1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κροατία - Σλοβακία

16/11/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 628
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1633 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κροατία - Σλοβακία στις 11/10/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 13' Caleta-car Duje
  2. 23' Mak Robert
  3. 32' Bozenik Robert
  4. 43' Rebic Ante

2ο Ημίχρονο 3 - 1

  1. 56' Vlasic Nikola
  2. 60' Petkovic Bruno
  3. 66' Mak Robert
  4. 74' Perisic Ivan
  5. 79' Dubravka Martin

      Προϊστορία

      11/10/2021 ΚροατίαΣλοβακία 2 - 2
      4/9/2021 ΣλοβακίαΚροατία 0 - 1
      16/11/2019 ΚροατίαΣλοβακία 3 - 1
      6/9/2019 ΣλοβακίαΚροατία 0 - 4
      11/8/2010 ΣλοβακίαΚροατία 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 376,510 81.6%
      X
      € 52,910 11.5%
      2
      € 31,755 6.9%
      Over
      € 38,853 28.8%
      Under
      € 96,120 71.2%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      145 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadion HNK Rijeka, Rijeka
      Πρόκριση σε καυτή ατμόσφαιρα

      Πρόκριση σε καυτή ατμόσφαιρα

      Η Κροατία υποδέχεται στη Ριέκα την Σλοβακία σε ένα κομβικό παιχνίδι για την πρόκριση των δύο ομάδων. Αρκεί και ένα βαθμός στους γηπεδούχους.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΚΡΟΑΤΙΑ

      Έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ουαλία την προηγούμενη αγωνιστική (1-1) και πλέον ψάχνει σήμερα δύο αποτελέσματα για να πάρει την πρόκριση στο Euro 2020. Προηγήθηκε μόλις στο 9' με ένα σουτ του Βλάσιτς εκτός περιοχής, ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά με κεφαλιά του Πέτκοβιτς λίγο αργότερα, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όμως δέχθηκε την ισοφάριση από τον Μπέιλ. Μοιρασμένο το δεύτερο μέρος, έδειξε ικανοποιημένη με το βαθμό καθώς μία ήττα μπορεί και να της στοίχιζε.

      Σήμερα σε ένα κατάμεστο γήπεδο, ψάχνει νίκη ή ισοπαλία προκειμένου να πάρει την πρόκριση. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπλέξει αρκετά καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Η αλήθεια είναι ότι διαθέτει ποιοτικότερη ομάδα από τη Σλοβακία, την οποία κέρδισε στον πρώτο γύρο με το εμφατικό 4-0.

      «Όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι και έχουμε κίνητρο. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να αποδεχτούμε το ρόλο του φαβορί. Λυπάμαι που δεν εξασφαλίσαμε την πρόκριση νωρίτερα. Όλοι περιμένουν από εμάς να κερδίσουμε, παίζουμε στην έδρα μας θα είναι όμως ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρώτου γύρου», σχολίασε ο αρχηγός της ομάδας, Λούκα Μόντριτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Σε ένα σημαντικό παιχνίδι η Κροατία θα κατέβει με βασικές απουσίες. Συγκεκριμένα τιμωρημένοι είναι οι στόπερ Βίντα (Μπεσίκτας) και Λοβέρν (Λίβερπουλ), ενώ τραυματίες είναι ο στόπερ Μίτροβιτς (Μπριζ), ο μέσος Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα) και ο φορ Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ).

      Η αποστολή της Κροατίας:

      Τερματοφύλακες: Κάλινιτς (Άστον Βίλα), Λιβάκοβιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Σλούγκα (Λούτον)

      Αμυντικοί: Γιεντβάι (Άουγκσμπουργκ), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Μπάρτολετς (Κοπεγχάγη), Τσαλέτα-Τσαρ (Μαρσέιγ), Σκόριτς (Όσιγιεκ),Γιουράνοβιτς (Χάιντουκ), Μέλνιακ (Ριζεσπόρ), Πέριτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ)

      Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ), Κόβασιτς (Τσέλσι), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Μπάντελι (Φιορεντίνα), Ρογκ (Κάλιαρι), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

      Επιθετικοί: Πέρισιτς (Μπάγερν), Ρέμπιτς (Μίλαν), Μπρεκάλο (Βόλφσμπουργκ), Πέτκοβιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Όρσιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ).

      ΣΛΟΒΑΚΙΑ

      Θεωρητικά κρατάει την τύχη στα χέρια της καθώς με δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια παίρνει την πρόκριση. Την Τρίτη (19/11) βέβαια αντιμετωπίζει το Αζερμπαϊτζάν οπότε ξέρει ότι σήμερα το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού. Τον Οκτώβριο είχε το ρεπό της, αντιμετώπισε όμως και την Ουαλία με την οποία ήρθε ισόπαλη εντός έδρας. Σώθηκε από το δοκάρι στο 23', δύο λεπτά αργότερα όμως δέχθηκε τον γκολ από τον Μουρ. Έψαξε την ισοφάριση και τελικά την βρήκε με ένα ωραίο σουτ του Κούτσκα στο 53'. Απείλησε στη συνέχεια με άλλα δύο σουτ του μέσου της Πάρμα, στο 88' όμως έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκιουμπέρ.

      Έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ανώτερη Κροατία και μέσα σε μία καυτή έδρα θα ψάξει τη νίκη που θα της δώσει κατά 99% την πρόκριση. Μπορεί βέβαια να της αρκεί και ο ένας βαθμός σήμερα, τότε όμως θα χρειαστεί να περιμένει και τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων. Με ήττα σήμερα μένει εκτός και θα διεκδικήσει την πρόκριση της μέσω των πλεί οφ του Nations League.

      «Προετοιμαζόμαστε το ίδιο για κάθε παιχνίδι. Η Κροατία δεν τα πήγε όπως περίμενε απέναντι στην Ουαλία και τώρα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Έχουμε ποιότητα και θέλουμε να τη δείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Πρέπει πρώτα να είμαστε καλοί στο αμυντικό κομμάτι και έπειτα θα σκεφτούμε και την επίθεση. Είναι από τα παιχνίδια που κάθε παίκτης θέλει να παίξει», επισήμανε ο αρχηγός της ομάδας, Μάρεκ Χάμσικ.

      Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο στόπερ Γκιομπέρ (Περούτζια) που θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι. Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο τερματοφύλακας Κόζατσικ (Βικτόρια Πλζεν), ο μέσος Μπένες (Γκλάντμπαχ) και ο φορ Ζρέλακ (Νυρεμβέργη).

      Η αποστολή της Σλοβακίας:

      Τερματοφύλακες: Ντουμπάβκα (Νιούκαστλ), Γκρέιφ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Ροντάκ (Φούλαμ) –

      Αμυντικοί: Πεκάρικ (Χέρτα Βερολίνου), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Γκιομπέρ (Περούτζια), Χάντσκο (Σπάρτα Πράγας), Σάτκα (Λεχ Πόζναν), Βάβρο (Λάτσιο), Βάλιεντ (Μαγιόρκα)

      Μέσοι: Χάμσικ (Νταλιάν Γιφάνγκ), Κούτσκα (Πάρμα), Μακ (Ζενίτ), Ντούντα (Χέρτα), Γκρεγκούς (Μινεσότα), Χροσόφσκι (Γκενκ), Ρουσνάκ (Σολτ Λέικ), Λομπότκα (Θέλτα Βίγκο), Μπέρο (Φίτεσε), Χαρασλίν (Λέχια Γκντανσκ), Σπάλκε (Μπρέσια)

      Επιθετικοί: Ντουρίς (Ανόρθωση), Μπόζενικ (Ζίλινα), Μραζ (Μπρόντμπι).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Κροατία είναι καλύτερη ομάδα και ειδικά σε ένα κατάμεστο γήπεδο μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στη Σλοβακία. Ο άσος βέβαια ειδικά για ένα τέτοιο παιχνίδι βρίσκεται σε χαμηλή απόδοση και δεν θα τον επιλέξουμε. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη θα κοιτάξουν πρώτα να πάρουν έστω το βαθμό και αν μπορέσουν θα ψάξουν ένα γκολ. Σε ελκυστική απόδοση το αμφίσκορο, στο 2.08 στη Stoiximan και θα το προτιμήσουμε.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        21 Κροατία 8 17 5 2 1 17:7
        23 Σλοβακία 8 13 4 1 3 13:11
      5ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Κροατία 8 17 5 2 1 17:7
        3 Σλοβακία 8 13 4 1 3 13:11
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο dika28, με το υψηλότερο yield +21.02% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες