1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Σουηδία

16/10/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 883
1 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 15' Gyoekeres Viktor
  2. 31' Lukaku Romelu (πέναλτι)
  3. 36' Svanberg Mattias

2ο Ημίχρονο 1 - 1

        Προϊστορία

        16/10/2023 ΒέλγιοΣουηδία 1 - 1
        24/3/2023 ΣουηδίαΒέλγιο 0 - 3
        22/6/2016 ΣουηδίαΒέλγιο 0 - 1
        1/6/2014 ΣουηδίαΒέλγιο 0 - 2

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 447,216 71.2%
        X
        € 99,840 15.9%
        2
        € 80,893 12.9%
        Over
        € 59,026 38.7%
        Under
        € 93,533 61.3%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Δευτέρα, 21:45

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        347 ψήφοι:

        Ειδήσεις

        3

        Σουτ στην εστία

        6

        2

        Σουτ εκτός εστίας

        3

        58%

        Κατοχή μπάλας

        42%

        1

        Οφσάιντ

        0

        5

        Αποκρούσεις

        2

        0

        Κίτρινες κάρτες

        1

        0

        Κόκκινες κάρτες

        0

        2

        Κόρνερ

        2

        10

        Σέντρες

        6

        0

        Αλλαγές

        0

        5

        Φάουλ

        8

        0

        Ασίστ

        0

        0

        Αντεπιθέσεις

        1

        3

        Πλάγια Άουτ

        5

        8

        Εκτελέσεις Φάουλ

        6

        2

        Ελεύθερα Λακτίσματα

        3

        9

        Προσπάθειες Για Γκολ

        13

        4

        «Κομμένα» Σουτ

        4

        Συνθέσεις

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Πιθανή διακοπή ή μεγάλη καθυστέρηση
        • Γήπεδο: Koning Boudewijnstadion
        • Χωρητικότητα: 50122
        • Θεατές: 35000
        Προκρίθηκε στο Euro το Βέλγιο, πιθανό να έχει αποκλειστεί πριν τη σέντρα η Σουηδία

        Προκρίθηκε στο Euro το Βέλγιο, πιθανό να έχει αποκλειστεί πριν τη σέντρα η Σουηδία

        Το Βέλγιο, που προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro μετά το «διπλό» της Παρασκευής στην Αυστρία, υποδέχεται στις Βρυξέλλες την 3η του ομίλου, Σουηδία, η οποία ενδέχεται να έχει μείνει και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης πριν από τη σέντρα, αν οι Αυστριακοί νικήσουν στο Αζερμπαϊτζάν στο ματς των 19:00.

        Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

        Έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στην λαβωμένη Αυστρία αλλά πήρε τη νίκη με 3-2 στην Βιέννη και «σφράγισε» και μαθηματικά την πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Προηγήθηκε με τον Λουκεμπάκιο (12’) στην πρώτη του φάση, έκτοτε πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές ως το 50ο λεπτό αλλά άντεξε χάρη στις επεμβάσεις του Σελς και την αστοχία των γηπεδούχων. Έδειχνε να «καθαρίζει» το ματς πετυχαίνοντας δύο γκολ σ’ ένα τρίλεπτο (55’ Λουκεμπάκιο, 58’ Λουκάκου) εκτοξεύοντας το σκορ σε 3-0, αλλά δέχτηκε τη μείωση στο 72’ και πέντε λεπτά αργότερα έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ονάνα. Ωστόσο το μόνο που κατάφερε η αντίπαλος του ήταν να μειώσει με πέναλτι στο 84’ για το τελικό 3-2.

        Έκανε το καθήκον της «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τα τελικά του Euro και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσει και στην πρώτη θέση του ομίλου. Έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε έξι αγωνιστικές και βρίσκεται στο +3 από την 2η Αυστρία, δύο παιχνίδια πριν το φινάλε της προκριματικής φάσης. Και τα δύο είναι στην έδρα της με Σουηδία και Αζερμπαϊτζάν και θα έχουν γιορτινό χαρακτήρα ενώ δίνουν και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Τεντέσκο να ανοίξει το ροτέισον.

        «Δεν θα κάνουμε κάτι τρελό. Δεν θα δώσουμε κάποιο δώρο. Στοχεύουμε στην πρώτη θέση» ξεκαθάρισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεντέσκο για το αν σκέφτεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές και πειραματισμούς στο σημερινό. Όσον αφορά το κλίμα στην ομάδα μετά τη νίκη πρόκρισης στην Αυστρία, τόνισε: «Δεν υπήρχαν πανηγυρισμοί ούτε πραγματική ξεκούραση. Έχουμε ένα ματς να προετοιμάσουμε. Είχαμε μια ομιλία για το γεγονός ότι δεχτήκαμε πολύ εύκολα γκολ. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη».

        Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Ονάνα (Έβερτον) και θα αντικατασταθεί με κάποιον εκ των Κεϊτά, Βερμάελεν και Τίλεμανς όπως δήλωσε ο Τεντέσκο. Αναμένονται κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Δεν κλήθηκαν στα ματς του Οκτωβρίου λόγω προβλημάτων ο σταρ επιθετικός χαφ Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), ο έμπειρος μπακ Μενιέ (Ντόρτμουντ), ο ενίοτε βασικός εξτρέμ Τροσάρ (Άρσεναλ), ο νεαρός χαφ Λαβιά (Τσέλσι) και ο ταλαντούχος στόπερ Αλ-Ντακχίλ (Μπέρνλι).

        Η αποστολή:

        Τερματοφύλακες: Καμίνσκι (Λούτον), Σελς (Στρασβούργο), Μπόνταρντ (Σταντάρ Λιέγης)

        Αμυντικοί: Ντεμπάστ (Άντερλεχτ), Τεάτ (Ρεν), Φαές (Λέστερ), Βερτόγχεν (Άντερλεχτ), Καστάν (Φούλαμ), Βανχέουσντεν (Σταντάρ Λιέγης)

        Μέσοι: Ονάνα (Έβερτον), Τίλεμανς (Άστον Βίλα), Καράσκο (Αλ Σαμπάμπ), Ντεμάν (Βέρντερ Βρέμης), Ντε Κέτελαρε (Αταλάντα), Μανγκαλά (Νότιγχαμ Φόρεστ), Κεϊτάρ (Αντβέρπ), Βέρμεερεν (Αντβέρπ)

        Επιθετικοί: Ντοκού (Μάντσεστερ Σίτι), Λουκάκου (Ρόμα), Λουκεμπάκιο (Σεβίλλη), Μπακαγιόκο (Αϊντχόφεν), Οπέντα (Λειψία), Μπατσουαγί (Φενερμπαχτσέ).Τον Σεπτέμβριο υποδέχτηκε την Αυστρία στην έδρα της με μόνο στόχο τη νίκη ώστε να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά αντ’ αυτού γνώρισε την ήττα με 3-1 και πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να προκριθεί στο Euro. Καλύτερη στο πρώτο μέρος αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις δύο καλές στιγμές της και στην επανάληψη κατέρρευσε, δεχόμενη τρία γκολ (53’, 57’, 69 πεν.). Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90’ με τον Χολμ για το τελικό σκορ.

        Είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και την Πέμπτη έδωσε φιλικό με την Μολδαβία, παίρνοντας άνετη νίκη με 3-1 στην Στοκχόλμη. Ήταν ένα ματς όπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άντερσον χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς και είδε την ομάδα του να επικρατεί χάρη στα γκολ των Κάρλσον (9’, 74’) και Λαγκερμπιέλκε (18’). Το μόνο που κατάφερε η αντίπαλος της ήταν να μειώσει στο 39’ σε 2-1.

        Αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών στην προκριματική φάση, έχοντας τρεις ήττες σε πέντε παιχνίδια (2-0-3), η μία στο εντός με το Βέλγιο (0-3) και οι άλλες δύο από την Αυστρία (0-2 εκτός, 1-3 εντός), βασική της αντίπαλο στη μάχη της 2ης θέσης. Βρίσκεται στην 3η θέση και στο -7 από τους 2ους Αυστριακούς μ’ ένα ματς λιγότερο. Ο μόνος τρόπος να τερματίσει δεύτερη είναι να κάνει το 3x3 και η Αυστρία να πάρει το πολύ ένα βαθμό στα δύο εκτός έδρας με Αζερμπαϊτζάν και Εσθονία. Καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι μόνο με θαύμα θα δώσει το «παρών» στα τελικά της Γερμανίας το καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται πως δεν έχει εισιτήριο δεύτερης ευκαιρίας μέσω του Nations League, τερματίζοντας τελευταία στον όμιλο της στην League B το περασμένο φθινόπωρο.

        Το γεγονός πως η Αυστρία παίζει με το Αζερμπαϊτζάν στις 19:00 σημαίνει πως μπορεί να έχει αποκλειστεί μαθηματικά πριν τη σέντρα στο δικό της αγώνα με το Βέλγιο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Άντερσον ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το πιθανό αυτό σενάριο και το κίνητρο που θα έχει η ομάδα του στις Βρυξέλλες: «Φυσικά αν η Αυστρία νικήσει δεν θα είναι διασκεδαστικό, αλλά είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι παίκτες θα βγουν έξω και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ανεξαρτήτως αποτελέσματος», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός ενώ νωρίτερα είχε τονίσει: «Αν είσαι Σουηδός ποδοσφαιριστής και εκπροσωπείς την Εθνική σου ομάδα, είσαι περήφανος και χαρούμενος που είσαι μέρος της. Νομίζω ότι οι παίκτες το έδειξαν την Πέμπτη με την Μολδαβία και θα είναι το ίδιο την Δευτέρα. Είμαι πεπεισμένος ότι οι παίκτες μας θα δράσουν με πολύ καλό τρόπο».

        Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών ο σταρ φορ Ίσακ (Νιούκαστλ) και ο μπακ-χαφ Σέμα (Γουότφορντ). Κανονικά διαθέσιμοι είναι ο βασικός γκολκίπερ Όλσεν (Άστον Βίλα), ο βασικός επιθετικός χαφ Φόρσμπεργκ (Λειψία) και ο αναπληρωματικός στόπερ Στράφελτ (Θέλτα) που αντιμετώπιζαν ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες. Αντίθετα νοκ-άουτ τέθηκε ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Ζέτερστρεμ (Τζουργκάρντεν) που αποχώρησε από την αποστολή. Σε σχέση με τα ματς του Σεπτεμβρίου απουσιάζουν ο έμπειρος μπακ Μ. Όλσον (Μάλμε), οι στόπερ Χιέν (Βερόνα), Χ. Έκνταλ (Μπέρνλι) και ο μέσος Κάλστρεμ (Λεχ Πόζναν).

        Η αποστολή:

        Τερματοφύλακες: Όλσεν (Άστον Βίλα), Γιόχανσον (Ρόδεραμ), Νόρντφελντ (ΑΙΚ)

        Αμυντικοί: Βάχλκβιστ (Πογκόν), Λίντελεφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Χελάντερ (Οντένσε), Χολμ (Αταλάντα), Αουγκούστινσον (Άντερλεχτ), Γ. Γκούντμουντσον (Λιλ), Στάρφελτ (Θέλτα), Λαγκερμπιέλκε (Σέλτικ)

        Μέσοι: Α. Έκνταλ (Σπέτσια), Καγιούστε (Νάπολι), Φόρσμπεργκ (Λειψία), Κάρλσον (Μπολόνια), Χ. Λάρσον (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Γκούσταφσον (Χάκεν), Σβάνμπεργκ (Βόλφσμπουργκ), Κ. Όλσον (Μίντιλαντ), Ρόχντεν (Φατίχ Καραγκιουμρούκ)

        Επιθετικοί: Κουλουσέφσκι (Τότεναμ), Κλάεσον (Κοπεγχάγη), Ελάνγκα (Νότιγχαμ Φόρεστ), Γιόκερερς (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Κουάισον (Αλ Ετιφάκ).

        Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Παιχνίδι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού το Βέλγιο προκρίθηκε στα τελικά του Euro, ενώ η Σουηδία θα έχει αποκλειστεί πριν τη σέντρα αν η Αυστρία έχει νικήσει νωρίτερα στο Αζερμπαϊτζάν. Πιθανό να δούμε ανοιχτό ματς χωρίς σκοπιμότητες, θα πάμε με το όβερ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΔΙΕΘΝΗ: Euro
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        Προκριματικά: 6ος Όμιλος
          1 Βέλγιο 8 20 6 2 0 22:4
          3 Σουηδία 8 10 3 1 4 14:12
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: Goal
        • » Ο Kanavaro, με το υψηλότερο yield +21.14% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
        • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +8.87% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες