1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουρουγουάη - Περού

Προϊστορία

25/3/2022 ΟυρουγουάηΠερού 1 - 0
3/9/2021 ΠερούΟυρουγουάη 1 - 1
16/10/2019 ΠερούΟυρουγουάη 1 - 1
12/10/2019 ΟυρουγουάηΠερού 1 - 0
29/6/2019 ΟυρουγουάηΠερού 0 - 0
29/3/2017 ΠερούΟυρουγουάη 2 - 1
30/3/2016 ΟυρουγουάηΠερού 1 - 0
7/9/2013 ΠερούΟυρουγουάη 1 - 2
10/6/2012 ΟυρουγουάηΠερού 4 - 2
20/7/2011 ΠερούΟυρουγουάη 0 - 2
5/7/2011 ΟυρουγουάηΠερού 1 - 1
5/9/2009 ΠερούΟυρουγουάη 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 190,699 40.6%
X
€ 107,404 22.9%
2
€ 171,504 36.5%
Over
€ 8,132 26.2%
Under
€ 22,890 73.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

110 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

2

6

Σουτ εκτός εστίας

3

49%

Κατοχή μπάλας

51%

0

Οφσάιντ

1

3

Κόρνερ

1

17

Φάουλ

10

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 40000
Ματς «φωτιά» για την πρόκριση στο Μοντεβιδέο

Ματς «φωτιά» για την πρόκριση στο Μοντεβιδέο

Η Ουρουγουάη θα συγκρουστεί με το Περού στο πλαίσιο της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» τους κόντρα στη Βενεζουέλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με το Εκουαδόρ.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος θα παίξει μονό νοκ-άουτ μπαράζ με ομάδα από την Ασία τον προσεχή Ιούνιο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Τα δύο πρώτα ματς της νέας εποχής ήταν πλήρως επιτυχημένα πριν από περίπου δύο μήνες. Ο Ντιέγκο Αλόνσο ανέλαβε το βαρύ φορτίο να αντικαταστήσει τον θρυλικό Όσκαρ Ταμπάρες και ξεκίνησε με το δεξί. Αρχικά ταξίδεψε στην Παραγουάη για να δοκιμαστεί από την «αλμπιρόχα». Έκανε το καθήκον της κι έφυγε μ’ ένα σπουδαίο «διπλό» (0-1). Σ’ ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με επτά κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα, επικράτησε χάρη σε γκολ του Λουίς Σουάρες στο 50’. Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα έπρεπε απλώς να επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, κερδίζοντας εντός έδρας την αδύναμη Βενεζουέλα. Το έκανε με το εμφατικό 4-1 χωρίς να αφήσει περιθώρια. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Μπεντανκούρ άνοιξε το σκορ και στο 23’ ο Ντε Αρασκαέτα πέτυχε το 2-0. Πριν το ημίχρονο ο Καβάνι «έγραψε» το 3-0. Στο 53’ ο Σουάρες με πέναλτι σημείωσε το 4-0, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Μαρτίνες στο 65’ για το τελικό 4-1.

Η Ουρουγουάη θέλει να φτάσει σε τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο» και είναι πολύ πιθανό εφόσον τα καταφέρει, να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμά της στο τελευταίο παιχνίδι με τη Χιλή εκτός έδρας. Η «Σελέστε» έχει συγκεντρώσει 22 βαθμούς και φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας έναν πόντο από το Περού. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Ντιέγκο Αλόνσο επισήμανε: «Το Περού διαθέτει μία ομάδα που αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο τα τελευταία επτά χρόνια. Πήγε στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο και πραγματοποίησε τρία πολύ καλά Κόπα Αμέρικα. Πρέπει να τους κάνουμε να νιώσουν άβολα στον αγώνα. Είναι κι εκείνη μία ομάδα που βρίσκεται σε θέση πρόκρισης και δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι. Εμπιστεύομαι τους παίκτες που έχω και πάντοτε θα παίζουν οι καλύτεροι για να υπηρετήσουν το πλάνο μας».

Αγωνιστικά Νέα: Βρέθηκε θετικός στον Covid-19 ο μέσος Βεσίνο (Ίντερ). Είχαν κληθεί ακόμα 20 ποδοσφαιριστές στην προεπιλογή οι οποίοι ήταν κυρίως νεαροί και «κόπηκαν». Ο πιο έμπειρος από αυτούς ήταν ο επιθετικός Τζόναθαν Ροντρίγκες (Αλ Νασρ) ο οποίος έχει μετρήσει 29 συμμετοχές στο παρελθόν αλλά οι πολλές λύσεις στην επίθεση δεν του άφησαν χώρο.

Η αποστολή της Ουρουγουάης:

Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), Ροσέτ (Νασιονάλ), Ντε Αμόρες (Ντεπορτίβο Κάλι), Σόσα (Ιντεπεντιέντε)

Αμυντικοί: Γοδίν (Ατλέτικο Μινέιρο), Κάσερες (Λεβάντε), Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κοάτες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Βίνια (Ρόμα), Αραούχο (Μπαρτσελόνα), Ολιβέρα (Χετάφε), Σουάρες (Χετάφε), Καμπρέρα (Εσπανιόλ)

Μέσοι: Βεσίνο (Ίντερ), Μπεντανκούρ (Τότεναμ), Βαλβέρδε (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντε Αρασκαέτα (Φλαμένγκο), Τορέιρα (Φιορεντίνα), Ντε λα Κρουζ (Ρίβερ Πλέιτ), Ουγκάρτε (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)

Επιθετικοί: Σουάρες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Καβάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκόμες (Βαλένθια), Τόρες (Ορλάντο Σίτι), Νούνιες (Μπενφίκα), Πεγίστρι (Αλαβές), Ρόσι (Φενέρμπαχτσε)



ΠΕΡΟΥ

Φάνηκε ότι βρήκε ρυθμό σε πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο. Στα δύο τελευταία παιχνίδια παρουσίασε σε γενικές γραμμές καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ανέτρεψε τα προγνωστικά κόντρα στην Κολομβία. Ταξίδεψε στην έδρα των «καφετέρος» και «δραπέτευσε» μ’ ένα τεράστιο «διπλό» (0-1). Ο αρχικός στόχος ήταν να μην χάσει και το ματς έμοιαζε «κολλημένο» στο 0-0. Στο 85’ ο Φλόρες δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και της έδωσε τη μεγάλη νίκη. Λίγες ημέρες μετά έπαιξε εντός έδρας με το επικίνδυνο Εκουαδόρ. Έψαχνε νέο «τρίποντο» αλλά δεν τα κατάφερε, αποσπώντας πάντως ισοπαλία 1-1. Αιφνιδιάστηκε κι έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 2’ από τέρμα του Εστράδα. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τα παρατήσει και δικαιώθηκε για την επιμονή της, ισοφαρίζοντας στο 69’ με τον Φλόρες. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την αδιάφορη Παραγουάη.

Με αυτόν τον τρόπο το Περού διεύρυνε το αήττητο σερί του στους τέσσερις αγώνες, έχοντας πανηγυρίσει τρεις νίκες στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η συγκομιδή των 21 βαθμών φέρνει τους «Ίνκας» στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα ψάξουν το «διπλό» στο Μοντεβιδέο ούτως ώστε να προσπεράσουν στη βαθμολογία την Ουρουγουάη η οποία απέχει έναν πόντο και να μπουν στην προνομιούχο τετράδα που οδηγεί απευθείας στα γήπεδα του Κατάρ για το Μουντιάλ. Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της «Μπλανκιρόχα» ολοκληρώθηκαν Under.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας Ρικάρντο Γκαρέκα έχει... θολώσει όσο μπορεί τα νερά αναφορικά με την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει, αν και ο «τίγρης» συνηθίζει να χρησιμοποιεί το σχήμα που του φέρνει επιτυχίες και να μην προχωράει σε ραγδαίες αλλαγές, εφόσον δεν συντρέχει σοβαρός λόγος. Το μόνο βέβαιο είναι ότι μετά από επτά ολόκληρα χρόνια στο «τιμόνι» της «Μπικολόρ», χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού των ποδοσφαιριστών του και των φιλάθλων.

Αγωνιστικά Νέα: Προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό ο σέντερ μπακ Αραούχο (Έμεν) κι αποκλείστηκε από την αποστολή. Έμειναν εκτός σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις οι αμυντικοί Λογιόλα (Σπόρτινγκ Κριστάλ) και Γκαρσές (Ουνιβερσιδάδ Σέζαρ Βαγιέχο), όπως και ο μέσος Ακίνο (Αμέρικα).

Η αποστολή του Περού:

Τερματοφύλακες: Γκαγιέσε (Ορλάντο Σίτι), Καρβάλιο (Ουνιβερσιτάριο), Κάμπος (Αλιάνσα Λίμα)

Αμυντικοί: Αντβίνκουλα (Μπόκα Τζούνιορς), Ράμος (Αλιάνσα Λίμα), Τράουκο (Σεντ Ετιέν), Ζαμπράνο (Μπόκα Τζούνιορς), Κόρσο (Ουνιβερσιτάριο), Άμπραμ (Κρουζ Αζούλ), Κάγενς (Νιου Γιορκ Σίτι), Λόπες (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς), Λόρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ)

Μέσοι: Γιότουν (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Κουέβα (Αλ-Φατέχ), Καρίγιο (Αλ-Χιλάλ), Ταπία (Θέλτα), Φλόρες (Ντι Σι Γιουνάιτεντ), Μπαγιόν (Αλιάνσα Λίμα), Γκονζάλες (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Πένια (Μάλμε), Καρταχένα (Αλ-Ιτιχάντ), Κόστα (Κόλο-Κόλο), Γκαρσία (Τολίμα), Καλκατέρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Κόντσα (Αλιάνσα Λίμα)

Επιθετικοί: Λαπαντούλα (Μπενεβέντο), Ορμένιο (Λεόν), Βαλέρα (Ουνιβερσιτάριο)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ σπουδαίο παιχνίδι στο Μοντεβιδέο ανάμεσα στην Ουρουγουάη και το Περού. Η «Σελέστε» στη νέα εποχή χωρίς τον Όσκαρ Ταμπάρες στον πάγκο της θέλει να κερδίσει και να εξασφαλίσει -σε μεγάλο βαθμό- την πρόκρισή της στα γήπεδα του Κατάρ. Από την άλλη η «Μπικολόρ» έχει επίσης τεράστιο κίνητρο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να μπει εκείνη στην τετράδα που χαρίζει απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η «μάχη» αναμένεται να είναι μεγάλη. Τουλάχιστον προκλητικές οι τιμές του αμφίσκορου και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  3 Ουρουγουάη 18 28 8 4 6 22:22
  5 Περού 18 24 7 3 8 19:22
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mpala10, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες