισε με 3-1 την Χιλή στο Μοντεβιδέο παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ακολούθησε η ήττα με ανατροπή στο υψόμετρο του Εκουαδόρ (1-2) και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής «τσίμπησε» το βαθμό στην Κολομβία σ’ ένα ματς που δεν ήταν καλύτερη. Επιστρέφει πλέον στην έδρα της για το μεγάλο αγώνα με την Βραζιλία όπου και η ανανεωμένη ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα θα μετρήσει δυνάμεις.

Ο «Ελ Λόκο» άφησε ξανά εκτός τους δύο μεγάλους επιθετικούς της «σελέστε» Καβάνι και Σουάρες και παρουσιάζει μία ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικία που πιέζει ψηλά και χτυπάει ταχύτατα στις αντεπιθέσεις. Πάντως μέχρι στιγμής παρουσιάσει αρκετά κενά στα μετόπισθεν και έχει δεχτεί ήδη πέντε γκολ σε τρία ματς.

Αγωνιστικά Νέα: Προπονήθηκε και εκτός απροόπτου υπολογίζεται κανονικά ο βασικός γκολκίπερ Ροσέτ που έχασε το προηγούμενο λόγω ενοχλήσεων. Κανονικά διαθέσιμος και ο ο στόπερ Βίγια (Σασσουόλο) που εξέτισε την τιμωρία του. Τραυματίες οι χαφ Βαρέλα (Φλαμένγκο) και Μπεντανκούρ (Τότεναμ), αλλά και ο μέσος Καρμπάγιο (Γκρέμιο) ενώ και ο μπακ Λουίς Ροντρίγκεθ (Βάσκο Ντα Γκάμα) έμεινε εκτός αποστολής για ιατρικούς λόγους.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Ματίας Ολιβέιρα αντί του Χοακίν Πικέρες. Πιθανή ενδεκάδα: Ροσέ (Μέλε) – Νάντες, Ρ. Αραούχο, Βίνα, Πικέρες (Ολιβέιρα) – Βαλβέρδε, Ουγκάρτε, Ντε Λα Κρουζ – Πελίστρι, Νούνιες, Μ. Αραούχο

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σέρχιο Ροσέτ (Νασιονάλ), Σαντιάγκο Μέλε (Τζούνιορ), Φράνκο Ισραέλ (Σπόρτινγκ)

Αμυντικοί: Ματίας Βίνια (Σασουόλο), Ματίας Ολιβέρα (Νάπολι), Χοακίν Πικερές (Παλμέιρας), Μπρούνο Μέντες (Κορίνθιανς), Σεμπάστιαν Κάσερες (Κλαμπ Αμέρικα), Σαντιάγκο Μπουένο (Γουλβς), Ρόναλντ Αραούχο (Μπαρτσελόνα), Λούκας Ολάσα (Κράσνονταρ)

Μέσοι: Φεντερίκο Βαλβέρδε (Ρεάλ Μαδρίτης), Ναϊτάν Νάντες (Κάλιαρι), Νικολάς ντε λα Κρουζ (Ρίβερ Πλέιτ), Μάνουελ Ουγκάρτε (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκιοργκιάν Ντε Αρασκαέτα (Φλαμένγκο), Μάξι Αραούχο (Τολούκα)

Επιθετικοί: Ντάρβιν Νούνιες (Λίβερπουλ), Αγκουστίν Κανόμπιο (Ατλέτικο Παραναένσε), Φακούντο Τόρες (Ορλάντο Σίτι), Μπρίαν Ροντρίγκες (Κλαμπ Αμέρικα), Φακούντο Πελίστρι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κρίστιαν Ολιβέρα (Λος Άντζελες FC).Υπέπεσε σε γκέλα ολκής τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/10) φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με την Βενεζουέλα στην έδρα της. Όπως και στο Περού τον Σεπτέμβριο παρουσίασε ξανά πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και έλυσε το γόρδιο δεσμό από στατική φάση, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά του Γκάμπριελ στο 50’. Είχε μία-δύο καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, δεν «κλείδωσε» όμως το ματς και το πλήρωσε στο 85’ δεχόμενη την ισοφάριση από ανάποδο ψαλίδι του αντίπαλου επιθετικού. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει στα εναπομείναντα λεπτά και γνώρισε μόλις τη δεύτερη της απώλεια από την Βενεζουέλα σε 19 ματς στην ιστορία των προκριματικών! Παράλληλα έλαβε τέλος το ιστορικό σερί 15 εντός έδρας νικών στα προκριματικά.

Συνολικά ήταν μια εμφάνιση πολύ κάτω του μετρίου από την «Σελεσάο», η οποία έπαιζε χωρίς ένταση, είχε μονοδιάστατο στυλ παιχνιδιού, ρίχνοντας το βάρος στην αριστερή πτέρυγα, και υπέπιπτε σε αρκετά λάθη. Παράλληλα ήταν αρκετά αργή στις επιστροφές επιτρέποντας αρκετές αντεπιθέσεις στους Βενεζουελάνους. Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο γκολ που έχει πάρει από «9ρι» της, ήταν στη φάση των «16» του Μουντιάλ του Κατάρ και το τέρμα του Ριτσάρλισον κόντρα στην Ν. Κορέα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο διάστημα που η ομάδα δεν έχει βρει γκολ από τον σέντερ φορ της εδώ και μία εξαετία.

Μετά το παιχνίδι κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα στην Λατινική Αμερική που υποστήριζαν πως οι τρεις από τους τέσσερις βασικούς επιθετικούς της ομάδας, Νεϊμάρ, Βινίσιους και Ριτσάρλισον οργάνωσαν ιδιωτικό πάρτι με διάσημα μοντέλα της χώρας. Πάντως το συγκεκριμένο θέμα δεν πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις στη χώρα όσο η κριτική στο πρόσωπο του Νεϊμάρ, ο οποίος δεν έκανε καλό παιχνίδι και διαμαρτύρονταν συνεχώς στον διαιτητή. Μάλιστα ορισμένοι τόνισαν ότι ήρθε υπέρβαρος από την Σαουδική Αραβία όπου αγωνίζεται πλέον μετά την αποχώρηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Αξιοσημείωτο πως μετά το φινάλε του ματς, ένας οπαδός του πέταξε σακούλα με ποπκορν στο κεφάλι λίγο πριν πάει στα αποδυτήρια!

Δεν κατάφερε να κάνει το 3x3 στον όμιλο μετά τις νίκες του Σεπτεμβρίου με Βολιβία (4-1 εντός) και Περού (1-0 εκτός). Έπεσε έτσι στη 2η θέση του ομίλου και στο -2 από την πρωτοπόρο Αργεντινή. Προφανώς δεν τίθεται θέμα μη πρόκρισης στην τελική φάση από τη στιγμή που πλέον τα εισιτήρια είναι 6+1, ωστόσο ο στόχος της είναι να τερματίσει στην πρώτη θέση για λόγους γοήτρου. Στην Λατινική Αμερική συζητιέται πάντως ότι η αύξηση των εισιτηρίων έχει κάνει λιγότερο ανταγωνιστικά τα προκριματικά, αφού στις προηγούμενες εκδόσεις δίνονταν μόνο 4+1 εισιτήρια, και οι μεγάλες δυνάμεις αντιμετωπίζουν πιο χαλαρά τα παιχνίδια.

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις καταστάσεις. Μία απ’ αυτές, ίσως είναι η πιο προβλέψιμη, θα μας μαρκάρουν ψηλά και με πίεση. Το έκαναν κόντρα στην Χιλή, όχι τόσο υψηλά, και κυριάρχησαν. Είναι μια πολύ καλά εκπαιδευμένη ομάδα, με παίκτες από τους βασικούς συλλόγους της Ευρώπης. Περιμένουμε ένα υπέροχο κλασικό».

Αγωνιστικά Νέα: Μαζεύτηκαν κι άλλα θέματα, αφού χτύπησαν και αποχώρησαν από την αποστολή ο στόπερ Νίνο (Φλουμινένσε) και ο μπακ Ντανίλο (Γιουβέντους), με τον τελευταίο να γίνεται ο τέταρτος ακραίος οπισθοφύλακας που κλήθηκε για τα ματς του Οκτωβρίου και αποκόμισε τραυματισμό μετά τους Ενρίκε (Μονακό), Λόντι (Μαρσέιγ) και Βάντερσον (Μονακό). Έχασε προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο ο βασικός μέσος Καζεμίρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει κανονικά. Υπενθυμίζεται πως έχει τεθεί νοκ-άουτ ο εξτρέμ Ραφίνια (Μπαρτσελόνα) ενώ κλήθηκε εσπευσμένα ο στόπερ Αντρίελσον (Μποταφόγκο).

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικά Μέσα, θα γίνουν τρεις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Ο Κάρλος Αουγκούστο θα κάνει ντεμπούτο με ανάποδο πόδι παίρνοντας τη θέση του δεξιού μπακ Ντανίλο στην ενδεκάδα, ο αριστερός μπακ Κόουτο θα αντικαταστήσει τον Αράνα και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς τον Ριτσάρλισον στην κορυφή της επίθεσης. Η ενδεκάδα: Έντερσον- Αουγκούστο, Μαρκίνιος, Γκάμπριελ, Κόουτο - Καζεμίρο, Γκιμαράρες, Νεϊμάρ – Ροντρίγκο, Βινίσιους, Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Πέρι (Μποταφόγκο), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι)

Αμυντικοί: Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Αράνα (Ατλέτικο Μινέιρο), Μπρέμερ (Γιουβέντους), Γκάμπριελ (Άρσεναλ), Κ. Αουγκούστο (Ίντερ), Κόουτο (Ζιρόνα), Αντρίελσον (Μποταφόγκο)

Μέσοι: Καζεμίρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Νέρες (Μπενφίκα), Γκέρσον (Φλαμένγκο), Βέιγκα (Παλμέιρας), Αντρέ (Φλουμινένσε)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Αλ Χιλάλ), Γκάμπριελ Ζεσούς (Άρσεναλ), Ματέους Κούνια (Γουλβς), Ριτσάρλισον (Τότεναμ), Ροντρίγκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Βινίσιους (Ρεάλ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Είκοσι δύο χρόνια χωρίς νίκη επί της Βραζιλίας είναι πολλά για την Ουρουγουάη, η οποία όμως βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο έχοντας τον Μπιέλσα στον πάγκο και έως τώρα παίζει αρκετά επιθετικά αλλά παρουσιάζει και κενά στην άμυνα. Στον αντίποδα, η Βραζιλία δεν έχει κερδίσει εντυπωσιακά στα προκριματικά, προέρχεται μάλιστα από γκέλα ολκής με την Βενεζουέλα στην έδρα της (1-1) και ψάχνει αντίδραση. Σωστά ζυγισμένο το σετ αποδόσεων, δεν θα μπλέξουμε με σημείο. Τα βρήκε σκούρα στα δύο προηγούμενα κόντρα σε κλειστές άμυνες η «Σελεσάο» και βρήκε γκολ από κόρνερ. Απέναντι στην «σελέστε» του Μπιέλσα όμως θα βρει σαφώς περισσότερους χώρους αλλά θα αντιμετωπίσει και περισσότερους κινδύνους στα μετόπισθεν. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  2 Ουρουγουάη 6 13 4 1 1 13:5
  6 Βραζιλία 6 7 2 1 3 8:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mountzo25 με το υψηλότερο yield +0.31% έπαιξε: X
  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες