2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κύπρος - Σλοβενία

30/3/2021 19:00
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1122 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σλοβενία - Κύπρος στις 14/11/2021

Προϊστορία

14/11/2021 ΣλοβενίαΚύπρος 2 - 1
30/3/2021 ΚύπροςΣλοβενία 1 - 0
16/10/2018 ΣλοβενίαΚύπρος 1 - 1
9/9/2018 ΚύπροςΣλοβενία 2 - 1
10/9/2013 ΚύπροςΣλοβενία 0 - 2
12/10/2012 ΣλοβενίαΚύπρος 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 121,989 17.5%
X
€ 89,541 12.8%
2
€ 485,746 69.7%
Over
€ 13,155 14.3%
Under
€ 79,026 85.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

111 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Neo GSP Stadium
  • Χωρητικότητα: 22859
Νέα δύσκολη αποστολή για την Κύπρο

Νέα δύσκολη αποστολή για την Κύπρο

Η Κύπρος φιλοξενεί τη Σλοβενία για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην Κροατία, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Ρωσία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΚΥΠΡΟΣ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε δύσκολο έργο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κροατία στη Ριέκα. Πραγματοποίησε δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση όμως «λύγισε» και ηττήθηκε με το οριακό 1-0, κερδίζοντας πάντως τις εντυπώσεις με την παρουσία της. Αμύνθηκε πολύ οργανωμένα και δεν κινδύνευσε πολλές φορές στο πρώτο μέρος. Στο 36’ ο γκολκίπερ Δημητρίου τραυματίστηκε και τρία λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας Μιχαήλ τον αντικατέστησε. Ο πορτιέρο της στάθηκε άτυχος καθώς δεν πρόλαβε να ακουμπήσει την μπάλα και τη μάζεψε από τα δίχτυα του μετά από κοντινή κεφαλιά του Πάσαλιτς ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια στο κέντρο της άμυνας της. Στην επανάληψη έγινε πιο επιθετική και ισορρόπησε απόλυτα, παίζοντας πιο επιθετικά όσο κυλούσε η ώρα. «Στρίμωξε» τους γηπεδούχους αλλά δεν δημιούργησε κάποια μεγάλη φάση και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι.

Με αυτόν τον τρόπο η Κύπρος υπέστη την πρώτη της ήττα, καθώς είχε προηγηθεί η «λευκή» ισοπαλία στο «ΓΣΠ» με τη Σλοβακία σε ακόμα μία καλή εμφάνιση. Έχει συγκεντρώσει ένα βαθμό στα δύο παιχνίδια για τον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και βρίσκεται στην 5η θέση, μια και υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Μάλτα. Στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι να παρουσιαστεί σταθερό σε όλους τους αγώνες και να διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα σε δύσκολο γκρουπ. Και τα δύο ματς ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Νίκος Κωστένογλου υπογράμμισε: «Νιώθουμε ότι θα βρεθούμε σε πρωτόγνωρες συνθήκες, καθώς για πρώτη φορά θα δώσουμε τρία επίσημα παιχνίδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί όπως στους δύο προηγούμενους αγώνες. Οι ποδοσφαιριστές μου ακολούθησαν με μεγάλη αφοσίωση το πλάνο. Αισιοδοξούμε ότι θα γίνει ξανά. Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι αυτό με τη Σλοβενία. Πιστεύω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Δεν μου αρέσει να λέμε ήμασταν καλοί αλλά χάσαμε. Πρέπει σιγά-σιγά η λέξη ήττα να σβήνεται από το λεξιλόγιό μας».

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι ο γκολκίπερ Δημητρίου (6/0) και δεν είναι διαθέσιμος. Αμφίβολος ο σέντερ μπακ Λαΐφης (42/3).

Η αποστολή της Κύπρου:

Τερματοφύλακες: Παρασκευά (Δόξα), Κυριακίδης (Ομόνοια), Μιχαήλ (Ολυμπιακός Λευκωσίας)

Αμυντικοί: Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης), Νικόλας Ιωάννου (Άρης), Σιέλης (ΑΠΟΕΛ), Θωμάς Ιωάννου (ΑΕΚ Λάρνακα), Ανδρέου, Ψάλτης, Σωτηρίου (Ολυμπιακός Λευκωσίας)

Μέσοι: Αρτυματάς (Ανόρθωση), Κυριάκου, Κατελάρης (Απόλλων Λεμεσού), Τζιώνης (Ομόνοια), Κάστανος (Φροζινόνε), Παπαφώτης, Αβραάμ (ΑΕ Λεμεσού), Λοΐζου (Ομόνοια) Γκόγκιτς (Χιμπέρνιαν), Πίττας (Απόλλων Λεμεσού)

Επιθετικοί: Σωτηρίου (Λουντογκόρετς), Ρούσιας (Ερμής Αραδίππου), Ηλία (Εθνικός Άχνας), Θεοδώρου (Ένωση Παραλιμνίου)



ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Το περασμένο Σάββατο ταξίδεψε στο Σότσι για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Ρωσία. Παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα (2-1). Είδε τους αντιπάλους της να ξεκινούν φουριόζοι τον αγώνα και να αναζητούν ένα γρήγορο γκολ. Αμύνθηκε σθεναρά όμως άντεξε μέχρι το 25’. Σ’ εκείνο το χρονικό σημείο η διοργανώτρια του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ του Τζιούμπα μέσα από την περιοχή. Έμοιαζε να τα έχει χαμένα και στο 36’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Ο Γκολόβιν σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι του Όμπλακ, όμως ο Τζιούμπα πήρε το «ριμπάουντ» και δεν αστόχησε. Αντέδρασε άμεσα και στο επόμενο λεπτό μείωσε με υπέροχο σουτ του Ίλιτσιτς στην κίνηση. Το 2-1 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη άλλαξε η μορφή του αγώνα και είχε εκείνη τον έλεγχο. Πίεσε έντονα αλλά δίχως σημαντικές φάσεις. Η μοναδική καλή στιγμή της καταγράφηκε στο 66’, όμως ο Ίλιτσιτς νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των Ρώσων. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε.

Η Σλοβενία έχει ανάμεικτα συναισθήματα μετά τις δύο πρώτες «στροφές» των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ. Κι αυτό διότι πριν την εξόρμηση στη Ρωσία, είχε πανηγυρίσει το «τρίποντο» κόντρα στην Κροατία. Η συγκομιδή των 3 βαθμών τη φέρνει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα 8ου γκρουπ. Εκεί συγκατοικεί με τους Κροάτες. Μπροστά τους στέκεται μόνο η Ρωσία που έχει το απόλυτο. Στόχος της είναι να παλέψει μέχρι τέλους για την είσοδο στη δυάδα, κάτι που δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση εύκολο.

«Ξέρουμε τι παιχνίδι να περιμένουμε αύριο. Πρέπει να είμαστε σταθεροί και να πάρουμε τους βαθμούς. Ο όμιλος είναι απρόβλεπτος και η Κύπρος είναι μία καλή ομάδα. Είναι πολύ οργανωμένη ομάδα όμως μπορεί να γίνει επικίνδυνη και στο τρανζίσιον και θα χρειαστεί να προσέξουμε σε αυτόν τον τομέα. Νιώθουμε την κούραση και θα αποφασίσουμε ποιοι θα είναι έτοιμοι να παίξουν και ποιοι όχι. Είναι πρόβλημα τα πολλά παιχνίδια. Εξαρτάται και από την Κύπρο, πρέπει να έχουμε ακρίβεια στο παιχνίδι μας» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων Ματίας Κεκ.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Μέβλια (36/1), ενώ ο στράικερ Σπόραρ (27/2) γύρισε στην Μπράγκα και δεν υπολογίζεται.

Η αποστολή της Σλοβενίας:

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (Σαλερνιτάνα), Φρίλιχ (Ολίμπια Λιουμπλιάνα)

Αμυντικοί Γιόκιτς (Ούφα), Μέβλια (Σότσι), Στογιάνοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σκούμπιτς (Κόνιασπορ), Μπάλκοβετς (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Μπλάζιτς (Φέρεντσβαρος), Μπαϊρίτς (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Γιούρτσεβιτς (Όσιγιεκ), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς)

Μέσοι Ίλιτσιτς (Αταλάντα), Κούρτιτς (Πάρμα), Ζάιτς (Τζένοα), Μπιγιόλ (Ανόβερο), Τσρνιγκόι (Βενέτσια), Βέτριχ (Γκαζιαντέπ), Βούτσκιτς (Σαραγόσα), Λόβριτς (Λουγκάνο), Κούτερ (Μούρα)

Επιθετικοί: Σπόραρ (Μπράγκα), Μπόχαρ (Όσιγιεκ), Κράμερ (Ζυρίχη), Ζάχοβιτς (Πογκόν)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το ένα δύσκολο παιχνίδι διαδέχεται το άλλο για την Κύπρο η οποία καλείται να κοντραριστεί με τη Σλοβενία στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, μόλις μερικά εικοσιτετράωρα μετά τη δύσκολη αναμέτρηση με την Κροατία εκτός έδρας. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έχει παρουσιαστεί εξαιρετικά ανταγωνιστική μέχρι τώρα και θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και στον αγώνα με τη Σλοβενία. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στη Ρωσία όμως στοχεύουν στη 2η θέση του γκρουπ. Ομάδα που παίζει συνήθως «σφιχτά» και δεν παραβιάζεται η εστία της εύκολα. Θα αποφύγουμε την πρόβλεψη σημείου και θα στραφούμε στο No Goal.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  4 Σλοβενία 10 14 4 2 4 13:12
  5 Κύπρος 10 5 1 2 7 4:21
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Symmetros με το υψηλότερο yield +4.34% έπαιξε: 1
  • » Ο maestro, με το υψηλότερο yield +9.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες