4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβενία - Ελλάδα

3/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 694
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1341 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ελλάδα - Σλοβενία στις 18/11/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 0 - 0

    1. 72' Blazic Miha
    2. 77' Bakakis Michalis
    3. 78' Bijol Jaka
    4. 89' Zajc Miha

        Προϊστορία

        18/11/2020 ΕλλάδαΣλοβενία 0 - 0
        3/9/2020 ΣλοβενίαΕλλάδα 0 - 0
        26/5/2012 ΕλλάδαΣλοβενία 1 - 1

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 43,154 40.2%
        X
        € 32,737 30.5%
        2
        € 31,523 29.3%
        Over
        € 34,900 32.5%
        Under
        € 72,618 67.5%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Πέμπτη, 21:45

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        403 ψήφοι:

        Ειδήσεις

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Stadion Stozice, Ljubljana
        Αποδυναμωμένη η Σλοβενία, να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε η Ελλάδα

        Αποδυναμωμένη η Σλοβενία, να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε η Ελλάδα

        Η ανανεωμένη Εθνική Ελλάδας, που άφησε πολλές υποσχέσεις με την εικόνα της στα τελευταία παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Euro, ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Nations League απέναντι στην Σλοβενία, η οποία είναι βασική αντίπαλος για την πρώτη θέση στον όμιλο αλλά στο σημερινό κατεβαίνει με σημαντικές απουσίες.

        * Πρώτη αγωνιστική για τον 3ο όμιλο της League C του Nations League. Κεκλεισμένων των θυρών.

        ΣΛΟΒΕΝΙΑ

        Δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα από τα δύο εισιτήρια για τα τελικά του Euro, τερματίζοντας στην 3η θέση του ομίλου της, πίσω από Πολωνία και Αυστρία. Στο 4-2-4 με 16-11 γκολ το ρεκόρ της, ήταν ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια της και όσα έχασε τα έχασε στο γκολ. Απέτυχε να προκριθεί σε ακόμη ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση της ούτε μέσω του Nations League, αφού τερμάτισε τελευταία σε όμιλο με Νορβηγία, Βουλγαρία και Κύπρο.

        Στον πάγκο της παραμένει από τον Νοέμβριο του 2018 ο Ματίαζ Κεκ, ο οποίος διανύει τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της Εθνικής Σλοβενίας. Στόχος είναι η πρώτη θέση στο Nations League και το σημερινό έχει κομβική σημασία εάν θέλει να πετύχει αυτόν το στόχο. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Μολδαβία.

        «Επιτέλους μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση των ομάδων κι ελπίζουμε να πάρουμε απαντήσεις όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Έχει περάσεις πολύς καιρός από την τελευταία φορά που παίξαμε και η πρόκληση που έχουμε μπροστά μας είναι τεράστια. Η Ελλάδα είναι ο κατάλληλος αντίπαλος για να δούμε που βρισκόμαστε, πως θα παίξουμε. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο και επιθυμία για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Κεκ, ενώ ο γκολκίπερ της Ατλέτικο, Όμπλακ ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα πάει για τη νίκη.

        Αγωνιστικά Νέα: Θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, με κορυφαία αυτή του σταρ επιθετικού και πρώτο της σκόρερ στα προκριματικά, Ίλισιτς (Αταλάντα), ο οποίος έχει μείνει εκτός ποδοσφαίρου λόγω προσωπικού θέματος. Εκτός αποστολής έμειναν και άλλα σημαντικά στελέχη όπως οι επιθετικοί Μάταβζ (Αλ-Βάχντα), Μπέριτς (Σικάγο Φάιρ), ο κεντρικός μέσος Κρχιν (-), ο αριστερός χαφ Βέρμπιτς (Ντιναμό Κιέβου), ο κάπτεν/μπακ Γιόκιτς (Ουφά) κι ο στόπερ Στρούνα (Χιούστον Ντιναμό).

        Δεν υπολογίζεται στο σημερινό λόγω τιμωρίας ο έμπειρος μέσος Κούρτιτς (Πάρμα), σταθερά εκτός Εθνικής ο ποιοτικός μέσος Καμπλ (Λειψία). Ενσωματώθηκαν αργά στην αποστολή ο στόπερ Μέβλια κι ο επιθετικός Σποράρ, οι οποίοι έχουν κάνει μόνο δύο προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Νέα πρόσωπα στην αποστολή ο γκολκίπερ Ρόζμαν, οι μέσοι Ζίβετς, Πέτροβιτς κι οι φορ Λότριτς, Κράμερ.

        Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Ομπλάκ – Στογιάνοβιτς, Μέβλιγα, Μπλάζιτς, Μπάλκοβετς – Βέτριχ, Μπιγιόλ – Ζάιτς, Βούκσιτς, Μπόχαρ - Σπόραρ

        Η αποστολή:

        Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο), Μπέλεκ (Σαμπντόρια), Ρόζμαν (Τσέλιε)

        Αμυντικοί: Μεβλιά (Σότσι), Στογιάνοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σκούμπιτς (Κόνιασπορ), Μπάλκοβιτς (Έμπολι), Μπλάζιτς (Φερεντσβάρς), Κράνιτς (Φροζινόνε), Μίτροβιτς (Μάριμπορ), Ζάνζα (Γκόρνικ Ζάμπρζε)

        Μέσοι: Ζάιτς (Φερνάμπαχτσε), Μπιγιόλ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Βέτριχ (Ρίζερσπορ), Ρεπ (ΧάρτμπεργΚ0, Κούτερ (Μούρα), Πέτροβιτς (Ραπίντ Ντουνάι), Ζίβετς (Ζαγκλέμπιε Λούμπιν)

        Επιθετικοί: Σποράρ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Μποχάρ (Ζάγκλεμπιε Λούμπιν), Βούκσιτς (Σαραγόσα), Λότριτς (Τσέλιε),Κράμερ (Ζυρίχη)

        ΕΛΛΑΔΑ

        Εμφάνισε δύο πρόσωπα στην προκριματική φάση του Euro. Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο της και βγήκε από νωρίς εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης. Ο ερχομός του Φαν’τ Σχιπ κι ο αέρας αλλαγής που έφερε ο Ολλανδός τεχνικός, μεταμόρφωσαν την «γαλανόλευκη», η οποία έκλεισε την προκριματική φάση με τρεις νίκες παίζοντας μάλιστα ελκυστικό ποδόσφαιρο, αφού η ομάδα κατέγραψε 25+ τελικές στα παιχνίδια με Βοσνία και Φινλανδία!

        Αν μη τι άλλο, η επιλογή του Φαν’τ Σχιπ, να αφήσει εκτός αποστολής τα μεγάλα ονόματα, όπως τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά, και να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, αποδείχθηκε σε πρώτη φάση απόλυτα επιτυχημένη. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει παίκτες ομάδας και όχι απαραίτητα μεγάλα ονόματα, ενώ αναφέρει σε κάθε συνέντευξη του τη σημασία να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Ο ίδιος έχει στόχο να φτιάξει μία ομάδα που να έχει περισσότερο επιθετική προσέγγιση, χωρίς όμως να αμελεί τα αμυντικά της καθήκοντα. Ο ίδιος υπογράμμισε τη λέξη ισορροπία.

        Εν όψει του σημερινού τόνισε: «Η Σλοβενία είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στον όμιλο. Προφανώς όμως θέλουμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα εδώ και θέλουμε να το πάρουμε με το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε και που δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε», δήλωσε εν όψει του σημερινού αγώνα ο Φαν’τ Σχιπ. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως η «γαλανόλευκη» θα κυνηγήσει την άνοδο στην League B του Nations League, αλλά πρωταρχικό μέλημα σε αυτούς τους αγώνες είναι να μεγαλώσει η ομάδα μέσα από τα παιχνίδια της διοργάνωσης και να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη εν όψει της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του Κατάρ. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει το Κόσοβο στην Πρίστινα.

        Αγωνιστικά Νέα: Στις κλήσεις του Φαν’τ Σχιπ συμπεριλήφθηκε ο επιθετικός Φούντας (Ραπίντ Βιέννης) που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στην Αυστρία (29 συμμ. 20 γκολ, 7 ασίστ). Στην αποστολή καθώς σε αυτήν βρίσκονται για πρώτη φορά οι Χρήστος Τζόλης, Λάζαρος Ρότα, Γιάννης Μιχαηλίδης, Στράτος Σβάρνας και Γιώργος Κυριακόπουλος.

        Εκτός κλήσεων έμειναν μεταξύ άλλων ο γκολκίπερ Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), οι αμυντικοί Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ), Μανωλάς (Νάπολι), οι μέσοι Σάμαρης (Μπενφίκα), Βασιλειάδης (Πάντερμπορν) και οι επιθετικοί Μήτρογλου (Μαρσέιγ), Δώνης (Ρεμς).

        Ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπάρκας - Μπακάκης, Σιόβας, Σβάρνας, Γιαννούλης- Κουρμπέλης, Ζέκα - Μπακασέτας, Λημνιός, Μάνταλος - Παυλίδης.

        Η αποστολή:

        Τερματοφύλακες: Μπάρκας (Σέλτικ), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Διούδης (Παναθηναϊκός)

        Αμυντικοί: Σταφυλίδης (Χόφενχαϊμ), Σιόβας (Λεγκανές), Μπακάκης (ΑΕΚ), Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Λαμπρόπουλος (Μπόχουμ), Ρότα (Φορτούνα Σιτάρντ), Σβάρνας (ΑΕΚ), Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Κυριακόπουλος (Σασσουόλο)

        Μέσοι: Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Μάνταλος (ΑΕΚ)

        Επιθετικοί: Μπακασέτας (Αλάνιαπορ), Κουλούρης (Τουλούζ), Παυλίδης (Βίλεμ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Λημνιός (ΠΑΟΚ), Φούντας (Ραπίντ Βιέννης), Τζόλης (ΠΑΟΚ)

        Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Σίγουρα το γεγονός πως οι ομάδες δεν έχουν δώσει παιχνίδι για 10 μήνες αυτόματα καθιστούν αρκετά δύσκολη οποιαδήποτε εκτίμηση. Η Ελλάδα άφησε πολλές υποσχέσεις με την εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια της προκριματικής φάσης, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο το οποίο συνδυάστηκε με νικηφόρα αποτελέσματα. Το αν θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε θα φανεί μετά το παιχνίδι, ωστόσο το σίγουρο είναι πως έχει μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της, αφού η Σλοβενία δεν πείθει με τις εμφανίσεις της στις τελευταίες διοργανώσεις και στο σημερινό κατεβαίνει με σημαντικές απουσίες. Αξίζει το ρίσκο σε τιμές τριπλασιασμού, για όσους προτιμούν πιο… safe επιλογές, το DNB βρίσκεται στο 2.08.

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
          9 Σλοβενία 6 14 4 2 0 8:1
          10 Ελλάδα 6 12 3 3 0 6:1
        3ο ΓΚΡΟΥΠ
          1 Σλοβενία 6 14 4 2 0 8:1
          2 Ελλάδα 6 12 3 3 0 6:1
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 2-3 Goals
        • » Ο erase, με το υψηλότερο yield +61.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 4-6 Goals

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες