4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Φινλανδία

18/11/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 717
2 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 27' Pukki Teemu
  2. 31' Toivio Joona
  3. 34' Kourbelis Dimitris

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 47' Mantalos Petros
  2. 70' Galanopoulos Kostas
  3. 71' Kauko Joni

      Προϊστορία

      18/11/2019 ΕλλάδαΦινλανδία 2 - 1
      5/9/2019 ΦινλανδίαΕλλάδα 1 - 0
      15/11/2018 ΕλλάδαΦινλανδία 1 - 0
      15/10/2018 ΦινλανδίαΕλλάδα 2 - 0
      4/9/2015 ΕλλάδαΦινλανδία 0 - 1
      11/10/2014 ΦινλανδίαΕλλάδα 1 - 1
      6/2/2008 ΕλλάδαΦινλανδία 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 626,901 77.9%
      X
      € 78,316 9.7%
      2
      € 100,020 12.4%
      Over
      € 7,958 42.9%
      Under
      € 10,586 57.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Δευτέρα, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      495 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: OACA Spyros Louis, Athens
      Σκορπίζει αισιοδοξία η ομάδα του Φαν'τ Σιπ

      Σκορπίζει αισιοδοξία η ομάδα του Φαν'τ Σιπ

      Η Ελλάδα, που έδωσε συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις φεύγοντας με «διπλό» από την Αρμενία, υποδέχεται την Φινλανδία στο ΟΑΚΑ και θέλει να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα την πορεία της στην προκριματική φάση, διατηρώντας το μομέντουμ που έχει χτίσει. Γιορτινό το κλίμα στην αποστολή των Φινλανδών, αφού την Παρασκευή πανηγύρισαν την παρθενική τους πρόκριση σε τελική φάση Euro και ο ομοσπονδιακός τεχνικός τους, Κανέρβα προανήγγειλε αλλαγές στο σημερινό.

      ΕΛΛΑΔΑ

      Έδωσε συνέχεια στις ελπιδοφόρες εμφανίσεις επικρατώντας με 1-0 της Αρμενίας στο Γιερεβάν. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι έχοντας δοκάρι με τον Μάνταλο (8’) και άλλες δύο καλές για να ανοίξει το σκορ, κάτι που έγινε στο 34’ με ωραίο σουτ του Λημνιού. Δεν απειλήθηκε σημαντικά στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, ενώ ο Βλαχοδήμος χρειάστηκε να επέμβει μόνο σε ένα μακρινό σουτ των γηπεδούχων. Λημνιός, Μπακασέτας και Μασούρας είχαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, με τον τελευταίο μάλιστα να αστοχεί σε κενή εστία. Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε, με τη «γαλανόλευκη» να σημειώνει 20 τελικές, 9 εκ των οποίων στην εστία!

      Πήρε δύο διαδοχικές νίκες για πρώτη φορά στην προκριματική φάση και πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Φυσικά δεν έχει μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του Euro, ωστόσο οι εμφανίσεις της στα τελευταία παιχνίδια, με ωραία κυκλοφορία της μπάλας και χτίσιμο επιθέσεων, καθώς και σταθερή εικόνα ανασταλτικά, αφήνουν πολλές υποσχέσεις εν όψει της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του Κατάρ. Το πιο σημαντικό είναι πως η Εθνική αρχίζει ξανά να λειτουργεί σαν ομάδα και αυτό πιστώνεται στον Φαν’τ Σιπ, ο οποίος κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και να παρουσιάσει ένα σύνολο με διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο. Ζητούμενο πλέον είναι η διάρκεια και το σημερινό προσφέρεται ως ένα καλό τεστ απέναντι σε μια ομάδα που θα δώσει το «παρών» στην τελική φάση του Euro.

      «Έχουμε ένα πλάνο, θέλουμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, να δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και αν κερδίσουμε θα είναι ένα μπόνους. Κοιτάμε την απόδοση της ομάδας, πιστεύω όμως ότι με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού είναι πιο εύκολο να φτάσουμε στη νίκη. Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Θέλω και πάλι να έχουμε κατοχή της μπάλας και να παίζουμε στη γραμμή λαμβάνοντας πάντα υπόψιν ότι η Φινλανδία είναι καλή ομάδα», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Φαν’τ Σιπ.

      Αγωνιστικά Νέα: Κανένα «φρέσκο» πρόβλημα. Απέναντι στην Αρμενία ο Φαν’τ Σιπ κράτησε την ίδια ενδεκάδα με αυτή κόντρα στη Βοσνία με εξαίρεση τη θέση κάτω από τα δοκάρια, με τον Βλαχοδήμο να παίρνει τη θέση του Πασχαλάκη. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Ολλανδός σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Βασιλειάδη είτε στην θέση του Κουρμπέλη είτε σε εκείνη του Γαλανόπουλου στον άξονα. Υπενθυμίζεται πως Φαν’τ Σιπ άφησε ξανά εκτός τους έμπειρους Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Τοροσίδη, Σάμαρη και Μήτρογλου. Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Ζέκα και Βρουσάι, Μπάρκας και ο Ρέτσος.

      Η αποστολή της Ελλάδας:

      Τερματοφύλακες: Βασίλης Μπάρκας (ΑΕΚ), Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ)

      Αμυντικοί: Μιχάλης Μπακάκης (ΑΕΚ), Κώστας Σταφυλίδης (Χόφενχαϊμ), Δημήτρης Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Σιόβας (Λεγκανές), Κώστας Τσιμίκας (Ολυμπιακός), Λεονάρντο Κούτρης (Ολυμπιακός), Χάρης Μαυρίας (Ομόνοια), Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Βασίλης Λαμπρόπουλος (Λα Κορούνια)

      Μέσοι: Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Σεμπάστιαν Βασιλειάδης (Πάντερμπορν), Κώστας Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Δημήτρης Λημνιός (ΠΑΟΚ), Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός), Τασος Μπακασέτας (Αλάνιασπορ), Γιάννης Φετφατζίδης (Αρης)

      Επιθετικοί: Ευθύμης Κουλούρης (Τουλούζ), Τάσος Δώνης (Ρεμς), Βαγγέλης Παυλίδης (Βίλεμ)

      ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

      Επικράτησε με 3-0 του Λιχτενστάιν στο Τάμπερε και πανηγύρισε την παρθενική της πρόκριση σε τελική φάση Euro. Πήρε το προβάδισμα με τον Τουόμινεν (21’) στην πρώτη της μεγάλη ευκαιρία και είχε άλλες 2-3 καλές στιγμές για να πάει με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια. Μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος έχοντας δοκάρι και ακόμα μια μεγάλη στιγμή για το 2-0, το οποίο έγινε στο 64’ με εύστοχο πέναλτι του Πούκι. Ο άσος της Νόριτς πέτυχε και τρίτο στο 75’ βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

      Όμορφες εικόνες με το σφύριγμα της λήξης, καθώς το γήπεδο γέμισε από Φινλανδούς φιλάθλους που γιόρτασαν αγκαλιά με τους παίκτες την ιστορική πρόκριση της Εθνικής τους ομάδας στο Euro 2020. «Ήταν ένα όνειρο για όλους εμάς», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Πούκι και πρόσθεσε: «Είναι απίστευτο. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου και το να προκριθούμε στο Euro είναι επιβράβευση. Ήταν συναισθηματικό για όλους να βλέπουμε κόσμο να κλαίει από χαρά στον αγωνιστικό χώρο».

      Εν όψει του σημερινού ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κανέρβα δήλωσε: «Έχουμε τη συνήθεια να μην λέμε τίποτα για την ενδεκάδα πριν το παιχνίδι, όμως θα υπάρξουν αλλαγές. Σημειώστε τον πληθυντικό. Σημαίνει δύο οι περισσότερες. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο χρόνος μέχρι την τελική φάση είναι πολύτιμος και υπάρχουν παίκτες που πρέπει να πάρουν την ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν», τόνισε και πρόσθεσε πως θέλει τη νίκη ώστε η ομάδα να ολοκληρώσει με θετική παρουσία την πορεία της στα προκριματικά αλλά και να αυξήσει τις πιθανότητες για μια καλύτερη κλήρωση εν όψει της τελικής φάσης.

      Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ τέθηκαν ο φορ Τουόμινεν (ΜΠΑΤΕ) και ο μπακ Γκράνλουντ (Έρεμπρο), ενώ ο Κανέρβα τόνισε πως υπάρχουν και μερικοί αμφίβολοι χωρίς να τους κατονομάσει. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Δεν αποκλείεται να μην ξεκινήσουν ο φορ Πούκι, ο χαφ Σπαρβ και ο αμυντικός Ραίταλα που αποκόμισαν μικροπροβλήματα, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν πριν το παιχνίδι. Νοκ-άουτ από την αποστολή έχουν τεθεί ο φορ Ποχγιάνπαλο (Λεβερκούζεν) και οι μπακ Ογιάλα (Βέιλε), Ούρονεν (Γκενκ) και Λαπαλάινεν (Μόντρεαλ).

      Η αποστολή

      Τερματοφύλακες: Χραντέτσκι (Λεβερκούζεν), Γιόρονεν (Μπρέσια), Γιάκολα (Μπρίστολ Ρόβερς)

      Αμυντικοί: Τοΐβιο (Χάκεν), Ράιταλα (Μόντρεαλ), Αραγιοούρι (Πάφος), Λαμ (Τσβόλε), Πίρινεν (Τρόμσο), Σ. Βάισανεν (Κιέβο), Ο’Σόνεσι (Ελσίνκι), Λ. Βάισανεν (Ντεν Μπος)

      Μέσοι: Σπαρβ (Μίντιλαντ), Σίλερ (ελεύθερος), Λουντ (Μινεσότα), Σόιρι (Εσμπιεργκ), Καμαρά (Ρέιντζερς), Κάουκο (Εσμπιεργκ), Σκραμπ (Νόρκεπινγκ), Φ. Γιένσεν (Αουγκσμπουργκ), Τέιλορ (Τρόμσο)

      Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Καργαλάινεν (Φορτούνα Σιτάρντ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Εθνική Ελλάδας έδωσε συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις και αφήνει πολλές υποσχέσεις με την εικόνα της εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ. Η ομάδα του Φαν’τ Σιπ θέλει να διατηρήσει το μομέντουμ και να κλείσει νικηφόρα την πορεία της στην προκριματική φάση του Euro αντιμετωπίζοντας έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε hangover από τους έξαλλους πανηγυρισμούς της ιστορικής πρόκρισης στην τελική φάση. Μάλιστα, ο Κανέρβα προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα των Φινλανδών και αξίζει να στηρίξουμε τον άσο στο 2.08. Πολύ υψηλά και το όβερ, το οποίο βρίσκεται στο 2.51, όπου υπάρχει αξία μιας και οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να παίξουν πιο ελεύθερα.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Φινλανδία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
        Σημείο: Over με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ελλάδα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
        Σημείο: Under με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        51 Φινλανδία 10 18 6 0 4 16:10
        52 Ελλάδα 10 14 4 2 4 12:14
      10ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Φινλανδία 10 18 6 0 4 16:10
        3 Ελλάδα 10 14 4 2 4 12:14
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο dika28, με το υψηλότερο yield +21.02% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες