7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καζακστάν - Βόρεια Ιρλανδία

Προϊστορία

10/9/2023 ΚαζακστάνΒόρεια Ιρλανδία 1 - 0
19/6/2023 Βόρεια ΙρλανδίαΚαζακστάν 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 251,768 47.1%
X
€ 99,163 18.6%
2
€ 183,328 34.3%
Over
€ 19,768 30.1%
Under
€ 45,926 69.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

110 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

7

45%

Κατοχή μπάλας

55%

3

Οφσάιντ

0

6

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

2

20

Φάουλ

13

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Astana Arena
Να διεκδικήσει ό,τι μπορεί το Καζακστάν

Να διεκδικήσει ό,τι μπορεί το Καζακστάν

Το Καζακστάν υποδέχεται τη Βόρεια Ιρλανδία για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Από ήττες προέρχονται αμφότερες οι ομάδες.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Υποδέχθηκε το Φινλανδία την Πέμπτη σε ένα σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση, δεν ήταν όμως όσο απειλητικό ήθελε και έτσι γνώρισε την ήττα με 1-0. Σε ένα σχετικά μοιρασμένο πρώτο μέρος κράτησε εύκολα το μηδέν στην άμυνα της αλλά όσες τελικές δημιούργησε ήταν με κάποια σουτ που δεν ανησύχησαν τον Χραντέτσκι. Στην επανάληψη βέβαια είδε την αντίπαλο της να γίνεται πιο επιθετική, το ίδιο φάνηκε να σκέφτεται περισσότερο πως θα πάρει το βαθμό της ισοπαλίας αλλά τελικά στο 78΄δέχτηκε το γκολ και αποχώρησε απογοητευμένο από το γήπεδο.

Έχασε είναι η αλήθεια μία σημαντική ευκαιρία τουλάχιστον να παραμείνει στην πρώτη δυάδα, έπεσε στην 4η θέση αλλά βαθμολογικά είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Βέβαια θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν ξεπεράσει κάποια εκ των Φινλανδία, Δανία και Σλοβενία αλλά εδώ που έχει φτάσει έχει δικαίωμα να ονειρεύεται. Αρχικά βέβαια πρέπει να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι και στο «παράθυρο» του Οκτωβρίου θα κριθούν όλα.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος ο μέσος Ισλαμκάν.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σαϊζάντα (Ορνταμπασί), Σάτσκι (Σαχτιόρ Καραγκαντί), Ζαρούτσκι (Αστάνα)

Αμυντικοί: Μάροτσκιν (Αστάνα), Μπεϊσεμπέκοφ (Αστάνα), Ντοσμαγκαμπέτοφ (Αστάνα), Μπιστρόφ (Αχμάτ Γκρόζνι), Μάλι (Ορνταμπασί), Αλίπ (Ζενίτ), Βορογκόφσκι (Αστάνα), Κασίμ (Ακτόμπε), Γερλάνοφ (Ορνταμπάσι) , Ταπάλοφ (Κιζιχλάρ), Γερλάνοφ (Ορνταμπάσι)

Μέσοι: Οράζοφ (Τομπόλ), Ταγκιμπέργκεν (Ορνταμπασί), Σαμορόντοφ (Ακτόμπε), Ζαϊνουντίνοφ (Μπεσίκτας) Αϊμπέτοφ (Αστάνα), Προκοπένκο (Αστάνα), Νταραμπάγιεφ (Αστάνα), Κουάτ (Αστάνα)

Επιθετικοί: Καρίμοφ (Μακταράλ), Τσεσνκόκοφ (Τόμπολ), Σίρεφ (Καϊράτ) Αϊμπέτοφ (Αστάνα)

Αντιμετώπισε τη Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα την Πέμπτη, πάλεψε όσο μπορούσε αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 4-2. Μόλις στο 3’ βρέθηκε πίσω στο σκορ είχε όμως άμεση απάντηση και στο 7’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κοντινό πλασέ του Πράις. Δεν μπόρεσε βέβαια να το χαρεί για πολύ καθώς δέκα λεπτά μετά ο Στογιάνοβιτς έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Έβανς και έτσι έγινε το 2-1. Πριν λήξει μάλιστα το ημίχρονο είδε την αντίπαλο της να πετυχαίνει και τρίτο τέρμα αλλά ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 53’ όταν ο Έβανς με ωραία προσωπική ενέργεια μείωσε σε 3-2. Ωστόσο για άλλη μία φορά δέχθηκε γρήγορα και άλλο γκολ (56’) και εκεί κατάλαβε πως δεν θα πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Αυτή ήταν η 4η σερί της ήττα στον όμιλο, δεν έχει κερδίσει κάποιον αντίπαλο πέρα από το Σαν Μαρίνο και η αλήθεια είναι πως επικρατεί προβληματισμός στο εσωτερικό της γι’ αυτά τα αποτελέσματα. Δεν περίμενε βέβαια να διαπρέψει σε έναν τέτοιο όμιλο αλλά τουλάχιστον ήθελε να φανεί πιο ανταγωνιστική και να μαζέψει περισσότερους βαθμούς. Προσπαθεί και παλεύει τα παιχνίδια της αλλά είναι εμφανές πως της λείπει η ποιότητα για το κάτι παραπάνω. Η αναμέτρηση με τη Σλοβενία μάλιστα ήταν η πρώτη που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ευελπιστεί σε ένα καλό αποτέλεσμα και σήμερα.

Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησαν από την αποστολή λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Κάθκαρτ και Μπράουν.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Άαρχους), Χάζαρντ (Πλίμουθ), Σάουθγουντ (Τσέλτεναμ)

Αμυντικοί: Έβανς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ΜακΝερ (Μίντλεσμπρο), Μπάλαρντ (Σάντερλαντ), Χιουμ (Σάντερλαντ), Σπένσερ (Μάδεργουελ), Τολ (Μπόλτον)

Μέσοι: Σάβιλ (Μίλγουολ), Γουάιτ (Πόρτσμουθ), Τόμσπον (Στόουκ Σίτι), Τζόουνς (Γουίγκαν), ΜακΚαν (Πρέστον), Τσαρλς (Σαουθάμτπον), ΜακΜέναμιν (Σεντ Μίρεν), Πράις (Σταντάρ Λιέγης), Σμιθ (ΚΠΡ), Κένεντι (Κιλμάρνοκ), Λάιονς (Κιλμάρνοκ)

Επιθετικοί: Ματζένις (Γουίγκαν), Γουάσινγκτον (Ντέρμπι Κάουντι), Ντ. Τσαρλς (Μπόλτον)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Καζακστάν εδώ που έχει φτάσει θέλει να διεκδικήσει όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση και αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια που μπορεί να κερδίσει. Έχει καλύτερη ψυχολογία από την αντίπαλο του η οποία έχει απογοητεύσει για την ώρα στα προκριματικά. Η Βόρεια Ιρλανδία δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, σκοράρει δύσκολα και η αλήθεια είναι πως το under έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Πιο ελκυστικός βέβαια ο άσος.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  4 Καζακστάν 10 18 6 0 4 16:12
  5 Βόρεια Ιρλανδία 10 9 3 0 7 9:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.22% έπαιξε: 1X
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο carlosTOtsakali, με το υψηλότερο yield +52.54% στο σημείο 1X έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες