4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φινλανδία - Ιταλία

8/9/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 846
1 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 22' Jorginho Filho

2ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 57' Schuller Rasmus
  2. 59' Immobile Ciro
  3. 71' Donnarumma Gianluigi
  4. 72' Pukki Teemu (πέναλτι)
  5. 74' Arajuuri Paulus
  6. 79' Vaisanen Sauli
  7. 79' Jorginho Filho (πέναλτι)
  8. 93' Kauko Joni

      Προϊστορία

      8/9/2019 ΦινλανδίαΙταλία 1 - 2
      23/3/2019 ΙταλίαΦινλανδία 2 - 0
      6/6/2016 ΙταλίαΦινλανδία 2 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 116,654 14.0%
      X
      € 131,683 15.8%
      2
      € 584,638 70.2%
      Over
      € 38,335 43.2%
      Under
      € 50,372 56.8%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      206 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Tampere Stadion, Tampere
      Με φουλ ψυχολογία οι Φινλανδοί

      Με φουλ ψυχολογία οι Φινλανδοί

      Η Ιταλία, που έκανε το 5x5 στα προκριματικά και μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την πρόκριση στα τελικά του Euro, δοκιμάζεται στην έδρα της Φινλανδίας, η οποία μετά τη νίκη της επί της Ελλάδας είναι το μεγάλο φαβορί για την 2η θέση.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      • Η Φινλανδία αγνοεί την ήττα στην έδρα της από τον Ιούνιο του 2017, μετρώντας αήττητο 11 αγώνων και 7 διαδοχικές νίκες με N/G.

      ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

      Έκανε άλλο ένα βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro, επικρατώντας με 1-0 της Ελλάδας στο Τάμπερε. Παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, προηγήθηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης με εύστοχο πέναλτι του Πούκι και στη συνέχεια δεν επέτρεψε στη «γαλανόλευκη» να απειλήσει με αξιώσεις. Ήταν η 4η νίκη της σε πέντε αγώνες, έχοντας ηττηθεί μόνο στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ιταλία εκτός έδρας. Έχει διαφορά ασφαλείας (+5) από την 3η Βοσνία, την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στη Ζένιτσα (12/10).

      «Θα έχουμε διαφορετική προσέγγιση τακτικά σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα. Πιθανότατα θα έχουμε κυρίως αμυντικό ρόλο αλλά δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία. Προφανώς δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα αλλά άμα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και φέρουμε ισοπαλία, τότε δεν θα είμαι χαρούμενος. Θα τα δώσουμε όλα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Μάρκου Κάνερβα, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο πετυχημένους προπονητές των Σκανδιναβών.

      Αγωνιστικά Νέα: Μοναδικό πρόβλημα η απουσία του τιμωρημένου κάπτεν/αμυντικού μέσου Σπαρβ. Σε σχέση με τα παιχνίδια του Ιουνίου εκτός αποστολής έμειναν ο μέσος Τέιλορ και ο φορ Κέλμαν.

      Η αποστολή της Φινλανδίας

      Τερματοφύλακες: Χράντετσκι (Λεβερκούζεν), Γιόρονεν (Μπρέσια), Γιάακολα (Μπρίστολ Ρόβερς)

      Αμυντικοί: Αραγιούρι (Πάφος), Γκράνλουντ (Ερεμπρο), Πίρινεν (Τρόμσο), Τοΐβιο (Χάκεν), Ραϊτάλα (Μόντρεαλ), Λίο Βάισανεν (Ντεν Μπος), Σάουλι Βάισανεν (Κιέβο), Ούρονεν (Γκενκ), Μάρκουλα (Ιντερ Τούρκου)

      Μέσοι: Κάουκο (Εσμπιεργκ), Σούλερ (Μινεσότα), Φόρσελ (Ελσίνκι), Σκραμπ (Νόρκεπινγκ), Καμαρά (Ρέιντζερς), Σπαρβ (Μίντιλαντ), Σόιρι (Εσμπιεργκ), Λουντ (Μινεσότα), Γιένσεν (Αουγκσμπουργκ)

      Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Λαπαλάινεν (Μόντρεαλ), Καργιαλάινεν (Φορτούνα Σίταρντ), Τουόμινεν (Μπάτε Μπορίσοφ).

      ΙΤΑΛΙΑ

      Τα βρήκε σκούρα στο Γιερεβάν αλλά κέρδισε με 3-1 την Αρμενία και έκανε το 5x5 στον όμιλο. Δέχτηκε γκολ στο 11ο λεπτό μετά από αντεπίθεση, απάντησε στο 28’ με τον Μπελότι, ο οποίος μέχρι το ημίχρονο σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανατρέψει το σκορ. Στο 45’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω άδικης αποβολής του Καραπετιάν αλλά οι Ιταλοί, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, τα βρήκαν σκούρα από την καλοστημένη άμυνα των Αρμένιων. Εν τέλει πήραν τη νίκη με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (77’ Πελεγκρίνι, 80’ Μπελότι).

      Παραμένει αήττητη σε προκριματικά Euro από τον Σεπτέμβριο του 2006 (29-6-0) ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία της ξεκινάει τα προκριματικά με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. «Δεν πιστεύω ότι η εμφάνιση μας στην Αρμενία ήταν κακή. Πρέπει πάντα να βελτιωνόμαστε. Το παιχνίδι στη Φινλανδία είναι το πιο σκληρό του ομίλου. Έχουν κερδίσει όλα τα παιχνίδια εκτός από το μεταξύ μας. Δεν έχουν δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία στο γήπεδο τους και είναι μια συμπαγής ομάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν πιο πολλές ευκαιρίες για γκολ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της προανείγγηλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι με την Αρμενία. Ο ίδιος αναφέρθηκε στον παράγοντα κούραση και έθεσε εν αμφιβόλω τη συμμετοχή των επιθετικών Μπελότι, Μπερναντέσκι και Κίεζα, τονίζοντας πως «θα δούμε πως αισθάνονται». Πάντως τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι δύο πρώτοι θα ξεκινήσουν, ενώ τη θέση του τελευταίου διεκδικεί ο Ελ Σαραουί. Τιμωρημένος ο βασικός χαφ Βεράτι, θέση βασικού διεκδικεί ο μέσος Πελεγκρίνι που πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε στο παιχνίδι με την Αρμενία, όπως και ο στόπερ της Τορίνο, Ίτσο. Για έξι μήνες εκτός θα μείνει ο βασικός στόπερ Κιελίνι.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Σαλβατόρε Σίριγκου (Τορίνο), Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Αλεξ Μερέτ (Νάπολι), Πιερλουίτζι Γκολίνι (Αταλάντα)

      Αμυντικοί: Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Ρόμα), Αλέσιο Ρομανιόλι (Μίλαν), Εμερσον Παλμιέρι (Τσέλσι), Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Λάτσιο), Ντανίλο Ντ’ Αμπρόζιο (Ιντερ), Τζιανλούκα Μαντσίνι (Ρόμα), Αρμάντο Ιτζο (Τορίνο), Λούκα Πελεγκρίνι (Κάλιαρι)

      Μέσοι: Ζορζίνιο (Τσέλσι), Λορέντζο Πελεγκρίνι (Ρόμα), Νικολό Μπαρέλα (Ιντερ), Στέφανο Σένσι (Ιντερ), Σάντρο Τονάλι (Μπρέσια)

      Επιθετικοί: Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Στεφάν Ελ Σααράουι (Σανγκάη Σενχούα), Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Φεντερίκο Κιέζα (Φιορεντίνα), Κέβιν Λαζάνια (Ουντινέζε), Βιντσέντζο Γκρίφο (Φράιμπουργκ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ντέρμπι κορυφής στον 10ο όμιλο με την φορμαρισμένη Φινλανδία να αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Ιταλία, που για πρώτη φορά στην ιστορία της σε προκριματικά Euro ξεκινάει με 5 νίκες σε 5 παιχνίδια. Οι Σκανδιναβοί έχουν φουλ ψυχολογία από τις νίκες τους κόντρα σε Βοσνία και Ελλάδα, ενώ εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί και στο παιχνίδι με τους «ατζούρι» στο Τορίνο. Στο γήπεδο τους έχουν να ηττηθούν –και να δεχτούν γκολ- από το 2017 και μπορούν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Μαντσίνι, που απέναντι σε καλά οργανωμένες άμυνες συναντά προβλήματα. Δίκαιο φαβορί η «σκουάτρα ατζούρα» αλλά δεν υπάρχει αξία στο «διπλό», θα ρισκάρουμε στο «Χ» που δεν θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        50 Ιταλία 10 30 10 0 0 37:4
        51 Φινλανδία 10 18 6 0 4 16:10
      10ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Ιταλία 10 30 10 0 0 37:4
        2 Φινλανδία 10 18 6 0 4 16:10
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +8.30% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες