6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χιλή - Ουρουγουάη

30/3/2022 02:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 906
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 760 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουρουγουάη - Χιλή στις 9/9/2023

Προϊστορία

9/9/2023 ΟυρουγουάηΧιλή 3 - 1
30/3/2022 ΧιλήΟυρουγουάη 0 - 2
22/6/2021 ΟυρουγουάηΧιλή 1 - 1
9/10/2020 ΟυρουγουάηΧιλή 2 - 1
25/6/2019 ΧιλήΟυρουγουάη 0 - 1
16/11/2016 ΧιλήΟυρουγουάη 3 - 1
18/11/2015 ΟυρουγουάηΧιλή 3 - 0
25/6/2015 ΧιλήΟυρουγουάη 1 - 0
19/11/2014 ΧιλήΟυρουγουάη 1 - 2
27/3/2013 ΧιλήΟυρουγουάη 2 - 0
12/11/2011 ΟυρουγουάηΧιλή 4 - 0
9/7/2011 ΟυρουγουάηΧιλή 1 - 1
18/11/2010 ΧιλήΟυρουγουάη 2 - 0
2/4/2009 ΧιλήΟυρουγουάη 0 - 0

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

87 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

6

7

Σουτ εκτός εστίας

6

55%

Κατοχή μπάλας

45%

1

Οφσάιντ

1

5

Κόρνερ

10

15

Φάουλ

14

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 11000
Μόνο με νίκη ελπίζει η Χιλή

Μόνο με νίκη ελπίζει η Χιλή

Η Χιλή τα παίζει όλα για όλα για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ και υποδέχεται την αδιάφορη Ουρουγουάη, η οποία όμως δεν βλέπει ως φιλικό το παιχνίδι.

Η Χιλή για να βρεθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ θέλει μόνο νίκη και παράλληλα ισοπαλία ή ήττα για το Περού και την Κολομβία.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος θα παίξει μονό νοκ-άουτ μπαράζ με ομάδα από την Ασία τον προσεχή Ιούνιο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΧΙΛΗ

Πήγε να αντιμετωπίσει την αδιάφορη βαθμολογικά Βραζιλία και επέστρεψε στη Χιλή με τέσσερα γκολ στις αποσκευές της (4-0). Δεν έπαιξε καθόλου καλά και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια, αλλά θα παλέψει την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση κόντρα στην Ουρουγουάη, όμως, δεν εξαρτάται μόνο από αυτήν. Η Βραζιλία πήρε το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νεϊμάρ στο 44’ και λίγο αργότερα ο Βινίσιους Ζούνιορ έγραψε το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Κοουτίνιο με πέναλτι στο 72’ καθάρισε την υπόθεση νίκη και ο Ριτσάρλισον στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αξιοσημείωτο είναι πως τα τρία πιο πρόσφατα ματς της «Ρόχα» ολοκληρώθηκαν Over.

«Υπάρχει μια πραγματικότητα και αυτή είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον εαυτό μας. Θα ήταν λυπηρό να μην καταφέρουμε να πετύχουμε τη νίκη. Είναι αλήθεια ότι έχουμε μια σειρά από παίκτες που έχουν πολλές μάχες μπροστά τους, και έχουν μεγαλύτερη ικανότητα προσαρμογής από τους υπόλοιπους και τη μεταδίδουν σε άλλους» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Μάρτιν Λασάρτε.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο τερματοφύλακας Κλαούντιο Μπράβο και ο αμυντικός Πάουλο Ντίας.

Η αποστολή της Χιλής:

Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπέτις), Κορτές (Κόλο-Κόλο), Λόπες (Λα Σερένα), Πέρες (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)

Αμυντικοί: Μεδέλ (Μπολόνια), Ίσλα (Φλαμένγκο), Μαριπάν (Μονακό), Ντίας (Ρίβερ Πλέιτ), Ρόκο (Έλτσε), Βέγκας (Μοντερέι), Σουαζό (Κόλο-Κόλο), Κούσκεβιτς (Παλμέιρας)

Μέσοι: Βιδάλ (Ίντερ), Αράνγκις (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Φουενσαλίδα (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Πούγλκαρ (Γαλατάσαραϊ), Βαλντές (Αμέρικα), Μπαέσα (Τολούκα), Νούνιες (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Πάρα (Πουέμπλα)

Επιθετικοί: Σάντσες (Ίντερ), Βάργκας (Ατλέτικο Μινέιρο), Μενέσες (Λεόν), Μπρερετόν (Μπλάκμπερν Ρόβερς), Μοντετσίνος (Τιχουάνα), Νταβίλα (Λεόν), Φερνάντες (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε)

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στα προκριματικά του Μουντιάλ και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, αφού φιλοξένησε το Περού και επικράτησε με 1-0. Το χρυσό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Χιορχιάν Ντε Αρασκαέτα στο 42’ με τους Περουβιανούς να φωνάζουν για την ισοφάριση τους στις καθυστερήσεις, όταν ο Ροσέτ φαίνεται να μπλόκαρε την μπάλα μέσα από τη γραμμή της εστίας, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του VAR, αφού δεν υπάρχει το Goal Line Technology.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Ντιέγκο Αλόνσο επισήμανε: «Είμαι χαρούμενος, πολύ ενθουσιασμένος με αυτό που συνέβη. Έχω την ησυχία μου να εκπληρώσω το καθήκον μου. Θέλω να επισημάνω τη δουλειά που έκανε ο Όσκαρ Τάμπαρες και το προπονητικό του επιτελείο εδώ και πολύ καιρό. Ό,τι έχτισε στην περίοδο του, αυτό που έκανε, το εκμεταλλευτήκαμε προσπαθώντας να δώσουμε τη σημασία μας για να βοηθήσουμε την Ουρουγουάη να είναι ξανά σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Όταν πήρα την απόφαση να γίνω προπονητής της εθνικής ομάδας, στο μυαλό μου είχα μόνο την πρόκριση. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος, δεν σκέφτομαι ποτέ ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά. Δεν υπάρχουν φιλικά για εμάς και δεν παίρνω έτσι τη μονομαχία με τη Χιλή. Ούτε τα ματς που θα έρθουν αργότερα στην ημερομηνία της FIFA γιατί πάμε να αγωνιστούμε μέχρι θανάτου, να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που μπορούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο εξτρέμ Πελίστρι. Είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19 ο μέσος Βεσίνο και δεν του επιτράπηκε η είσοδος στην Χιλή. Εκτός είναι και ο αμυντικός Ματίας Ολιβέρα.

Η αποστολή της Ουρουγουάης:

Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), Ροσέτ (Νασιονάλ), Ντε Αμόρες (Ντεπορτίβο Κάλι), Σόσα (Ιντεπεντιέντε)

Αμυντικοί: Γοδίν (Ατλέτικο Μινέιρο), Κάσερες (Λεβάντε), Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κοάτες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Βίνια (Ρόμα), Αραούχο (Μπαρτσελόνα), Ολιβέρα (Χετάφε), Σουάρες (Χετάφε), Καμπρέρα (Εσπανιόλ)

Μέσοι: Βεσίνο (Ίντερ), Μπεντανκούρ (Τότεναμ), Βαλβέρδε (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντε Αρασκαέτα (Φλαμένγκο), Τορέιρα (Φιορεντίνα), Ντε λα Κρουζ (Ρίβερ Πλέιτ), Ουγκάρτε (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)

Επιθετικοί: Σουάρες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Καβάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκόμες (Βαλένθια), Τόρες (Ορλάντο Σίτι), Νούνιες (Μπενφίκα), Πεγίστρι (Αλαβές), Ρόσι (Φενέρμπαχτσε)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Χιλή έχει το έξτρα κίνητρο, αφού θέλει αποκλειστικά και μόνο τη νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση, όμως, δεν εξαρτάται μόνο από αυτήν. Η Ουρουγουάη έκλεισε εισιτήρια για το Κατάρ και δεν θα έχει το άγχος. Πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους θα κάνουν το καθήκον τους και θα πάρουν το τρίποντο. Άσος από εμάς.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  3 Ουρουγουάη 18 28 8 4 6 22:22
  7 Χιλή 18 19 5 4 9 19:26
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο suhler, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες