1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Σλοβενία

18/11/2020 21:45
0 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 6' Bohar Damjan
  2. 21' Kurtic Jasmin

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 56' Tzavellas Giorgos
  2. 56' Ilicic Josip
  3. 81' Vetrih Amedej
  4. 85' Bakasetas Anastasios
  5. 87' Limnios Dimitrios
  6. 88' Balkovec Jure
  7. 90' Hatzidiakos Pantelis
  8. 90' Kyriakopoulos Giorgos

      Προϊστορία

      18/11/2020 ΕλλάδαΣλοβενία 0 - 0
      3/9/2020 ΣλοβενίαΕλλάδα 0 - 0
      26/5/2012 ΕλλάδαΣλοβενία 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 133,769 71.3%
      X
      € 36,658 19.6%
      2
      € 17,066 9.1%
      Over
      € 3,285 18.7%
      Under
      € 14,291 81.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      249 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Videos

      Τελικός για την άνοδο

      Τελικός για την άνοδο

      Η Ελλάδα υποδέχεται την Σλοβενία στην Ριζούπολη και θέλει μόνο τη νίκη για να τερματίσει στην πρώτη θέση και να εξασφαλίσει την άνοδο στην League B. Για δύο αποτελέσματα οι Σλοβένοι.

      * Κεκλεισμένων των θυρών

      * Μόνο νίκη θέλει η Ελλάδα για να τερματίσει πάνω από την Σλοβενία, βολεύονται και με το «Χ» οι Σλοβένοι.

      ΕΛΛΑΔΑ

      Με πρωταγωνιστή τον Φορτούνη, κέρδισε με 2-0 την Μολδαβία στο Κισινάου και έμεινε ζωντανή στο κόλπο για την πρωτιά του ομίλου. Ο επιθετικός μέσος του Ολυμπιακού πήρε φανέλα βασικού και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 32’ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής, ενώ εννέα λεπτά μετά έδωσε πάρε-βάλε στον Μπακασέτα για το 2-0. Η «γαλανόλευκη» έριξε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δε συνάντησε κανένα πρόβλημα και είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες με Φορτούνη και Γιακουμάκη για ένα τρίτο τέρμα.

      Στο 3-2-0 το ρεκόρ της στο Nations League, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για την πρώτη θέση και την άνοδο στην League B. Βρίσκεται στην 2η θέση και στο -2 από τη σημερινή της αντίπαλο, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται μόνο τη νίκη για να τερματίσει πρώτη.

      Ως τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι (και) ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φαν’τ Σχιπ: «Θέλουμε το αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να τελειώσουμε πρώτοι στον όμιλο. Είναι τελικός, όπως λένε όλοι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Η Σλοβενία έχει την πολυτέλεια και της ισοπαλίας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο παιχνίδι και στη νίκη. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Πάντα μπαίνουμε δυνατά, αυτό θα κάνουμε και αύριο. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους πίεση. Είναι μια πίεση που αντιμετωπίζουν οι παίκτες και στις ομάδες τους. Θα δώσουμε τα πάντα και στο τέλος θα δούμε αν αυτή η προσπάθεια ήταν αρκετή».

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο μέσος Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός) και υπολογίζεται κανονικά. Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής έχουν μείνει ο μπακ Μπακάκης και ο επιθετικός μέσος Μάνταλος λόγω κορωνοϊού, οι τραυματίες αμυντικοί Γιαννούλης, Σταφυλίδης και ο φορ Φούντας. Δεν αποκλείεται ο Γιακουμάκης να πάρει τη θέση του Παυλίδη στο αρχικό σχήμα.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Μπάρκας (Σέλτικ), Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Διούδης (Παναθηναϊκός)

      Αμυντικοί: Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Λυκογιάννης (Κάλιαρι), Λαμπρόπουλος (Μπόχουμ), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Κυριακόπουλος (Σασουόλο), Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Ρότα (Φορτούνα Σιτάρντ), Μαυρίας (Ομόνοια)

      Μέσοι: Μπουχαλάκης, Φορτούνης (Ολυμπιακός), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός), Σιώπης (Αλάνιασπορ), Πέλκας (Φενέρμπαχτσέ)

      Επιθετικοί: Μπακασέτας (Αλάνιασπορ), Κουλούρης (Τουλούζ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Λημνιός (Κολωνία), Παυλίδης (Βίλεμ), Γιακουμάκης (Φένλο), Τζόλης (ΠΑΟΚ).

      ΣΛΟΒΕΝΙΑ

      Με πέναλτι στο 90+4’ κέρδισε με ανατροπή (2-1) το Κόσοβο στην Λιουμπλιάνα και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου. Παιχνίδι χωρίς μεγάλες στιγμές στο πρώτο μέρος, «άγγιξε» το γκολ στο 54’ αλλά τέσσερα λεπτά μετά δέχτηκε το 0-1. Απάντησε άμεσα με τον Κούρτιτς (63’) αλλά στη συνέχεια αδυνατούσε να φανεί απειλητική. Όλα έδειχναν ισοπαλία, ωστόσο στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι σε χέρι και ο Ίλισιτς με εύστοχο χτύπημα έκανε το 2-1.

      Τέταρτη σερί νίκη στο Nations League μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Ελλάδα. Παραμένει στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς και παίζει για δύο αποτελέσματα στο σημερινό παιχνίδι με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού βολεύεται και με την ισοπαλία. Το γκολ που δέχτηκε κόντρα στο Κόσοβο ήταν το πρώτο μετά από έξι αγώνες.

      «Προετοιμαζόμαστε ήρεμα για τον αγώνα με την Ελλάδα. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και ξέρουμε και τη δύναμη της Ελλάδας στην έδρα της. Όμως σκεφτόμαστε μόνο τους εαυτούς μας», δήλωσε ο τεχνικός της Κεκ.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έπαιξε κόντρα στο Κόσοβο ο βασικός γκολκίπερ Όμπλακ (Ατλέτικο) λόγω προβλήματος στον ώμο ωστόσο υπολογίζεται κανονικά για το σημερινό. Εξέτισε ο αμυντικός μέσος Μπιγιόλ (Ανόβερο), ενώ επέστρεψε με γκολ ο σταρ εξτρέμ Ίλισιτς. Εκτός αποστολής για ιατρικούς λόγους έμειναν οι αμυντικοί Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς) και Μίτροβιτς (Μάριμπορ)

      Η αποστολή της Σλοβενίας:

      Τερματοφύλακες: Ομπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (Σαλερνιτάνα), Ρόζμαν (Τσέλιε)

      Αμυντικοί: Μέβλια (Σότσι), Σκούμπιτς (Κονιασπόρ), Μπάλκοβετς (Καραγκουμρούκ), Μπλάζιτς (Φερεντσβάρος), Γιούρσεβιτς (Οσιγιεκ), Μπάιριτς (Σλόβαν Μπρατισλάβας)

      Μέσοι: Ιλιτσιτς (Αταλάντα), Κούρτιτς (Πάρμα), Βέρμπιτς (Ντιναμό Κιέβου), Ζάιτς (Τζένοα), Τσρνιγκόι (Βενέτσια), Βούκιτς (Σαραγόσα), Βέτριχ (Γκαζιαντέπ), Λόβριτς (Λουγκάνο), Κούτερ (Μούρα), Τίανιτς (Ράκοβ Τσεστόκοβα), Τσερίν (Ριέκα)

      Επιθετικοί: Μάταβζ (Αλ Γουάντα), Σπόραρ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Μπόχαρ (Οσιγιεκ).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Τελικός για την άνοδο στην League B, με την Ελλάδα να θέλει μόνο νίκη και την Σλοβενία να παίζει για δύο αποτελέσματα. Με ψυχολογία η «γαλανόλευκη» μετά τις δύο σερί νίκες, ενώ η παρουσία του Φορτούνη στο αρχικό σχήμα έκανε τη διαφορά κόντρα στους Μολδαβούς. Πιο ποιοτικό σύνολο η «γαλανόλευκη», ωστόσο η Σλοβενία είναι επικίνδυνη ομάδα και ο άσος βρίσκεται αρκετά χαμηλά. Μόνο ένα γκολ έχουν δεχτεί μέσα στο 2020 οι Σλοβένοι, που αναμένεται να παίξουν αμυντικά μιας και βολεύονται με το «Χ». Προσεκτικά αναμένεται να το πάει και η Ελλάδα, ψάχνοντας το πολυπόθητο γκολ που θα της δώσει τη νίκη. Θα πάμε με το No Goal στο 1.70.

      FACTS

      • Η ομάδα Σλοβενία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Nations League: League A.
        Σημείο: 2
      • Η ομάδα Ελλάδα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ελλάδα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Nations League: League A).
        Σημείο: Under

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        9 Σλοβενία 6 14 4 2 0 8:1
        10 Ελλάδα 6 12 3 3 0 6:1
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Σλοβενία 6 14 4 2 0 8:1
        2 Ελλάδα 6 12 3 3 0 6:1
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες