11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σουηδία - Σερβία

9/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 169
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 689 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σερβία - Σουηδία στις 24/9/2022

Προϊστορία

24/9/2022 ΣερβίαΣουηδία 4 - 1
9/6/2022 ΣουηδίαΣερβία 0 - 1
5/6/2012 ΣουηδίαΣερβία 2 - 1
1/4/2009 ΣερβίαΣουηδία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 84,132 20.2%
X
€ 81,615 19.6%
2
€ 250,895 60.2%
Over
€ 6,961 27.9%
Under
€ 17,960 72.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

178 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

4

7

Σουτ εκτός εστίας

3

46%

Κατοχή μπάλας

54%

0

Οφσάιντ

1

3

Αποκρούσεις

1

2

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

5

13

Σέντρες

27

4

Αλλαγές

5

10

Φάουλ

13

0

Ασίστ

1

3

Αντεπιθέσεις

9

17

Πλάγια Άουτ

15

14

Εκτελέσεις Φάουλ

10

9

Ελεύθερα Λακτίσματα

10

11

Προσπάθειες Για Γκολ

9

3

«Κομμένα» Σουτ

2

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Friends Arena
  • Χωρητικότητα: 50653
  • Θεατές: 24123
Αμφίρροπη «μάχη» στη Σόλνα

Αμφίρροπη «μάχη» στη Σόλνα

Η Σουηδία φιλοξενεί τη Σερβία για την 3η αγωνιστική του τετάρτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι έχασαν εντός έδρας από τη Νορβηγία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν στο «σπίτι» τους τη Σλοβενία.

Θα παίξει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα μπροστά στο κοινό της. Την περασμένη Κυριακή κλήθηκε να αποδείξει την ανωτερότητά της κόντρα στη γειτονική Νορβηγία. Παρ’ όλα αυτά η εμφάνισή της δεν ήταν καλή και μπορεί να αισθάνεται ανακούφιση που ηττήθηκε μόνο 2-1. Το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν εντυπωσιακό με την μπάλα να πηγαίνει συνεχώς πάνω-κάτω και στο 17’ καταλογίστηκε ένα τουλάχιστον... τραβηγμένο πέναλτι εις βάρος της. Ο Χάαλαντ νίκησε τον Όλσεν από τη λευκή βούλα για το 0-1. Έβγαλε αντίδραση και προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση δίχως να τα καταφέρει. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της ήταν αποκρουστική. Στο 69’ ο Χάαλαντ πέτυχε το 0-2 με σουτ μέσα από την περιοχή κι έμοιαζε να μην έχει κουράγιο. Ο πορτιέρο της έκανε σωρεία επεμβάσεων και κράτησε το 0-2, με τον Ελάνγκα στο 92’ να διαμορφώνει το τελικό 1-2 με υπέροχο πλασέ έξω από την περιοχή.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Σουηδίας στο Nations League, καθώς είχε προηγηθεί το σημαντικό «διπλό» στην έδρα της Σλοβενίας στην πρεμιέρα. Οι Σκανδιναβοί θα προσπαθήσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος και με τους 3 βαθμούς που έχουν μαζέψει μέχρι στιγμής, στέκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του τετάρτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας, υστερώντας στην ισοβαθμία με την προσεχή αντίπαλο Σερβία. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς των «κιτρινομπλέ» ολοκληρώθηκαν Under.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Γιάνε Άντερσον επισήμανε: «Δεν ήταν δίκαιες οι αποφάσεις του διαιτητή στον αγώνα με τη Νορβηγία αλλά πρέπει να ξεχάσουμε τι συνέβη και να προχωρήσουμε παρακάτω κοιτώντας τη συνέχεια και τα επόμενα παιχνίδια μας. Η Σερβία είναι μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και θα χρειαστεί να κάνουμε έναν πολύ καλό αγώνα. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου ότι θα πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση».

Αγωνιστικά Νέα: Έτοιμος ο εξτρέμ Ελάνγκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Αντίθετα είναι γνωστό ότι ο τραυματίας αμυντικός Στάρφελτ (Σέλτικ) δεν θα παίξει ξανά στους αγώνες του Ιουνίου. Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο μπακ Κραφτ (Νιουκάστλ) και ο εξτρέμ Κουλουσέφσκι (Τότεναμ). Θα μείνει στον πάγκο και ίσως χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή ο σταρ Φόρσμπεργκ (Λειψία).

Η αποστολή της Σουηδίας:

Τερματοφύλακες: Όλσεν (Άστον Βίλα), Λίντε (Γκρόιτερ Φιρτ), Νόρντφελντ (ΑΙΚ Στοκχόλμης)

Αμυντικοί: Αουγκούστινσον (Σεβίλλη), Κραφτ (Νιουκάστλ), Στάρφελτ (Σέλτικ), Γκούντμουντσον (Λιλ), Μιλόσεβιτς (ΑΪΚ Στοκχόλμης), Έκνταλ (Τζουργκάρντεν), Κούρτουλους (Χάμαρμπι), Άντερσον (Μίντιλαντ), Νίλσον (Αρμίνια Μπίλεφελντ), Παπαγιαννόπουλος (ΑΪΚ Στοκχόλμης)

Μέσοι: Κουλουσέφσκι (Τότεναμ), Φόρσμπεργκ (Λειψία), Κ. Όλσον (Άντερλεχτ), Κάρλσον (Άλκμααρ), Κάρλστρομ (Λεχ Πόζναν), Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Κλάεσον (Κοπεγχάγη), Κατζούστ (Ρεμς)

Επιθετικοί: Ίσακ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Κουάισον (Αλ Ετιφάκ), Χργκότα (Γκρόιτερ Φιρτ), Γιόκερες (Κόβεντρι), Ελάνγκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας κι έπρεπε να επιβεβαιώσει το χαρακτηρισμό του φαβορί κόντρα στη Σλοβενία. Το έκανε εμφατικά και τη διέλυσε με 4-1. Έψαξε το γρήγορο γκολ που θα έκανε το έργο της πιο εύκολο και το βρήκε στο 24’ με κεφαλιά του Μίτροβιτς από τη μικρή περιοχή. Αιφνιδιάστηκε στο 30’ και οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με πλασέ του Στογιάνοβιτς. Ανασυντάχθηκε και παρουσιάστηκε πιο βελτιωμένη στην επανάληψη. Στο 56’ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με κεφαλιά της έδωσε εκ νέου το προβάδισμα. Έπαιξε πιο προσεκτικά στη συνέχεια για να μην δώσει δικαιώματα και θα κυνηγούσε κι άλλα γκολ μόνο αν ήταν σίγουρη. Εκμεταλλεύτηκε τα τεράστια αμυντικά κενά των αντιπάλων της και στο 85’ ο Γιόβιτς με νέα κεφαλιά «κλείδωσε» τη νίκη σημειώνοντας το 3-1. Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Ράντονιτς.

Η Σερβία άφησε πίσω της την κακή πρεμιέρα και την ήττα στο Βελιγράδι από τη Νορβηγία, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Η συγκομιδή των 3 πόντων φέρνει τους «όρλοβι» στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τη Σουηδία εξαιτίας καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Ο στόχος φυσικά δεν είναι άλλος από την κατάληψη της κορυφής που θα δώσει εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία του Nations League. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς των «αετών» ήταν Over.

«Όλα ήταν ιδανικά στον αγώνα με τη Σλοβενία. Πήραμε στα σοβαρά το παιχνίδι και κυριαρχήσαμε απόλυτα από την αρχή μέχρι το τέλος. Παίξαμε ακριβώς όπως έπρεπε. Η αυτοπεποίθηση είναι τόσο σημαντική για την ομάδα μας. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να αντέξουμε το δύσκολο πρόγραμμα που υπάρχει και θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος. Θα προσπαθήσουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα μας και να πάρουμε βαθμούς» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες ο στράικερ Μίτροβιτς (Φούλαμ). Δεν φάνηκε στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά είναι σημαντική η απουσία του σέντερ φορ Βλάχοβιτς (Γιουβέντους).

Η αποστολή της Σερβίας:

Τερματοφύλακες: Ραΐκοβιτς (Ρεμς), Νμίτροβιτς (Σεβίλλη), Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Τορίνο), Ίλιτς (Κότρτραϊκ)

Αμυντικοί: Νάστασιτς (Φιορεντίνα), Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μίτροβιτς (Χετάφε), Μλαντένοβιτς (Λέγκια Βαρσωβίας), Πάβλοβιτς (Βασιλεία), Βελίκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Ρίστιτς (Μπενφίκα) Τέρτζιτς (Φιορεντίνα), Μάσοβιτς (Μπόχουμ), Εράκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας)

Μέσοι: Τάντιτς (Άγιαξ), Γκούντελι (Σεβίλλη), Κόστιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Ντζούρισιτς (Σασουόλο), Ράντονιτς (Μπενφίκα), Σ. Μιλένκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Λούκιτς (Τορίνο), Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Λάζοβιτς (Βερόνα), Γκρούγιτς (Πόρτο), Ράσιτς (Βαλένθια), Ι. Ίλιτς (Βερόνα)

Επιθετικοί: Μίτροβιτς (Φούλαμ), Γιόβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Γιοβάνοβιτς (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σημαντικό για την προσπάθεια που κάνουν για την πρώτη θέση της βαθμολογίας στον όμιλό τους είναι το παιχνίδι μεταξύ της Σουηδίας και της Σερβίας. Αμφότερες την «πάτησαν» από τη Νορβηγία αλλά κέρδισαν τη Σλοβενία κι έτσι συγκατοικούν στη βαθμολογία. Όποια ηττηθεί δεν θα διαθέτει πλέον ρεαλιστικές ελπίδες για την κορυφή, ωστόσο δεν βολεύεται καμία από τις δύο και με πιθανή ισοπαλία. Εξαιρετικά αμφίρροπο ματς και θα αποφύγουμε την πρόβλεψη σημείου νικητή. Θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο σε συμπαθητική τιμή.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Σερβία 6 13 4 1 1 13:5
  4 Σουηδία 6 4 1 1 4 7:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Goal
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.19% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες