6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβακία - Κροατία

4/9/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 1033
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 965 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κροατία - Σλοβακία στις 11/10/2021

Προϊστορία

11/10/2021 ΚροατίαΣλοβακία 2 - 2
4/9/2021 ΣλοβακίαΚροατία 0 - 1
16/11/2019 ΚροατίαΣλοβακία 3 - 1
6/9/2019 ΣλοβακίαΚροατία 0 - 4
11/8/2010 ΣλοβακίαΚροατία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 33,693 11.9%
X
€ 34,976 12.4%
2
€ 213,554 75.7%
Over
€ 3,706 13.5%
Under
€ 23,727 86.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

65 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Tehelne pole
  • Φυσικός χλοοτάπητας
  • Χωρητικότητα: 22500
Κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της πρωτιάς

Κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της πρωτιάς

Σλοβακία και Κροατία αναμετρούνται στην Μπρατισλάβα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη για την πρόκριση από τον 8ο όμιλο.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Σλοβενίας, με το τελικό αποτέλεσμα να μην την αφήνει απόλυτα ικανοποιημένη. Ματς χωρίς φρενήρη ρυθμό στο πρώτο μισάωρο, ήταν πάντως η πιο απειλητική και τελικά προηγήθηκε στο 32’ με όμορφη κεφαλιά του Μποζένικ. Είχε δοκάρι πέντε λεπτά μετά για το 0-2 αλλά στο 42’ δέχτηκε την ισοφάριση. Δεν πτοήθηκε και στο δεύτερο μέρος είχε νέο δοκάρι αλλά και άλλες δύο καλές στιγμές για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, με το 1-1 όμως να μένει ως το φινάλε.

Παραμένει αήττητη στον όμιλο μετά από 4 παιχνίδια, έχοντας όμως μόλις μια νίκη (1-3-0), αυτή επί της Ρωσίας (2-1). Βρίσκεται στην 3η θέση με 6 βαθμούς και στο -1 από Κροατία και Ρωσία που ισοβαθμούν στην κορυφή. Πολύ κρίσιμο το σημερινό στη μάχη που δίνει για την πρωτιά.

«Θα χρειαστεί να παίξουμε όπως στο Euro αλλά να είμαστε πιο ποιοτικοί στην επίθεση. Η Κροατία έχει παίκτες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Πρόκειται για μια ομάδα με τεράστια ποιότητα και θα είναι αντίπαλος επιπέδου Euro. Μόνο αν παίξουμε με τη μέγιστη αυτοσυγκέντρωση και κάνουμε εμφάνιση ανάλογη με αυτή στη Σλοβενία θα φτάσουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα», δήλωσε ο τεχνικός της, Τάρκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο γκολκίπερ Κούτσιακ (Λέγκια) που έχασε το προηγούμενο λόγω κορωνοϊού. Δεν υπολογίζονται ξανά λόγω τραυματισμών ο βασικός γκολκίπερ Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ), ο στόπερ Χουμποτσάν (Ομόνοια), ο χαφ Γκρέγκους (Μινεσότα Γιουν.) και ο εξτρέμ Χαρασλίν (Σπάρτα Πράγας).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Κούτσιακ (Λέχια Γκντάνσκ), Ροντάκ (Φούλακ), Πλαχ (Πιάστ)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Σάτκα (Λεχ Πόζναν), Χάνκο (Σπάρτ Πράγας), Βάιγιεντ (Μαγιόρκα), Κοτσέλνικ (Σλόβαν Λίμπερετς), Χόλουμπεκ (Πιάστ), Ντε Μάρκο (Σλόβαν)

Μέσοι: Χάμσικ (Τραμπζονσπόρ), Κούτσκα (Γουότφορντ), Βάις (Σλόβαν), Μακ (Φερεντσβάρος), Χροσόφσκι (Γκενκ), Ντούντα (Κολωνία), Λομπότκα (Νάπολι), Μπέρο (Φίτεσε), Σουσλόβ (Χρόνινχεν), Χρομάντα (Σλάβια), Τζίρκα (Οβιέδο)

Επιθετικοί: Μπόζενικ (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Σχράνζ (Σλάβια Πράγας), Στρέλετς (Σπέτσια)ΚΡΟΑΤΙΑ

Έφυγε με το βαθμό από τη Μόσχα μετά το ισόπαλο 0-0 με την Ρωσία. Ματς που δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, παρουσίασε μεγάλο δημιουργικό πρόβλημα χωρίς τον Μόντριτς και απείλησε ελάχιστα στο ματς. Πιο απειλητική η αντίπαλος της αλλά ο Λιβάκοβιτς δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε. «Όταν παίρνεις βαθμό στην έδρα του κύριου ανταγωνιστή σου, πρέπει να είναι ικανοποιημένος», δήλωσε μετά το ματς ο τεχνικός της, Ντάλιτς.

Στο 2-1-1 το ρεκόρ της στον όμιλο, ισοβαθμεί με την Ρωσία στην κορυφή του ομίλου, αλλά βρίσκεται μόλις στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο αλλά και μόλις στο +3 από Μάλτα και Κύπρο που ισοβαθμούν στην τελευταία θέση.

«Έχουμε μπροστά μας ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό στην Ρωσία επειδή η Σλοβακία είναι πίσω μας στη βαθμολογία. Είναι το δεύτερο σερί ταξίδι, επομένως υπήρχε λίγος χρόνος για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Οι Σλοβάκοι ήταν καλύτεροι από την Σλοβενία στο δεύτερο μέρος, έτρεξαν περισσότερο και είχαν καλύτερες ευκαιρίες. Έχουν αλλάξει το σύστημα τους, παίζουν με περισσότερους επιθετικούς αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Αναμφίβολα θα είναι δύσκολο για εμάς», δήλωσε ο Ντάλιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Κομβική ξανά η απουσία του ηγετικού χαφ Μόντριτς (Ρεάλ), ενώ εκτός αποστολής παραμένουν επίσης οι επιθετικοί Ρέμπιτς (Μίλαν), Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Μπουντιμίρ (Οσασούνα), και οι μπακ Βρσάλκο (Ατλέτικο), Μπράνταριτς (Λιλ). Εξέτισε ο έμπειρος στόπερ Βίντα (Μπεσίκτας), από την άλλη αμφίβολος δίνεται ο στόπερ Γκβάρντιολ (Λειψία) ο οποίος τραυματίστηκε στο ζέσταμα στην Μόσχα και έχασε το παιχνίδι. Όλα καλά με τον έτερο στόπερ Τσαλέτα-Τσαρ (Μαρσέιγ) που βγήκε ως αλλαγή από το παιχνίδι με τους Ρώσους.

Update (16:00): Όπως ενημέρωσε η κροατική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ο βασικός γκολκίπερ Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν υπολογίζεται για το σημερινό παιχνίδι.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σλούγκα (Λούτον), Ίβουσιτς (Οσίγιεκ)

Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Λόβρεν (Ζενίτ), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Τσαλέτα-Τσαρ (Μαρσέιγ), Γιουράνοβιτς (Σέλτικ), Ουρέμοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), Γκβάρντιολ (Λειψία), Σκόριτς (Οσίγιεκ), Σόσα (Στουτγκάρδη)

Μέσοι: Κόβατσιτς (Τσέλσι), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Γουέστ Χαμ), Ιβάνουσετς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μάγιερ (Ρεν), Μόρο (Ντιναμό Μόσχας)

Επιθετικοί: Πέρισιτς (Ίντερ), Κράμαριτς (Χόφενχαιμ), Όρσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Λιβάγια (Χάιντουκ Σπλιτ), Τσόλακ (Μάλμε)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της πρωτιάς σε έναν πολύ ανοιχτό όμιλο όπου ο πρώτος από τον τελευταίο έχει απόσταση 3 βαθμών. Αήττητη στον όμιλο η Σλοβακία αλλά με μόλις μια νίκη, καθώς έχει πρόβλημα στο εύκολο γκολ. Ζορίζεται αρκετά δημιουργικά χωρίς τον Μόντριτς η Κροατία, η οποία απείλησε ελάχιστα στο ματς της Τετάρτης με την Ρωσία. Δύσκολο παιχνίδι για ασφαλής εκτίμηση, αμφότερες δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα και αν θα παίζαμε κάτι θα ρισκάραμε στο «Χ».

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  1 Κροατία 10 23 7 2 1 21:4
  3 Σλοβακία 10 14 3 5 2 17:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες