Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Ιρλανδία - Ιταλία

Προϊστορία

15/11/2021 Βόρεια ΙρλανδίαΙταλία 0 - 0
25/3/2021 ΙταλίαΒόρεια Ιρλανδία 2 - 0
11/10/2011 ΙταλίαΒόρεια Ιρλανδία 3 - 0
8/10/2010 Βόρεια ΙρλανδίαΙταλία 0 - 0
6/6/2009 ΙταλίαΒόρεια Ιρλανδία 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 30,324 2.8%
X
€ 47,471 4.3%
2
€ 1,020,937 92.9%
Over
€ 48,557 59.8%
Under
€ 32,600 40.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

156 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Windsor Park
  • Χωρητικότητα: 20332
  • Θεατές: 15969
Με άγχος η Ιταλία

Με άγχος η Ιταλία

Η Βόρεια Ιρλανδία υποδέχεται στο Μπέλφαστ την Ιταλία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Μονόδρομος η νίκη για τους Ιταλούς αν θέλουν να πάρουν την πρώτη θέση.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Διασκέδασε κάπως τις εντυπώσεις την Παρασκευή καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της Λιθουανίας εντός έδρας και το πιθανότερο είναι να τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και τελικά προηγήθηκε με ένα αυτογκόλ του Σάτκους στο 18’, είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και δεν απειλήθηκε. Στην επανάληψη είδε την αντίπαλο της να ανεβάζει τον ρυθμό, η ίδια περισσότερο προσπάθησε να κρατήσει το προβάδισμα της και η εικόνα της δεν ήταν καλή. Δεν δέχτηκε όμως κάποιο τέρμα και πανηγύρισε μία νίκη.

Μέτρια μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της στον όμιλο καθώς η μοναδική αντίπαλος που κατάφερε να κερδίσει ήταν η Λιθουανία. Είχε μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα απέναντι στις δυνατές ομάδες, δείχνει να έχει χάσει την σκληράδα που την χαρακτήριζε και με βάση την εικόνα της δίκαια δεν θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

«Ελπίζω να απολαύσουμε το παιχνίδι με την Ιταλία και βραδιές σαν και αυτή. Δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Για εμάς είναι ένα πολύ καλό τεστ να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν φοβόμαστε, θέλουμε να κερδίσουμε τους καλύτερους», σχολίασε ο κόουτς Μπάρακλαφ.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς νέα προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πίκοκ – Φάρελ (Σέφιλντ Γουέντσντεϊ), Χάζαρντ (Σέλτικ), Σάουθγκουντ (Ρέντινγκ)

Αμυντικοί: Εβανς (Λέστερ), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Φέργκιουσον (Ρόδεραμ), Λιούις (Νιουκάστλ), Μπάλαρντ (Μίλγουολ), Φλάναγκαν (Σάντερλαντ), Μπρόουν (Κάρντιφ), Μπράντλεϊ (Λίβερπουλ)

Μέσοι: Ντέιβις (Ρέιντζερς), Εβανς (Σάντερλαντ), Ντάλας (Λιντς), Μακνάιρ (Μίντλεσμπρο), Σαβίλ (Μίλγουολ), Τόμσον (Στόουκ), Τζόουνς (Γουίγκαν), ΜακΚάν (Πρέστον), Γκάλμπρεϊθ (Ντονκάστερ)

Επιθετικοί: ΜακΓκίν (Αμπερντίν), Μαγκένις (Χαλ), Γουόσινγκτον (Τσάρλτον), Γουάιτ (Οξφορντ), Τέιλορ (Νότιγχαμ)



ΙΤΑΛΙΑ

Ένα άστοχο πέναλτι του Ζορζίνιο στο 90’ της αναμέτρησης με την Ελβετία την Παρασκευή της στέρησε την ευκαιρία να εξασφαλίσει ουσιαστικά την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η αλήθεια είναι βέβαια πως δεν έθελξε με την απόδοση της, σε μία αντεπίθεση στο 11’ έμεινε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με μία κεφαλιά του Ντι Λορέντζο στο 36’. Νωρίτερα ο Κιέζα είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία, στην επανάληψη είχε την κατοχή όχι όμως και σημαντικές ευκαιρίες ως το 87’ όταν ο Μπεράρντι κέρδισε πέναλτι από τον Γκαρσία το οποίο δόθηκε μέσω VAR. Ο Ζορζίνιο ανέλαβε την εκτέλεσε, έστειλε όμως την μπάλα ψηλά άουτ και στη συνέχεια μάλιστα η Ιταλία κινδύνεψε να δεχτεί και γκολ.

Θα μπορούσε να έχει καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση, πλέον ισοβαθμεί με την Ελβετία έχοντας βέβαια καλύτερη διαφορά τερμάτων (+11 έναντι +9). Αρχικά ο στόχος είναι η νίκη και μετά μπορεί να έχει και το μυαλό της στη Λουκέρνη. Εκεί η Ελβετία αντιμετωπίζει την Βουλγαρία και για να πάρει την πρώτη θέση θέλει τουλάχιστον νίκη με 4 γκολ διαφορά για να βρεθεί πρώτη. Όλα εξαρτώνται από τους πρωταθλητές Ευρώπης οι οποίοι έχουν δεχτεί μόλις δύο γκολ στον όμιλο. Κλειστά τα περισσότερα παιχνίδια τους καθώς τα 6 από τα 7 στα προκριματικά έληξαν με under.

«Είναι λίγο περίπλοκο αλλά είμαστε δύο γκολ μπροστά. Πρέπει να πάμε στη Βόρεια Ιρλανδία και να κερδίσουμε και παράλληλα ελπίζουμε η Βουλγαρία να έχει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Τα δύο γκολ μοιάζει να μην είναι κάτι αλλά είναι. Επίσης ποιος μας λέει ότι δεν θα πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και η Βουλγαρία. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο πως θα κερδίσουμε», τόνισε ο κόουτς Μαντσίνι.

Αγωνιστικά Νέα: «Φρέσκια» προβλήματα αυτά των τερματοφύλακα Σιρίγκου, του στόπερ Μπαστόνι και του μπακ Καλάμπρια. Κλήθηκαν ο στόπερ Φεράρι και ο μπακ Τζαπακόστα. Γνωστές οι υπόλοιπες απουσίες της απουσίες της καθώς λείπουν ο στόπερ Κιελίνι, οι μέσοι Πελεγκρίνι και Τζανιόλο και ο φορ Ιμόμπιλε.

Η αποστολή της Ιταλίας:

Τερματοφύλακες: Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Κράνιο (Κάλιαρι), Μέρετ (Νάπολι)

Αμυντικοί: Κιελίνι (Γιουβέντους), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Έμερσον (Λυών), Ατσέρμπι (Λάτσιο), Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Μπιράγκι (Φιορεντίνα), στόπερ Φεράρι (Σασσουόλο) Μαντσίνι (Ρόμα), Τζαπακόστα (Αταλάντα).

Μέσοι: Ζορζίνιο (Τσέλσι), Μπαρέλα (Ίντερ), Κριστάντε (Ρόμα), Λοκατέλι (Γιουβέντους), Πεσίνα (Αταλάντα), Τονάλι (Μίλαν), Κατάλντι (Λάτσιο), Πομπέγκα (Τορίνο)

Επιθετικοί: Ινσίνιε (Νάπολι), Μπελότι (Τορίνο), Μπερναρνέσκι (Γιουβέντους), Κιέζα (Γιουβέντους), Μπεράρντι (Σασουόλο), Ρασπαντόρι (Σασουόλο), Σκαμάτσα (Σασουόλο)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ιταλία θέλει πάση θυσία τη νίκη, δεν θα χρειαστεί να ψάξει και ένα μεγάλο σκορ καθώς είναι δύσκολο οι Ελβετοί να φτάσουν σε μεγάλο αριθμό τερμάτων αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Η Βόρεια Ιρλανδία δεν έχει δείξει καλή εικόνα σε αυτά τα προκριματικά και θα παίξει για την τιμή των όπλων. Το διπλό είναι λογικό να κυκλοφορεί σε αυτές τις τιμές. Οριακά αποδεκτό το No Goal, καθαρό σκορ περιμένουμε κοντά στο 0-2, 0-3. Οπότε θα πάμε με τα 2-3 Goals.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Βόρεια Ιρλανδία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 3ος όμιλος
  2 Ιταλία 8 16 4 4 0 13:2
  3 Βόρεια Ιρλανδία 8 9 2 3 3 6:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο manos70 με το υψηλότερο yield +0.31% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες