12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερβία - Αγγλία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 563,133 4.9%
X
€ 476,818 4.2%
2
€ 10,352,531 90.9%
Over
€ 1,104,710 67.4%
Under
€ 533,646 32.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 22:00

ΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

1 X 2 O U
+2.67%-3.16%+3.38%0.00%+4.06%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

480 ψήφοι:

Ειδήσεις

1

Σουτ στην εστία

3

2

Σουτ εκτός εστίας

1

47%

Κατοχή μπάλας

53%

0

Οφσάιντ

1

2

Αποκρούσεις

1

3

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

1

21

Σέντρες

12

5

Αλλαγές

3

19

Φάουλ

8

0

Ασίστ

1

3

Αντεπιθέσεις

5

19

Πλάγια Άουτ

8

9

Εκτελέσεις Φάουλ

19

4

Ελεύθερα Λακτίσματα

5

6

Προσπάθειες Για Γκολ

5

3

«Κομμένα» Σουτ

1

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Arena Auf Schalke
  • Χωρητικότητα: 62271
  • Θεατές: 50000
Για την έκπληξη κόντρα στο φαβορί η Σερβία, χωρίς απρόοπτα θέλει να ξεκινήσει η Αγγλία

Για την έκπληξη κόντρα στο φαβορί η Σερβία, χωρίς απρόοπτα θέλει να ξεκινήσει η Αγγλία

Σερβία και Αγγλία κονταροχτυπιούνται απόψε στο Γκελζενκίρχεν και στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Euro 2024, με το σύνολο του Στοΐκοβιτς να ψάχνει την έκπληξη και το συγκρότημα του Σάουθγκεϊτ να έχει ως μοναδικό στόχο να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με το «δεξί» παίρνοντας φυσικά το «τρίποντο».

Τι ισχύει: Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου καθώς και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι προκρίνονται στη φάση των «16». Κριτήρια Ισοβαθμίας: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους 2) Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση 6) Αν την τελευταία αγωνιστική τίθενται αντιμέτωπες οι ισόβαθμες ομάδες και μετά το ματς δεν υπερτερεί κάποια με βάση τα παραπάνω κριτήρια, τότε η κατάταξη θα παιχτεί στα πέναλτι 7) Λιγότεροι βαθμοί ποινής (Κόκκινη κάρτα = τρεις βαθμοί, κίτρινη κάρτα = δύο βαθμοί, αποβολή με δύο κίτρινες σε ένα ματς = τρεις βαθμοί) 8) Υψηλότερη κατάταξη στην προκριματική φάση, εκτός αν η ισοβαθμία αφορά τη διοργανώτρια Γερμανία, τότε θα γίνει κλήρωση.

* Πλην ενός φιλικού το 2003, όταν ακόμη δεν είχε ανεξαρτητοποιηθεί το Μαυροβούνιο, οι δυο χώρες δεν έχουν διασταυρωθεί ποτέ σε επίσημο αγώνα. Για την ιστορία, οι Άγγλοι είχαν επικρατήσει τότε με 2-1.


Κάνει μεγάλο comeback σε τελική φάση Euro μετά από 24 χρόνια απουσίας, φιλοδοξώντας μάλιστα να πετύχει κάποια διάκριση, μιας και η τελευταία της... «φουρνιά» έχει βγει πολύ ενδιαφέρουσα και ελπιδοφόρα.

Η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς έφτασε ως εδώ έχοντας προκριθεί από τον 7ο όμιλο των προκριματικών όπου βρέθηκε ανάμεσα σε Ουγγαρία, Μαυροβούνιο, Λιθουανία και Βουλγαρία, με τους Μαγυάρους ωστόσο να την αφήνουν στη 2η θέση.

Έκανε πολύ θετικό ξεκίνημα νικώντας τη Λιθουανία στο Βελιγράδι με 2-0, ενώ πήρε σπουδαίο «διπλό» (0-2) κόντρα στο Μαυροβούνιο με δύο γκολ στο τέλος. Ακολούθως, «έκλεψε» κομβικό βαθμό (1-1) από τη Βουλγαρία με τέρμα στο 96’ στο γήπεδο της Λουντογκόρετς, όμως εκεί η Ουγγαρία με «διπλό» (1-2) στο Βελιγράδι τής «έκοψε τον αέρα». Παρ’ όλα αυτά, στον δεύτερο γύρο ήρθε η νίκη στο Κάουνας (1-3) κόντρα στους Λιθουανούς, ενώ ακολούθησε νέα ήττα (2-1) από τους Ούγγρους στη Βουδαπέστη. Ωστόσο, η νίκη απέναντι στο Μαυροβούνιο με 3-1 ήταν κομβικής σημασίας για τη 2η θέση, με τη Σερβία να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της με νέα ισοπαλία (2-2) με τη Βουλγαρία στην αυλαία των προκριματικών.

Όσον αφορά την πιο πρόσφατη αγωνιστική της δραστηριότητα, έδωσε δύο δυνατά φιλικά στις αρχές του Ιουνίου κόντρα σε Αυστρία και Σουηδία, όπου υπέστη ήττα από την ομάδα του Ράνγκνικ με 2-1 στη Βιέννη, ωστόσο, απέναντι στο σύνολο του Τόμασον, πέρασε με το εμφατικό 0-3 από τη Σόλνα. Πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση και στα δύο ματς και έδειξε σε καλή κατάσταση, όμως τα αμυντικά προβλήματα που υπήρχαν ήταν εμφανή.

Σε αυτό το Euro, διαθέτοντας ένα εξαιρετικό υλικό από τη μέση και μπροστά στοχεύει φυσικά στην πρόκριση στα νοκ-άουτ ακόμη κι αν αυτή έρθει μέσω της 3ης θέσης, όμως από εκεί πέρα θα χρειαστεί οπωσδήποτε μια μεγάλη υπέρβαση, αν θέλει να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στη διοργάνωση.

«Η Αγγλία είναι μια ομάδα που προσπαθεί να γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά για να το πετύχει πρέπει να το κάνει μέσα στο γήπεδο. Ξέρουμε το σύστημα, τους παίκτες, δεν υπάρχουν εκπλήξεις εκεί. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ ανοιχτό. Η Σερβία δεν θα παρακολουθήσει απλώς την Αγγλία να παίζει. Αντίθετα θα προσπαθήσουμε να τους δημιουργήσουμε όσα περισσότερα προβλήματα μπορούμε», υπογράμμισε για τον σημερινό αγώνα ο τεχνικός της, Εθνικής Σερβίας, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Άπαντες διαθέσιμοι στο «στρατόπεδο» της Σερβίας.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Τορίνο), Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς (Μαγιόρκα), Τζόρτζε Πέτροβιτς (Τσέλσι)

Αμυντικοί: Στραχίνια Πάβλοβιτς (Σάλτσμπουργκ), Νίκολα Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μίλος Βελίκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Σρνταν Μπάμπιτς (Σπαρτάκ Μόσχας), Ούρος Σπάγιτς (Ερυθρός Αστέρας), Νεμάνια Στόγιτς (Μπάτσκα Τόπολα)

Μέσοι: Σάσα Λούκιτς (Φούλαμ), Νεμάνια Γκούντελι (Σεβίλλη), Νεμάνια Μακσίμοβιτς (Παναθηναϊκός), Ιβάν Ίλιτς (Τορίνο), Σρνταν Μιχαΐλοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Αλ Χιλάλ), Ντούσαν Τάντιτς (Φενέρμπαχτσε), Λαζάρ Σάμαρτζιτς (Ουντινέζε), Βέλικο Μπιρμάντσεβιτς (Σπάρτα Πράγας), Φίλιπ Κόστιτς (Γιουβέντους), Φίλιπ Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκός), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (ΑΕΚ)

Επιθετικοί: Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (Αλ Χιλάλ), Ντούσαν Βλάχοβιτς (Γιουβέντους), Λούκα Γιόβιτς (Μίλαν), Πέταρ Ράτκοφ (Σάλτσμπουργκ)
Έχει φτάσει στη Γερμανία με έναν και μοναδικό στόχο που δεν είναι άλλος φυσικά από την κατάκτηση του πρώτου της Euro, θέλοντας επιτέλους να «σπάσει» μια για πάντα την «κατάρα» που την έχει σημαδέψει όλα αυτά τα χρόνια.

Τα «Τρία Λιοντάρια» βρίσκονται σήμερα στη Γερμανία έχοντας κάνει «περίπατο» στον 3ο όμιλο των προκριματικών του Euro όπου συμμετείχαν δίπλα σε σε Ιταλία, Ουκρανία, Βόρεια Μακεδονία και Μάλτα, καταλαμβάνοντας αήττητα την πρώτη θέση.

Η αρμάδα του Σάουθγκεϊτ ξεκίνησε με κομβικό «διπλό» στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» όπου επιβλήθηκε της Ιταλίας με σκορ 1-2, ενώ τα επόμενα τρία παιχνίδια τα «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες, με 2-0 απέναντι στην Ουκρανία στο «Γουέμπλεϊ, με σκορ 0-4 στην έδρα της Μάλτας, συντρίβοντας και τη Βόρεια Μακεδονία στο Μάντσεστερ με 7-0. Στον δεύτερο γύρο, δεν μπήκε τόσο καλά και κατέληξε ισόπαλη (1-1) στην Πολωνία κόντρα στους Ουκρανούς, ωστόσο με ανατροπή (3-1) «τελείωσε» οριστικά τη «Σκουάντρα Ατζούρα» στο Λονδίνο. Ακολούθησε μια εύκολη νίκη με τη Μάλτα και στο «Γουέμπλεϊ» με 2-0, ενώ στην αυλαία, έφερε τη δεύτερη ισοπαλία της στον όμιλο, με 1-1 κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια.

Στις πιο πρόσφατες υποχρεώσεις της και τα φιλικά όπου τέθηκε αντιμέτωπη με τη Βοσνία στις 3 Ιουνίου και την Ισλανδία στις 7 του μήνα, παρουσιάστηκε «διπρόσωπη», επικρατώντας με άνεση της πρώτης με 3-0 στο Νιούκαστλ, όμως εναντίον της ομάδας του Χαρέιντε τα βρήκε πολύ «σκούρα» και υπέστη ήττα-σοκ με σκορ 0-1 στο «Γουέμπλεϊ», δίχως μάλιστα να δείχνει εξαιρετικά απειλητική στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Σε αυτή τη διοργάνωση, η Αγγλία μαζί με τη Γαλλία αποτελούν τα δύο πιο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση, παρ’ όλα αυτά, δεν θα έχει εύκολο δρόμο στο τουρνουά, έχοντας μπροστά της ένα ιδιαίτερα «ζόρικο» μονοπάτι από τους «8» και μετά, θεωρώντας πάντα, ότι θα τερματίσει φυσικά πρώτη στον όμιλό της.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αποψινής πρεμιέρας, ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, στάθηκε στις δυσκολίες αυτού του αγώνα κάνοντας λόγο για έναν επικίνδυνο αντίπαλο: «Θα είναι πολύ δύσκολο. Έχουν καλούς μεμονωμένους παίκτες, φανταστικό συλλογικό πνεύμα, επικίνδυνους επιθετικούς, οπότε γνωρίζουμε ότι θα είναι μια δύσκολη πρεμιέρα και πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να κερδίσουμε. Έχουν έναν σταθερό τρόπο παιχνιδιού και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους».

Αγωνιστικά Νέα: Υπάρχουν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του μπακ Σο, ωστόσο σύμφωνα με τον τεχνικό των «Τριών Λιονταριών», όλοι προπονήθηκαν κανονικά.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντιν Χέντερσον (Κρίσταλ Πάλας), Τζόρνταν Πίκφορντ (Έβερτον), Άαρον Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ)

Αμυντικοί: Έζρι Κόνσα (Άστον Βίλα), Λιούις Ντανκ (Μπράιτον), Τζο Γκόμες (Λίβερπουλ), Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Κίραν Τρίπιερ (Νιούκαστλ), Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Μαρκ Γκουέχι (Κρίσταλ Πάλας)

Μέσοι: Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ (Λίβερπουλ), Κόνορ Γκάλαχερ (Τσέλσι), Κόμπι Μέινου (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντέκλαν Ράις (Άρσεναλ), Άνταμ Γουόρτον (Κρίσταλ Πάλας)

Επιθετικοί: Τζουντ Μπέλινγκχαμ (Ρεάλ Μαδρίτης), Τζάροντ Μπόουεν (Γουέστ Χαμ), Εμπερέτσι Έζε (Κρίσταλ Πάλας), Φιλ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Άντονι Γκόρντον (Νιούκαστλ), Χάρι Κέιν (Μπάγερν Μονάχου), Κόουλ Πάλμερ (Τσέλσι), Μπουκάγιο Σάκα (Άρσεναλ), Άιβαν Τόνεϊ (Μπρέντφορντ), Όλι Γουότκινς (Άστον Βίλα)

Βασίλης Γούσιος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οι Άγγλοι δεν θέλουν να κουραστούν πνευματικά σε αυτό το τουρνουά από τη φάση των ομίλων και από τη στιγμή που δεν «έκατσε» στο γκρουπ κάποιο «μεγαθήριο», θέλουν να «ξεμπερδεύουν» όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Η Σερβία από την άλλη θα ήταν οπωσδήποτε ικανοποιημένη και με την ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι, όμως η άμυνά της δεν πείθει ιδιαίτερα. Από τη στιγμή πάντως που το «διπλό» δεν προσφέρεται σε ευνοϊκή απόδοση, ενδιαφέρον έχει η επιλογή του Over στην αναμέτρηση, με δεδομένο ότι και το σύνολο του Στοΐκοβιτς διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά, επομένως εκεί θα καταλήξουμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Αγγλία 2 4 1 1 0 2:1
  4 Σερβία 2 1 0 1 1 1:2
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
16/6/2024
Σερβία
Αγγλία
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο RedSnake με το υψηλότερο yield +12.69% έπαιξε: Goal
  • » Ο monaxo1860, με το υψηλότερο yield +21.41% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 4-6 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

nearos79 10/6/2024 14:30

Πιθανό

G/G και προς το διπλό

geosoft 11/6/2024 18:19

tzi/tzi

Dimitriosss 11/6/2024 21:23

gg πολυ καλο

Kostis1982 12/6/2024 11:33

2πλο και over 2,5

camora 12/6/2024 18:26

0-2

parmenzi 13/6/2024 22:26

Γκολ γκολ και οβερ 2.5...

vasilik81 14/6/2024 10:22

Γκολ γκολ

Matakt98 15/6/2024 01:41

Ναι μάγκες γκολ γκολ οβερ είναι αυτό

Zhkos 15/6/2024 18:21

Goal / over

Karmapolice33 15/6/2024 20:36

0-0

achilles 15/6/2024 23:45

2 και Ο 2,5

Trelamekordela 16/6/2024 01:12

Διπλό και οβερ

Per-Cis 16/6/2024 03:07

Φοντέν γκολ ή ασίστ ή και τα δυο

Karim 16/6/2024 08:35

Γκολ/γκολ

Ilias.22 16/6/2024 09:11

Over 3,5

STAFL 16/6/2024 10:13

ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ OVER KAI G/G. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ; ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ.

real82bb 16/6/2024 10:24

1-0!

Chrisfetas 16/6/2024 11:33

G/G

Daf21pitbull 16/6/2024 12:03

Magkes edw kai mia evdomada erxonte 9/10 over 1.5 imixronou pekste na vgalete lefta

Caravaggio 16/6/2024 15:05

1X

mixalakhs 16/6/2024 15:32

0-1 skor

batizisos 16/6/2024 15:45

Μπομπιτσα

STAMOUEL-PAOK 16/6/2024 17:43

1X ΔΕ

vasilik81 16/6/2024 18:05

Αγγλία 2 γκολ ημίχρονο

Stoixhmatakias 16/6/2024 18:08

4 έως 6 γκολ

EL_PERRO 16/6/2024 18:26

🇷🇸🇷🇸🇷🇸

🇷🇸🇷🇸🇷🇸

🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

🇷🇸🇷🇸🇷🇸

🇷🇸🇷🇸🇷🇸

EL_PERRO 16/6/2024 18:27

KOSOVO JE SRBJA !

STAMOUEL-PAOK 16/6/2024 18:40

Εδώ νομίζω πως δεν θα κερδίσει η Αγγλία.

castroman 16/6/2024 18:54

Μιλενκοβιτς κίτρινη και 1 assist Κέιν...!

PIRATIS21 16/6/2024 19:50

OVER 1.5 ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

fiat 16/6/2024 20:55

0-1 σκορ

STAMOUEL-PAOK 16/6/2024 20:58

Πολύ πιθανό δεύτερο Χ στον όμιλο

STAMOUEL-PAOK 16/6/2024 21:09

1.50 έτσι; Για βλάκες ψάχνετε; Είπαμε 1Χ ΔΕ

1-0 anytime

tipster666 16/6/2024 21:27

να πω την αλήθεια κ εγώ εχθές που το διάβαζα ένιωσα γκέλα της Αγγλίας αλλά παω με το γκολ για πιο safe και γιατι δεν παίζει το κατσίκι ο Μαγκουαιρ και μπορει να κερδίσουν

PRINCESS 16/6/2024 21:31

Νικητής Σερβία χωρίς ενδοιασμούς

DRAKOULASV9 16/6/2024 21:56

2 ΤΕΛΙΚΟ θα πω

fiat 16/6/2024 21:58

Under

STAMOUEL-PAOK 16/6/2024 22:31

Η Κατάρα που τους έδωσαν σαν Losers δεν θα σπάσει ούτε φέτος...τους έχει μπει υποσυνείδητα ότι είναι.

geosoft 16/6/2024 22:55

Απο τα ποιο ηλιθια παιχνιδια ''μεχρι τωρα'' στο φετινο Ευρο....Οπως το φαντάστηκα .. .

GAB 16/6/2024 23:45

Ρε μάγκες είχα παίξει 3αδα πιασμένα τα 2 του euro σήμερα περίμενα την Αγγλία και η στοιχημαν μου έκανε επιστροφή μόνο του. Γνωρίζει κανείς τι έγινε;

skoupidokouvas 16/6/2024 23:56

αυτος ο διαιτητης για πολλες φαπες

Dimitriosss 16/6/2024 23:59

στημενο φουλ ολοι το ειχαν παιξει οβερ

tasos_matsablokos 17/6/2024 00:04

@GAB και σε μένα το ακύρωσαν

giovanni727 17/6/2024 09:18

@GAB,tasos_matsablokos στην εταιρία ρωτήσατε τον λόγο?γιατι αλλιώς αυτό που γράφεται είναι αστήρικτα και διασπορά ψευδών ειδήσεων που δημιουργεί κλιμα αναξιοπιστίας προς την εταιρεια.Εσύ GAB μπήκες στον κόπο να φτιάξεις χτες λογαριασμο στο site,και να γράψεις αυτό που γραψες,στην εταιρεια γιατι δεν ρώτησες να ενημερώσεις και εμάς.Σαν να ρωτήσω εγω,χτες δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή μου,ξέρει κανείς τον λόγο?μάλλον δεν ξέρει και πρέπει να την πάω στον μάστορα... λέω εγώ.

tasos_matsablokos 17/6/2024 11:03

@giovanni727 το διευθετήσαν τελικά μετα από καμια ωρα φανταζομαι σε ολους. Σε 2 γνωστους μου παντως και σε μενα αυτο εγινε.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες