11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Ρουμανία

7/6/2022 22:05
Κωδ ΟΠΑΠ: 110
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 691 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρουμανία - Βοσνία & Ερζεγοβίνη στις 26/9/2022

Προϊστορία

26/9/2022 ΡουμανίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 4 - 1
7/6/2022 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΡουμανία 1 - 0
3/6/2011 ΡουμανίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 3 - 0
26/3/2011 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΡουμανία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 174,625 74.3%
X
€ 38,663 16.5%
2
€ 21,590 9.2%
Over
€ 8,479 17.1%
Under
€ 41,032 82.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:05

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

147 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

2

3

Σουτ εκτός εστίας

6

53%

Κατοχή μπάλας

47%

3

Οφσάιντ

0

2

Αποκρούσεις

1

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

3

27

Σέντρες

13

5

Αλλαγές

5

8

Φάουλ

16

0

Ασίστ

0

0

Αντεπιθέσεις

0

25

Πλάγια Άουτ

24

16

Εκτελέσεις Φάουλ

11

8

Ελεύθερα Λακτίσματα

6

9

Προσπάθειες Για Γκολ

11

4

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Καθυστέρηση έναρξης αγώνα
  • Γήπεδο: Bilino Polje Stadium
  • Θεατές: 4500
Αμφότερες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη

Αμφότερες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη

Η Βοσνία υποδέχεται τη Ρουμανία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στη Φινλανδία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από το Μαυροβούνιο.

Το περασμένο Σάββατο υποχρεώθηκε να ταξιδέψει στη Φινλανδία για να δοκιμαστεί εκτός έδρας. Κινδύνευσε σοβαρά με ήττα αλλά δεν τα παράτησε και τελικά απέσπασε ισοπαλία 1-1. Δεν πατούσε καλά στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και μόλις στο 15’ δέχτηκε γκολ από τον Λουντ το οποίο όμως ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Δημιούργησε μόνο μία υποψία απειλής, με το σουτ του Τζέκο να μην ανησυχεί πραγματικά την αντίπαλη εστία. Ανησύχησε τρεις φορές και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου δόθηκε εις βάρος της πέναλτι για χέρι μετά από χρήση VAR. Ο Πούκι νίκησε τον Σέχιτς από τα έντεκα μέτρα για το 1-0. Με την έναρξη της επανάληψης στάθηκε τυχερή καθώς ο Πούκι αστόχησε αμαρκάριστος έξω από τη μικρή περιοχή. Κέρδισε μέτρα στο τελευταίο ημίωρο και πίεσε χωρίς κλασικές ευκαιρίες. Στο 93’ όμως ο Τζέκο σέντραρε από δεξιά και ο Πρέβλιακ από κοντά τη γλίτωσε από την ήττα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Η Βοσνία λοιπόν απέφυγε την ήττα στην πρεμιέρα της στο νέο Nations League. Ο όμιλος στον οποίο συμμετέχει είναι ιδιαίτερα αμφίρροπος κι όλες οι θέσεις είναι «ανοιχτές» για όλες τις ομάδες. Το σίγουρο είναι ότι οι «δράκοι» θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους μ’ ένα «τρίποντο» που θα τους βοηθήσει σημαντικά και στον ψυχολογικό τομέα ενόψει των υπόλοιπων υποχρεώσεων. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Under.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ιβάιλο Πέτεφ τόνισε: «Δεν μας άρεσε στο παιχνίδι με τη Φινλανδία ένα χρονικό διάστημα περίπου δέκα λεπτών στο οποίο ήμαστε νευρικοί και κάναμε λάθη με την μπάλα στα πόδια. Είναι ένα πρόβλημα που προσπαθήσαμε να λύσουμε στις μέρες που μεσολάβησαν μέχρι τον αγώνα με τη Ρουμανία. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη. Έχουμε νεανική ομάδα και θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν φρέσκα προβλήματα.

Η αποστολή της Βοσνίας:

Τερματοφύλακες: Σέχιτς (Κόνιασπορ), Βασίλι (Ζανκτ Πάουλι), Τσέτκοβιτς (Μπάνια Λούκα)

Αμυντικοί: Κολάσινατς (Μαρσέιγ), Τσίβιτς (Φερεντσβάρος), Σανιτσάνιν (Παρτιζάν), Χατζικάντουνιτς (Μάλμε), Αχμεντχότζιτς (Μπορντό), Κοβάτσεβιτς (Φερεντσβάρος), Σούσιτς (Κλουζ), Γκαζιμπέγκοβιτς (Στουρμ Κρατζ), Μιλίτσεβιτς (ΑΕΚ Λάρνακα), Μπάρισιτς (Ζρίνσκι Μοστάρ), Ντέντιτς (Βολφσμπέργκερ)

Μέσοι: Πιάνιτς (Μπεσίκτας), Μπέσιτς (Φερεντσβάρος), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Γκότζακ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ντούλγεβιτς (Χάνσα Ροστόκ), Κρούνιτς (Μίλαν), Στεβάνοβιτς (Σερβέτ), Χατζιαχμέτοβιτς (Κόνιασπορ), Πρσιτς (Στρασβούργο), Μέναλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Νταλίβοτς (Νασιοάλ), Χότιτς (Σερκλ Μπριζ)

Επιθετικοί: Τζέκο (Ίντερ), Πρέβλιακ (Έουπεν), Ντεμίροβιτς (Φράιμπουργκ), Μπιλμπίγια (Ζρίνσκι Μοστάρ)

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο αγώνα μακριά από τη βάση της, καθώς το πρόγραμμα της πρεμιέρας την ανάγκασε να πάει στο Μαυροβούνιο. Δεν παρουσιάστηκε σε καμία περίπτωση αντάξια των περιστάσεων και των προσδοκιών κι έχασε εύκολα και «καθαρά» με 2-0. Από το ξεκίνημα οι παίκτες της έμοιαζαν να βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ολόκληρο το πρώτο μέρος δεν δημιούργησε ούτε μία καλή στιγμή και χρειάστηκαν αρκετές επεμβάσεις του γκολκίπερ Νίτσα για να μην παραβιαστεί η εστία της. Δεν άλλαξε η εικόνα του ματς στην επανάληψη. Άντεξε μέχρι το 66’. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Μουγκόσα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς επιτυχία και όσο κυλούσε ο χρόνος έπαιρνε περισσότερα ρίσκα, αφήνοντας κενά στα μετόπισθεν. Το «πλήρωσε» στο 87’ με τον Βούκσεβιτς να τη ρίχνει οριστικά στο καναβάτσο «γράφοντας» το 2-0.

Με αυτόν τον άσχημο τρόπο η Ρουμανία μπήκε στη νέα εποχή της στην οποία έχει πια στην άκρη του πάγκου της τον Έντουαρντ Ιορντανέσκου, με τον τελευταίο να δέχεται άμεσα τα «πυρά». Θεωρητικά ο πρώτος στόχος για τους «τρικολόρ» θα είναι να αποφύγουν την τελευταία θέση της βαθμολογίας στο γκρουπ και μαζί τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά επειδή δεν υπάρχει κάποιο ισχυρό φαβορί, η αρχική τους επιθυμία ήταν να παλέψουν για την πρωτιά. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν No Goal.

«Στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο πήραμε αυτό που αξίζαμε γιατί τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλ΄. Ανέλαβα πλήρως την ευθύνη για την εμφάνισή μας. Δεν έχω έρθει στην εθνική ομάδα για να καταστρέψω την καριέρα μου. Πιστεύω ακόμα σε αυτό το γκρουπ παικτών και πρέπει να είμαστε καλύτεροι στον αγώνα με τη Βοσνία. Πρέπει να αποδεχθούμε την πραγματικότητα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωθούμε» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Έντουαρντ Ιορντανέσκου.

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε το προηγούμενο ο αμυντικός μέσος Κριστέα (Στεάουα) και δεν μπορεί να προσφέρει.

Η αποστολή της Ρουμανίας:

Τερματοφύλακες: Νίτα (Σπάρτα Πράγας), Ταρνοβάνου (Στεάουα), Αϊοάνι (Φαρούλ Κονστάντα), Μόλντοβαν (Ραπίντ)

Αμυντικοί: Κίρικες (Σασουόλο), Μπάνκου (Ουνιβερσιτατέα), Μάνεα (Κλουζ), Ρους (Φέχερβαρ), Μπούρκα (Κλουζ), Καμόρα (Κλουζ), Ράτιου (Ουέσκα), Κρίστεα (Στεάουα), Γκίτα (Κρακόβια), Στεφανέσκου (Σέπσι)

Μέσοι: Μαξίμ (Γκαζιαντέπ), Ρ. Μάριν (Κάλιαρι), Κιτσαλντάου (Γαλατασαράι), Μιτρίτσα (ΠΑΟΚ), Μιχαίλα (Αταλάντα), Σορέσκου (Ρακόβ), Κρέτσου (Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα), Μ. Μάριν (Πίζα), Ολάρου (Στεάουα), Ποπέσκου (Στεάουα), Πάουν (Σέπτσι)

Επιθετικοί: Πούσκας (Πίζα), Αλιμπέκ (Ατρόμητος), Ιβάν (Ουνιβερσιτατέα), Τανάσε (Στεάουα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βοσνία και η Ρουμανία δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Nations League ωστόσο η πίεση για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη στην πλευρά της ομάδας του Έντουαρντ Ιορντανέσκου, παρά το γεγονός ότι θα παίξει για δεύτερή διαδοχική αναμέτρηση μακριά από τη βάση της. Οι γηπεδούχοι έδειξαν και με τη Φινλανδία ότι διαθέτουν αποτελεσματική επιθετική γραμμή. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι δεν σκόραραν και θα αποτελέσει έκπληξη αν μείνουν ξανά στο μηδέν. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο νικητή και θα στραφούμε στο αμφίσκορο σε ικανοποιητική απόδοση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 6 11 3 2 1 8:8
  4 Ρουμανία 6 7 2 1 3 6:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες