2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Ελλάδα

12/10/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 987
2 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 14' Chatzidiakos Pantelis
  2. 27' Koulouris Efthymis

2ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 62' Bouchalakis Andreas
  2. 63' Jorginho Filho (πέναλτι)
  3. 78' Bernardeschi Federico

      Προϊστορία

      12/10/2019 ΙταλίαΕλλάδα 2 - 0
      8/6/2019 ΕλλάδαΙταλία 0 - 3
      29/6/2009 ΙταλίαΕλλάδα 3 - 1
      19/11/2008 ΕλλάδαΙταλία 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 795,668 93.2%
      X
      € 38,429 4.5%
      2
      € 19,519 2.3%
      Over
      € 54,618 60.8%
      Under
      € 35,211 39.2%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      579 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadio Olimpico, Rome
      Ολικό «λίφτινγκ» Φαν'τ Σιπ στην Εθνική

      Ολικό «λίφτινγκ» Φαν'τ Σιπ στην Εθνική

      Η Ιταλία υποδέχεται την Ελλάδα στο «Ολίμπικο» και με νίκη «σφραγίζει» την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020. Ολικό «λίφτινγκ» από τον Φαν’τ Σιπ στο ρόστερ της «γαλανόλευκης», με τον Ολλανδό να αφήνει εκτός μεγάλα ονόματα, όπως τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά, και ο Σταφυλίδης των 27 συμμετοχών αποτελεί τον παλαιότερο της αποστολής!

      * Στις εξέδρες θα βρίσκονται περισσότεροι από 50.000 Ιταλοί.

      ΙΤΑΛΙΑ

      Έκανε το 6x6 σε προκριματικά Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της και απέχει μια νίκη από τη μαθηματική εξασφάλιση της πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης. Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε με 2-1 τη Φινλανδία στο Τάμπερε. Δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος, ωστόσο ήταν αυτή που είχε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί, πήρε τελικά το προβάδισμα στο 59’ με κοντινή κεφαλιά του Ιμόμπιλε, αλλά στο 72’ ισοφαρίστηκε από πέναλτι του Πούκι. Δεν πτοήθηκε και πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 79’ με εύστοχο πέναλτι του Ζορζίνιο και το υπέρ της 2-1 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα. Είχε προηγηθεί η νίκη με 3-1 στην Αρμενία, σε ένα παιχνίδι που δυσκολεύτηκε αρκετά παρά το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω για ένα ημίχρονο.

      Παραμένει αήττητη σε προκριματικά Euro από τον Σεπτέμβριο του 2006 (30-6-0) και σήμερα έχει τη δυνατότητα να «σφραγίσει» την επιστροφή της στις μεγάλες διοργανώσεις μετά το κάζο στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Στο παιχνίδι με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ δε συνάντησε κανένα πρόβλημα και έφτασε σε άνετη νίκη με 3-0, ενώ είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Πάντως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι προειδοποίησε τους παίκτες του ότι το σημερινό δεν θα είναι εύκολο:

      «Δεν θα είναι εύκολο εναντίον της Ελλάδας. Έχουν αλλάξει προπονητή, τακτική και πολλούς παίκτες. Θα δούμε πώς θα παίξουν, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει κάτι σε εμάς. Το στίγμα μας είναι ξεκάθαρο, θέλουμε να κερδίσουμε», είπε ο έμπειρος προπονητής και έθεσε ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του Euro, κάτι που έχει να συμβεί στην «σκουάτρα ατζούρα» από το 1968.

      Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με τις κλήσεις του Σεπτεμβρίου εκτός έμεινε ο τραυματίας μπακ Έμερσον (Τσέλσι), οι χαφ Πελεγκρίνι (Ρόμα), Τονάλι (Μπρέσια) και ο φορ Λαζάνια (Ουντινέζε). Κλήθηκε για πρώτη φορά ο μπακ Ντι Λορέντζο (Νάπολι), επιστρέφουν οι μπακ Σπινατσόλα (Ρόμα), Μπιράγκι (Ίντερ), ο στόπερ Μαντσίνι (Ρόμα) και ο μεσοεπιθετικός Τζιανόλο (Ρόμα).

      H αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Σαλβατόρε Σιρίγκου (Τορίνο), Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Αλεξ Μέρετ (Νάπολι), Περλουίτζι Γκολίνι (Αταλάντα)

      Αμυντικοί: Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Ρόμα), Αλέσιο Ρομανιόλι (Μίλαν), Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Λάτσιο), Κριστιάνο Μπιράγκι (Ιντερ), Ντανίλο Ντ’ Αμπρόζιο (Ιντερ), Λεονάρντο Σπινατσόλα (Ρόμα), Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο (Νάπολι), Τζιανλούκα Μαντσίνι (Ρόμα), Αρμάντο Ιτζο (Τορίνο)

      Μέσοι: Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Νικολό Μπαρέλα (Ιντερ), Ζορζίνιο (Τσέλσι), Μπρίαν Κριστάντε (Ρόμα), Νικολό Τζανιόλο (Ρόμα), Σάντρο Τονάλι (Μπρέσια).

      Επιθετικοί: Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Λορέντζο Ινσίνιε (Νάπολι), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Στεφάν Ελ Σααράουι (Σανγκάη Σενχούα), Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Φεντερίκο Κιέζα (Φιορεντίνα), Βιντσέντζο Γκρίφο (Φράιμπουργκ)

      ΕΛΛΑΔΑ

      Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Τζον Φαν’τ Σιπ να αντικαθιστά τον Άγγελο Αναστασιάδη, δεν ήταν ικανή να βάλει «φρένο» στην κατρακύλα της «γαλανόλευκης». Η ήττα με 1-0 στη Φινλανδία που συνδυάστηκε με κακή εμφάνιση αλλά και η ισοπαλία 1-1 με το αδύναμο Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ έσβησαν κάθε ελπίδα για πρόκριση στην τελική φάση του Euro, ενώ την έφεραν σε ιστορικό χαμηλό στην κατάταξη της FIFA (60η θέση).

      «Πιάσαμε πάτο, πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση» είπε ο Φαν’τ Σιπ μετά την ισοπαλία με το Λιχτενστάιν και σε μια προσπάθεια ριζικής ανανέωσης στο ρόστερ, άφησε εκτός αποστολής βαριά ονόματα της ομάδας. Ενδεικτικό ότι ο Σταφυλίδης είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές (27), ενώ μόλις 4 παίκτες ξεπερνούν τις 20! Όπως δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός, τα εναπομείναντα παιχνίδια προσφέρονται για δοκιμές εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ:

      «Στόχος μου είναι να αντιστρέψω την κατάσταση και να προκριθούμε στο Μουντιάλ του Κατάρ. Θέλω να δω ποιοι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για να ανταποκριθούν στα παιχνίδια. Ξέρω τι μπορούν να κάνουν ο Σωκράτης και ο Μανωλάς, θέλω να δω και τους άλλους. Μίλησα μαζί τους και τους εξήγησα ότι δεν θα είναι σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα είναι ξανά στην Εθνική ομάδα. Θέλω να δω μία ομάδα που μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι στην Ιταλία», δήλωσε ο Φαν΄τ Σιπ, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Ρομπέρτο Μαντσίνι και το τι κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ως ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας.

      Αγωνιστικά Νέα: Σε μια προσπάθεια ριζικής ανανέωσης του ρόστερ αλλά και δοκιμών για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Φαν’τ Σιπ άφησε εκτός τους βασικούς στόπερ Παπασταθόπουλο και Μανωλά, τον κάπτεν/μπακ Τοροσίδη, τον χαφ Σάμαρη και τον φορ Μήτρογλου. Απρόοπτο με τον μπακ Τσιμίκα, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Κούτρη, ενώ ο γκολκίπερ Μπάρκας υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα και αντικαταστάθηκε από τον Πασχαλάκη. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Πέλκας, ενώ νέα πρόσωπα είναι οι Διούδης και Χατζηδιάκος. Επιστρέφουν επίσης οι Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας, Δώνης, Ρέτσος και Γαλανόπουλος. Τιμωρημένος για το σημερινό ο εξτρέμ Μασούρας.

      Update (16:30): Εκπλήξεις από τον Τζον Φαν’τ Σιπ στην ενδεκάδα της Εθνικής, με τον Ολλανδό τεχνικό να φέρεται ότι θα δώσει φανέλα βασικού στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη παρά το γεγονός πως δεν τον είχε καλέσει αρχικά στην αποστολή. Από εκεί και πέρα, αν δεν αλλάξει λίγο πριν το παιχνίδι, ο Χατζηδιάκος θα κάνει ντεμπούτο ως βασικός στα στόπερ, δίπλα στον Σιόβα, ενώ Μπακάκης και Σταφυλίδης θα παίξουν στα δύο άκρα. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κουρμπέλης, Ζέκα και Μπουχαλάκης, μπροστά τους θα είναι ο Μπακασέτας με τους Κουλούρη και Λημνιό να είναι στην επίθεση. Ο σχηματισμός θα είναι 4-3-1-2.

      H αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Σωκράτης Διούδης (Παναθηναϊκός).

      Αμυντικοί: Κώστας Σταφυλλίδης (Χοφενχάιμ), Μιχάλης Μπακάκης (ΑΕΚ), Λεονάρντο Κούτρης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Σιόβας (Λεγανές), Παντελής Χατζηδιάκος (Αλκμααρ), Βασίλης Λαμπρόπουλος (Λα Κορούνια), Παναγιώτης Ρέτσος (Λεβερκούζεν).

      Μέσοι: Μανώλης Σιωπής (Αλάνιασπορ), Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Ανδρέας Μπουχάλακης (Ολυμπιακός), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Kώστας Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός), Γιάννης Φετφατζίδης (Αρης), Δημήτρης Λημνιός (ΠΑΟΚ).

      Επιθετικοί: Τάσος Δώνης (Ρεμς), Μάριος Βρουσάι (Βίλεμ), Ευθύμης Κουλούρης (Τουλούζ), Τάσος Μπακασέτας (Αλάνιασπορ), Βαγγέλης Παυλίδης (Βίλεμ).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ιταλία ετοιμάζεται να στήσει πάρτι πρόκρισης στη Ρώμη, με περισσότερους από 50 χιλιάδες φιλάθλους να αναμένονται στις εξέδρες του «Ολίμπικο». Με νίκη οι «ατζούρι» θα «σφραγίσουν» την πρόκριση στα τελικά του Euro και είναι δίκαια το μεγάλο φαβορί, όμως ο άσος βρίσκεται πολύ χαμηλά και δεν υπάρχει κάποια στοιχηματική αξία. Η Ελλάδα θα κατέβει με πειραματική ενδεκάδα και είναι αμφίβολο τι πρόσωπο θα παρουσιάσει, ειδικά στην άμυνα χωρίς τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο. Η έλλειψη πίεσης για αποτέλεσμα και το όνομα του αντίπαλου μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά και να δούμε μετά από καιρό μια ομάδα με διάθεση και τρεξίματα που να θέλει να αποδείξει πράγματα. Ωστόσο ήταν τόσο κακό το πρόσωπο της «γαλανόλευκης» στα προηγούμενα παιχνίδια και τέτοια η διαφορά ποιότητας στα δύο ροστερ που δεν μας δίνουν κάποιο έναυσμα για να σκεφτούμε ότι η ομάδα του Μαντσίνι δεν θα έχει εύκολο έργο. Η «σκουάτρα ατζούρα» είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όπου το σκορ θα μπορούσε να πάρει ιστορικές διαστάσεις, το «Ολίμπικο» θα έχει γιορτινή ατμόσφαιρα και το όβερ στο 1.80 μας καλύπτει.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        50 Ιταλία 10 30 10 0 0 37:4
        52 Ελλάδα 10 14 4 2 4 12:14
      10ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Ιταλία 10 30 10 0 0 37:4
        3 Ελλάδα 10 14 4 2 4 12:14
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο patrinos25, με το υψηλότερο yield +6.82% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες