8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νησιά Φερόε - Λετονία

10/10/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 279
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1296 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λετονία - Νησιά Φερόε στις 14/11/2020

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 19' Rugins Ritvars
  2. 25' Ikaunieks Davis
  3. 28' Faeroe Odmar
  4. 31' Uldrikis Roberts

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 58' Nattestad Sonni
  2. 88' Oss Marcis

      Προϊστορία

      14/11/2020 ΛετονίαΝησιά Φερόε 1 - 1
      10/10/2020 Νησιά ΦερόεΛετονία 1 - 1
      22/3/2018 Νησιά ΦερόεΛετονία 1 - 1
      7/10/2017 Νησιά ΦερόεΛετονία 0 - 0
      7/10/2016 ΛετονίαΝησιά Φερόε 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 161,262 53.9%
      X
      € 46,487 15.6%
      2
      € 91,170 30.5%
      Over
      € 39,373 47.3%
      Under
      € 43,919 52.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      103 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Torsvollur, Torshavn
      Η κόντρα των αήττητων

      Η κόντρα των αήττητων

      Τα Νησιά Φερόε φιλοξενούν τη Λετονία για την 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Δ’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας νίκη επί της Ανδόρας και μεσοβδόμαδα έχασαν από τη Δανία σε φιλικό, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι στη Μάλτα και μεσοβδόμαδα πήραν ισοπαλία από το Μαυροβούνιο εκτός έδρας.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ

      Ταξίδεψε την περασμένη Τετάρτη στην πόλη Χέρνινγκ και στην έδρα της Μίντιλαντ για να αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι την ισχυρή Δανία. Μετά από ένα τραγικό πρώτο μέρος ηττήθηκε 4-0, χωρίς να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων κι απογοητεύοντας με την απόδοσή της. Άλλωστε μετρούσε δύο διαδοχικές νίκες και ήθελε να παλέψει περισσότερο. Άντεξε μόλις ένα εικοσάλεπτο, καθώς στο 22’ είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τέρμα του Σκοβ Όλσεν. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν ο Κρίστιαν Έρικσεν εκείνος ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Τα είχε χαμένα και στο 32’ ο Μέλε πέτυχε και τρίτο τέρμα για τους Δανούς οι οποίοι έκαναν ό,τι ήθελαν πάνω στο χορτάρι. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήταν η σειρά του στράικερ Κορνέλιους να διαμορφώσει το 4-0. Στην επανάληψη έπαιξε πιο προσεκτικά για να μη γίνει μεγαλύτερη η ζημιά. Βελτιώθηκε σημαντικά την ώρα που οι αντίπαλοι έριξαν ρυθμούς και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

      Ο στόχος των Νησιών Φερόε πάντως στο Nations League δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ’ Κατηγορία. Μέχρι στιγμής έχουν κατορθώσει να βρίσκονται στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Δ’ Κατηγορίας με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Απέχουν μάλιστα τέσσερις πόντους από την προσεχή αντίπαλό τους Λετονία η οποία είναι δεύτερη. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Over.

      Ο 60χρονος Σουηδός ομοσπονδιακός τεχνικός Χάκαν Έρικσον σχολίασε: «Θα φανεί περίεργο, όμως είμαι ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Δανία. Ο αντίπαλος ήταν πολύ ποιοτικός και θα μπορούσαμε να δεχτούμε πολλά τέρματα ακόμα, αν δεν εμφανιζόμαστε προετοιμασμένοι. Θέλω να δω τους παίκτες μου να έχουν την ίδια συγκέντρωση και κόντρα στη Λετονία».

      Αγωνιστικά Νέα:Ξανά εκτός ο αμυντικός Έγκιλσον ο οποίος δεν είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού.

      Η αποστολή των Νησιών Φερόε :

      Τερματοφύλακες: Γένσεν (Κι Κλάσβικ), Γκέστσον (Χάνβαρ), Τόμσεν (Ρούναβικ)

      Αμυντικοί: Μπάλντβινσον (Μπρίνε), Ντέιβιντσεν (Βέιλε), Φάρο (Κι Κλάσβικ), Νάτσταντ (Τόρσχαβν), Βάτνσνταλ (Κι Κλάσβικ), Γιόνσον (Σάντνες)

      Μέσοι: Χάνσον (Χόρσενς), Βάτναμαρ (Βίκινγκουρ), Χέντρικσον Όλσεν (Χέλσινμποργκ), Μπιαρτάλιο (Κι Κλάσβικ), Γιοχάνεσεν (Κι Κλάσβικ), Όλσεν (Γκάις), Ντάνιελσεν (Κι Κλάσβικ), Σόιλου (Χάνβαρ), Τ. Βάτνχαμαρ (Βίκινγκουρ), Σόρενσεν (Μπραν), Χάνσεν (Χάνβαρ)

      Επιθετικοί : Όλσεν (Ρούναβικ), Έντμουντσον (Αρμίνια Μπίλεφελντ), Όλσεν (Βίκινγκουρ)



      ΛΕΤΟΝΙΑ

      Ήθελε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για φιλικό παιχνίδι και μεσοβδόμαδα βρέθηκε στην Ποντγκόριτσα. Εκεί κοντραρίστηκε εκτός έδρας με τους Μαυροβούνιους και φλέρταρε μ’ ένα σημαντικό διπλό, όμως δέχτηκε την ισοφάριση στο τέλος και παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Το γήπεδο ήταν αρκετά «βαρύ» λόγω έντονης βροχόπτωσης, ενώ ο αέρας δυσκόλευε ακόμα περισσότερο τους αθλητές. Έπαιξε από το ξεκίνημα αμυντικά ούτως ώστε να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να βρουν χώρους. Στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν εκείνη που μπήκε σε θέση οδηγού με σκόρερ τον Ταρασόφς. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο όμως οι Μαυροβούνιοι ανέβασαν ρυθμούς κι αναγκάστηκε να κλειστεί στα «καρέ» της. Ο χρόνος κυλούσε κι έδειχνε έτοιμη να φύγει με το διπλό, όμως στις καθυστερήσεις ο Ιβάνοβιτς σκόραρε στερώντας της την χαρά μίας σημαντικής νίκης, έστω και σε φιλικό.

      Συμμετέχει στον πρώτο όμιλο της Δ’ Κατηγορίας και ο αρχικός στόχος δεν ήταν άλλος από την πρώτη θέση που δίνει το εισιτήριο ανόδου για το επόμενο επίπεδο. Οι δύο ισοπαλίες όμως στους αγώνες του Σεπτεμβρίου κόντρα σε Μάλτα και Ανδόρα προβλημάτισαν. Η συγκομιδή των δύο βαθμών φέρνει την Εθνική Λετονίας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τέσσερις πόντους από τα πρωτοπόρα Νησιά Φερόε που θα αντιμετωπίσει απόψε. Και τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

      «Κουραστήκαμε αρκετά στο φιλικό με το Μαυροβούνιο όμως δείξαμε την ποιότητά μας και δεν θα μπορούσα να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι και θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη κόντρα σε μία επικίνδυνη αντίπαλο» επισήμανε ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας της Βαλτικής, Νταΐνις Καζακέβιτς ο οποίος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο.

      Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε και θα λείψει ο αμυντικός Τσρνομόρντιτς (6/0). Ξανά εκτός ο αρχηγός Ντούμπρα (39/2) ο οποίος είναι σε καραντίνα καθώς προσβλήθηκε από τον Covid-19.

      Η αποστολή της Λετονίας:

      Τερματοφύλακες: Όζολς (Ρίγα), Ντάβις Ος (Σπάρτακς), Στέινμπορς (Γιαγκελόνια)

      Αμυντικοί: Μάρτσις Ος (Λουγκάνο), Στάγκλις (Ρίγα), Σορόκινς (Ρίγας) Γιουρκόφσκις (Λιεπάγια), Κάρκλινς (Βαλμιέρα)

      Μέσοι: Εμσίς (Νόα), Ζιούζινς (Ρίγας), Ρούγκινς (Ρίγα), Γιάνις Ικάουνιεκς (Ρίγας), Σαβάλκιενκς (Ρίγας), Σίγκανικς (Ζόρια), Φιόντοροβς (Ρίγα), Γιανζούεμς (Βαλμιέρα), Κιγούρς (Λιεπάγια), Τόμπερς (Λέχια Γκντάνσκ), Κλούσκινς (Σούντοβα), Ταρασόβς (Κουόπιο), Οντουζάνς (Μπάγερν Μονάχου ΙΙ), Τίντεμπεργκς (Λιεπάγια)

      Επιθετικοί : Ντάβις Ικάουνιεκς (Μλάντα Μπόλεσλαβ), Κρόλις (Μέτα) Γκουτκόφσκις (Ρακόφ), Ουλντρίκις (Σιόν)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Τα Νησιά Φερόε βρίσκονται σε θέση ισχύος μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του Nations League, καθώς έχουν καταφέρει να φιγουράρουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Από την άλλη, η Λετονία δεν έχει ηττηθεί ακόμα, όμως με δύο ισοπαλίες, απέχει τέσσερις πόντους από την προσεχή αντίπαλό της. Αναμένεται μεγάλη «μάχη» από την οποία δύσκολα θα προκύψει νικητής, καθώς οι μεν γηπεδούχοι έχουν αποδείξει τη δυναμική τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν χάνουν εύκολα. Αξίζει το ρίσκο της ισοπαλίας και θα το πάρουμε.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        1 Νησιά Φερόε 6 12 3 3 0 9:5
        3 Λετονία 6 7 1 4 1 8:4
      1ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Νησιά Φερόε 6 12 3 3 0 9:5
        3 Λετονία 6 7 1 4 1 8:4
      Εμφάνιση όλων
      Νησιά Φερόε - Τελ. αγώνες
      26/3/2024
      Δανία
      Νησιά Φερόε
      2 - 0
      22/3/2024
      Λιχτενστάιν
      Νησιά Φερόε
      0 - 4
      20/11/2023
      Αλβανία
      Νησιά Φερόε
      0 - 0
      16/11/2023
      Νορβηγία
      Νησιά Φερόε
      2 - 0
      15/10/2023
      Τσεχία
      Νησιά Φερόε
      1 - 0
      12/10/2023
      Νησιά Φερόε
      Πολωνία
      0 - 2
      10/9/2023
      Νησιά Φερόε
      Μολδαβία
      0 - 1
      7/9/2023
      Πολωνία
      Νησιά Φερόε
      2 - 0
      20/6/2023
      Νησιά Φερόε
      Αλβανία
      1 - 3
      17/6/2023
      Νησιά Φερόε
      Τσεχία
      0 - 3

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X
      • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +2.30% στο σημείο X έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες