12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Ιρλανδία - Καζακστάν

19/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 266
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 313 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Καζακστάν - Βόρεια Ιρλανδία στις 10/9/2023

Προϊστορία

10/9/2023 ΚαζακστάνΒόρεια Ιρλανδία 1 - 0
19/6/2023 Βόρεια ΙρλανδίαΚαζακστάν 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 95,771 58.4%
X
€ 46,056 28.1%
2
€ 22,244 13.6%
Over
€ 5,026 21.3%
Under
€ 18,577 78.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

213 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

2

8

Σουτ εκτός εστίας

5

58%

Κατοχή μπάλας

42%

2

Οφσάιντ

3

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

4

6

Φάουλ

8

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Windsor Park
  • Χωρητικότητα: 20332
  • Θεατές: 18002
Πολλές οι απουσίες των γηπεδούχων, με... φόρα οι φιλοξενούμενοι

Πολλές οι απουσίες των γηπεδούχων, με... φόρα οι φιλοξενούμενοι

Η Βόρεια Ιρλανδία υποδέχεται στο «Γουίντσορ Παρκ» το Καζακστάν στην 4η αγωνιστική του του 8ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024. Από ήττα στην έδρα της Δανίας προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εκτός έδρας του Σαν Μαρίνο.

* Αναμετρώνται πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Πάλεψε πολύ αλλά ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από τη Δανία, με το αποτέλεσμα να την αδικεί, αφού αγωνίστηκε και με πληθώρα απουσιών. Στο πρώτο μέρος οι Βορειο-Ιρλανδοί αμύνθηκαν άψογα και μπορεί να μη απείλησαν, αλλά δεν απειλήθηκαν και ποτέ. Με τη... σέντρα στην επανάληψη όμως (47') δέχθηκαν το μοιραίο γκολ, χάνοντας για λίγα λεπτά την ψυχραιμία και τη συνοχή τους και απειλούμενοι με δεύτερο τέρμα, πριν ο Πράις αναγκάσει με όμορφο σουτ στο 58', τον αντίπαλο γκολκίπερ σε δύσκολη επέμβαση. Με το ματς να οδεύει στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 90'+4' ο Μάρσαλ με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά μετά από πεντάλεπτο έλεγχο στο VAR αυτό ακυρώθηκε ως οριακό οφσάιντ, αφήνοντας με την πίκρα τη Βόρεια Ιρλανδία.

Δεύτερη σερί ήττα, ξανά οριακή μετά το 1-0 εντός έδρας από τη Φινλανδία. Οι Βορειο - Ιρλανδοί μπορούν να ελπίζουν καθώς έχουν τρεις βαθμούς, από τη νικηφόρα πρεμιέρα με το Σαν Μαρίνο και κανείς στον όμιλο δεν έχει ξεφύγει, αφού οι άλλες τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν στους έξι πόντους, παρ' όλα αυτά είναι δεδομένο πως έχουν δύσκολο έργο, παρά τη βελτίωση που παρουσιάζουν, ιδιαίτερα αμυντικά.

Παραμένουν πολλά πάντως τα αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Ο' Νιλ, αφού πολλά βασικά στελέχη παραμένουν νοκ άουτ, ενώ εντύπωση έκανε η δήλωσή του πως το σκάουτινγκ της ομάδας του Καζακστάν δεν είναι εύκολο, καθώς δεν γνωρίζει αρκετούς παίκτες των αντιπάλων!

Αγωνιστικά νέα: Σε σχέση με τον Μάρτιο επιστρέφει ο πολύπειρος στόπερ Έβανς (Λέστερ) ωστόσο υπάρχουν αρκετές απουσίες έμπειρων παικτών. Συγκεκριμένα δεν υπολογίζονται οι μπακ Ντάλας (Λιντς), Λιούις (Νιούκαστλ), οι μέσοι Ντέιβις (Ρέιντζερς), Έβανς (Σάντερλαντ), ο χαφ Φέργκιουσον (Ρόδεραμ) και οι φορ Μπόις (Χαρτς), Μαγκένις (Γουίγκαν), Ουάσινγκτον (Ρόδεραμ). Αρκετά νεανική η αποστολή με έξι παίκτες κάτω των 21 ετών ενώ 15 έχουν λιγότερες από 10 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Μπέρνλι), Χάζαρντ (Σέλτικ), Σάουθγουντ (Ρέντινγκ)

Αμυντικοί: Έβανς (Λέστερ), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Μπράουν (Όξφορντ Γιουν.), Μπράντλεϊ (Λίβερπουλ), Χαμ (Σάντερλαντ), Ντόνελι (Νότιγχαμ Φόρεστ)

Μέσοι: ΜακΝερ (Μίτλεσμπρο), Σάβιλ (Μίλγουολ), Τόμπσον (Στόουκ), Σ. Τσάρλς (Μάντσεστερ Σίτι), Λέιν (Πόρτσμουθ), Γκάλμπρεθ (-), Πράις (Σταντάρ Λιέγης), Γκος (-)

Επιθετικοί: Γουάιτ (-), Λάβερι (Μπλάκπουλ), Ν. Τσαρλς (Μπόλτον), ΜακΜέναμιν (Γκλεντοράν), Κένεντι (Αμπερντίν), Τέιλορ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Μπόνις (Λάρνε), Μάρσαλ (Γουέστ Χαμ).
Νίκησε εύκολα 3-0 εκτός έδρας το Σαν Μαρίνο όπως προβλεπόταν. Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς ήταν μονόπλευρος. Ο Βορογκόφσκι στο 37’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους , ενώ ο Ταγκιμπεργκέν στο 64' έκανε με πέναλτι το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90'+3' ο Ζαϊνουντίνοφ, «σφραγίζοντας» την εύκολη νίκη για την ομάδα του.

Το Καζακστάν πήρε έτσι τη δεύτερη σερί του νίκη, «χτίζοντας» πάνω στην πολύ μεγάλη επιτυχία του Σεπτεμβρίου όταν και πέτυχε «τρελή» ανατροπή επικρατώντας εντός έδρας με 3-2 της Δανίας. Με έξι βαθμούς ισοβαθμεί με Δανία, Φινλανδία και Σλοβενία και με νίκη σήμερα θα βάλει σοβαρή υποψηφιότητα ώστε να μπει «σφήνα» ανάμεσα στα φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro, όπου δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα έχει και δεύτερη ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει αφού έχοντας ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στη League B του Nations League, θα διεκδικήσει το εξτρά εισιτήριο για την τελική φάση μέσω των μπαράζ τον Μάρτιο του 2024.

Αισιόδοξος αλλά συγκρατημένος εμφανίστηκε ο Ρώσος ομοσπονδιακός τεχνικός του Καζακστάν, Αντίεφ, που δήλωσε πως οι παίκτες του μπορούν να πετύχουν κάτι ξεχωριστό σε αυτό τον όμιλο, αλλά πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι.

Αγωνιστικά νέα: Εξέτισε κι επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Αϊμπέτοφ (Αστάνα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σαϊζάντα (Ορνταμπασί), Σάτσκι (Σαχτιόρ Καραγκαντί), Ουστιμένκο (Καΐράτ)

Αμυντικοί: Μάροτσκιν (Τομπόλ), Μπεϊσεμπέκοφ (Αστάνα), Γκάμπισεφ (Αστάνα), Ντοσμαγκαμπέτοφ (Αστάνα), Μπιστρόφ (Αχμάτ Γκρόζνι), Μάλι (Ορνταμπασί), Αλίπ (Ζενίτ), Μπορογκόφσκι (Μόλενμπεκ), Σκβόρτσοφ (Χίμκι), Κασίμ (Ακτόμπε), Γερλάνοφ (Ορνταμπάσι)

Μέσοι: Οράζοφ (Τομπόλ), Ταγκιμπέργκεν (Ορνταμπασί), Σαμορόντοφ (Ακτόμπε), Κενέσοφ (Ακτόμπε), Ζαϊνουντίνοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κουάτ (Αστάνα), Ταπάλοφ (Κιζιλζάρ), Αϊμπέτοφ (Αστάνα)

Επιθετικοί: Αστάνοφ (Αστάνα), Σουσεμάτσεφ (Καϊράτ), Προκοπένκο (Αστάνα), Σίρεφ (Καϊράτ).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βόρεια Ιρλανδία ήταν ιδιαίτερα μαχητική κόντρα στους Δανούς εκτός έδρας, παρά την «πικρή» ήττα στο φινάλε, αλλά είναι γεγονός πως το Καζακστάν και καλύτερα έχει ξεκινήσει στα προκριματικά και έρχεται ορεξάτο από το Nations League, όπου κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στη League B τον Σεπτέμβριο. Αν μάλιστα προστεθούν και οι πολλές απουσίες των γηπεδούχων σε αυτά τα δεδομένα, τότε η κόντρα αποκτά ιδιαίτερο νόημα. Πάμε με το υψηλότατο Χ2 λοιπόν.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  4 Καζακστάν 10 18 6 0 4 16:12
  5 Βόρεια Ιρλανδία 10 9 3 0 7 9:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Symmetros με το υψηλότερο yield +4.28% έπαιξε: 2
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες