4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισραήλ - Αυστρία

4/9/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 1028
5 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 976 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αυστρία - Ισραήλ στις 12/11/2021

Προϊστορία

12/11/2021 ΑυστρίαΙσραήλ 4 - 2
4/9/2021 ΙσραήλΑυστρία 5 - 2
10/10/2019 ΑυστρίαΙσραήλ 3 - 1
24/3/2019 ΙσραήλΑυστρία 4 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 66,920 15.1%
X
€ 110,539 24.9%
2
€ 267,013 60.1%
Over
€ 15,920 43.2%
Under
€ 20,906 56.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

78 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Sammy Ofer Stadium
  • Φυσικός χλοοτάπητας
  • Χωρητικότητα: 30780
Σημαντικό παιχνίδι για την 2η θέση

Σημαντικό παιχνίδι για την 2η θέση

Το Ισραήλ υποδέχεται την Αυστρία για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από νίκες προέρχονται αμφότερες και δίνουν μάχη για την 2η θέση.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΙΣΡΑΗΛ

Έκανε το καθήκον του την Τετάρτη και με πρωταγωνιστή τον Ζαχάβι πήρε μία εύκολη νίκη με 4-0 στην έδρα την Νησιών Φερόε. Ο φορ της Αϊντχόφεν με δυο εξαιρετικά σουτ (12’,44’) του έδωσε το προβάδισμα στο πρώτο μέρος και επτά λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης ήρθε ο Νταμπούρ από κοντά να κλειδώσει στην ουσία τη νίκη της ομάδας του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο Ζαχάβι στις καθυστερήσεις, κάνοντας χατ τρικ.

Αναμενόμενη η νίκη του στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Με 7 βαθμούς ισοβαθμεί με την σημερινή τoυ αντίπαλο στην 2η θέση και από την στιγμή που η Δανία είναι 5 πόντους μπροστά και δείχνει σε καλή κατάσταση, το παιχνίδι μοιάζει καθοριστικό για τη συνέχεια.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς κανένα νέο πρόβλημα.

H αποστολή

Τερματοφύλακες: Μαρτσιάνο (Φέγενορντ), Χαρούς (Χάποελ Μπερ Σεβά), Νιτζάν (Μπεϊτάρ)

Αμυντικοί: Τίμπι (Χάποελ Μπερ Σεβά), Ντάσα (Φίτεσε), Ντγκάνι (Μπεϊτάρ), Νταβιτζάντα (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ελχαμέντ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Σουμ Μεναχέμ (Μακάμπι Χάιφα), Τζόελ Αμπού Χάνα (Λέγκια Βαρσοβίας), Οφρι Αράντ (Μακάμπι Χάιφα), Ούρι Νταχάν (Μακάμπι Χάιφα), Εϊγιάντ Αμπού Αμπαΐντ (Χάποελ Μπιρ Σεβά)

Μέσοι: Νάτχο (Πάρτιζαν Βελιγραδίου), Μπίτον (Σέλτικ), Περέτζ (Βενέτσια), Σόλομον (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Γκλέιζερ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Αμπού Φάνι (Μακάμπι Χάιφα), Χαζίζα (Μακάμπι Χάιφα), Γκάντι Κίντα (Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι)

Επιθετικοί: Ζάχαβι (Αϊντχόφεν), Νταμπούρ (Χόφενχαϊμ), Βάισμαν (Βαγιαδολίδ), Ατζίλι (Μακάμπι Χάιφα), Αμπάντα (Σέλτικ)



ΑΥΣΤΡΙΑ

Πέτυχε από ένα γκολ στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων και έτσι έφυγε με το διπλό από το Κισινάου και την έδρα της Μολδαβίας την Τετάρτη (0-2). Το παιχνίδι βέβαια ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση καθώς πριν την σέντρα ένα drone πετούσε συνεχώς πάνω από τον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής έστειλε της ομάδες στα αποδυτήρια. Τελικά αποδείχτηκε ότι ο χειριστής του ήταν ένα μικρό παιδί και η αναμέτρηση άρχισε κανονικά. Ήταν σαφώς καλύτερη στο πρώτο μέρος, έψαξε το γκολ και τελικά το βρήκε με ένα δυνατό συρτό σουτ του Μπάουμγκαρτνερ στο 45+1.

Έδειχνε να κρατάει άνετα το προβάδισμα της και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα, για να έρθει ο Αρναούτοβιτς στο 94’ να σφραγίσει τη νίκη της μετά από πολύ ωραία ασίστ του Αλάμπα.

Η σχετικά καλή πορεία της στο Euro της έχει δώσει ψυχολογία, η Δανία μοιάζει ότι θα πάρει εύκολα ή δύσκολα την 1η θέση και το παιχνίδι με το Ισραήλ αποκτάει σημαντική σημασία για το σύνολο του Φόντα. Οι 7 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει την φέρνουν στην 2η θέση και στην ισοβαθμία με την σημερινή της αντίπαλο, ενώ μόλις δύο πόντους κάτω βρίσκεται η Σκωτία. Οι 7 από τις 8 πρόσφατες αναμετρήσεις της έληξαν με No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Οι απουσίες της είναι σημαντικές αλλά και γνωστές από το προηγούμενο παιχνίδι. Απόντες είναι οι μέσοι Λαζάρο (Μπενφίκα), Μπάλιτς (ΛΑΣΚ Λίντσερ), Ζάμπιτσερ (μπάγερν Μονάχου) και ο Μπάουμγκαρτλινγκερ (Λεβερκούζεν).

Η αποστολή της Αυστρίας:

Τερματοφύλακες: Λίντνερ (Βασιλεία), Μπάχμαν (Γουότφορντ), Σλάγκερ (ΛΑΣΚ Λίντσερ)

Αμυντικοί: Ντράγκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Αλάμπα (Ρεάλ Μαδρίτης), Χίντερεγκερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ούλμερ (Σάλτσμπουργκ), Τρίμελ (Ουνιόν Βερολίνου), Πος (Χόφενχαϊμ), Λίνχαρντ (Φράιμπουργκ), Εμουένε (Αϊντχόφεν)

Μέσοι: Ιλσάνκερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Σεπφ (Αρμίνια Μπίλεφελντ), Γκρίλιτς (Χόφενχαϊμ), Γιάντσερ (Στουρμ Γκρατς), Σάουμπ (Κολωνία), Κάιντζ (Κολωνία), Μπάουμγκαρτνερ (Χόφενχαϊμ), Λάιμερ (Λειψία), Λιούμπισιτς (Κολωνία)

Επιθετικοί: Αρναούτοβιτς (Μπολόνια), Γκρέγκοριτς (Άουγκσμπουργκ), Ντεμίρ (Μπαρτσελόνα Β), Κάρα (Ραπίντ Βιέννης)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δυνατό παιχνίδι στην Χάιφα ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στο Μουντιάλ του Κατάρ. Η Αυστρία γλυκοκιτάει ακόμα και την πρώτη θέση αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να πάρει τη νίκη σήμερα. Έχει μεγαλύτερη ποιότητα σαν ομάδα αλλά το Ισραήλ ειδικά στην έδρα του είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Οι γηπεδούχοι έχουν φιλοδοξίες αλλά κάπου πάντα τα χαλάνε. Θα πάμε με το διπλό.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Αυστρία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 6ος όμιλος
  3 Ισραήλ 10 16 5 1 4 23:21
  4 Αυστρία 10 16 5 1 4 19:17
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο saxsta7, με το υψηλότερο yield +6.30% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες