11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νησιά Φερόε - Πολωνία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 42,919 5.1%
X
€ 44,876 5.3%
2
€ 756,265 89.6%
Over
€ 22,128 31.7%
Under
€ 47,616 68.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

242 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

4

3

Σουτ εκτός εστίας

2

38%

Κατοχή μπάλας

62%

0

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

4

1

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

3

13

Φάουλ

10

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Torsvoellur Stadium
  • Χωρητικότητα: 6000
  • Θεατές: 3220
Με πίεση, νέο προπονητή και χωρίς Λεβαντόφσκι η Πολωνία

Με πίεση, νέο προπονητή και χωρίς Λεβαντόφσκι η Πολωνία

Τα Νησιά Φερόε θα κοντραριστούν με την Πολωνία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» τους από τη Μολδαβία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από την Αλβανία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Μία δύσκολη και μία πιο βατή αποστολή είχαν πριν από περίπου ένα μήνα, καθώς στο ζευγάρι των αγώνων που έδωσαν αρχικά κλήθηκαν να συγκρουστούν εκτός έδρας με την ποιοτική Πολωνία και στη συνέχεια εντός με τη Μολδαβία. Παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικά δίχως να αποφύγουν όμως την ήττα σε καμία από τις δύο περιπτώσεις. Πάλεψαν γενναία απέναντι στην παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κι άντεξαν για 73 λεπτά, πριν σκοράρει ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα από την άσπρη βούλα για το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Θα περίμενε κανείς να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να προσπαθήσουν να κερδίσουν τη Μολδαβία. Ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν και υπέστησαν νέα ήττα (0-1). Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε από τον Ράτα στο 53’ κι αποδέχθηκαν τη μοίρα τους πέφτοντας στο καναβάτσο.

Με αυτόν τον τρόπο τα Νησιά Φερόε είδαν το σερί ηττών τους να διευρύνεται στους τέσσερις αγώνες, χωρίς να μπορούν να χαμογελάσουν. Είναι αλήθεια ότι το γκρουπ τους στην προκριματική φάση του Euro 2024 δεν έχει μεγαθήρια και θα μπορούσαν να τα είχαν καταφέρει καλύτερα. Έχουν συγκεντρώσει μόλις έναν πόντο από την ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Μολδαβία εκτός έδρας κι απολύτως λογικά κι αναμενόμενα βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Under.

Από το 2019 στην άκρη του πάγκου τους κάθεται ο Σουηδός Χάκαν Έρικσον ο οποίος θεωρείται επιτυχημένος, έστω κι αν δεν έχει προσφέρει μεγάλες χαρές. Παρ’ όλα αυτά δεν αποκλείεται να αποφασιστεί μία αλλαγή, μετά την πλήρως αποτυχημένη πορεία στα προκριματικά του Euro.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα

Τερματοφύλακες: Λάμχαουγκ (Β36), Ρέινατρεντ (Βίκινγκ), Γκέστσον (HB)

Αμυντικοί: Ντάνιελσεν (Κλάκσβικ), Σόρεσεν (Τβορόιρι), Ντάβιντσεν (HB), Γιόνσον (HB), Φαρό (Κλάκσβικ), Νάτεσταντ (Β36), Ασκχαμ (DK), Έντμουντσον (Χονισάνσκα Χονίτσε), Βατνχάμαρ (Βίκινγκουρ)

Μέσοι: Αντρέασεν (Κλάκσβικ), Γιένσεν (Κλάκσβικ), Μπιάρταλιο (Φρέντρικσταντ), Χέντρικσον Όλσεν (Φρέντρικσταντ), Βατνχάμερ (Βίκινγκουρ), Γιόχανσεν (Β36), Άγκναρσον (Β36)

Επιθετικοί: Ραντοσάβλιεβιτς (Σλίγκο Ρόβερς), Άντρασον Όλσεν (Μπρέινταμπλικ), Έντμουντσον (Κα Ακουρέιρι), Πέτερσεν (Κα Ακουρέιρι)

Εξελίξεις υπήρξαν στην Πολωνία έπειτα από τις κακές εμφανίσεις του Σεπτεμβρίου. Η θητεία του Φερνάντο Σάντος στο «τιμόνι» αποδείχθηκε πάρα πολύ σύντομη και μόλις λίγους μήνες μετά την πρόσληψή του αποφασίστηκε να τελειώσει η συνεργασία των δύο πλευρών. Είναι αλήθεια ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν έπεισε με το έργο του και δεν ταίριαξε ποτέ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Τη θέση του πήρε ο Μιχάλ Προμπίερζ ο οποίος πριν μία δεκαετία είχε περάσει από την Ελλάδα δουλεύοντας για λίγο καιρό στον Άρη. Ο τελευταίος θα προσπαθήσει να αλλάξει την κατάσταση, δίχως κάτι τέτοιο να είναι εύκολο.

Όσον αφορά τα τελευταία παιχνίδια του Σάντος στην τεχνική ηγεσία, αρχικά ήρθε μία δύσκολη νίκη με 2-0 κόντρα στα Νησιά Φερόε εντός έδρας. Όλοι περίμεναν ξέσπασμα όμως υπήρξε κίνδυνος ακόμα και για «γκέλα», με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να δίνει τη λύση ανοίγοντας το σκορ στο 73’ με πέναλτι και διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του δέκα λεπτά αργότερα για το τελικό 2-0. Ακολούθησε το ταξίδι στα Τίρανα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αλβανία. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών και ηττήθηκε «καθαρά», εύκολα κι απόλυτα δίκαια με 2-0. Δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 37’ από τον Ασάνι και στο 63’ ο Ντάκου «έγραψε» το 2-0. Δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Πολωνία παραπαίει και κινδυνεύει πολύ σοβαρά να μείνει εκτός τελικής φάσης και να παρακολουθήσει το Euro 2024 από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Με απολογισμό δύο «τρίποντα» και τρεις ήττες έχει μείνει πίσω και καλείται πλέον να ψάξει υπέρβαση, περιμένοντας και τα άλλα αποτελέσματα. Κι όλα αυτά, δίχως να υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία των πλέι οφ. Η συγκομιδή των 6 πόντων φέρνει τους «αετούς» στην προτελευταία θέση της κατάταξης του γκρουπ και τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Under.

Αγωνιστικά Νέα: Φυσικά η τεράστια απουσία είναι αυτή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπαρτσελόνα), καθώς είναι τραυματίας. Αποσύρθηκε από την Εθνική ο μέσος Κριχόβιακ (Άμπχα). Έμειναν εκτός οι τερματοφύλακες Ντραγκόφσκι (Σπέτσια), Γκραμπάρα (Κοπεγχάγη), οι αμυντικοί Πούχατς (Καϊζερσλάουτερν), Μπεντνάρεκ (Σαουθάμπτον), Νταβίντοβιτς (Βερόνα), οι μέσοι Λινέτι (Τορίνο), Σκόρας (Κλαμπ Μπριζ), Κοζλόφσκι (Φίτεσε) και ο προωθημένος Μπενεντίτσακ (Πάρμα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Στσέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Μπούλκα (Νις)

Αμυντικοί: Μπερεζίνσκι (Έμπολι), Κεντζιόρα (ΠΑΟΚ), Κίβιορ (Άρσεναλ), Κας (Άστον Βίλα), Βαλουκίεβιτς (Έμπολι), Βιέτεσκα (Κάλιαρι), Πέντα (Σπαλ), Βντόβικ (Γιαγκελόνια)

Μέσοι: Γκροσίτσκι (Πογκόν Στσέτσιν), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Φρανκόφσκι (Λανς), Σ. Σιμάνσκι (Φενέρμπαχτσε), Ντ. Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Καμίνσκι (Βόλφσμπουργκ), Βτσόλεκ (Λέγκια Βαρσοβίας), Σλισζ (Λέγκια Βαρσοβίας), Ντζίστσεκ (Πιαστ Γκλίβιτσε), Μαρτσβίνσκι (Λεχ Πόζναν), Πιοτρόφσκι (Λουντογκόρετς)

Επιθετικοί: Μίλικ (Γιουβέντους), Σβιντέρσκι (Σάρλοτ), Μπούκσα (Αντάλιασπορ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ουδείς θα περίμενε στο ξεκίνημα της προκριματικής φάσης του Euro 2024 ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήταν ντέρμπι ουραγών. Κι αν τα Νησιά Φερόε αποτελούσαν εξαρχής το φαβορί για την τελευταία θέση του γκρουπ, δεν ίσχυε το ίδιο για τους Πολωνούς που θεωρούνταν το πρώτο φαβορί για την κορυφή του ομίλου και την πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας. Πλέον οι φιλοξενούμενοι είναι με την πλάτη στον τοίχο και μετά την απομάκρυνση του Φερνάντο Σάντος έδωσαν τα ηνία στον κόουτς Προμπίερζ. Θα προσπαθήσουν να ξεσπάσουν έστω και χωρίς τον Λεβαντόφσκι και θα πάμε στο άκρως ικανοποιητικό Over.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 5ος Όμιλος
  3 Πολωνία 8 11 3 2 3 10:10
  5 Νησιά Φερόε 8 2 0 2 6 2:13
Εμφάνιση όλων
Νησιά Φερόε - Τελ. αγώνες
26/3/2024
Δανία
Νησιά Φερόε
2 - 0
22/3/2024
Λιχτενστάιν
Νησιά Φερόε
0 - 4
20/11/2023
Αλβανία
Νησιά Φερόε
0 - 0
16/11/2023
Νορβηγία
Νησιά Φερόε
2 - 0
15/10/2023
Τσεχία
Νησιά Φερόε
1 - 0
12/10/2023
Νησιά Φερόε
Πολωνία
0 - 2
10/9/2023
Νησιά Φερόε
Μολδαβία
0 - 1
7/9/2023
Πολωνία
Νησιά Φερόε
2 - 0
20/6/2023
Νησιά Φερόε
Αλβανία
1 - 3
17/6/2023
Νησιά Φερόε
Τσεχία
0 - 3
Αναμετρήσεις Ομάδων
12/10/2023
Νησιά Φερόε
Πολωνία
0 - 2
7/9/2023
Πολωνία
Νησιά Φερόε
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: 2
  • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +8.30% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over
  • » Ο qwerty105s, με το υψηλότερο yield +12.22% στο σημείο 2-3 Goals έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες