3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιρλανδία - Φινλανδία

6/9/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 952
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1349 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φινλανδία - Ιρλανδία στις 14/10/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 0 - 1

    1. 64' Jensen Fredrik
    2. 66' Molumby Jayson
    3. 85' Arter Harry
    4. 89' O'shaughnessy Daniel

        Προϊστορία

        14/10/2020 ΦινλανδίαΙρλανδία 1 - 0
        6/9/2020 ΙρλανδίαΦινλανδία 0 - 1

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Κυριακή, 19:00

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        147 ψήφοι:

        Videos

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Aviva Stadium, Dublin
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        Ελπίζουν σε καλύτερη εμφάνιση

        Ελπίζουν σε καλύτερη εμφάνιση

        Ιρλανδία και Φινλανδία έρχονται αντιμέτωπες στο Δουβλίνο για την 2η αγωνιστική του Nations League, ψάχνοντας την πρώτη τους νίκη στον 2ο όμιλο της League B’.

        ΙΡΛΑΝΔΙΑ

        Χρειάστηκε μία κεφαλιά του Ντάφυ στο 93’ της αναμέτρησης με την Βουλγαρία για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την αναμέτρηση στη Σόφια. Ήταν η πρώτη πάντως που απείλησε στο παιχνίδι όταν ο Κόνολι έκλεψε την μπάλα στο 17’ στα αριστερά της μεγάλης περιοχής, επιχείρησε όμως ένα πλασέ από δύσκολη θέση αντί για να σπάσει την μπάλα μέσα στην περιοχή και έτσι δεν κατάφερε να βρει στόχο. Λίγα πράγματα στη συνέχεια, με τον Κόνολι να απειλεί ξανά στο 57’ το σουτ που επιχείρησε όμως έδιωξε εύκολα ο αντίπαλος . Στο 56’ έμεινε πίσω στο σκορ, κινδύνεψε να δεχτεί και δεύτερο τέρμα στη συνέχεια, όμως στο 93’ ο Ντάφι πήδηξε πιο ψηλά από όλους μέσα στη μεγάλη περιοχή και με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

        Δεν ήταν το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο για τον κοουτς Κένι στον πάγκο της ομάδας, τουλάχιστον όμως κατάφερε να σώσει τον βαθμό. Σε περίπτωση ήττας βέβαια σήμερα θα μείνει από νωρίς μακριά από την κορυφή. Οι 14 τελευταίες επίσημες αναμετρήσεις της έληξαν με Under.

        «Είχαμε τον έλεγχο σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Ήμασταν όμως αρκετά ευάλωτοι στις αντεπιθέσεις. Είμαι ικανοποιημένος από την συνοχή και την αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες μου, ειδικά στη στιγμή της ισοφάρισης», σχολίασε ο κόουτς Κένι.

        Η αποστολή της Ιρλανδίας:

        Τερματοφύλακες: Ράντολφ (Μίντλεσμπρο), Κέλεχερ (Λίβερπουλ), Τρέιβερς (Μπόρνμουθ)

        Αμυντικοί: Κόουλμαν (Έβερτον) Ντάφι (Σέλτικ), Κλαρκ (Νιούκαστλ), Στίβενς (Σέφιλντ Γιουν.), Λένιχαν (Μπλάκμπερν), Ντόχερτι (Τότεναμ), Ίγκαν (Σέφιλντ Γιουν.), Ο’ Σέι (Γουεστ Μπρομ)

        Μέσοι: ΜακΛιν (Στόουκ), Χέντρικ (Νιουκαστλ), Μπρέιντι (Μπέρνλι), Μακ Κάρθι (Κρίσταλ Πάλας), Ο’Ντόουντα (Μπρίστολ Σίτι), Χιούρικεϊν (Άστον Βίλα), Άρτερ (Μπόρνμουθ) Μπράουν (Πρέστον), Μόλουμπι ( Μπράιτον).

        Επιθετικοί: Λονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΓκόλντιργκ (Σέφιλντ Γιουν.), Ρόμπινσον (Σέφιλντ Γιουν) Μαγκουάιρ (Πρέστον), Κόνολι (Μπράιτον), Ίνταχ (Νόριτς)

        ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

        Δεν μπόρεσε να ξεκινήσει θετικά σε έναν όμιλο που έχει βλέψεις για διάκριση καθώς ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από την Ουαλία την Πέμπτη. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εντελώς ακίνδυνη χωρίς όμως να απειληθεί ιδιαίτερα κρατώντας εύκολα το μηδέν στην άμυνα της. Το παιχνίδι θα μπορούσε να πάρει διαφορετική τροπή όταν στο 50’ ο Βαϊσάνεν από το μισό μέτρο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στην μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια δεν δημιούργησε κλασική ευκαιρία, δέχτηκε το γκολ στο 80’ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

        Θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αν ήταν πιο προσεκτική, πάντως δεν άξιζε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Η άνοδος στη δεύτερη κατηγορία αποτελεί ούτως αλλιώς επιτυχία και από ότι φαίνεται όμως θα παλέψει για να κρατηθεί σε αυτήν.

        «Πάντα πρέπει να υπολογίζεις και το επίπεδο των αντιπάλων σου και απέναντι στην Ουαλία ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες αμύνθηκαν σωστά όμως μία κακή αμυντική συμπεριφορά μας οδήγησε στο γκολ των Ουαλών. Πήραμε κάποιες σημαντικές πληροφορίες και αν θέλουμε να παίξουμε πιο επιθετικά πρέπει να αποκτήσουμε περισσότερο θάρρος», επισήμανε ο προπονητής των «κουκουβαγιών» Μάρκου Καρνέβα.

        Η αποστολή της Φινλανδίας

        Τερματοφύλακες: Χραντέτσκι (Λεβερκούζεν), Γιόρονεν (Μπρέσια), Γιάκολα (Μπρίστολ Ρόβερς)

        Αμυντικοί: Σ. Βάισανεν (Κιέβο), Ο’Σόνεσι (Ελσίνκι), Λ. Βάισανεν (Έλφσμποργκ),Ουρόνεν (Γκενκ), Ογιάλα (Βέγιλε), Λαμ (Τσβόλε), Γκράνλουντ (Όρεμπρο), Χαμαλάινεν (ΚΠΡ), Άλχο (Ελσίνκι).

        Μέσοι: Σπαρβ (ΑΕΛ), Σόιρι (Εσμπιεργκ), Καμαρά (Ρέιντζερς), Κάουκο (Εσμπιεργκ), Φ. Γιένσεν (Αουγκσμπουργκ), Τέιλορ (Μπραν), Νίσκανεν (Κουόπιο)

        Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Καργαλάινεν (Όρεμπρο), Πογιανπάλο (Λεβερκούζεν), Τουομίνεν (Χάκεν), Χόστικα (Πογκόν Σετσίν).

        Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Αμφότερες δυσκολεύτηκαν αρκετά στην πρεμιέρα τους ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Η Ιρλανδία έχει περισσότερη πίεση για τη νίκη, παίζει στην έδρα της και θέλει να μείνει κοντά στην πρώτη θέση. Η Φινλανδία από την άλλη μπορεί να ισχυρίζεται ότι ψάχνει την υπέρβαση στον όμιλο μοιάζει όμως δύσκολα να τα καταφέρει. Με την εικόνα που έδειξαν το No Goal μοιάζει πιθανό.

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
          14 Φινλανδία 6 12 4 0 2 7:5
          15 Ιρλανδία 6 3 0 3 3 1:4
        4ο ΓΚΡΟΥΠ
          2 Φινλανδία 6 12 4 0 2 7:5
          3 Ιρλανδία 6 3 0 3 3 1:4
        Εμφάνιση όλων
        Αναμετρήσεις Ομάδων
        14/10/2020
        Φινλανδία
        Ιρλανδία
        1 - 0
        6/9/2020
        Ιρλανδία
        Φινλανδία
        0 - 1

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο thanasis1963, με το υψηλότερο yield +7.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες