7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισραήλ - Πολωνία

16/11/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 627
1 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 4' Krychowiak Grzegorz

2ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 54' Bitton Nir
  2. 54' Piatek Krzysztof
  3. 57' Bielik Krystian
  4. 88' Dabbur Munas

      Προϊστορία

      16/11/2019 ΙσραήλΠολωνία 1 - 2
      10/6/2019 ΠολωνίαΙσραήλ 4 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 149,407 28.1%
      X
      € 65,868 12.4%
      2
      € 316,228 59.5%
      Over
      € 33,004 39.3%
      Under
      € 51,017 60.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      153 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Itztadion Teddy, Jerusalem
      Χωρίς άγχος πλέον το Ισραήλ

      Χωρίς άγχος πλέον το Ισραήλ

      Το Ισραήλ το οποίο μετά τα αποτελέσματα της Παρασκευής εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ του Nations League υποδέχεται στην Ιερουσαλήμ την αδιάφορη Πολωνία.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΙΣΡΑΗΛ

      Εφόσον τα αποτελέσματα της Παρασκευής ήταν ευνοϊκά για το Ισραήλ, του δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση του μέσω των πλέι οφ του Nations League, καθώς από τον όμιλο των προκριματικών οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες.

      Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να επιβλήθηκε άνετα με 3-1 της Λετονίας, τα προηγούμενα όμως συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα την έχουν φέρει στο -5 από τη δεύτερη Αυστρία. Απέναντι στην αδύναμη Λετονία πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση και ήδη από το πρώτο ημίχρονο είχε καθαρίσει το παιχνίδι. Με δύο γκολ του Νταμπούρ (16',42') και ένα του Ζάχαβι (26') βρέθηκε ήδη σε θέση οδηγού, ενώ απλά η αντίπαλος της είχε μειώσει το σκορ στο 40'. Τυπική διαδικασία το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο βέβαια είχε την υπεροχή.

      Ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης δεν υπάρχουν, θα προσπαθήσει όμως να δείξει ένα καλό πρόσωπο απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου. Θα αγωνιστεί χωρίς ιδιαίτερο άγχος, στόχος πλέον η πρόκριση στο Euro μέσω των πλέι οφ του Nations League.

      «Η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα αλλά θα παίξουμε για τη νίκη. Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Πολωνία κάναμε μία καλή αρχή αλλά στη συνέχεια μας στοίχισαν κάποια λάθη. Πλέον οι παίκτες μας βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι», σχολίασε ο κόουτς Χέρτσογκ.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν οι στόπερ Ταβάτα (Λουντογκόρετς) και Γεϊνί (Μακάμπι Τελ Αβίβ), οι μέσοι Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Μίτσα (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και Κοέν (Νετάνια), ο εξτρέμ Σόλομον (Σαχτάρ) και ο φορ Σεζτέρ (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

      Η αποστολή του Ισραήλ:

      Τερματοφύλακες: Χαρούς (Σπάρτα Ρότερνταμ), Μαρσιάνο (Χιμπέρνιαν), Γκεράφι (Χάποελ)

      Αμυντικοί: Τιμπί (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Μπεν Χαρούς (Λόκερεν), Ντάσα (Φίτεσε), Τάχα (Χάποελ Μπερ Σεβά), Ντγκάνι (Χάποελ Τελ Αβίβ), Ελχαμέντ (Σέλτικ), Μεναχέμ (Μακάμπι Χάιφα).

      Μέσοι: Νάτχο (Παρτίζαν), Καγιάλ (Τσάρλτον), Μπιτόν (Σέλτικ), Γκλέιζερ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Λαβί (Μακάμπι Χάιφα), Ελμκίες (Χόφενχαϊμ), Χαζίζα (Μακάμπι Χάιφα), Κίντα (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ), Κανινόβσκι (Μακάμπι Νετάνια)

      Επιθετικοί:Ζάχαβι (Γκουανγκζού), Νταμπούρ (Σεβίλλη), Σάμπα (Γκουανγκζού ΡΦ), Βάισμαν (Βόλφσμπεργκερ).

      ΠΟΛΩΝΙΑ

      Οι δύο νίκες της τον Οκτώβριο επί της Λετονίας (0-3) και ΠΓΔΜ (2-0) της εξασφάλισαν και την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των προκριματικών. Απέναντι στην ΠΓΔΜ πάντως ζορίστηκε περισσότερο και χρειάστηκε ένα γκολ του Φρανκόφσκι στο 74' για να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και έξι λεπτά αργότερα ο Μίλικ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

      Πλέον το μόνο που μπορεί να αναζητήσει είναι η πρώτη θέση του ομίλου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +3 από την Αυστρία της οποίας υπερέχει και στην ισοβαθμία. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Σλοβενία στη Βαρσοβία οπότε της αρκεί μία νίκη σε αυτά τα δύο παιχνίδια για να παραμείνει στην κορυφή.

      Το παράξενο είναι ότι ο κόουτς Μπρζέτσεκ, συνεχίζει να αμφισβητείται δύσκολα όμως θα υπάρξει κάποια αντικατάσταση του από τη στιγμή που έφερε την πρόκριση.

      Όσονα αφορά το σημερινό παιχνίδι και τα γεγονότα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Παλαιστίνη, η Πολωνία αποφάσισε να μην ζητήσει την αλλαγή της έδρας του παιχνιδιού, με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας,Ζμπίγκνιεφ Μπόνιεκ, να δηλώνει στη συνέντευξη τύπου ότι αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια της ομάδας

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο φορ της Νάπολι, Μίλικ και ο τερματοφύλακας της Γουέστ Χαμ, Φαμπιάνσκι.

      Η αποστολή της Πολωνίας:

      Τερματοφύλακες: Σζέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Μαγιέτσκι (Λέγκια)

      Αμυντικοί: Γκλικ (Μονακό), Πίστσεκ (Ντόρτμουντ),Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Γιέντρετζικ (Λέγκια), Μπερεσζίνκι (Σαμπντόρια), Σιονέκ (Σπαλ), Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Κεντζιόρα (Ντιναμό Κιέβου), Ρέκα (Σπαλ)

      Μέσοι: Γκροζίτσκι (Χαλ), Κριχόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Κλιχ (Λιντς), Γκοράλσκι (Λουντογκόρετς), Καντζιόρ (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Φρανκόβσκι (Σικάγο), Φουρμάν (Βίσλα Πλοκ), Σζιμάνσκι (Ντινάμο Μόσχας), Μπιέλικ (Ντέρμπι Κάουντι), Γιόζβιακ (Λεχ Πόζναν)

      Επιθετικοί: Λεβαντόβσκι (Μπάγερν), Πίοντεκ (Μίλαν), Κοβνάσκι (Φορτούνα Ντίσελντορφ)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, Ισραήλ και Πολωνία δεν έχουν λόγο να παίξουν κλειστά για κάποιο αποτέλεσμα. Ο Μπρζέτσεκ βέβαια μπορεί να οδήγησε τη χώρα του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, συνεχίζει όμως να αμφισβητείται και θα ήθελε να παρουσιάσει μία καλή εικόνα στα τελευταία παιχνίδια. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με κάποιο σημείο, θα προτιμήσουμε το 2-3 γκολ που προσφέρεται στη Stoiximan σε απόδοση διπλασιασμού.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        32 Πολωνία 10 25 8 1 1 18:5
        36 Ισραήλ 10 11 3 2 5 16:18
      7ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Πολωνία 10 25 8 1 1 18:5
        5 Ισραήλ 10 11 3 2 5 16:18
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      16/11/2019
      Ισραήλ
      Πολωνία
      1 - 2
      10/6/2019
      Πολωνία
      Ισραήλ
      4 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Gkio, με το υψηλότερο yield +6.14% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Under

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες