3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κροατία - Σλοβακία

Προϊστορία

11/10/2021 ΚροατίαΣλοβακία 2 - 2
4/9/2021 ΣλοβακίαΚροατία 0 - 1
16/11/2019 ΚροατίαΣλοβακία 3 - 1
6/9/2019 ΣλοβακίαΚροατία 0 - 4
11/8/2010 ΣλοβακίαΚροατία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 451,990 84.9%
X
€ 50,292 9.4%
2
€ 30,044 5.6%
Over
€ 10,627 40.6%
Under
€ 15,577 59.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

176 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Gradski Vrt
  • Χωρητικότητα: 22050
  • Θεατές: 9926
Δεν αρκεί η ισοπαλία στην Σλοβακία

Δεν αρκεί η ισοπαλία στην Σλοβακία

Η Κροατία που προέρχεται από άνετη νίκη επί της Κύπρου, υποδέχεται την Σλοβακία στο Οσίγιεκ με στόχο να πάρει το τρίποντο που θα τη διατηρήσει στην κορυφή. Μόνο νίκη για να ελπίζουν χρειάζονται οι φιλοξενούμενοι.

ΚΡΟΑΤΙΑ

Πέρασε με το άνετο 3-0 από την έδρα της Κύπρου και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου. Ανώτερη από το ξεκίνημα, προηγήθηκε στο 45+2’ με τον Πέρισιτς, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Μόντριτς, ο οποίος στο 54’ είχε χαμένο πέναλτι. Συνέχιζε να πιέζει και βρήκε δύο γκολ στο φινάλε με Γκβαρντιόλ (80’) και Λιβάγια (90+2’).

Τρέχει αήττητο έξι αγώνων (5-1-0) και χωρίς να δεχτεί γκολ μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Σλοβενία. Ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί με την Ρωσία και βρίσκεται στο +6 από τους 3ους Σλοβένους. Στόχος να κάνει το 2x2 με Σλοβακία (εντός) και Μάλτα (εκτός) πριν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Ρωσία (14/11, εντός) που αναμένεται να κρίνει την πρωτιά.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Ντάλιτς δήλωσε: «Σεβόμαστε την Σλοβακία, η οποία διαθέτει παίκτες όπως οι Σκρίνιαρ, Κούτσκα και Χάμσικ. Πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ. Έπαιξαν πολύ καλά στην Ρωσία, είχαν ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Έχουν έναν καλό φορ, τον Μπόζενικ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να ξεκινήσουμε επιθετικά. Δεν έχουμε δεχτεί γκολ σε έξι παιχνίδια αλλά με την Σλοβακία θα είναι ένα σημαντικό τεστ για εμάς. Η Σλοβακία είναι πολύ καλύτερη από την Κύπρος».

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο βασικός στόπερ Βίντα (Μπεσίκτας) που δεν έπαιξε κόντρα στην Κύπρο, ωστόσο παραμένει εκτός ο έτερος βασικός στόπερ Λόβρεν (Ζενίτ). Συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός μέσος Κόβατσιτς (Τσέλσι) και θα αντικατασταθεί από τον Πάσαλιτς, ενώ παραμένουν εκτός ο μπακ Γιουράνοβιτς (Σέλτικ), ο επιθετικός χαφ Μάγιερ (Ρέν), ο εξτρέμ Όρσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), ο επιθετικός Μπούντιμιρ (Οσασούνα) και ο γκολκίπερ Ίβουνιτς (Οσίγιεκ), όλοι τους αναπληρωματικοί. Δεν κλήθηκαν έπειτα από σχετική απόφαση του τεχνικού επιτελείου ο μέσος Μόρο (Ντιναμό Μόσχας) και ο στράικερ Τσόλακ (Μάλμε).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σλούγκα (Λούτον Τάουν), Γκρμπιτς (Λιλ)

Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Τσαλέτα-Τσαρ (Μαρσέιγ), Σκόριτς (Όσιγιεκ), Ουρέμοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), Γκβάρντιολ (Λειψία), Πόνγκρατσιτς (Ντόρτμουντ), Σόσα (Στουτγκάρδη), Στάνισιτς (Μπάγερν Μονάχου)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Γουέστ Χαμ), Ιβάνουσετς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Γιάκιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Επιθετικοί: Πέρισιτς (Ίντερ), Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Μπρέκαλο (Τορίνο), Λιβάγια (Χάιντουκ)ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Πλήρωσε για ακόμα ένα παιχνίδι την αναποτελεσματικότητα της και ηττήθηκε με 1-0 από την Ρωσία στο Καζάν. Βρέθηκε πίσω στο 24’ από αυτογκόλ του Σκρίνιαρ, στη συνέχεια κυριάρχησε και είχε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Έχει μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία στον όμιλο (1-1-2) και η ήττα στην Ρωσία ουσιαστικά την θέτει εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης, αφού βρέθηκε στο -7 από την πρώτη δυάδα, εκεί όπου ισοβαθμούν Κροατία και Ρωσία. Για ακόμα ένα παιχνίδι αδίκησε τον εαυτό της, αφού πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις αλλά πληρώνει τη δυσκολία της στο σκοράρισμα.

«Κάθε ήττα πονάει αλλά αυτή δεν είναι εύκολη για να τη διαχειριστούμε» δήλωσε ο τεχνικός της Τάρκοβιτς για την ήττα στο Καζάν και αναφέρθηκε για το σημερινό με την Κροατία: «Κάθε διεθνές παιχνίδι είναι πρόκληση, ακόμα μεγαλύτερη απέναντι στους δευτεραθλητές κόσμου αλλά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Μαθηματικά υπάρχει πιθανότητα τουλάχιστον για την 2η θέση, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ μικρή. Όπως και να έχει θέλουμε σίγουρα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με την Κροατία και να δώσουμε χαρά στους Σλοβάκους».

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος για το αρχικό σχήμα είναι ο επιθετικός χαφ Ντούντα (Κολωνία), ενώ ο Τάρκοβιτς αποκάλυψε πως ορισμένοι παίκτες αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα μετά τον αγώνα με την Ρωσία, χωρίς να τους κατονομάσει. Από εκεί και πέρα, οι γνωστές απουσίες. Δεν υπολογίζει ούτε στα παιχνίδια του Οκτωβρίου στον βασικό γκολκίπερ Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ), ενώ νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών έχουν τεθεί ο βασικός μέσος Λομπότκα (Νάπολι), ο έτερος μέσος Γκρέγους (Μινεσότα Γιουν.), ο βασικός εξτρέμ Βάις (Σλόβαν), ο ενίοτε βασικός εξτρέμ Μακ (Φερεντσβάρος), ο αμυντικός μέσος Χρομάντα (Σλάβια Πράγας) και ο στόπερ Βάλιεντ (Μαγιόρκα).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Κούτσιακ (Λέχια Γκντάνσκ), Ροντάκ (Φούλαμ), Γκρέιφ (Μαγιόρκα), Πλαχ (Πιάστ Γκλβίτσε)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα), Χουμποτσάν (Ομόνοια), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Σάτκα (Λεχ Πόζναν), Χάνκο (Σπάρτα Πράγας), Κότσελνικ (Σλόβαν Λίμπερετς), Πόσχεκ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Ντε Μάρκο (Σλόβαν Μπρατισλάβας)

Μέσοι: Χάμσικ (Τραμπζονσπόρ), Κούτσκα (Γουότφορντ), Ντούντα (Κολωνία), Χροσόφσκι (Γκένκ), Ρούσνακ (Ρεάλ Σολτ Λέικ), Χαράσλιν (Σπάρτα Πράγας), Μπέρο (Φίτεσε), Σούσλοβ (Χρόνινχεν), Τζίρκα (Οβιέδο)

Επιθετικοί: Μπόζενικ (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Σχράνζ (Σπάρτα Πράγας), Στρέλετς (Σπέτσια), Αλμάσι (Μπάνικ Οστράβα)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σλοβακία έχει αδικήσει τον εαυτό της αφού παίζει καλά αλλά δεν παίρνει επιθυμητά αποτελέσματα πληρώνοντας το πρόβλημα της στο σκοράρισμα. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, χρειάζονται μόνο νίκη στο σημερινό για να ελπίζουν και είναι αναγκασμένοι να πάρουν περισσότερα ρίσκα. Από την άλλη η Κροατία έχει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα της παρουσιαστούν. Δεν πιάνεται εύκολα σε σημείο, διαφωνούμε πάντως με τον έντονο φαβοριτισμό των γηπεδούχων αφού και στο πρόσφατο ματς της Μπρατισλάβας είδαμε ντέρμπι και οι Σλοβάκοι άξιζαν το «Χ». Το περιμένουμε στο όριο Under-Over, θα πάμε με το 2-3 γκολ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Σλοβακία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.87 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  1 Κροατία 10 23 7 2 1 21:4
  3 Σλοβακία 10 14 3 5 2 17:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.83% έπαιξε: 1
  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.60% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες