4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κόσοβο - Ρουμανία

16/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 150
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 317 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρουμανία - Κόσοβο στις 12/9/2023

Προϊστορία

12/9/2023 ΡουμανίαΚόσοβο 2 - 0
16/6/2023 ΚόσοβοΡουμανία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 46,614 43.2%
X
€ 32,900 30.5%
2
€ 28,329 26.3%
Over
€ 6,709 27.4%
Under
€ 17,762 72.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

174 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

3

4

Σουτ εκτός εστίας

7

55%

Κατοχή μπάλας

45%

2

Οφσάιντ

2

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

8

8

Φάουλ

13

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fadil Vokrri Stadium
  • Χωρητικότητα: 13500
  • Θεατές: 11000
Οι αποδόσεις αδικούν τη Ρουμανία αλλά...

Οι αποδόσεις αδικούν τη Ρουμανία αλλά...

Το Κόσοβο υποδέχεται τη Ρουμανία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του 9ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» τους με την Ανδόρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Λευκορωσία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, καθώς στα τέλη του περασμένου Μαρτίου αντιμετώπισε την αδύναμη Ανδόρα. Έπρεπε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί κόντρα σε μία σαφώς ασθενέστερη αντίπαλο όμως δεν τα κατάφερε, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1. Κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά όμως ήταν φανερό ότι δυσκολευόταν πολύ από τη μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων. Έφτιαξε μόλις δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο 59’ βρήκε το τέρμα που τόσο πολύ έψαχνε με τον Ζεγκρόβα να πλασάρει υπέροχα μέσα από την περιοχή. Δύο λεπτά αργότερα όμως αιφνιδιάστηκε και δέχτηκε την ισοφάριση από τον Ρόσας έπειτα από απροσεξία των αμυντικών της σε στατική φάση. «Κατασκήνωσε» στην αντίπαλη περιοχή και πίεσε αφόρητα έως το φινάλε, δίχως όμως να φτάσει στο γκολ που αναζητούσε.

Με αυτόν τον τρόπο το Κόσοβο έκανε ένα «στραβοπάτημα» που όλα δείχνουν ότι «σβήνει» πάρα πολύ νωρίς τα όποια όνειρα έκανε για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 στη Γερμανία. Παράλληλα πέταξε στα... σκουπίδια τη μοιρασιά που είχε προηγηθεί στην πρεμιέρα με το Ισραήλ εκτός έδρας. Οι «Δαρδάνιοι» έχουν συγκεντρώσει 2 βαθμούς και βρίσκονται στην 3η θέση του 9ου ομίλου των προκριματικών, απέχοντας ήδη τέσσερις πόντους από την Ελβετία και την προσεχή αντίπαλο Ρουμανία. Φυσικά ακόμα είναι πολύ νωρίς όμως δύσκολα θα μπουν στο κόλπο. Και τα δύο ματς τους ολοκληρώθηκαν Under κι αμφίσκορα.

Αγωνιστικά Νέα: Έξι παίκτες δεν κλήθηκαν σε σχέση με τους αγώνες του Μαρτίου. Πιο σημαντική η απουσία του βασικού μέσου Μπερίσα (Μέλμπουρν Σίτι) ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ μεταξύ εκείνων που «κόπηκαν» ήταν και ο εξτρέμ Μπουτούτσι (Ολυμπιακός). Αμφίβολος ο παικταράς εξτρέμ Ζεγκρόβα (Λιλ).

Η αποστολή του Κοσόβου:

Τερματοφύλακες: Ουικάνι (Έμπολι), Μούριτς (Μπέρνλι), Μπεκιάι (Τίρανα)

Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Ζυρίχη), Πακαράντα (Ζανκτ Πάουλι), Ντρέσεβιτς (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Φαζίλι (Ζανκτ Πάουλι), Καστράτι (Ουίπεστ), Κριεζίου (Ζυρίχη), Γκερξάλιου (Αντάλιασπορ)

Μέσοι: Ράσιτσα (Γαλατάσαραϊ), Τσέλινα (Στόουκ Σίτι), Ζεγκρόβα (Λιλ), Χ. Κριεζίου (Βίντερουτρ), Λοσάι (Ινσταμπούλσπορ), Μουσλίγια (Πάντερμπορν), Ρουντάνι (Γιουνγκ Μπόις)

Επιθετικοί: Μουρίκι (Μαγιόρκα), Ρασάνι (Κλερμόν), Τοπάλι (Ινσταμπούλσπορ), Κρασνίκι (Κλουζ), Αλ. Ραχμάνι (Μπαλκάνι)

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την αδύναμη Λευκορωσία. Είχε τον πρώτο λόγο και το απέδειξε παίρνοντας τη νίκη με 2-1, χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα -αν κι αγχώθηκε λίγο στο τέλος- και παράλληλα χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Στην πρώτη «επίσκεψή» της στα «καρέ» των φιλοξενούμενων ευτύχησε να προηγηθεί στο 17’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στάντσιου από πλάγια θέση. Εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και δύο λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο τέρμα με προβολή του Μπούρκα. Δεν ανησύχησε ούτε μία φορά μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη κυριάρχησε πλήρως και είχε δοκάρι με Άλιμπεκ, ωστόσο από το 70’ κι έπειτα χαλάρωσε και το «πλήρωσε». Στο 86’ δέχτηκε γκολάρα από τον Μοροζόφ για το 2-1 όμως παρά το άγχος δεν κινδύνευσε σοβαρά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Ρουμανία έπρεπε να επικρατήσει στους δύο πρώτους αγώνες της για την προκριματική φάση του Euro 2024 και το έκανε, έστω κι αν η εικόνα της δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα πειστική. Ωστόσο αυτό είναι μάλλον το τελευταίο που την ενδιαφέρει, καθώς έχει ήδη συλλέξει δύο «τρίποντα». Η συγκομιδή των 6 βαθμών φέρνει τους «τρικολόρ» στην κορυφή του 9ου γκρουπ, εκεί όπου ισοβαθμούν με το μεγάλο φαβορί που δεν είναι άλλο από την Ελβετία.

Αγωνιστικά Νέα: Με οκτώ αλλαγές η αποστολή σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Πιο σημαντικές οι απουσίες του τερματοφύλακα Νίτσα (Παρντούμπιτσε), του μέσου Ραζβάν Μάριν (Έμπολι) και του επίσης χαφ Τανάσε (Αλ Τζαζίρα).

Η αποστολή της Ρουμανίας:

Τερματοφύλακες: Ταμοβάνου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Μολντοβάν (Ραπίντ Βουκουρεστίου), Αλοάνι (Φαρούλ Κονστάντζα)

Αμυντικοί: Νεντελτσεάρου (Παλέρμο), Μανέα (Κλουζ), Ρους (Πίζα), Μπούρκα (Κλουζ), Λάτσιου (Ουέσκα), Καμόρα (Κλουζ), Ντραγκούσιν (Τζένοα), Οπρούτ (Χέρμανσταντ)

Μέσοι: Στάντσιου (Γουχάν Θρι Τάουνς), Τσιτσαλντάου (Ιτιχάντ), Χάτζι (Ρέιντζερς), Μαν (Πάρμα), Μπαλιούτα (Φαρούλ Κονστάντζα), Μιχάιλα (Πάρμα), Μάριν (Πίζα), Ολάρου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Σορέσκου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Μορουτάν (Πίζα), Κομάν (Στεάουα Βουκουρεστίου), Σκρτσέτσιου (Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα)

Επιθετικοί: Πούσκας (Τζένοα), Άλιμπεκ (Φαρούλ Κονστάντζα), Μουντεάνου (Φαρούλ Κονστάντζα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Κόσοβο και η Ρουμανία θα συναντηθούν στην έδρα της πρώτης σ’ έναν άκρως αμφίρροπο αγώνα. Οι γηπεδούχοι ακόμα δεν έχουν καταφέρει να χαμογελάσουν και η «γκέλα» με την Ανδόρα τους επηρέασε αρκετά, καθώς ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουν για να ελπίζουν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και δικαίως ονειρεύονται πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας. Δεν συμφωνούμε με το σετ αποδόσεων αλλά δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  1 Ρουμανία 10 22 6 4 0 16:5
  5 Κόσοβο 10 11 2 5 3 10:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
12/9/2023
Ρουμανία
Κόσοβο
2 - 0
16/6/2023
Κόσοβο
Ρουμανία
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Prognostis με το υψηλότερο yield +0.38% έπαιξε: 2
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.19% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες