5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Αγγλία

23/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 198
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 371 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αγγλία - Ιταλία στις 17/10/2023

Προϊστορία

17/10/2023 ΑγγλίαΙταλία 3 - 1
23/3/2023 ΙταλίαΑγγλία 1 - 2
23/9/2022 ΙταλίαΑγγλία 1 - 0
11/6/2022 ΑγγλίαΙταλία 0 - 0
11/7/2021 ΙταλίαΑγγλία 1 - 1
27/3/2018 ΑγγλίαΙταλία 1 - 1
31/3/2015 ΙταλίαΑγγλία 1 - 1
15/6/2014 ΑγγλίαΙταλία 1 - 2
15/8/2012 ΑγγλίαΙταλία 2 - 1
24/6/2012 ΑγγλίαΙταλία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 289,919 22.2%
X
€ 318,161 24.3%
2
€ 698,645 53.5%
Over
€ 58,946 29.5%
Under
€ 140,647 70.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

300 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

4

6

Σουτ εκτός εστίας

2

49%

Κατοχή μπάλας

51%

0

Οφσάιντ

0

2

Αποκρούσεις

0

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

1

7

Κόρνερ

3

26

Σέντρες

8

5

Αλλαγές

4

13

Φάουλ

6

1

Ασίστ

0

5

Αντεπιθέσεις

5

25

Πλάγια Άουτ

15

6

Εκτελέσεις Φάουλ

13

4

Ελεύθερα Λακτίσματα

7

10

Προσπάθειες Για Γκολ

7

3

«Κομμένα» Σουτ

1

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Diego Armando Maradona
  • Χωρητικότητα: 60240
  • Θεατές: 44500
Mε παράπονα και ελλείψεις για την πρώτη θέση

Mε παράπονα και ελλείψεις για την πρώτη θέση

Η Ιταλία υποδέχεται την Αγγλία στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» της Νάπολι για την πρώτη αγωνιστική του 3ο ομίλου των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Γερμανία το καλοκαίρι του 2024. Ντέρμπι με το «καλημέρα» σας με φόντο την πρωτιά.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Η μη παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ σίγουρα ήταν κάτι που την ενόχλησε, πλέον θέλει να ανασυνταχθεί και να ξεκινήσει το ταξίδι της ώστε να υπερασπιστεί τον τίτλο της ευρωπαϊκής πρωταθλήτριας.

Η τελευταία επίσημη διοργάνωση που έλαβε μέρος ήταν το Nations League εκεί όπου σε έναν όμιλο με Ουγγαρία, Γερμανία και Αγγλία πήρε την πρώτη θέση. Έτσι τον Ιούνιο θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Ισπανία και αν προκριθεί θα βρει μπροστά της είτε την Ολλανδία είτε την Κροατία.

Ξεκινάει βέβαια τα προκριματικά με μοναδικό στόχο την πρόκριση της στο Euro της Γερμανίας και η αλήθεια είναι πως σε έναν όμιλο με Αγγλία, Βόρεια Μακεδονία, Ουκρανία και Μάλτα θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν πάρει μία από τις πρώτες δύο θέσεις που δίνουν και απευθείας εισιτήριο.

Βέβαια είναι νωπές οι μνήμες από τον αποκλεισμό της απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία στον δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, πλέον όμως θα είναι περισσότερο υποψιασμένη. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δέχθηκε κριτική, παρέμεινε όμως στον πάγκο και θέλει να οδηγήσει τη χώρα του σε νέες επιτυχίες. Ο ίδιος βέβαια έδειξε προβληματισμένος από την έλλειψη φορ στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς πέρα από τον Ιμόμπιλε ο οποίος είναι τραυματίας δεν υπάρχει άλλος κλασικός σκόρερ. Μάλιστα κάλεσε τον Ματέο Ρετέγκι ο οποίος αγωνίζεται στην αργεντίνικη Τίγκρε και θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της εθνικής του καθώς δεν έχει αγωνιστεί σε καμία «μικρή» εθνική ομάδα.

«Το Ιταλία-Αγγλία έχει γίνει πλέον ένα κλασικό παιχνίδι, θυμίζει το Ιταλία-Γερμανία. Έχουν μία σπουδαία εθνική, με φουλ ταλέντο και δυνατούς και τεχνικούς παίκτες. Έχουν περισσότερες επιλογές από εμάς για κάποιους λόγους αλλά θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να ξεκινήσουμε καλά τα προκριματικά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και περιμένω να μας στηρίξουν οι φίλαθλοι στη Νάπολι», τόνισε ο κόουτς Μαντσίνι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο στόπερ Μπαστόνι, οι τερματοφύλακες Βικάριο και Προβεντέλ, ο μπακ Ντιμάρκο, ο μεσοεπιθετικός Κιέζα και οι φορ Ιμόμπιλε, Ρασπαντόρι και Κεν. Εκτός για τακτικούς λόγους ο μέσος Λοκατέλι και ο φορ Μπελότι που δεν έχει σκοράρει φέτος στη Σέριε Α.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Μέρετ (Νάπολι), Καρνεσέκι (Κρεμονέζε), Φαλκόνε (Λέτσε)

Αμυντικοί: Μπονούτσι (Γιουβέντους), Παλμιέρι (Γουέστ Χαμ), Ατσέρμπι (Ίντερ), Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Νταρμιάν (Ίντερ), Τολόι (Αταλάντα), Ρομανιόλι (Λάτσιο), Σκαλβίνι (Αταλάντα), Μπουοντζίορνο (Τορίνο), Παλμιέρι (Γουέστ Χαμ)

Μέσοι: Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν) Ζορζίνιο (Άρσεναλ), Μπαρέλα (Ίντερ), Κριστάντε (Ρόμα), Τονάλι (Μίλαν), Φρατέζι (Σασουόλο), Πελεγκρίνι (Ρόμα), Πεσίνα (Μόντσα)

Επιθετικοί Σκαμάκα (Γουέστ Χαμ), Γκρίφο (Φράιμπουργκ), Νιόντο (Λιντς), Μπεράρντι (Σασσουόλο), Κιέζα (Γιουβέντους), Πολιτάνο (Νάπολι), Παφούντι (Ουντινέζε), Ρετέγκι (Τίγκρε)

Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες για την κατάκτηση του πολυπόθητου Μουντιάλ σταμάτησαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης εκεί όπου γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Γαλλία με 2-1. Το χαμένο πέναλτι του Κέιν στο τέλος ακόμα την στοιχειώνει, χάθηκε μία σημαντική ευκαιρία για διάκριση αλλά συνεχίζει να είναι αισιόδοξη για το μέλλον.

Δεν άλλαξε κάτι για τα «Τρία Λιοντάρια» σε κάθε μεγάλη διοργάνωση πηγαίνουν με όνειρα και όλο κάτι πάει στραβά. Ο Σάουθγκεϊτ θεωρείται για την ώρα επιτυχημένος αλλά μοιάζει πως το Euro αποτελεί το μεγαλύτερο του τεστ έως τώρα. Πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο μάλιστα δεν έδειξε καλό πρόσωπο στο Nations League όπου μάλιστα υποβιβάστηκε από την Α κατηγορία.

Ο προφανής στόχος φυσικά τώρα είναι η πρόκριση στην τελική φάση που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Γερμανία και από τη στιγμή που περνάνε δύο ομάδες από τον όμιλο, αυτό που θα ήθελε θα είναι και η πρώτη θέση.

Ο Σάουθγκεϊτ εμφανίστηκε ανήσυχος σχετικά με το ποσοστό των Άγγλων παικτών που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ και έχουν έναν ενεργό ρόλο, καθώς θεωρεί πως μικραίνει η «δεξαμενή» από την οποία μπορεί να καλεί παίκτες.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο κίπερ Πόουπ,, ο μεσοεπιθετικός Μάουντ και ο φορ Ράσφορντ. Δεν κλήθηκαν οι φορ Στέρλινγκ και Γουίλσον και οι αμυντικοί Κόαντι, Γουάιτ και Αλεξάντερ-Άρνολντ που ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πίκφορντ (Έβερτον), Φόρστερ (Τότεναμ), Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ)

Αμυντικοί: Ντάιερ (Τότεναμ), Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Τρίπιερ (Νιούκαστλ), Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Ρις Τζέιμς (Τσέλσι), Γκουέχι (Κρίσταλ Πάλας)

Μέσοι: Μπέλινγχαμ (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Γκάλαχερ (Τσέλσι), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Κάλβιν Φίλιπς (Μάντσεστερ Σίτι), Ράις (Γουέστ Χαμ)

Επιθετικοί: Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Γκρίλις (Μάντσεστερ Σίτι), Κέιν (Τότεναμ), Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σάκα (Άρσεναλ), Στέρλινγκ (Τσέλσι), Τόνεϊ (Μπρέντφορντ), Μάντισον (Λέστερ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ντέρμπι με το «καλημέρα» σας στον 3ο όμιλο, με τα δύο φαβορί να συγκρούονται μεταξύ τους. Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς και να υπάρχουν και δύσκολα παιχνίδια στον όμιλο αλλά θα τολμήσω να πω πως ο νικητής θα αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα για την πρώτη θέση. Ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν και οι αποδόσεις είναι σωστά μοιρασμένες. Θεωρώ πάντως πως δεν θα παίξουν αμυντικά, το αμφίσκορο είναι πιθανό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 3ος Όμιλος
  1 Αγγλία 8 20 6 2 0 22:4
  2 Ιταλία 8 14 4 2 2 16:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.32% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες