7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουξεμβούργο - Σλοβακία

Προϊστορία

16/10/2023 ΛουξεμβούργοΣλοβακία 0 - 1
23/3/2023 ΣλοβακίαΛουξεμβούργο 0 - 0
12/10/2015 ΛουξεμβούργοΣλοβακία 2 - 4
27/3/2015 ΣλοβακίαΛουξεμβούργο 3 - 0
9/2/2011 ΛουξεμβούργοΣλοβακία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 49,058 16.0%
X
€ 87,500 28.5%
2
€ 170,099 55.5%
Over
€ 7,497 36.1%
Under
€ 13,259 63.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

316 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

2

8

Σουτ εκτός εστίας

5

55%

Κατοχή μπάλας

45%

3

Οφσάιντ

2

4

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

4

13

Φάουλ

20

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade de Luxembourg
  • Χωρητικότητα: 9386
  • Θεατές: 9386
Όποιος χάσει... χάνεται

Όποιος χάσει... χάνεται

Το Λουξεμβούργο υποδέχεται τη Σλοβακία στην 8η αγωνιστική του 10ου προκριματικού ομίλου του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Ισλανδία εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Πορτογαλία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Ισόπαλο 1-1 ήταν το αποτέλεσμα της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ισλανδία, όπου εμφανίστηκε «διπρόσωπο». Στο πρώτο μέρος έμοιαζε με το Λουξεμβούργο μίας άλλης εποχής που μετατρεπόταν σε σάκο του μποξ σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια του. Από την αρχή δέχθηκε μεγάλη πίεση και παρ' ότι γλίτωσε από το δοκάρι στο 22' βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23' και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν κατάφερε να «ξεμυτίσει» καθόλου επιθετικά. Εντελώς διαφορετική η εικόνα του στην επανάληψη όπου ισοφάρισε στο 46' με τον Ροντρίγκεζ, πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 69' παραλίγο να πετύχει την ανατροπή αλλά το φοβερό σουτ του Σινάνι σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών. Το φινάλε της αναμέτρησης πάντως είχε έντονες συγκινήσεις, αφού οι γηπεδούχοι είχαν ξανά εξ επαφής δοκάρι στο 87', ενώ στο 90'+2' μετά από προώθηση και του γκολκίπερ της Ισλανδίας σε κόρνερ για τη διεκδίκηση του γκολ της νίκης, ο Ροντρίγκες έφυγε μόνος του απέναντι στην κενή εστία αλλά κατάφερε να αστοχήσει χάνοντας ανεπανάληπτη ευκαιρία να χαρίσει το τρίποντο στους φιλοξενούμενους.

Το Λουξεμβούργο μπροούσε και να νικήσει αλλά και να μην πάρει τίποτα από το ματς. Σε κάθε περίπτωση έβγαλε αντίδραση μετά το ταπεινωτικό 9-0 από την Πορτογαλία τον Σεπτέμβριο και με τον βαθμό που πήρε έφτασε τους 11 και είναι στο -2 από τη Σλοβακία με την οποία έχει μπροστά του ένα «τελικό» όπου θα προσπαθήσει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για πρώτη φορά στην ιστορία του στην τελική φάση ενός Euro.

«Θέλαμε τουλάχιστον τον βαθμό και θεωρώ πως δίκαια τον πήραμε και ίσως αν ρισκάραμε λίγο παραπάνω να παίρναμε και τη νίκη. Το ματς με τη Σλοβακία μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό και είχαμε το μυαλό μας κυρίως σε αυτό είναι η αλήθεια» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Λουκ Χολτζ.

Αγωνιστικά νέα: Συμπλήρωσε κάρτες ο πολύτιμος στόπερ Μαχμούτοβιτς (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), ενώ τραυματίας είναι ο Μπόρχες (Γκλάντμπαχ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μόρις (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ), Σον (Βιλτς), Καρντόσο (Γκλάντμπαχ), Μαχμούτοβιτς (ΤΣΣΚΑ Σόφιας)

Αμυντικοί: Κάρλσον (Σεν Πόλτεν), Σανό (Αζαξιό), Τζόγκοβιτς (Μαγδεμβούργο), Γέρσον (Κονγκσβίγκερ), Πίντο (Φίτεσε), Ζανς (Μανχάιμ), Κόρατς (Ντέγκερφορς), Μάρτινς (Αούστρια).

Μέσοι: Τιλ (Σαμπάχ), Μπαρέιρο (Μάιντς), Ρούπιλ (Μάιντς), Σ. Τιλ (Σταλ Ρέζοφ), Κ. Μαρτίνς (Σπαρτάκ Μ.), Όλεσεν (Κολωνία), Ο. Τιλ (Σανλιούρφασπορ)

Επιθετικοί: Τιλ (Σαμπάχ), Κούρτσι (Φραν Μπορέν), Νταρντάρι (Μάιντς), Σινάνι (Σεντ Πάουλι), Τζέιμς Ροντρίγκες (Βενέτσια), Γέρσον Ροντρίγκες (Σίβασπορ).Έδωσε μεγάλη «μάχη» αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2 από την Πορτογαλία εκτός έδρας. Ξεκίνησε πολύ δυνατά έχοντας δοκάρι σε προβολή του Μπόζενικ στο 15', αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογηα. Δέχθηκε δύο γκολ (18', 29') καισ το 43' γλίτωσε μία τρίτη παραβίαση της εστίας της από το δοκάρι, με την άμυνά της να δείχνει διάτρητη. Διαφορετική η εικόνα της στην επανάληψη όπου αποδείχθηκε κυνική στις ευκαιρίες που δημιούργησε και μείωσε στο 69' με τον Χάντσκο, αλλά στο 72' βρέθηκε εκ νέου με δύο τέρματα πίσω στο σκορ. Στο 80' ο Λομπότκα με πανέμορφο γκολ μείωσε σε 3-2, αλλά μέχρι το φινάλε δεν κατάφερε να απειλήσει με την ισοφάριση.

Η Σλοβακία κρατά την προσπάθεια, ενώ παρέμεινε στη 2η θέση και τους 13 βαθμούς, ούσα στο +2 από το Λουξεμβούργο και στο +4 από τη Βοσνία, με τις δύο ήττες της στον όμιλο να έχουν έρθει μόνο από τους Πορτογάλους που ήδη έχουν προκριθεί μαθηματικά. Νίκη πάντως με το Λουξεμβούργο θα σημαίνει ουσιαστικά πως είναι με το ενάμιση... πόδι στην τελική φάση της Γερμανίας.

«Κρατάμε τα θετικά από το ματς με την Πορτογαλία και κυρίως πως δείξαμε χαρακτήρα. Μεγαλώνουμε ακόμα ως ομάδας και τέτοια μαθήματα είναι πολύτιμα, αλλά κόντρα στο Λουξεμβούργο οφείλουμε να είμαστε από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι, αφού είναι σημαντικό για μας να βρεθούμε στο Euro» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φραντσέσκο Καλτσόνα.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίες ο έμεπιρος μέσος Μπέρο (Μπόχουμ), ο πολύτιμος εξτρέμ Χαράσλιν (Σπάρτα Πράγας) και ο αναπληρωματικός επιθετικός Ζρέλιακ (Βάρτα Πόζναν). Εκτός αποστολής έχουν μείνει ο έμεπιρος εξτρέμ Βάις (Σλόβαν Μπρατισλάβας), ο αμυντικός Σάτκα (Σαμσουνσπόρ) και οι επιθετικοί Ρούσνακ (Σιάτλ Σάουντερς) και Μραζ (Βόλος).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ), Ρόντακ (Φούλαμ), Ράβας (Βίντζεβ Λοτζ)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα), Τόμιτς (Μλάντα Μπόλεσλαβ), Κμετ (Τρεντσίν), Βαλιέντ (Μαγιόρκα), Βάβρο (Κοπεγχάγη), Σκρίνιαρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκιόμπερ (Σαλερνιτάνα), Χάνκο (Φέγενορντ), Ντε Μάρκο (Χάτα)

Μέσοι: Λομπότκα (Νάπολι), Κούτσκα (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Ντούντα (Βερόνα), Μπένες (Αμβούργο), Κάντακ (Λουκέρνη), Μπερό (Μπόχουμ), Σούσλοβ (Βερόνα), Χροσόφσκι (Γκενκ)

Επιθετικοί: Μακ (Σίδνεϊ), Ντούρις (Ζίλινα), Σρανς (Σλάβια Πράγας), Χαράσλιν (Σπάρτα Πράγας), Τούπτα (Σλόβαν Λίμπερες),Πολιέβκα (Ντούκλα Μπάνσκα Μπίστριτσα), Μποζένικ (Μποαβίστα).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ματς με χαρακτήρα «τελικού» για τη 2η θέση και την πρόκριση στην τελική φάση. Το Λουξεμβούργο έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και έχει ενθουσιασμό και ταλέντο, αλλά χρειάζεται μόνο τη νίκη για να γράψει ιστορία και η απειρία του σε τέτοιες καταστάσεις θεωρώ πως θα αποτελέσει τροχοπέδη. Η Σλοβακία έχει και την εμπειρία και την ποιότητα ώστε να κλειδώσει την πρόκριση, ενώ της κάνει και η ισοπαλία. Παρ' όλα αυτά θεωρώ πως όσο περνάει η ώρα, οι φιλοξενούμενοι θα βρουν χώρους απέναντι στην ασταθή άμυνα των γηπεδούχων και έχουν τη δυνατότητα να τους εκμεταλλευτούν και να φτάσουν στη νίκη.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 10ος Όμιλος
  2 Σλοβακία 10 22 7 1 2 17:8
  3 Λουξεμβούργο 10 17 5 2 3 13:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: 2
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες