Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σουηδία - Βέλγιο

24/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 234
0 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 400 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βέλγιο - Σουηδία στις 16/10/2023

Προϊστορία

16/10/2023 ΒέλγιοΣουηδία 1 - 1
24/3/2023 ΣουηδίαΒέλγιο 0 - 3
22/6/2016 ΣουηδίαΒέλγιο 0 - 1
1/6/2014 ΣουηδίαΒέλγιο 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 70,279 22.8%
X
€ 61,061 19.8%
2
€ 176,732 57.4%
Over
€ 23,374 38.7%
Under
€ 37,074 61.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

228 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

5

2

Σουτ εκτός εστίας

3

47%

Κατοχή μπάλας

53%

1

Οφσάιντ

0

2

Αποκρούσεις

4

4

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

9

13

Σέντρες

15

4

Αλλαγές

5

10

Φάουλ

9

0

Ασίστ

3

0

Αντεπιθέσεις

0

29

Πλάγια Άουτ

13

9

Εκτελέσεις Φάουλ

11

7

Ελεύθερα Λακτίσματα

6

9

Προσπάθειες Για Γκολ

13

3

«Κομμένα» Σουτ

5

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Friends Arena
  • Χωρητικότητα: 50653
  • Θεατές: 49296
Ντέρμπι κορυφής με το «καλημέρα» στην επιστροφή Ζλάταν

Ντέρμπι κορυφής με το «καλημέρα» στην επιστροφή Ζλάταν

Η Σουηδία υποδέχεται το Βέλγιο στη Σόλνα, στο σπουδαίο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Και οι δύο ομάδες θα στοχεύσουν στην απευθείας πρόκριση.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Έχοντας αποκλειστεί στα μπαράζ του Μουντιάλ του Κατάρ από την Πολωνία, μετά το φινάλε του Nations League στο οποίο είχε απογοητεύσει και είχε υποβιβαστεί από τη δεύτερη κατηγορία στην τρίτη, έδωσε κάποια φιλικά παιχνίδια για να διατηρηθεί σε φόρμα. Τον περασμένο Νοέμβριο νίκησε 2-1 το Μεξικό επί ισπανικού εδάφους και τρεις ημέρες αργότερα κέρδισε και την Αλγερία με 2-0. Ήταν μεταξύ των λίγων εθνικών ομάδων οι οποίες έδωσαν φιλικές αναμετρήσεις και τον Ιανουάριο, χωρίς πάντως να χρησιμοποιήσει τους βασικούς ποδοσφαιριστές της, μια και δεν υπήρχε λόγος για κάτι τέτοιο, με αρκετά πρωταθλήματα να έχουν αρχίσει ξανά. Νίκησε 2-0 τη Φινλανδία και 2-1 την Ισλανδία, με τους δύο αγώνες να διεξάγονται στην Πορτογαλία. Πλέον έχει «χτίσει» ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων.

Με αυτόν τον τρόπο η Σουηδία θα ξεκινήσει με ανεβασμένη ψυχολογία την προσπάθειά της στα προκριματικά του Euro 2024, θέλοντας να δώσει το «παρών» σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για έβδομη διαδοχική φορά και όγδοη συνολικά στην ιστορία της. Οι «κιτρινομπλέ» είδαν την κληρωτίδα να τους χαμογελάει, καθώς στο έκτο γκρουπ θεωρούνται το δεύτερο φαβορί για πρόκριση πίσω από το Βέλγιο που θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα. Δεν τους τρομάζει καμία από τις υπόλοιπες αντιπάλους και ίσως κονταροχτυπηθούν με την Αυστρία, καθώς Εσθονία και Αζερμπαϊτζάν δεν τρομάζουν και πιθανότατα θα είναι οι... κομπάρσοι. Ο Στόχος φυσικά είναι η πρόκριση και οτιδήποτε λιγότερο θα συνιστά αποτυχία.

Ο τεχνικός των Σκανδιναβών Γιάνε Άντερσον -ο οποίος βρίσκεται από το 2016 στην άκρη του πάγκου τους- τόνισε: «Νομίζω ότι έχω κρυστάλλινη άποψη για τα όσα είπε ο Ζλάταν. Δεν θα έκανε διαφορά για εμάς αν τον είχαμε μαζί μας, χωρίς να μπορεί να παίξει. Ωστόσο σέβομαι την άποψή του. Στο Κατάρ όλα ήταν τέλεια και σε πολύ καλό επίπεδο. Εμάς τώρα μας ενδιαφέρουν τα προκριματικά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στο Βέλγιο».

Αγωνιστικά Νέα: Πολλές οι αλλαγές σε σχέση με τον περασμένο Γενάρη κι αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο, μια και είχαν δοθεί ευκαιρίες σε πολλούς παίκτες. Έμεινε εκτός ο αμυντικός Χολμ (Σπέτσια) ο οποίος χτύπησε, αν και θα έλειπε λόγω τιμωρίας Δεν υπάρχουν άλλα σοβαρά προβλήματα. Τεράστια είδηση η επιστροφή στην αποστολή του βετεράνου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Μίλαν) ο οποίος εφόσον αγωνιστεί θα γίνει ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής ο οποίος παίζει σε προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όλσεν (Άστον Βίλα), Γιόχανσον (Ρόδεραμ), Νόρντφελντ (ΑΪΚ Στοκχόλμης)

Αμυντικοί: Χολμ (Σπέτσια), Λίντελεφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Χίεν (Βερόνα), Γκούντμουντσον (Λιλ), Αουγκούστινσον (Μαγιόρκα), Έκνταλ (Μπέρνλι), Στάρφελτ (Σέλτικ), Βάλκβιστ (Πογκόν Στσέτσιν), Κούρτουλους (Χάμαρμπι)

Μέσοι: Κλάεσον (Κοπεγχάγη), Α. Έκνταλ (Σπέτσια), Φόρσμπεργκ (Λειψία), Κάρλσον (Άλκμααρ), Κάλστρομ (Λεχ Πόζναν), Σβάνμπεργκ (Βόλφσμπουργκ), Όλσον (Μίντιλαντ), Γκούσταφσον (Χάκεν), Ελάνγκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Επιθετικοί: Ίσακ (Νιούκαστλ), Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Μίλαν), Γιόκερες (Κόβεντρι), Κουλουσέφσκι (Τότεναμ), Κουάισον (Αλ-Ετιφάκ)

Πήγε -και- στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έχοντας μεγάλα όνειρα για μία διάκριση και μία πορεία μέχρι το τέλος του δρόμου. Αποδείχθηκε κατώτερο των περιστάσεων και των προσδοκιών κι απέτυχε παταγωδώς σε ακόμα μία περίπτωση, ενώ ταλαιπωρήθηκε κι από πολύ σοβαρά εσωτερικά θέματα που δεν του επέτρεψαν να πετύχει κάτι καλό. Αν κι έκανε όνειρα, τελικά δεν κατάφερε να περάσει ούτε τη φάση των ομίλων μένοντας στην τρίτη θέση πίσω από Μαρόκο και Κροατία, «πληρώνοντας» την ήττα από τους Αφρικανούς με 2-0. Υπήρξαν καυγάδες μεταξύ των παικτών και κλίκες που όπως αποδείχθηκε έπαιξαν ρόλο, με τον Αζάρ να αποσύρεται από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά το φινάλε του Μουντιάλ. Παράλληλα απομακρύνθηκε από τη θέση του και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, με τον Ισπανό να αποδεικνύεται «λίγος» στη διαχείριση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στα αποδυτήρια.

Το Βέλγιο πλέον στρέφεται στη νέα σελίδα που υπάρχει μπροστά και στα προκριματικά του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία. Φυσικά η πληθώρα καλών παικτών που διαθέτει, το καθιστούν το μεγάλο φαβορί του ομίλου. Εξάλλου από τις υπόλοιπες τέσσερις ομάδες, υπολογίσιμοι αντίπαλοι είναι μόνο η Σουηδία και η Αυστρία, με το Αζερμπαϊτζάν και την Εσθονία να διαθέτουν εξαιρετικά αδύναμα σύνολα. Βέβαια ο στόχος δεν είναι απλά η πρόκριση στην τελική φάση για τρίτη σερί φορά αλλά και η καλή παρουσία που θα στείλει αισιόδοξο μήνυμα ενόψει της νέας εποχής.

«Δεν ήταν καλό το τάιμινγκ της απομάκρυνσης του Μποσέρτ (σ.σ. γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας ο οποίος κατηγορείται για χρηματικό σκάνδαλο). Εκπλήσσομαι και παράλληλα λυπάμαι. Είμαι πολύ μακριά από αυτά τα θέματα και δεν ξέρω τι συνέβη ακριβώς. Ήταν χαρά μου να δουλεύω μαζί του γιατί ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Είμαι έκπληκτος γιατί με είχε βοηθήσει » ήταν τα λόγια του νέου προπονητή της ομάδας, Ντομένικο Τεντέσκο ο οποίος αντικατέστησε τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ κι αποτελεί μία αμφιλεγόμενη επιλογή, καθώς είναι αρκετοί εκείνοι που πιστεύουν -και πιθανότατα όχι άδικα- ότι δεν είναι ικανός να φέρει την ομάδα στο... ταβάνι της.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού ο εξτρέμ Ντοκού (Ρεν). Υπάρχουν δώδεκα αλλαγές στις κλήσεις σε σχέση με το Μουντιάλ του Κατάρ. Αποσύρθηκαν από την Εθνική ο τερματοφύλακας Μινιολέ (Κλαμπ Μπριζ), ο σέντερ μπακ Αλντερβέιρελντ (Αντβέρπ) και ο σούπερ σταρ Εντέν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης). Εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Τίλεμανς (Λέστερ). Δεν επιλέχθηκαν ο αμυντικός Ντεναγιέρ (Σαμπάμπ Αλ Αχλί), οι μέσοι Βίτσελ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντεντόνκερ (Άστον Βίλα), Θόργκαν Αζάρ (Αϊντχόφεν), Βανάκεν (Κλαμπ Μπριζ) και οι επιθετικοί Μέρτενς (Γαλατάσαραϊ), Μπατσουαγί (Φενέρμπαχτσε).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Σελς (Στρασβούργο), Καστέελς (Βόλφσμπουργκ), Καμίνσκι (Μπλάκμπερν Ρόβερς)

Αμυντικοί: Μπορνό (Βόλφσμπουργκ), Τεάτ (Ρεν), Ντέμπαστ (Άντερλεχτ), Φερτόνγκεν (Άντερλεχτ), Μενιέ (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Καστάνιε (Λέστερ), Φαές (Λέστερ)

Μέσοι: Ονανά (Έβερτον), Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Μανγκαλά (Νότιγχαμ Φόρεστ), Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πράετ (Λέστερ), Σάλεμακερς (Μίλαν), Ντε Κετελάρε (Μίλαν), Λαβία (Σαουθάμπτον)

Επιθετικοί: Λουκάκου (Ίντερ), Τροσάρντ (Άρσεναλ), Λουκεμπάκιο (Χέρτα Βερολίνου), Οπέντα (Λανς), Μπακαγιόκο (Αϊντχόφεν)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Euro 2024 θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη, με τη Σουηδία να συγκρούεται με το Βέλγιο, σ’ έναν αγώνα ο οποίος παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, μια και οι δύο ομάδες διαθέτουν μπόλικη ποιότητα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν ένα σπουδαίο «τρίποντο» που θα τους βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που θα κάνουν για πρόκριση, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» δίνουν το πιο δύσκολο ματς τους στην πρεμιέρα και σε περίπτωση «διπλού» θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερο φαβορί για την πρωτιά. Ελκυστικό το αμφίσκορο και θα το στηρίξουμε εμπιστευόμενοι τις δύο επιθέσεις.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 6ος Όμιλος
  1 Βέλγιο 8 20 6 2 0 22:4
  3 Σουηδία 8 10 3 1 4 14:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.82% έπαιξε: 2
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες