6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισραήλ - Σλοβακία

7/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 987
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1336 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σλοβακία - Ισραήλ στις 14/10/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 14' Duris Michal

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 54' Peretz Dor
  2. 70' Zahavi Eran
  3. 80' Bero Matus
  4. 90' Elmkies Ilay

      Προϊστορία

      14/10/2020 ΣλοβακίαΙσραήλ 2 - 3
      7/9/2020 ΙσραήλΣλοβακία 1 - 1
      5/3/2014 ΙσραήλΣλοβακία 1 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 169,692 83.0%
      X
      € 17,566 8.6%
      2
      € 17,108 8.4%
      Over
      € 9,951 31.6%
      Under
      € 21,567 68.4%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Δευτέρα, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      227 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Netanya Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 13610
      Με νέες απουσίες η Σλοβακία

      Με νέες απουσίες η Σλοβακία

      Το Ισραήλ υποδέχεται στην Νετάνια την Σλοβακία για την 2η αγωνιστική του Nations League. Θετική η εικόνα των γηπεδούχων στην πρεμιέρα, απογοήτευσαν οι φιλοξενούμενοι.

      * Κεκλεισμένων των θυρών.

      ΙΣΡΑΗΛ

      Μπορεί να ήταν το αουτσάιντερ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σκωτία, η εμφάνιση της όμως ήταν θετική και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Έχασε σπουδαία ευκαιρία μάλιστα στο 42' να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Νταμπούρ και τρία λεπτά μετά βρέθηκε πίσω στο σκορ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρίστι. Δεν απείλησε ιδιαίτερα στην επανάληψη αλλά στο 73' ο Νταμπούρ συνεργάστηκε εκπληκτικά με τον Ζάχαβι και ο δεύτερος με υπέροχο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση. Κράτησε εύκολα το αποτέλεσμα στα εναπομείναντα λεπτά χωρίς να ανησυχήσει.

      Ο Γουίλι Ρούτενσταϊνερ έχει αναλάβει το έργο ανασύνταξης της Εθνικής και μπορεί να πήρε τη θέση ως υπηρεσιακός, αν δείξει όμως ένα καλό πρόσωπο το πιθανότερο είναι ότι θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία. Πέρα βέβαια από το Nations League, καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και τα ημιτελικά της πρώτης διοργάνωσης εκεί όπου θα δοθεί ένα εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το Ισραήλ αντιμετωπίζει τον Οκτώβριο την Σκωτία και αν προκριθεί θα βρει μπροστά του μία εκ των Νορβηγία ή Σερβία.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν οι αμυντικοί Μπεν Χαρούς (Λόκερεν), Τάχα (Χαποέλ Μπερ Σεβά) και Μπίτον (Μακάμπι Τελ Αβίβ), οι μέσοι Καγιάλ (-), Κοέν ( Μακάμπι Νετάνια) και Μίτσα (-) και οι επιθετικοί Σάμπα (Γκουανγκτζού) και Χέμεντ (-)

      Η αποστολή του Ισραήλ:

      Τερματοφύλακες: Χαρούς (-), Μαρσιάνο (Χιμπέρνιαν), Νιτζάν (Μπεϊτάρ Ιερουσαλίμ)

      Αμυντικοί: Τιμπί (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ντάσα (Φίτεσε), Τάχα (Χάποελ Μπερ Σεβά), Ντγκάνι (Μπεϊτάρ Ιερασουλίμ), Ελχαμέντ (Σέλτικ), Γεϊνί (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ταβάτα (Λουντογκόρετς), Αράντ (Μακάμπι Χάιφα)

      Μέσοι: Νάτχο (Παρτίζαν), Μπιτόν (Σέλτικ), Γκλέιζερ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Κοέν (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ελμκίες (Χόφενχαϊμ), Πέτζερ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ρίκαν (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

      Επιθετικοί: Ζάχαβι (Γκουανγκζού), Νταμπούρ (Χόφενχαϊμ), Σόλομον (Σαχτάρ), Βάισμαν (Βαγιαδολίδ), Αλμόνγκ (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

      ΣΛΟΒΑΚΙΑ

      Δεν ήταν καλή στο ντέρμπι με την Τσεχία την Παρασκευή, ηττήθηκε με 1-3 και προβλημάτισε με την απόδοση της. Στην μοναδική ευκαιρία της στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στο 20' με τον Κούτσκα να νικιέται στο τετ α τετ από τον Βάτσλικ, στη συνέχεια όμως δέχτηκε αρκετή πίεση και σώθηκε από το δοκάρι στο 30'. Λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης μία ασταθής απόκρουση του Κράιφ έδωσε την ευκαιρία στην Τσεχία να ανοίξει το σκορ και στο 53' δέχτηκε και δεύτερο τέρμα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντότσκαλ. Έδειξε απογοητευμένη, είδε την αντίπαλο της να πετυχαίνει και τρίτο τέρμα στο 86' και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με ένα εκπληκτικό σου του Σραντζ στο 88'.

      Δεν περίμεναν στο στρατόπεδο των Σλοβάκων τέτοια εμφάνιση και το πρώτο καμπανάκι χτύπησε εν όψει και των Play Off του Nations League. Ο Πάβελ Χάπαλ στάθηκε ιδιαίτερα στη φυσική κατάσταση της ομάδας του, τονίζοντας ότι ακόμα οι ποδοσφαιριστές του δεν βρίσκονται στο επίπεδο που θα έπρεπε.

      «Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και οι παίκτες μου να προετοιμαστούν καλύτερα σωματικά. Χάσαμε αρκετές μονομαχίες με την Τσεχία και δεν μπορέσαμε να τους κοντράρουμε. Κάποιοι από τους παίκτες μου, το γνωρίζουν και οι ίδιοι, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Ίσως να μην μπορούσαν γιατί δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο», τόνισε ο κόουτς Χάπαλ.

      Αγωνιστικά Νέα: Νέα απώλεια ο μέσος Ντούντα (Χέρτα) ο οποίος χτύπησε στο προηγούμενο παιχνίδι και έμεινε εκτός. Δεν προλαβαίνουν την αναμέτρηση ούτε οι αμυντικοί Στέτινα και Πέκαρικ, αυξάνοντας τις ήδη υπάρχουσες απουσίες της ομάδας.

      Η αποστολή της Σλοβακίας:

      Τερματοφύλακες: Κούτσιακ (Λέχια Γκνανσκ), Ροντάκ (Φούλαμ), Γκρέιφ (Σλόβαν Μπρατισλάβας).

      Αμυντικοί: Πεκάρικ (Χέρτα Βερολίνου), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Γκιομπέρ (Περούτζια) Σάτκα (Λεχ Πόζναν), Βάλιεντ (Μαγιόρκα), Στέτινα (Σπάρτα Πράγας), Νίνατζ (Φορτούνα Σιτάρντ), Κόσελνικ (Σλόβαν Λίμπερετς)

      Μέσοι: Κούτσκα (Πάρμα), Χροσόφσκι (Γκενκ), Λομπότκα (Νάπολι), Μπέρο (Φίτεσε), Χαρασλίν (Σασσουόλο), Σπάλκε (Μπρέσια), Μπέρο (Φίτεσε), Μίχαλικ (Λέχια Γκντανσκ), Σάμπο (Φατίχ Καραγκούμρουκ).

      Επιθετικοί: Ντουρίς (Ομόνοια), Μπόζενικ (Φέγενορντ), Ζρέλακ (Νυρεμβέργη), Σχρανζ (Γιάμπλονετς)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Αμφότερες θέλουν να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση προκειμένου να ανεβάσουν την ψυχολογία τους για τα Play Off του Οκτωβρίου. Το Ισραήλ θέλει να πάρει τη νίκη στην έδρα του απέναντι σε μία Σλοβακία που προβλημάτισε ιδιαίτερα με την απόδοση της στο πρώτο παιχνίδι και αντιμετωπίζει και νέες απουσίες. Σε αποδεκτές τιμές ο άσος.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        7 Ισραήλ 6 8 2 2 2 7:7
        8 Σλοβακία 6 4 1 1 4 5:10
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        3 Ισραήλ 6 8 2 2 2 7:7
        4 Σλοβακία 6 4 1 1 4 5:10
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο takis, με το υψηλότερο yield +9.40% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες