12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λετονία - Νησιά Φερόε

14/11/2020 19:00

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 1 - 1

    1. 58' Nattestad Sonni
    2. 59' Kamess Vladimirs
    3. 60' Vatnhamar Gunnar
    4. 77' Kigurs Martins
    5. 88' Ontuzans Daniels

        Προϊστορία

        14/11/2020 ΛετονίαΝησιά Φερόε 1 - 1
        10/10/2020 Νησιά ΦερόεΛετονία 1 - 1
        22/3/2018 Νησιά ΦερόεΛετονία 1 - 1
        7/10/2017 Νησιά ΦερόεΛετονία 0 - 0
        7/10/2016 ΛετονίαΝησιά Φερόε 0 - 2

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 76,878 58.9%
        X
        € 24,406 18.7%
        2
        € 29,134 22.3%
        Over
        € 12,541 35.9%
        Under
        € 22,348 64.1%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Σάββατο, 19:00

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        71 ψήφοι:

        Videos

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Daugava Stadium, Liepaja
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 5100
        Κοντά στην άνοδο τα Νησιά Φερόε

        Κοντά στην άνοδο τα Νησιά Φερόε

        Η αδιάφορη βαθμολογικά και χωρίς νίκη Λετονία υποδέχεται τα Νησιά Φερόε που ψάχνει μία νίκη για να κλειδώσει την πρώτη θέση του ομίλου.

        ΛΕΤΟΝΙΑ

        Απογοητευτική ήταν η εικόνα της στα δύο παιχνίδια του Οκτωβρίου καθώς δεν μπόρεσε να πετύχει την πρώτη της νίκη και έτσι δεν θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου. Αρχικά ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με τα Νησιά Φερόε (1-1), το αποτέλεσμα όμως που την άφησε ουσιαστικά εκτός ήταν η εντός έδρας ήττα από την Μάλτα. Είχε την καλύτερη της στιγμή με τον Ικάουνιεκς στο 29' ο οποίος αστόχησε σε τετ α τετ, δέκα λεπτά μετά είχε δοκάρι με τον Γκουτκόφσκις, έψαξε το γκολ στο δεύτερο μέρος αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα δέχτηκε το γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

        Την Τετάρτη έδωσε φιλική αναμέτρηση εκτός έδρας με το Σαν Μαρίνο και κατάφερε να σημειώσει την πρώτη της νίκη μέσα στο 2020. Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο και προηγήθηκε με αυτογκόλ στο 32’. Έξανε αρκετές αλλαγές στην επανάληψη και μία από αυτές, ο Ντούμπρα πέτυχε το 2-0 στο 71’ για να έρθει ο Γκουτκόφσκις επτά λεπτά μετά να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

        Στις επίσημες αναμετρήσεις της όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν το ίδιο καλά καθώς μετράει μία νίκη στα τελευταία 20 παιχνίδια. Δεν έδειξε σοβαρό πρόσωπο στον όμιλο διαφορετικά θα μπορούσε να πάρει την πρώτη θέση. Πλέον ψάχνει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στον όμιλο ενώ την Τρίτη (17/11) Ανδόρα όπου αντιμετωπίζει την Ανδόρα.

        «Υπάρχει πίεση από την στιγμή που δεν έχουμε σκοράρει κάποιο γκολ ακόμα στην διοργάνωση. Είναι φανερό πλέον ότι δεν μας πάει να έχουμε την κατοχή. Αρκετές φορές προσπαθούμε να κερδίσουμε παίζοντας απλά πάσες στο μισό του γηπέδου, θα χρειαστούμε όμως μεγαλύτερη επιθετικότητα», σχολίασε ο κόουτς Καζάκεβιτς.

        Αγωνιστικά Νέα: Θετικός στον κορωνοϊό ο αμυντικός Σορόκινς (Ρίγας), λογικά και ο μέσος Φιόντοροβς (Ρίγας). Εκτός έμεινε ο τερματοφύλακας και αρχηγός Στέινμπορνς (Γιαγκελόνια).

        Η αποστολή της Λετονίας:

        Τερματοφύλακες: Όζολς (Ρίγα), Ντάβις Ος (Σπάρτακς), Ίκστενς (Ρίγας Σκόλα)

        Αμυντικοί: Μάρτσις Ος (Λουγκάνο), Στάγκλις (Ρίγα), Σορόκινς (Ρίγας) Γιουρκόφσκις (Λιεπάγια), Κάρκλινς (Βαλμιέρα), Ντούμπρα (Ολεκσάντρια),

        Μέσοι: Εμσίς (Νόα), Ζιούζινς (Ρίγας Σκόλα), Ρούγκινς (Ρίγα), Γιάνις Ικάουνιεκς (Ρίγας Σκόλα), Σαβάλκιενκς (Ρίγας Σκόλα), Σίγκανικς (Ζόρια), Φιόντοροβς (Ρίγα), Γιανζούεμς (Βαλμιέρα), Κιγούρς (Λιεπάγια), Τόμπερς (Λέχια Γκντάνσκ), Σαβέλιεβ (Μάντοβα),Ταρασόβς (Κουόπιο), Οντουζάνς (Μπάγερν Μονάχου ΙΙ), Τίντεμπεργκς (Λιεπάγια)

        Επιθετικοί : Ντάβις Ικάουνιεκς (Μλάντα Μπόλεσλαβ), Κρόλις (Μέτα) Γκουτκόφσκις (Ρακόφ), Ουλντρίκις (Σιόν)

        ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ

        Πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στον όμιλο του Nations League και βρίσκεται μία ανάσα από την άνοδο στην Γ΄Κατηγορία. Τον Οκτώβριο έφερε μία ισοπαλία και μία νίκη παραμένοντας έτσι στην κορυφή του ομίλου. Αρχικά δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Λετονία αλλά πήρε τον βαθμό (1-1) και στη συνέχεια επιβλήθηκε εύκολα εντός έδρας της Ανδόρας με 2-0. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ο Όλσεν ο οποίος άνοιξε το σκορ με πλασέ στην κίνηση στο 19' και στη συνέχεια με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Χάνσον στο 36' έχασε πέναλτι αλλά αυτό δεν στοίχισε στην ομάδα του που δεν ανησύχησε μέχρι το τέλος.

        Την Τετάρτη ηττήθηκε σε φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Λιθουανία (2-1) στο Βίλνιους, αλλά μικρή σημασία έδωσε στο αποτέλεσμα. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δέχτηκε και τα δύο τέρματα από τον Σιργκέντας, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Βατνχάμερ.

        Για πρώτη φορά βρίσκεται μπροστά σε μία ουσιαστική επιτυχία στην ιστορία της καθώς φιγουράρει στην 1η θέση του ομίλου με δέκα βαθμούς. Βρίσκεται στο +5 από την 2η Μάλτα και με νίκη σήμερα θα κλειδώσει οριστικά την άνοδο της στη Γ’ κατηγορία. Διαφορετικά αρκεί μία ισοπαλία στην αναμέτρηση με την Μάλτα (18/11) για να τα καταφέρει να βρεθεί στην παραπάνω κατηγορια καθώς πολύ δύσκολα θα έχει βλέψεις για είσοδο στα πλέι οφ.

        Αγωνιστικά Νέα: Εκτός σε σχέση με το προηγούμενη αποστολή έμειναν οι φορ Έντμουντσον (Αρμίνια Μπίλεφελντ) και Όλσεν (Βίλκινγουρκ) και ο τερματοφύλακας Τόμσεν (Ρούναβικ). Αμφίβολη η συμμετοχή του μέσου Γένσεν.

        Η αποστολή των Νησιών Φερόε

        Τερματοφύλακες: Γένσεν (Κι Κλάσβικ), Γκέστσον (Χάνβαρ), Νίλσεν (ΦΧ)

        Αμυντικοί: Μπάλντβινσον (Μπρίνε), Ντέιβιντσεν (Βέιλε), Φάρο (Κι Κλάσβικ), Νάτσταντ (Τόρσχαβν), Βάτνσνταλ (Κι Κλάσβικ), Γιόνσον (Σάντνες)

        Μέσοι: Χάνσον (Χόρσενς), Βάτναμαρ (Βίκινγκουρ), Χέντρικσον Όλσεν (Χέλσινμποργκ), Μπιαρτάλιο (Κι Κλάσβικ), Γιοχάνεσεν (Κι Κλάσβικ), Όλσεν (ΓΚΑΪΣ), Ντάνιελσεν (Κι Κλάσβικ), Σόιλου (Χάνβαρ), Τ. Βάτνχαμαρ (Βίκινγκουρ), Σόρενσεν (Μπραν), Χάνσεν (Χάνβαρ) , Γιάκομπσεν (Β36), Μπαρταλστόβου (Βαλούρ)

        Επιθετικοί : Όλσεν (Ρούναβικ), Γιάκομπσεν (Χάνβαρ)

        Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση καθώς τα Νησιά Φερόε έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Η Λετονία παρουσιάζεται βέβαια ως το φαβορί, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει ούτε τον δρόμο προς στα δίχτυα στη διοργάνωση. Θα πάμε με την ομάδα που έχει δείξει την μεγαλύτερη σταθερότητα, το διπλό αποτελεί ρίσκο η διπλή ευκαιρία στο Χ2 όμως είναι αποδεκτή.

        FACTS

        • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Λετονία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Nations League: League A).
          Σημείο: Under

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
          1 Νησιά Φερόε 6 12 3 3 0 9:5
          3 Λετονία 6 7 1 4 1 8:4
        1ο ΓΚΡΟΥΠ
          1 Νησιά Φερόε 6 12 3 3 0 9:5
          3 Λετονία 6 7 1 4 1 8:4
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες