1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σαν Μαρίνο - Φινλανδία

Προϊστορία

20/11/2023 Σαν ΜαρίνοΦινλανδία 1 - 2
19/6/2023 ΦινλανδίαΣαν Μαρίνο 6 - 0
3/6/2011 Σαν ΜαρίνοΦινλανδία 0 - 1
17/11/2010 ΦινλανδίαΣαν Μαρίνο 8 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 6,403 1.2%
X
€ 15,073 2.9%
2
€ 491,206 95.8%
Over
€ 25,450 68.8%
Under
€ 11,533 31.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

152 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

5

1

Σουτ εκτός εστίας

2

30%

Κατοχή μπάλας

70%

1

Οφσάιντ

0

5

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

6

17

Φάουλ

12

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico San Marino
  • Χωρητικότητα: 6664
  • Θεατές: 1427
Εύκολο έργο πριν τα πλέι οφ για τη Φινλανδία

Εύκολο έργο πριν τα πλέι οφ για τη Φινλανδία

Το Σαν Μαρίνο φιλοξενεί τη Φινλανδία για την τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο Καζακστάν, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Βόρεια Ιρλανδία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Την περασμένη Παρασκευή ταξίδεψε στο Καζακστάν αναζητώντας μία τεράστια υπέρβαση. Αν και κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να την πετύχει, λίγο έλειψε να τα καταφέρει. Παρ’ όλα αυτά ηττήθηκε 3-1, έχοντας πάντως πραγματοποιήσει μία σπουδαία εμφάνιση για τα δεδομένα του. Είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 19’ με τον Τσεσνόκοφ, ωστόσο διατηρήθηκε συμπαγές και δεν δέχθηκε άλλο γκολ πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο 51’ ξανά ο Τσεσνόκοφ πέτυχε το 2-0. Έβγαλε αντίδραση και μείωσε με τον Φραντσιόζι στο 60’. Το πίστεψε και πίεσε στο μέτρο του δυνατού, έχοντας και μία καλή ευκαιρία για την ισοφάριση. Τελικά στις καθυστερήσεις μετά από χρήση VAR καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος του και ο Αϊμπέτοφ στο 92’ παραβίασε εκ νέου την εστία του διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Το Σαν Μαρίνο πάντως κατάφερε κάτι σπάνιο. Για πρώτη φορά μετά από 18 ολόκληρα χρόνια κατάφερε να σκοράρει σε δύο διαδοχικούς αγώνες. Μπορεί για κάποιους να φαίνεται ασήμαντο, αλλά για τη «σερενίσιμα» συνιστά μία σημαντική επιτυχία, χωρίς αμφιβολία, καθώς μαρτυρά ότι έστω και με αργά βήματα, προσπαθεί σιγά-σιγά να βελτιωθεί. Φυσικά ακόμα δεν έχει καταφέρει να μαζέψει κάποιον βαθμό κι έχει γνωρίσει εννιά ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με τέρματα 2-29. Τα επτά πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over, με τα δύο τελευταία να τελειώνουν κι αμφίσκορα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Τερματοφύλακες: Σ. Μπενεντετίνι (Φιορεντίνο) Ελ. Μπενεντετίνι (Καϊλούνγκο), Σιμοντσίνι (Κόσμος)

Αμυντικοί: Μαν. Μπατιστίνι (Βίρτους), Ντ' Αντάριο (Κόσμος), Ρόσι (Τρόπικαλ Κοριάνο), Φάμπρι (Όλμπια), Τσέβολι (Γιούβενες-Ντογκάνα), Τόσι (Βίκτορ Σαν Μαρίνο), Φραντσιόζι (Βαλφόγλια), Ντι Μάιο (Κόσμος), Μίρκο (Κόσμος), Σιμοντσίνι (Κόσμος)

Μέσοι: Χιρς (Φιορεντίνε), Γκολινούτσι (-), Λουναντέι (-), Μισ. Μπατιστίνι (Τρε Πένε), Τζαφεράνι (Λα Φιορίτα), Τσεκαρόλι (Τρε Πένε), Καπιτσιόνι (Κόσμος), Λατζάρι (Βίκτορ Σαν Μαρίνο), Μουλαρόνι (Τρόπικαλ Κοριάνο)

Επιθετικοί: Βιταϊόλι (Λα Φιορίτα), Ρινάλντι (Λα Φιορίτα), Νάνι (Όλμπια), Μπεράρντι (Σαμαουρέζε), Στεφανέλι (Πεναρόσα), Πανκότι (Λα Φιορίτα)

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με τη Βόρεια Ιρλανδία, σ’ έναν αγώνα στον οποίο έπρεπε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, έστω κι αν δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε τόσο εύκολα όσο μαρτυρά το τελικό 4-0. Τίποτα δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε στα πρώτα 35 λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο επικίνδυνοι. Στο 41’ ο Άλχο κέρδισε πέναλτι και ο Πογιάνπαλο το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 48’, ο Χάκανς με ωραίο τελείωμα σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν και στο 74’ ήρθε ο Πούκι με υπέροχο πλασέ να «γράψει» το 3-0. Το «κερασάκι στην τούρτα» μπήκε στο 88’ από τον Λουντ ο οποίος διαμόρφωσε το 4-0.

Με αυτόν τον τρόπο η Φινλανδία έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αποτυχιών που στην ουσία την έθεσε και νοκ-άουτ από την προσπάθεια που έκανε για να προκριθεί απευθείας στο Euro που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας. Ωστόσο το ευχάριστο για τους «μπούφους» είναι ότι θα έχουν και μία δεύτερη ευκαιρία στα πλέι οφ του Μαρτίου, λόγω της καλής τους πορείας στο προηγούμενο Nations League. Η συγκομιδή των 15 πόντων κρίνεται αξιοπρεπής αλλά όχι αρκετή και τους φέρνει στην 4η θέση της κατάταξης του γκρουπ. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Over.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν φρέσκα προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χράντετσκι (Λεβερκούζεν), Σινίσαλο (Έξετερ), Κέτο (Σάντεφιορντ)

Αμυντικοί: Ιβάνοφ (Μπράουνσβαϊγκ), Άλχο (Βόλος), Γένσεν (Αμπερντίν), Χόσκονεν (Κρακόβια), Πάλας (Ούλου), Σόιρι (Ελσίνκι), Γέρε Ούρονεν (Σάρλοτ), Τένχο (Ελσίνκι), Πέλτολα (Ελσίνκι), Γκάλβεζ (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Σίλερ (Τζουργκάρντεν), Καμαρά (Λιντς), Καϊρίνεν (Σπάρτα Πράγας), Τέιλορ (Ίντερ Μαϊάμι), Χάκανς (Βαλερένγκα), Λίνγκμαν (Ελσίνκι), Γένσεν (Άουγκσμπουργκ), Λουντ (Μινεσότα)

Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Πογιάνπαλο (Βενέτσια), Κάλμαν (Κρακόβια)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν έχει για τις δύο ομάδες το τελευταίο τους παιχνίδι στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Φυσικά το Σαν Μαρίνο εξαρχής γνώριζε ότι δεν διέθετε την παραμικρή ρεαλιστική ελπίδα όχι για να διεκδικήσει την πρόκριση, αλλά και για να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη η Φινλανδία ήθελε να μπει στη δυάδα όμως έμεινε αρκετά πίσω. Παρ’ όλα αυτά θα έχει δεύτερη ευκαιρία μέσω των πλέι οφ. Περιμένουμε μία άνετη επικράτησή της και θα ποντάρουμε στα 4-6 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Σαν Μαρίνο έχασε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.08 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Σαν Μαρίνο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.34 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σαν Μαρίνο έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.30 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  3 Φινλανδία 10 18 6 0 4 18:10
  6 Σαν Μαρίνο 10 0 0 0 10 3:31
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο BetGre με το υψηλότερο yield +12.08% έπαιξε: Over
  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες