1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία - Νησιά Φερόε

7/9/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 922
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 233 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Νησιά Φερόε - Πολωνία στις 12/10/2023

Προϊστορία

12/10/2023 Νησιά ΦερόεΠολωνία 0 - 2
7/9/2023 ΠολωνίαΝησιά Φερόε 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 374,616 93.7%
X
€ 17,834 4.5%
2
€ 7,445 1.9%
Over
€ 27,262 67.4%
Under
€ 13,212 32.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

191 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

1

6

Σουτ εκτός εστίας

0

66%

Κατοχή μπάλας

34%

1

Οφσάιντ

2

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

0

8

Φάουλ

8

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Stadium, Warszawa
  • Χωρητικότητα: 58500
Μυρίζει μπαρούτι το κλίμα στην Πολωνία

Μυρίζει μπαρούτι το κλίμα στην Πολωνία

Η Πολωνία μετά την άσχημη ήττα στην Μολδαβία, ψάχνει αντίδραση κόντρα στα Νησιά Φερόε, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Εφιαλτικά έχει ξεκινήσει η θητεία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της, αφού μετράει ήδη δύο ήττες σε τρεις αγωνιστικές στην προκριματική φάση του Euro. Η δε ήττα στο τελευταίο παιχνίδι από την Μολδαβία στο Τσισινάου (3-2) προκάλεσε μεγάλους τριγμούς βαραίνοντας κι άλλο το άσχημο κλίμα. Ποιος θα περίμενε τέτοια εξέλιξη όταν έπαιρνε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο μέρος με Μίλικ (12’) και Λεβαντόφσκι (34’); Κι όμως δέχτηκε τη μείωση στο 48’, σπατάλησε τεράστια ευκαιρία στο 76’ και τρία λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση από τραγικό λάθος της άμυνας. Όχι μόνο δεν μπόρεσε να βρει απάντηση αλλά δέχτηκε και τρίτο στο 85’ μετά από κακή αντίδραση Σέζνι και άμυνας σε στατική φάση.

«Μπορεί να χάσουμε ένα παιχνίδι όμως πρέπει να αφήνουμε την καρδιά μας στο χορτάρι. Δεν μου άρεσε η προσέγγιση της ομάδας. Έλλειψη πάθους, έλλειψη αποφασιστικότητας. Έχω βρεθεί αντιμέτωπος με την Πολωνία πολλές φορές και θυμάμαι ένα πράγμα: Οι παίκτες έδιναν το καλύτερο τους. Μετά το ματς με την Μολδαβία ήθελα να κρυφτώ, ένιωθα ντροπή» δήλωσε ο Σάντος.

Μπήκε πλέον σε περιπέτειες για την πρόκριση στα τελικά του Euro αφού βρίσκεται στην 4η θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο Τσεχία, αλλά και στο -3 από την 2η Αλβανία. Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό ώστε να τα δώσει όλα την Κυριακή με τους Αλβανούς στα Τίρανα. Υπενθυμίζεται πως στην πρεμιέρα της ηττήθηκε με 3-1 στην Τσεχία, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική νίκησε με 1-0 την Αλβανία στην Βαρσοβία.

Λίγες μέρες πριν την μάζωξη για τα ματς του Σεπτεμβρίου, ο Λεβαντόφσκι έδωσε συνέντευξη που προκάλεσε τριγμούς αναφέροντας πως η Εθνική ομάδα δεν έχει παίκτες με προσωπικότητα: «Νομίζω το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι δεν έχει προσωπικότητα. Δεν είναι μόνο με τις ποδοσφαιρικές ικανότητες, έχει να κάνει με τις προσωπικότητες στο γήπεδο που θα ξυπνήσουν την ομάδα σε συγκεκριμένα σημεία και θα παρέμβουν ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα αργότερα».

Ο αρχηγός της Εθνικής Πολωνίας δε διέψευσε και όσα γράφονται ότι άνθρωποι της Ομοσπονδίας κυκλοφορούν με αλκοολούχα ποτά στους διαδρόμους ανάμεσα στους παίκτες: « Δεν χρησιμοποιώ αλκοτέστ και δεν κάνω τεστ στους ανθρώπους, αλλά είναι γεγονός. Το επίπεδο ορισμένων ανθρώπων είναι ντροπιαστικό. Ξέρω ότι η Εθνική ομάδα χρειάζεται ένα αντίδοτο. Έχουμε προκριματικούς γύρους που είναι πολύ σημαντικοί. Θέλω να προκριθώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και να βοηθήσω την ομάδα να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτά που συμβαίνουν γύρω από την Εθνική ομάδα είναι απαράδεκτα αυτές τις μέρες. Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και μπορώ να δω τις διαφορές σε σχέση με τότε. Για τους νέους παίκτες που δεν έχουν βιώσει (το παρελθόν) νομίζω είναι ένα σοκ γι’ αυτούς και είναι ακατανόητο. Σε ορισμένες θέσεις πρέπει να περιμένεις και να απαιτείς τάξη. Είναι σημαντικό. Πρέπει να ξέρεις πώς να συμπεριφέρεσαι σε αυτή τη θέση και πώς να τα διαχειρίζεσαι όλα».

Το κλίμα στην πολωνική ομάδα μυρίζει μπαρούτι. Μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, προέκυψε το λεγόμενο «σκάνδαλο του μπόνους» με τον Πολωνό Πρωθυπουργό να φέρεται ότι υποσχέθηκε κρυφά το ποσό των 11 εκατ. ευρώ στους Πολωνούς διεθνείς αν προκρίνονταν από τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάτι που επετεύχθη. Ορισμένες πηγές αποκάλυψαν ότι οι παίκτες μάλωναν μεταξύ τους για το μπόνους αντί να επικεντρωθούν στο νοκ-άουτ παιχνίδι εναντίον της Γαλλίας. Ο γκολκίπερ Σκορούπσκι ισχυρίστηκε μάλιστα πως ορισμένοι παίκτες δεν μιλούσαν μεταξύ τους μετά το συμβάν. Ο Λεβαντόφσκι στην προ ημερών συνέντευξη του κατηγόρησε τον Σκορούπσκι για ψεύδη και είναι αξιοσημείωτο ότι ο Πολωνός γκολκίπερ δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για τα ματς του Σεπτεμβρίου με τον επίσημο λόγο ότι είναι τραυματίας. Πρέπει να σημειωθεί επίσης η επιστροφή του έμπειρου χαφ Χρικόβιακ, ο οποίος βρίσκεται σε επιχειρηματική διαμάχη με τον γιατρό της Εθνικής Πολωνίας για τη διαχείριση μίας κλινικής όπου αμφότεροι διαθέτουν πακέτο μετοχών.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος ρωτήθηκε για τα εξωαγωνιστικά θέματα με τον ίδιο να αντιδρά: «Συγγνώμη αλλά θα μιλήσω για τέτοια θέματα ή για το ερχόμενο παιχνίδι; Το πιο σημαντικό είναι να νικήσουμε. Έχουμε πέντε αγώνες μπροστά μας και πρέπει να τους κερδίσουμε όλους. Έτσι θα πάμε στο Euro. Κάθε ματς είναι τελικός. Τα Νησιά Φερόε είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Κάθε παίκτης τους ξέρει ποια είναι τα καθήκοντά του στον αγωνιστικό χώρο, παλεύει για κάθε μπάλα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό τους. Έχω παίξει εναντίον τους στο παρελθόν και ξέρω τι είδους ομάδα είναι. Αμύνονται καλά, είναι συγκεντρωμένοι και μπορούν να πάνε πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση. Δεν είναι ομάδα που κρατάει την μπάλα για πολύ. Εμείς προσπαθήσαμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια σημαντικά θέματα. Αφορούν κυρίως το ψυχολογικό κομμάτι. Γίνεται πολύς λόγος για το τι συμβαίνει έξω, αλλά πρέπει να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε πάθος και ότι παίζουμε για τη χώρα μας».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμών ο δεξιός χαφ Φρανκόφσκι (Λανς), ο αριστερός χαφ Ζαλέφσκι (Ρόμα) και οι αναπληρωματικοί γκολκίπερ Γκράμπαρα (Κοπεγχάγη), Σκορούπσκι (Μπολόνια). Επιστρέφουν στην αποστολή ο κεντρικός χαφ Χρικόβιακ (Άμπχα), ο αριστερός χαφ Γκροσίτσκι (Πογκόν), ο δεξιός χαφ Βσόλεκ (Λέγκια) και ο γκολκίπερ Μπούλκα (Νις).

Η αποστολή της Πολωνίας:


Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Ντραγκόφσκι (Σπέτσια), Μπούλκα (Νις)

Αμυντικοί: Μπερεζίνσκι (Έμπολι), Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Κετζιόρα (ΠΑΟΚ), Κίβιορ (Άρσνεαλ), Κας (Άστον Βίλα), Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Βιετέσκα (Κάλιαρι)

Μέσοι: Χρικόβιακ (Άμπχα), Γκροσίτσκι (Πογκόν), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Λινέτι (Τορίνο), Σ. Σιμάνσκι (Φενέρμπαχτσε), Ν. Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Καμίνσκι (Βόλφσμπυοργκ), Βσόλεκ (Λέγκια), Κοζλόφσκι (Φίτεεσε), Σκόρας (Κλαμπ Μπριζ), Σλίζ (Λέγκια)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπαρτσελόνα), Μίλικ (Γιουβέντους), Σφιντέρσκι (Σάρλοτ), Μπενεντίτσακ (Πάρμα).Ήταν ανταγωνιστικά στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στην Αλβανία αλλά εν τέλει γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 3-1. Βρέθηκαν πίσω στο 19’ και η αντίπαλος τους είχε φάσεις και χαμένο πέναλτι για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Γλίτωσαν το 2-0 και ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Φέρο έπειτα από στατική φάση. Η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, αφού στο 51’ ήρθε το 2-1 από τρομερό σουτ εκτός περιοχής, όμως στα εναπομείναντα λεπτά τα έδωσαν όλα και είχαν δύο-τρεις καλές στιγμές για το 2-2. Αυτό δεν έγινε ποτέ και στις καθυστερήσεις οι Αλβανοί «κλείδωσαν» τη νίκη με τρίτο τέρμα.

Έχουν ένα βαθμό στον όμιλο, αυτόν της πρεμιέρας στην Μολδαβία (1-1) σε ματς όπου ισοφαρίστηκαν με πέναλτι στο 87’. Ακολούθησαν δύο εντός έδρας ήττες από Τσεχία (0-3) και Αλβανία (1-3), τις δύο ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του ομίλου. Φυσικά δεν έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες πρόκρισης, όντας η πιο ανίσχυρη ομάδα του γκρουπ και θα επιχειρήσουν την καλύτερη δυνατή συγκομιδή ως το φινάλε της προκριματικής φάσης. Στο σημερινό έχουν τη δυσκολότερη αποστολή στην έδρα της πληγωμένης Πολωνίας, ενώ ακολουθεί το εντός έδρας με την Μολδαβία, το πιο πιθανό παιχνίδι για να πάρουν νίκη.

Το ποδόσφαιρο της χώρας ζει ιστορικές στιγμές με την πρόκριση της πρωταθλήτριας Κι Κλάκσβικ στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Πρόκειται για την πρώτη ομάδα από τα Νησιά Φερόε που θα δώσει το «παρών» σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μία ομάδα πόλης μόλις 5024 κατοίκων, της μικρότερης που θα δώσει το «παρών» σε ομίλους!

«Όλοι είδαμε τι έκανε η Κλάκσβικ αυτό το καλοκαίρι. Απίστευτο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να επωφεληθεί και η Εθνική ομάδα», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Χακάν Έρικσον, ο οποίος ανανέωσε χθες το συμβόλαιο του για άλλα δύο χρόνια.

Όσον αφορά το ματς με την Πολωνία δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα, σε ένα καλό στάδιο. Θα είναι μία καλή εμπειρία για τους παίκτες μου που είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στο παιχνίδι και όχι σ’ αυτό που ακολουθεί με την Μολδαβία. Γνωρίζω φυσικά για τα εσωτερικά προβλήματα στην Πολωνία αλλά δεν μας αφορά. Εστιάζουμε μόνο στους εαυτούς μας. Εάν ο Λεβαντόφσκι χρησιμοποίησε τέτοια λόγια, ίσως ήθελε να προκαλέσει αντίδραση από τους συμπαίκτες του».

Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με τον βασικό στόπερ Βάτνσνταλ (Κλάκσβικ) ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι και θα λείψει τις επόμενες εβδομάδες. Η πλειοψηφία των παικτών αγωνίζεται στο ημι-επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας.

Η αποστολή των Ν. Φερόε:


Τερματοφύλακες: Λάμχαουγκ (Β36), Ρέινατρεντ (Βίκινγκ), Γκέστσον (HB)

Αμυντικοί: Ντάνιελσεν (Κλάκσβικ), Σόρεσεν (Τβορόιρι), Ντάβιντσεν (HB), Γιόνσον (HB), Φαρό (Κλάκσβικ), Νάτεσταντ (Β36), Ασκχαμ (DK), Έντμουντσον (Χονισάνσκα Χονίτσε), Βατνχάμαρ (Βίκινγκουρ)

Μέσοι: Αντρέασεν (Κλάκσβικ), Γιένσεν (Κλάκσβικ), Μπιάρταλιο (Φρέντρικσταντ), Χέντρικσον Όλσεν (Φρέντρικσταντ), Βατνχάμερ (Βίκινγκουρ), Γιόχανσεν (Β36), Άγκναρσον (Β36)

Επιθετικοί: Ραντοσάβλιεβιτς (Σλίγκο Ρόβερς), Άντρασον Όλσεν (Μπρέινταμπλικ), Έντμουντσον (Κα Ακουρέιρι), Πέτερσεν (Κα Ακουρέιρι).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αρκετά βαρύ το κλίμα στην Πολωνία μετά την ήττα-σοκ από τους Μολδαβούς που θέτουν εν αμφιβόλω την παρουσία της ομάδας στα τελικά του Euro. Η προ ημερών συνέντευξη του Λεβαντόφσκι όπου κατηγόρησε παίκτες της ομάδας για έλλειψη προσωπικότητας είναι αμφίβολο αν θα προκαλέσει θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο σε μία ομάδα που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Σε κάθε περίπτωση, το εμπόδιο των Ν. Φερόε είναι αρκετά χαμηλό και η λογική λέει ότι οι Πολωνοί θα ξεσπάσουν μέσα στην Βαρσοβία παίρνοντας μία εμφατική νίκη πριν τον «τελικό» με την Αλβανία. Στα… πατώματα ο άσος, ανεβαίνει κάπως η απόδοση αν τον αναζητήσουμε από ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 5ος Όμιλος
  3 Πολωνία 8 11 3 2 3 10:10
  5 Νησιά Φερόε 8 2 0 2 6 2:13
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
12/10/2023
Νησιά Φερόε
Πολωνία
0 - 2
7/9/2023
Πολωνία
Νησιά Φερόε
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: 1
  • » Ο Kanavaro, με το υψηλότερο yield +21.14% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over
  • » Ο Kanavaro, με το υψηλότερο yield +5.43% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες