3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρουμανία - Αυστρία

Προϊστορία

14/10/2020 ΡουμανίαΑυστρία 0 - 1
7/9/2020 ΑυστρίαΡουμανία 2 - 3
5/6/2012 ΑυστρίαΡουμανία 0 - 0
9/9/2009 ΡουμανίαΑυστρία 1 - 1
1/4/2009 ΑυστρίαΡουμανία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 6,686 11.0%
X
€ 8,588 14.2%
2
€ 45,414 74.8%
Over
€ 5,919 54.8%
Under
€ 4,892 45.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

185 ψήφοι:

Σε κακό φεγγάρι η Ρουμανία

Σε κακό φεγγάρι η Ρουμανία

Η Εθνική Ρουμανίας πηγαίνει από ήττα σε ήττα και τώρα υποδέχεται την ανεβασμένη με δυο σερί νίκες Αυστρία.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά των πλέι οφ πρόκρισης στο Euro, πήγε στη Νορβηγία για την 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας του Nations League και έχασε πολύ εύκολα με 4-0. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σημείωσε χατ τρικ με τέρματα στο 13΄, το 64' και το 74', ενώ ενδιάμεσα ο Σόρλοθ είχε γράψει το 2-0 στο 39΄.

«Το πρόβλημά μας δεν είναι ο Χάαλαντ αλλά ο τρόπος που παρουσιάζουμε τον εαυτό μας, αυτή είναι η μεγάλη απώλεια μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια. Μοιάζαμε σαν τους νέους της Νορβηγίας, ένα είδος δεύτερης ομάδας. Έχω πολλά αρνητικά πράγματα στο μυαλό μου, είναι δύσκολο για μένα να είμαι ξεκάθαρος με τον τρόπο που εκφράζω τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο για μένα να καταλάβω πώς οι παίκτες με τεχνική ποιότητα δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε πάσα. Δεν κατηγορώ δημόσια τους παίκτες, αλλά ντρέπομαι πολύ για όσους είδαν αυτό το παιχνίδι. Ένας ολόκληρος λαός υπέστη ταπείνωση.» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή των Ρουμάνων, Μιρέλ Ραντόι.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμοι ο αμυντικός Κίρικες, ο νεοαποκτηθείς από την ΑΕΚ, Νεντελτσεάρου και ο επιθετικός Αντόνε.

Η αποστολή της Ρουμανίας:

Τερματοφύλακες: Ταταρουσάνου (Μίλαν), Νίτα (Σπάρτα Πράγας), Λάζαρ (Αστρα Γκιούργκιου)

Αμυντικοί: Γκριγκόρε (Λουντογκόρετς), Τόσκα (Γκαζιαντέπ), Μπάνκου (Ουνιβερσιτάτ Κραϊόβα), Μανέα (Κλουζ), Μπαλάσα (Ουνιβερσιτάτ Κραϊόβα), Χάνκα (Κρακοβία), Μπούρκα (Κλουζ), Καμόρα (Κλουζ)

Μέσοι: Στάντσιου (Σλάβια Πράγας), Μαχίμ (Γκαζιαντέπ), Ντεκ (Κλουζ), Μαρίν (Κάλιαρι), Μιτρίτα (Νιου Γιορκ Σίτι), Χάτζι (Ρέιντζερς), Κικαλντάου (Ουνιβερσιτάτ Κραϊόβα), Κρέτου (Μάριμπορ)

Επιθετικοί : Κεσέρου (Λουντογκόρετς), Πούσκας (Ρέντινγκ), Αλιμπετς (Καϊσέρισπορ), Ιάνκου (Βιτορούλ)

ΑΥΣΤΡΙΑ

Μετά την ήττα της 2ης αγωνιστικής από τη Ρουμανία, πήγε στη Βόρεια Ιρλανδία και επέστρεψε στα τρίποντα επικρατώντας με 1-0 και έφτασε τις δύο νίκες στον όμιλο. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Γκρέγκοριτς στο 42ο λεπτό.

«Στην αρχή ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι. Η ομάδα άσκησε μεγάλη πίεση, είχαμε καλές κατακτήσεις μπάλας, ένα καλό παιχνίδι. Αν αποδώσουμε όπως κόντρα στη Β. Ιρλανδία, τότε θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε και τρεις βαθμούς στη Ρουμανία», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάρκο Φόντα.

Αγωνιστικά Νέα: Έφυγε από την αποστολή ο αμυντικός της Βέρντερ Βρέμης, Φριντλ. Δεν υπολογίζονται οι γκολκίπερ Σλάγκερ, Στάνκοβιτς, οι αμυντικοί Ούλμερ, Βέμπερ, Βάλτσι, Λίνχαρτ, Τοάουνερ, οι μέσοι Λάιμερ, Ζάμπιτσερ, Κάινζ, Λαζάρο, Ζούλι και ο φορ Αρναούτοβιτς.

Η αποστολή της Αυστρίας:

Τερματοφύλακες: Λίντνερ (Βασιλεία), Ζίμπενχαντλ (Στουρμ Γκρατς), Πέρβαν (Βόλφσμπουργκ)

Αμυντικοί: Ντράγκοβιτς (Λεβερκούζεν), Χίντερεγκερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Λάινερ (Γκλάντμπαχ), Πος (Χόφενχαϊμ), Τρίμελ (Ουνιόν Βερολίνου), Ούλμαν (Ραπίντ Βιέννης)

Μέσοι: Αλάμπα (Μπάγερν), Μπαουμγκάρτλινγκερ (Λεβερκούζεν), Ιλσάνκερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Σεπφ (Σάλκε), Γκρίλιτς (Χόφενχαϊμ), Σάουμπ (Λουκέρνη), Σλάγκερ (Βόλφσμπουργκ), Μπαουμγκάρτνερ (Χόφενχαϊμ), Ρανφτλ (Λασκ Λίντσερ), Χόλτσχαουζερ (Μπέιρσχοτ-Βίλραϊκ)

Επιθετικοί: Γκρέγκοριτς (Άουγκσμπουργκ), Ονισίβο (Μάιντζ), Γκρίμπιτς (Λοριάν), Μόνσαϊν (Αούστρια Βιέννης), Καλάιτζιτς (Στουτγκάρδη)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρουμανία βρίσκεται σε κρίση, αφού μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά των πλέι οφ για το EURO έφαγε και τεσσάρα στη Νορβηγία και ο προπονητής τα είπε έξω από τα δόντια. Από την άλλη, οι Αυστριακοί δείχνουν σε καλή κατάσταση και θα πάμε με το μομέντουμ και το διπλό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Αυστρία 6 13 4 1 1 9:6
  3 Ρουμανία 6 8 2 2 2 8:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο sakis10ss, με το υψηλότερο yield +13.21% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες