1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κύπρος - Κόσοβο

2/6/2022 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 544
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 698 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κόσοβο - Κύπρος στις 27/9/2022

Προϊστορία

27/9/2022 ΚόσοβοΚύπρος 5 - 1
2/6/2022 ΚύπροςΚόσοβο 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 46,333 10.8%
X
€ 39,489 9.2%
2
€ 344,120 80.0%
Over
€ 6,777 22.1%
Under
€ 23,852 77.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

115 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

7

4

Σουτ εκτός εστίας

7

48%

Κατοχή μπάλας

52%

1

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

5

5

Αλλαγές

3

8

Φάουλ

13

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: AEK Arena
  • Χωρητικότητα: 7400
  • Θεατές: 1550
Ψάχνουν ένα θετικό ξεκίνημα

Ψάχνουν ένα θετικό ξεκίνημα

Η Κύπρος υποδέχεται το Κόσοβο για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Η πορεία της στο προηγούμενo Nations League ήταν απογοητευτική και σε έναν όμιλο με Μαυροβούνιο, Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν τερμάτισε στην τελευταία θέση με μόλις τέσσερις βαθμούς. Είχε όμως και δεύτερη ευκαιρία να παραμείνει στην κατηγορία καθώς αντιμετώπισε την Εσθονία σε διπλά παιχνίδια.

Έτσι μετά το 0-0 στο Ταλίν, πήρε τη νίκη με 2-0 στη Λάρνακα και δεν υποβιβάστηκε. Ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση και στο 19’ προηγήθηκε με ένα πολύ ωραίο σουτ του Τζιονή και κράτησε το προβάδισμα της ως το τέλος του ημιχρόνου. Μπορεί με το ξεκίνημα της επανάληψης να έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αυστηρής αποβολής του Σπόλιαριτς όμως κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 51’ με τον Σωτηρίου έπειτα από πίεση ψηλά της επιθετικής της γραμμής. Μπορεί να κινδύνεψε στη συνέχεια αλλά δεν δέχθηκε το γκολ και πανηγύρισε τη νίκη.

Αυτό ήταν και το πρώτο θετικό της αποτέλεσμα μετά από 10 συνεχόμενα παιχνίδια και έτσι η ψυχολογία της ανέβηκε και πάλι. Στόχος αυτή τη φορά είναι να αποφύγει την τελευταία θέση σε έναν όμιλο με Ελλάδα, Κόσοβο και Βόρεια Ιρλανδία καθώς θα πρέπει να υπερβάλει ευατόν για να μπορέσει να πετύχει το κάτι παραπάνω,. Ο Κωστένογλου βρισκόταν σε δύσκολη θέση πριν τα παιχνίδια με την Εσθονία, όμως η ομάδα παρέμεινε αήττητη σε αυτά και ο ίδιος συνεχίζει στον πάγκο της τουλάχιστον ως το Νοέμβριο όταν και τελειώνει το συμβόλαιο του.

« Αρχίζει μια νέα διοργάνωση που είναι μια νέα πρόκληση για την Εθνική μας ομάδα. Προερχόμαστε από δύο καλές εμφανίσεις με την Εσθονία στις οποίες πήραμε και το ζητούμενο που ήταν η παραμονή στην Κατηγορία. Τώρα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολους και έμπειρους αντιπάλους, απέναντι στους οποίους στοχεύουμε να παρουσιάσουμε ακόμη πιο βελτιωμένη εικόνα, διεκδικώντας το αποτέλεσμα», τόνισε ο κόουτς Κωστένογλου.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μέσος Σπόλιαριτς είναι τιμωρημένος και θα απουσίασει από το σημερινό.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Τούμπας (ΑΕΚ Λάρνακας), Μιχαήλ (ΑΠΟΕΛ), Χριστοδούλου (Έθνικος Άχνας)

Αμυντικοί: Νικόλας Ιωάννου (Κόμο), Μάριος Αντωνιάδης (Ανόρθωση), Παύλος Κορέα (Ανόρθωση), Φάνος Κατελάρης (Απόλλων Λεμεσού), Κωνστανίνος Λαϊφης (Σταντάρ Λιέγης), Ανδρέας Φιλιώτης (Απόλλων Λεμεσού)

Μέσοι: Ματίγια Σπόλιαριτς (Αρης Λεμεσού), Ανδρέας Αβραάμ (Ανόρθωση), Φώτης Παππουλής (Ομόνοια), Λοΐζος Λοΐζου (Ομόνοια), Κώστας Αρτυματάς (Ανόρθωση), Γρηγόρης Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Μαρίνος Τζιώνης (Κάνσας), Ιωάννης Πίττας (Απόλλων Λεμεσού), Μηνάς Αντωνίου (ΑΕΛ Λεμεσού), Άλεξ Γκόγκιτς (Χιμπέρνιαν), Μιχάλης Ιωάννου (Ανόρθωση), Χάμπος Κυριακού (Απόλλων Λεμεσού), Γιάννης Σάτσιας (ΑΠΟΕΛ)

Επιθετικοί: Ανδρόνικος Κακουλής (Ομόνοια), Πιέρρος Σωτηρίου (Λουντογκόρετς), Δημήτρης Χριστοφή (Ανόρθωση).

Στην προηγούμενη διοργάνωση του Nations League δεν είχε τα αποτελέσματα που θα ήθελε καθώς σε έναν όμιλο με Σλοβενία, Ελλάδα και Μολδαβία μάζεψε μόλις 5 βαθμούς και τερμάτισε στην 3η θέση. Απέφυγε βέβαια τον υποβιβασμό αλλά δεν ήταν έτοιμο για το κάτι παραπάνω.

Η εικόνα του στα προκριματικά για το Μουντιάλ δεν ήταν πολύ διαφορετική, αντιμετώπισε και πάλι την Ελλάδα, όπως θα κάνει και τώρα αλλά και τις Ισπανία, Σουηδία και Γεωργία. Δεν μπόρεσε να αποφύγει βέβαια την τελευταία θέση αν και πήρε ένα διπλό (Γεωργία) ενώ δύο φορές ήρθε ισόπαλη με την Ελλάδα. Στο τελευταίο παιχνίδι στην Αθήνα μάλιστα στάθηκε όρθιο και με ένα γκολ του Ραχμάνι στο 76’ πήρε τον βαθμό.

Πλέον ξεκινάει με μεγαλύτερες βλέψεις την διοργάνωση αλλά και με νέο προπονητή. Ο Αλέν Ζιρές ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας την οποία και έχει καθοδηγήσει σε δύο φιλικές αναμετρήσεις απέναντι σε Μπουρκίνα Φάσο (5-0) και Ελβετία (1-1). Ο Γάλλος προπονητής φαίνεται πως έχει υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα του κάτι που έδειξε και στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι.

«Δεν θέλω να βάζω στόχους, θέλω να παίρνω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έπειτα βλέπουμε. Γιατί να μην βγούμε πρώτοι στον όμιλο; Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και αν σκεφτούμε κάτι τέτοιο θα αποτύχουμε. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι ταπεινός και να σέβεσαι τους πάντες. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», τόνισε ο κόουτς Ζιρές.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ουτζκάνι (Έμπολι), Μπεκιάι (Τίρανα), Μούριτς (Αντάνασπορ)

Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Ζυρίχη), Φαζίλι (Σεντ Γκάλεν), Καστράτι (Ούιπεστ), Κριέζιου (Ζυρίχη), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεν)

Μέσοι: Ρασίτσα (Νόριτς), Β. Μπερίσα (Ρέιμς), Ζεγκρόβα (Λιλ), Λοσάι (Κρακόβια), Ιντρίζι (Σάλκε), Ντομγκιόνι (Φίτεσε), Ρουντχάνι (Άαρου), Σαχίτι (Χάιντουκ Σπλιτ), Μπιτίκι (Κόνιασπορ), Κολόλι (Σιμίζου) Ζένελι (Ρεμς),Μουσλίτζα (Πάντερμπορν)

Επιθετικοί: Μουρίκι (Λάτσιο)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κύπρος θέλει να ξεκινήσει με μία νίκη τη φετινή της πορεία στο Nations League και παιχνίδια όπως αυτό με το Κόσοβο στην έδρα της είναι στα μέτρα της. Με την Εσθονία έδειξε πως είναι προσεκτική στην άμυνα της και λογικά με την ίδια συνταγή θα παραταχθεί και τώρα. Από την άλλη το Κόσοβο άλλαξε προπονητή και ψάχνει μία νέα αρχή. Είναι λίγο υπερβολικός βέβαια ο φαβοριτισμός του. Δεν θεωρούμε πως θα ρισκάρουν οι γηπεδούχοι και θα επιλέξουμε την ισοπαλία.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Κόσοβο 6 9 3 0 3 11:8
  4 Κύπρος 6 5 1 2 3 4:12
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
27/9/2022
Κόσοβο
Κύπρος
5 - 1
2/6/2022
Κύπρος
Κόσοβο
0 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kountakide, με το υψηλότερο yield +13.90% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 2
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +4.04% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες