2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Λιθουανία - Κόσοβο

12/10/2024 16:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 276

Προϊστορία

12/10/2024 ΛιθουανίαΚόσοβο
24/3/2021 ΚόσοβοΛιθουανία 4 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 635 9.1%
X
€ 1,783 25.7%
2
€ 4,523 65.2%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 16:00

ΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

1 X 2 O U
+9.68%+4.29%-4.71%+1.19%+0.65%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

26 ψήφοι:

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Dariaus Ir Gireno Stadium
Χωρίς τον αρχισκόρερ του το Κόσοβο

Χωρίς τον αρχισκόρερ του το Κόσοβο

Λιθουανία και Κόσοβο αναμετρούνται στο Κάουνας για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ανάγκη τη νίκη στο κυνήγι της Ρουμανίας.

Τι ισχύει: Ο πρώτος κάθε ομίλου παίρνει την άνοδο για την Β' Κατηγορία. Οι τέσσερις δεύτερες απ' όλους τους ομίλους θα παίξουν με τις τέσσερις τρίτες της Β' Κατηγορίας σε διπλά ματς. Ο νικητής θα αγωνιστεί στη Β' Κατηγορία και ο ηττημένος στη Γ'. Οι δύο από τις τέσσερις χειρότερες τελευταίες θα υποβιβαστούν στη Δ' Κατηγορία. Οι υπόλοιπες δύο θα δώσουν διπλά ματς με τις δύο δεύτερες της Δ' Κατηγορίας. Αν κερδίσουν θα παραμείνουν στη Γ' Κατηγορία, αν ηττηθούν θα υποβιβαστούν.

Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους 2) Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση συνολικά 6) Καλύτερη επίθεση στα εκτός έδρας παιχνίδια 7) Περισσότερες νίκες συνολικά 8) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες συνολικά 9) Λιγότεροι βαθμοί ποινής (Κίτρινη κάρτα = ένας βαθμός, αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες = τρεις βαθμοί, απευθείας κόκκινη κάρτα = τρεις βαθμοί, απευθείας κόκκινη κάρτα που ακολουθεί μετά από κίτρινη = τέσσερις βαθμοί 10) Υψηλότερη θέση στην αρχική συνολική κατάταξη του Nations League.



Χωρίς βαθμό μετά τους αγώνες του Σεπτεμβρίου στο Nations League γνωρίζοντας δύο σκληρές ήττες από Κύπρο (0-1 εντός) και Ρουμανία (1-3 εκτός). Η πρώτη είναι αυτή που την «πλήγωσε» περισσότερο σ’ ένα ματς που μπήκε πιο δυνατά αλλά δέχτηκε το γκολ στο 34’ από λάθος της άμυνας και έκτοτε «κόλλησε» στο κυπριακό μπλόκο, απειλώντας σημαντικά μονάχα στο φινάλε. Στο ματς που ακολούθησε στο Βουκουρέστι, βρέθηκε πίσω μόλις στο 4’ αλλά έβγαλε υποδειγματική αντίδραση απειλώντας σε δύο περιπτώσεις προτού ισοφαρίσει στο 34’ με τον Κούτσις. Έβαλε πολύ δύσκολα στους Ρουμάνους στην επανάληψη έχοντας δύο καλές στιγμές κι ένα ακυρωθέν γκολ μέσω VAR που σήκωσε κουβέντα. Εν τέλει δέχτηκε το 2-1 στο 87’ από φθηνό πέναλτι που υπέπεσε ο αμυντικός της και το 3-1 ήρθε στο 90+2’ από αντεπίθεση.

Μπορεί να μην πήρε βαθμό στα ματς του Σεπτεμβρίου αλλά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την εικόνα της. Ειδικά στο ματς με την Ρουμανία έπαιξε εξαιρετικά και άξιζε σίγουρα κάτι καλύτερο από την ήττα με 3-1.

Στόχος να αποφύγει τον υποβιβασμό από την Γ’ Κατηγορία και μπροστά της έχει δύο εντός έδρας με Κόσοβο και Ρουμανία όπου καλείται να πάρει αποτελέσματα.

Εν όψει του σημερινού ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γιανκάουσκας δήλωσε: «Το Κόσοβο είναι τεχνική ομάδα, γρήγορη στις αντεπιθέσεις. Μια ομάδα με παίκτες από καλά πρωταθλήματα, Γαλλία, Αγγλία, παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχουν παίκτες από το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν υπάρχει τίποτα να κρύψουμε, στα χαρτιά μπορεί να είναι μια πιο δυνατή ομάδα, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Έχουμε ήδη δείξει στους άλλους και στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ότι έχουμε τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να μοιάζουμε σαν ισχυρή και στιβαρή ομάδα με δικό μας χαρακτήρα, πρόσωπο, αξίες και δυνάμεις. Δεν θα είμαστε μαλακό καρύδι για καμία ομάδα».

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με τα ματς του Σεπτεμβρίου επιστρέφουν οι χαφ Γκινέιτις (Τορίνο), Γκολουμπίτσκας (Ζαλγκίρις Βίλνιους) κι ο έμπειρος εξτρέμ Τσέρνιχ (Κάουνο Ζαλγκίρις). Από την άλλη εκτός έμειναν οι χαφ Βαρέικα (Χέγκελμαν), Βερμπίτσκας (Ζαλγκίρις Βίλνιους) κι ο στόπερ Κλιμαβίτσιους (Πανεβέζις) που αποσύρθηκε από την Εθνική στα 35 του.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μικελιόνις (Κάουνο Ζαλγκίρις), Γκερτμόνας (Ουνιβερσιτατέα Κλουζ), Μπερτάσιους (Μπάνγκα)

Αμυντικοί: Λασίτσκας (Ολίμπια), Σίρβις (Μάριμπορ), Λεκιάτας (Κραϊόβα 1948), Καζουκόλοβας (Αστάνα), Ούπστας (Χέγκελμαν), Τουτισκίνας (Λοντζ), Μπαράουσκας (Γκόρνικ Λέτζνα)

Μέσοι: Σλίβκα (Σαγκάν Τόσου), Γκολουμπίτσκας (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Ρομανόβσκι (Σιαουλιάι), Ντολζνίκοβ (Κάουνο Ζαλγκίρις), Ματουλεβίτσιους (Ζαλγκίρις), Γκινέιτις (Τορίνο), Ανταναβίτσιους (Χέγκελμαν), Καλινάουσκας (Μπέρτον), Βορομπιόβας (Ιστανμπουλσπορ).

Επιθετικοί: Παλάουσκας (Κόλος Κοβαλίνκα), Κούτσις (Τσέλιε), Παουλάουσκας (Μπάνγκα), Τσέρνιχ (Κάουνο Ζαλγκίρις)

Ανάμεικτα τα συναισθήματα μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια του στο Nations League, καθώς στην πρεμιέρα γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Ρουμανία, αλλά ακολούθησε η άνετη νίκη με 4-0 στην Κύπρο. Κόντρα στους Ρουμάνους δε φάνηκε ανταγωνιστικό και πλήρωσε τα λάθη του, έβγαλε πάντως αντίδραση απέναντι στους Κύπριους σ’ ένα ματς που πέτυχε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο (9’ πεν., 21’ Μουρίκι, 48’ Ραχμάνι, 55’ Ντέλοβα).

Δυσκόλεψε χαρακτηριστικά η πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας, αφού βρίσκεται στο -3 από την Ρουμανία, την οποία αντιμετωπίζει τον Νοέμβριο στο Βουκουρέστι. Μεγάλος στόχος το 2x2 στα ματς του Οκτωβρίου με Λιθουανία (εκτός) και Κύπρο (εντός) ώστε να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρωτιάς.

Ο Γερμανός Φόντα βρίσκεται στην ομάδα από τον Φεβρουάριο με τη νίκη με 4-0 επί της Κύπρου να αποτελεί και τη σπουδαιότερη στιγμή του στον πάγκο σε πέντε παιχνίδια (2-0-3). Ομάδα που διαθέτει αρκετά ποιοτικούς παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στα κορυφαία πρωταθλήματα ωστόσο αναζητείται η πρώτη μεγάλη διάκριση.

«Η Λιθουανία είναι μια ομάδα με καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά στόχος μας είναι η νίκη. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα και ταυτόχρονα να προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας, με έμφαση στη νίκη. Κάθε αγώνας είναι σημαντικός. Αν θέλουμε να κερδίσουμε τον όμιλο, πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Για το λόγο αυτό, ο αγώνας του Σαββάτου είναι αυτή τη στιγμή ο πιο σημαντικός», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών ο φορ/αρχσκόρερ Μουρίκι (Μαγιόρκα), ο αναπληρωματικός επιθετικός Σελμανί (Ντιναμό Βουκουρεστίου) και ο μπακ Πακαράντα (Κολωνία). Από την άλλη εξέτισε ο μπακ Βοϊβόντα (Τορίνο) ,ενώ κλήθηκαν κανονικά ο γκολκίπερ Μούριτς (Ίπσουιτς), ο μέσος Μουσλίγια (Φράιμπουργκ) κι ο εξτρέμ Ζεγκρόβα (Λιλ) που έχασαν το ματς με την Κύπρο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μούριτς (Ίπσουιτς), Μπεκάι (Χατάισπορ), Σαίπι (Λουγκάνο)

Αμυντικοί: Χαρντεργκιονάι (Αλάνιασπορ), Αλίτι (Αλάνιασπορ), Κρασνίκι (Κόλος Κοβαλίνκα), Ντέλοβα (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Αμ. Ραχμάνι (Νάπολι), Βοϊβόντα (Τορίνο), Χότι (Μαγδεμβούργο)

Μέσοι: Ρεξχμπεκάι (Άουγκσμπουργκ), Μουσλίγια (Φράιμπουργκ), Ζεγκρόβα (Λιλ), Μπερίσα (Λασκ Λίντσερ), Εμερλάχου (Μπαλκάνι), Ρουντχάνι (Λουκέρνη), Γιασάρι (LNZ Τσερκάσι)

Επιθετικοί: Ρασίτσα (Μπεσίκτας), Αλ. Ραχμάνι (Σπάρτα Πράγας), Ασλάνι (Έλβερσμπεργκ), Κρασνίκι (Σπάρτα Πράγας), Μπουγιούπι (Στουτγκάρδη), Σαχίτι (Αμβούργο)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι. Οκ πιο ποιοτικό το Κόσοβο τουλάχιστον σε επίπεδο μονάδων, η απουσία όμως του αρχισκόρερ Μουρίκι είναι σημαντική και η Λιθουανία έδειξε πράγματα παρά τις δύο ήττες του Σεπτεμβρίου. Ειδικά στο ματς με την Ρουμανία στο Βουκουρέστι πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και αν ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να πάρει εύκολα το αποτέλεσμα. Κομβικό να πάρει κάτι από το ματς στο σημερινό, θα πάω με το 1Χ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Κόσοβο 2 3 1 0 1 4:3
  4 Λιθουανία 2 0 0 0 2 1:4
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
12/10/2024
Λιθουανία
Κόσοβο
24/3/2021
Κόσοβο
Λιθουανία
4 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kamikaze με το υψηλότερο yield +12.67% έπαιξε: 1
  • » Ο jiannn, με το υψηλότερο yield +18.76% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 2
  • » Ο durim, με το υψηλότερο yield +9.33% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες