3
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
NetBet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αστέρας Τρίπολης - Άρης

Προϊστορία

20/12/2025 Αστέρας ΤρίποληςΆρης 0 - 1
9/11/2025 ΆρηςΑστέρας Τρίπολης 0 - 0
17/8/2025 ΆρηςΑστέρας Τρίπολης 2 - 1
10/5/2025 ΆρηςΑστέρας Τρίπολης 4 - 2
29/3/2025 Αστέρας ΤρίποληςΆρης 0 - 2
23/12/2024 Αστέρας ΤρίποληςΆρης 2 - 1
31/8/2024 ΆρηςΑστέρας Τρίπολης 1 - 1
3/1/2024 Αστέρας ΤρίποληςΆρης 3 - 2
3/9/2023 ΆρηςΑστέρας Τρίπολης 3 - 2
8/1/2023 ΆρηςΑστέρας Τρίπολης 3 - 0
11/9/2022 Αστέρας ΤρίποληςΆρης 0 - 2
26/2/2022 Αστέρας ΤρίποληςΆρης 0 - 2
5/12/2021 ΆρηςΑστέρας Τρίπολης 1 - 0
25/4/2021 Αστέρας ΤρίποληςΆρης 1 - 1
4/4/2021 ΆρηςΑστέρας Τρίπολης 2 - 0
4/2/2021 Αστέρας ΤρίποληςΆρης 0 - 2
30/1/2021 Αστέρας ΤρίποληςΆρης 2 - 1
20/1/2021 ΆρηςΑστέρας Τρίπολης 2 - 0
1/11/2020 ΆρηςΑστέρας Τρίπολης 1 - 0
9/2/2020 Αστέρας ΤρίποληςΆρης 1 - 1
10/11/2019 ΆρηςΑστέρας Τρίπολης 2 - 1
11/2/2019 Αστέρας ΤρίποληςΆρης 0 - 3
30/9/2018 ΆρηςΑστέρας Τρίπολης 2 - 0
29/11/2016 ΆρηςΑστέρας Τρίπολης 3 - 3
6/4/2014 Αστέρας ΤρίποληςΆρης 2 - 2
19/12/2013 ΆρηςΑστέρας Τρίπολης 1 - 1
14/4/2013 ΆρηςΑστέρας Τρίπολης 5 - 1
9/12/2012 Αστέρας ΤρίποληςΆρης 1 - 1
11/12/2011 Αστέρας ΤρίποληςΆρης 1 - 0
Αμφίρροπη αναμέτρηση στην Τρίπολη

Αμφίρροπη αναμέτρηση στην Τρίπολη


*Α’ γύρος: Άρης - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Πολύ σημαντική εξέλιξη που αφορά τον χώρο των νόμιμων στοιχηματικών. ΕΓΓΡΑΦΗ με την... έγκριση του Agones.gr.




Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στη Νίκαια, πήρε δίκαια το Χ απέναντι στην Κηφισιά (0-0) και ανέβηκε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή ήταν η 7η ισοπαλία για τους Αρκάδες στο πρωτάθλημα (2-7-5), με την οποία έφτασαν τους 13 βαθμούς και έδειξαν ότι μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για την πρώτη 8άδα του πίνακα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους για να ανοίξουν το σκορ. Ο Αστέρας απείλησε στο τρίλεπτο 17’-20’ όταν αρχικά ο Τριανταφυλλόπουλος αστόχησε από πλεονεκτική θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ αμέσως μετά ο Μακέντα σε δική του κεφαλιά απέτυχε να κάνει το 0-1. Το δεύτερο μέρος έγινε… ροντέο καθώς χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους Αρκάδες να πιέζουν στο τελευταίο 20λεπτο χωρίς όμως αντίκρυσμα. Επτά συνεχόμενα ματς αήττητη εσχάτως η ομάδα του Κόουλμαν (3-4-0), που με τον Ουαλό στον πάγκο δείχνει να ξεπερνά την κρίση που δημιουργήθηκε στην αρχή της σεζόν.

Στόχος πλέον στο επερχόμενο ματς με τον Άρη, είναι να κλείσει τo 2025 διευρύνοντας το συγκεκριμένο αήττητο σερί, πλησιάζοντας περισσότερο την πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. Με τη νέα χρονιά θα αντιμετωπίσει δις τον ΟΦΗ εκτός έδρας σε κύπελλο (ενδιάμεση φάση) και πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Κόουλμαν. Απών θα είναι ο μπακ Σιλά (9/0) που έχει ακόμη άδεια λόγω του θανάτου της γυναίκας του, ενώ μέχρι πρότινος ήταν τραυματίες ο χαφ Τσίκο (5/1) και ο βασικός μπακ Άλχο (9/0) που είναι αμφίβολοι.

Έστησε… μπλόκο στον Ολυμπιακό και πήρε παλικαρίσια «λευκή» ισοπαλία στο «Βικελίδης» που έδωσε βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα. Στην 7η θέση και στους 17 βαθμούς οι «κίτρινοι», που μετά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις έδειξαν ότι έχουν σφυγμό.

Η ομάδα του Χιμένεθ βασίστηκε ως επί το πλείστον στη συμπαγή αμυντική λειτουργία ώστε να αναχαιτίσει τις επιθέσεις και την ποιότητα των «ερυθρόλευκων» και εν τέλει τα κατάφερε, έχοντας και τις ευκαιρίες της για να «κλέψει» το ματς. Στο 37ο λεπτό ήταν η πρώτη καλή στιγμή του Άρη, όταν ο Κάρλες Πέρεθ αστόχησε από το ύψος του πέναλτι όντας ανενόχλητος. Στο δεύτερο ημίχρονο και έπειτα από την αποβολή του Ντάνι Γκαρθία (51’), ο Μορόν δεν κατάφερε να νικήσει τον Τζολάκη στο 58’ ενώ ένα λεπτό αργότερα η κόκκινη στον Φατιγκά αποκατέστησε την αριθμητική ισορροπία. Στο 65’ ξανά ο Μορόν είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά το γυριστό σουτ του Ισπανού κόντραρε στα σώματα, με τους Θεσσαλονικείς στο τελευταίο 20λεπτο να απορροφούν αποτελεσματικά την πίεση του Ολυμπιακού.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης και παρά το θετικό αποτέλεσμα, δήλωσε ότι είναι απαραίτητη η μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του, ενώ τόνισε ότι έχει ήδη κάνει εισηγήσεις στη διοίκηση για τις μεταγραφές. Μετά την αναμέτρηση της Τρίπολης, ο Άρης θα υποδεχθεί με τη νέα χρονιά Παναιτωλικό και ΑΕΚ σε κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Διούδης (11 συμ.), ενώ έτοιμος είναι ο Μόντσου (19/2) που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι κανονικά στην αποστολή. Τιμωρημένοι ο βασικός μπακ Φατιγκά (15/0) που αποβλήθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό και ο κομβικός χαφ Ράτσιτς (17/0) που έχει δηλωθεί να εκτίσει λόγω καρτών. Πάγια εκτός οι μπακ Μεντίλ (8/0), Σούντμπεργκ (7/1), Φαμπιάνο (10/2) και ο φορ Αλφαρέλα (11/1). Θα λείψουν επίσης οι φορ Καντεβέρε (5/0) και Δώνης (3/1) που έκαναν ατομικό.

Τάσος Μαρκόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ο Αστέρας που «χτυπάει» οκτάδα, πήρε ψυχολογία ο Άρης μετά τον Ολυμπιακό αλλά ταλαιπωρείται από τις πολλές απουσίες. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, πάμε στη σχετικά ασφαλή επιλογή των 2-3 γκολ.

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 21,019 63.4%
X
€ 3,465 10.5%
2
€ 8,653 26.1%
Over
€ 2,551 26.7%
Under
€ 7,002 73.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

165 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

1

2

Σουτ εκτός εστίας

6

53%

Κατοχή μπάλας

47%

1

Οφσάιντ

3

1

Αποκρούσεις

4

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

3

14

Φάουλ

18

20

Εκτελέσεις Φάουλ

0

10

Ελεύθερα Λακτίσματα

5

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Theodoros Kolokotronis Stadium
  • Χωρητικότητα: 7600
  • Θεατές: 1275

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Αστέρας Τρίπολης, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Αστέρας Τρίπολης νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Άρης δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Αστέρας Τρίπολης έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1.
    Σημείο: X με απόδοση 2.72 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Άρης έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.77 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
  6 Άρης 19 25 6 7 6 17:20
  13 Αστέρας Τρίπολης 18 13 2 7 9 16:27
Εμφάνιση όλων
Αστέρας Aktor – Άρης 0-1: «Διπλό»… ψυχολογίας για τους «κίτρινους» με εκπληκτικό Αθανασιάδη! (video)

Αστέρας Aktor – Άρης 0-1: «Διπλό»… ψυχολογίας για τους «κίτρινους» με εκπληκτικό Αθανασιάδη! (video)

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
20/12/2025 17:52
Την επιστροφή του στις νίκες και το πρώτο του «διπλό» στη Stoiximan Super League μετά από τρεις μήνες πανηγύρισε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε του Αστέρα Aktor στην Τρίπολη με 1-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά «φτωχό» όσον αφορά την παραγωγή ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο, παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Χιμένεθ πήρε αυτό που ήθελε στο 22’, με τον Μόντσου να οδηγεί τον Ιβάνοφ στο αυτογκόλ που έμελλε να κρίνει τη μονομαχία. Στην επανάληψη οι Αρκάδες πίεσαν, είχαν ορισμένες καλές στιγμές για να σώσουν την παρτίδα, όμως οι «κίτρινοι» είχαν σε φανταστική μέρα τον Αθανασιάδη, ο οποίος παρενέβη σωτήρια όποτε χρειάστηκε.Με αυτόν τον τρόπο, ο έβδομος Άρης έφτασε τους 20 βαθμούς και έριξε τη διαφορά από την 5η και την 6η θέση στους 2 πόντους, ενώ ο Αστέρας Aktor έμεινε στους 13 βαθμούς και τη 10η θέση.

Ανύπαρκτο θέαμα, πήραν αυτό που ήθελαν οι «κίτρινοι»

Με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του ματς ξεκίνησε η μονομαχία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», παρ’ όλα αυτά, πλην μιας άστοχης κεφαλιάς του Αλάγκμπε λίγο μετά τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου, άλλη αξιόλογη στιγμή δεν υπήρχε στο πρώτο κομμάτι του αγώνα.

Γενικότερα επικρατούσε ισορροπία στο παιχνίδι, το οποίο περιελάμβανε πολλές προσωπικές μονομαχίες, ωστόσο στο 22ο λεπτό, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ διατάραξε την ηρεμία, ανοίγοντας το σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Ιβάνοφ, ύστερα από ωραίο μπάσιμο και γύρισμα του Μόντσου από δεξιά.



Οι Αρκάδες προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά η άμυνα του Άρη δε δυσκολευόταν ιδιαίτερα να απορροφήσει την πίεση, με το ημίχρονο να «σβήνει» δίχως να δημιουργηθεί άλλη ευκαιρία για οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές, με τον Γαλανόπουλο μόνο να καταγράφει στο 45’ ένα πολύ άστοχο σουτ.

Το πάλεψαν οι Αρκάδες αλλά ο Αθανασιάδης ήταν ανίκητος

Οι Τριπολιτσιώτες προσπάθησαν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους να επανέλθουν πιο δυναμικά, και στο 59ο λεπτό σπατάλησαν μία τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, όταν μετά από κλέψιμο του Καλτσά, ο Μακέντα έβγαλε τον Μπαρτόλο τετ α τετ με τον Αθανασιάδη, όμως ο κίπερ του Άρη βγήκε νικητής στη μονομαχία πανηγυρίζοντας έξαλλα.

Επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των Θεσσαλονικέων να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, με το μακρινό σουτ του Πέρεθ ωστόσο να μην προβληματίζει ιδιαίτερα τον Παπαδόπουλο, ενώ στο 68’, ο Μπαρτόλο δοκίμασε την τύχη του από απόσταση, αλλά ο Αθανασιάδης τού είπε «όχι» για ακόμη μία φορά.

Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ έψαχναν περισσότερο στις αντεπιθέσεις τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ ώστε να κλειδώσουν το «τρίποντο», και στο 71’ ο Παναγίδης πλάσαρε ψηλά από καλή θέση, ενώ στο 80’, ύστερα από φάση διαρκείας, το σουτ του Μορόν από εξαιρετικά δύσκολη γωνία, κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στα τελευταία λεπτά το ματς «άναψε» για τα καλά, με τον Αστέρα να πιέζει ακόμη περισσότερο και τον Αθανασιάδη στο 83’ να μπλοκάρει το βολέ του Μπαρτόλο από πλάγια θέση. Μάλιστα, αφού μεσολάβησε κι ένα άστοχο πλασέ του Μόντσου στην κίνηση στο 88’, ο Αθανασιάδης είχε απάντηση και στο πολύ επικίνδυνο σουτ του Καλτσά ένα λεπτό μετά.

Εν τέλει, οι Θεσσαλονικείς άντεξαν στο πρέσινγκ και διατήρησαν το προβάδισμά τους έως το τελευταίο σφύριγμα, με τον Αθανασιάδη να είναι μακράν ο πολυτιμότερος παίκτης τους.

Αστέρας Aktor (Κόουλμαν): Παπαδόπουλος, Ιβάνοφ, Τριανταφυλλόπουλος, Πομόνης, Φερνάντες, Γιαμπλόνσκι (75’ Τζανδάρης), Αλάγκμπε (46’ Μούμο), Εμμανουηλίδης (74’ Τζιοακίνι), Μεντιέτα (46’ Μπαρτόλο), Κετού (57’ Καλτσάς), Μακέντα

Άρης (Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Φρίντεκ, Τεχέρο, Ρόουζ, Άλβαρο, Ροντρίγκεθ, Μορούτσαν (76’ Νινγκ), Γαλανόπουλος, Παναδίδης (76’ Ντούντου), Πέρεθ (83’ Γιαννιώτας), Μορόν



Διαβάζονται την τελευταία ώρα:

🎯Προσφορά* για κάθε νέο μέλος με 626 δώρα άνευ κατάθεσης! ΕΓΓΡΑΦΗ;
🎁 Νέα, γιορτινή, προσφορά* διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα. ΕΓΓΡΑΦΗ
✨Ένα δωρεάν* στοίχημα χωρίς κατάθεση, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΕΓΓΡΑΦΗ.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Zanowins με το υψηλότερο yield +3.92% έπαιξε: X
  • » Ο tzofidis, με το υψηλότερο yield +18.79% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1] έπαιξε: X
  • » Ο Taboo, με το υψηλότερο yield +15.20% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές

Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
NetBet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ