5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κύπρος - Εσθονία

Προϊστορία

29/3/2022 ΚύπροςΕσθονία 2 - 0
24/3/2022 ΕσθονίαΚύπρος 0 - 0
3/9/2017 ΕσθονίαΚύπρος 1 - 0
25/3/2017 ΚύπροςΕσθονία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 53,382 53.5%
X
€ 28,129 28.2%
2
€ 18,240 18.3%
Over
€ 3,996 19.7%
Under
€ 16,310 80.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

92 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

1

3

Σουτ εκτός εστίας

6

46%

Κατοχή μπάλας

54%

3

Οφσάιντ

1

0

Κίτρινες κάρτες

2

1

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

0

4

Αλλαγές

4

5

Φάουλ

24

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: AEK Arena
  • Χωρητικότητα: 7400
Έχουν επιθετικό πρόβλημα

Έχουν επιθετικό πρόβλημα

Η Κύπρος πήγε στην Εσθονία στο πρώτο ματς και πήρε το 0-0, ενώ τώρα στη Λάρνακα πρέπει να νικήσει για να παραμείνει στη Γ' Κατηγορία του Nations League.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός για τα μπαράζ την παραμονή στη Γ' Κατηγορία του Nations League, με τον ηττημένο να υποβιβάζεται στη Δ' Κατηγορία της διοργάνωσης. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη της ρεβάνς ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Πρώτο ματς (Εσθονία - Κύπρος 0-0): Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας ανάμεσα σε Εσθονία και Κύπρο, για τα play-outs του Nations League με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι και οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο τέρματα, αλλά ακυρώθηκαν.

ΚΥΠΡΟΣ

Δεν τα κατάφερε στον όμιλο με Μαυροβούνιο, Αζερμπαϊτζάν και Λουξεμβούργο καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση και τώρα παίζει στα μπαράζ για την παραμονή της στη Γ’ Κατηγορία του Nations League. Στο πρώτο ματς στην Εσθονία, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, στάθηκε όρθια και πήρε το 0-0 που της δίνει ένα μικρό προβάδισμα στη ρεβάνς της Κύπρου. Επρόκειτο για ένα ισοδύναμο ματς, με την Κύπρο να έχει δοκάρι με τον Φώτη Παπουλή και τους Εσθονούς να σκοράρουν δύο φορές στην αρχή και στο τέλος του ματς, αλλά αμφότερα τα τέρματα ακυρώθηκαν σωστά μέσω VAR ως οφσάιντ.

«Eίναι πρωτοφανής η ομοψυχία και η αποφασιστικότητα που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές μας αυτές τις μέρες. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η παραμονή στη Γ Κατηγορία του Nations League και αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε. Μας περιμένει ένα παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστεί υπομονή, στρατηγική και εξυπνάδα. Πιστεύω ότι θα είμαστε στο βαθμό ετοιμότητας που χρειάζεται για να ανταποκριθούμε στον αυριανό αγώνα. Στην έδρα μας μπορούμε να παίξουμε πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο σε καλύτερες συνθήκες. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια που θα καταβάλουμε για επίτευξη του στόχου μας. Είναι πολύ δύσκολη ομάδα η Εσθονία, παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έχουμε δυο θέματα... με έναν κεντρικό αμυντικό αλλά και με επιθετικό. Έχουμε απώλειες σημαντικών κεντρικών αμυντικών. Χάσαμε 4 αμυντικούς πριν από το πρώτο ματς» ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Κωστένογλου.

Αγωνιστικά Νέα: Aμφίβολοι δίνονται ο Νικόλας Παναγιώτου και ο Μαρίνος Τζιωνής. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Λαΐφης, Καρώ και Αντωνιάδης και για λόγους υγείας ο μεσοεπιθετικός Παπαφώτης.

Η αποστολή της Κύπρου

Τερματοφύλακες: Τούμπας (ΑΕΚ Λάρνακας), Δημήτρης Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού), Νεόφυτος Μιχαήλ (ΑΠΟΕΛ)

Αμυντικοί: Νικόλας Ιωάννου (Κόμο), Πάρης Ψάλτης (Ομόνοια), Μάριος Δημητρίου (ΠΑΕΕΚ), Στέλιος Ανδρέου (Σαρλερουά), Κώστας Σωτηρίου (ΑΕΛ Λεμεσού), Ντανίλο Σπόλιαριτς (Απόλλων Λεμεσού)

Μέσοι: Ματίγια Σπόλιαριτς (Αρης Λεμεσού), Ανδρέας Αβραάμ (Ανόρθωση), Φάνος Κατελάρης (Απόλλων Λεμεσού), Φώτης Παππουλής (Ομόνοια), Λοΐζος Λοΐζου (Ομόνοια), Κώστας Αρτυματάς (Ανόρθωση), Γρηγόρης Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Μαρίνος Τζιώνης (Κάνσας), Ιωάννης Πίττας (Απόλλων Λεμεσού), Ραφαήλ Μάμας (ΑΕΚ Λάρνακας)

Επιθετικοί: Μάριος Ηλία (Εθνικός Αχνας), Ανδρόνικος Κακουλής (Ομόνοια), Πιέρρος Σωτηρίου (Λουντογκόρετς)

ΕΣΘΟΝΙΑ

Τερμάτισε στην 3η θέση στον δεύτερο όμιλο του τρίτου γκρουπ δυναμικότητας πίσω από την Αρμενία, τη Βόρεια Μακεδονία Μακεδονία και τη Γεωργία, αφού δεν σημείωσε ούτε μια νίκη, και συνέχισε και στο μπαράζ κόντρα στην Κύπρο να μην επικρατήσει δείχνοντας το τεράστιο επιθετικό πρόβλημα που έχει μένοντας στο 0-0. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν ιδιαίτερα χαλαρός με πολλά μαρκαρίσματα και φτωχό θέαμα. Η Εσθονία βρήκε δίχτυα στο 11΄ με κεφαλιά του Κάιτ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για υπόδειξη οφσάιντ και έντεκα λεπτά αργότερα η Κύπρος είχε δοκάρι με τον Παπουλή. Στους ίδιους ρυθμούς κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, με την Εσθονία να σκοράρει στο 84' με τον Σάπινεν, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ

«Σημαντικό για μας να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας. Η Κύπρος είναι πολύ σκληρή ομάδα, θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Φυσικά, θα ήταν καλύτερα να κερδίζαμε εντός έδρας, αλλά πρέπει να αρκεστούμε στην ισοπαλία. Είμαστε στο παιχνίδι, πάμε στη Λάρνακα και εκεί παίζουμε για το δεύτερο ημίχρονο. Για πολλούς από τους παίκτες μας, αυτή ήταν η πρώτη φορά φέτος που έπαιξαν σε φυσικό χόρτο. Χρειαζόμασταν λίγο χρόνο για να ζήσουμε στο παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο, αλλά το παιχνίδι ήταν ισόπαλο. Η Κύπρος είναι επίσης επικίνδυνη και έπρεπε να προσέχουμε να μην μας σκοράρει. Προσπαθήσαμε να επιτεθούμε περισσότερο, είχαμε ευκαιρίες, αλλά στο τέλος είχαμε ατυχία.» ήταν τα λεγόμενα του προπονητή Τόμας Χαμπερλί.

Αγωνιστικά Νέα: O μεσοεπιθετικός Βάτσιουκ είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και αν έχει ένα αρνητικό τεστ θα μπορούσε να παίξει.

Η αποστολή της Εσθονίας

Τερματοφύλακες: Ακσάλου (Πάιντε), Μέριτς (Νόμε Κάλιου), Ιγκονεν (Μπιάλα)

Αμυντικοί: Πασκότσι (Τότεναμ), Λούκα (Φλόρα Ταλίν), Πούρι (Ταμέκα), Ταμ (Φλόρα Ταλίν), Μετς (Ζυρίχη), Κλάβαν (Πάιντε), Λιλάντερ (Φλόρα Ταλίν), Πουργκ (Φλόρα Ταλίν)

Μέσοι: Κρέιντα (Φλόρα Ταλίν), Σόμετς (Φλόρα Ταλίν), Βασίλιεφ (Φλόρα Ταλίν), Πουμ (Φλόρα Ταλίν), Μίλερ (Φλόρα Ταλίν), Κέιτ (FC Ραπίντ), Βάστσουκ (Λεβάντια)

Επιθετικοί: Αρνιερ (Μουάνγκτονγκ), Σόργκα (Γκέτεμποργκ), Ζένιοφ (Φλόρα Ταλίν), Οζάμα (Φλόρα Ταλίν), Σάπινεν (Πιαστ), Κιρς (Λεβάντια), Σινιάβσκι (Καρβίνα)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες έδειξαν και στο πρώτο ματς πως δεν διακρίνονται για την επιθετική τους γραμμή και δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το δεύτερο παιχνίδι είναι πιο κρίσιμο και θα κοιτάξουν εκ νέου τα μετόπισθεν για αυτό θα ποντάρουμε στο Χ στο ημίχρονο μια και το Under προσφέρει ψίχουλα.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +1.16% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: No Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες