6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερβία - Σουηδία

Προϊστορία

24/9/2022 ΣερβίαΣουηδία 4 - 1
9/6/2022 ΣουηδίαΣερβία 0 - 1
5/6/2012 ΣουηδίαΣερβία 2 - 1
1/4/2009 ΣερβίαΣουηδία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 227,186 77.3%
X
€ 30,653 10.4%
2
€ 36,218 12.3%
Over
€ 8,137 29.2%
Under
€ 19,723 70.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

176 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

3

5

Σουτ εκτός εστίας

5

57%

Κατοχή μπάλας

43%

0

Οφσάιντ

3

2

Αποκρούσεις

3

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

1

12

Σέντρες

12

5

Αλλαγές

5

12

Φάουλ

5

4

Ασίστ

1

9

Αντεπιθέσεις

2

19

Πλάγια Άουτ

9

8

Εκτελέσεις Φάουλ

12

8

Ελεύθερα Λακτίσματα

7

14

Προσπάθειες Για Γκολ

10

2

«Κομμένα» Σουτ

2

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Rajko Mitic
  • Χωρητικότητα: 55538
  • Θεατές: 14122
Διαφορετικές επιθυμίες, ίδιος στόχος

Διαφορετικές επιθυμίες, ίδιος στόχος

Η Σερβία υποδέχεται τη Σουηδία για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Να μείνουν ζωντανοί στο κόλπο της ανόδου θέλουν οι γηπεδούχοι, να αποφύγουν τον υποβιβασμό οι φιλοξενούμενοι.

Δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Σλοβενίας στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι, έμεινε στο 2-2 και πλέον ψάχνει δύο μεγάλα αποτελέσματα απέναντι σε Σουηδία και Νορβηγία για να πάρει την πρώτη θέση. Ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση και αφού προηγήθηκε με μία κοντινή κεφαλιά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 4’, διπλασίασε τα τέρματα της με νέα κεφαλιά αυτή τη φορά από τον Μίτροβιτς στο 35’. Το ξεκίνημα της στην επανάληψη όμως ήταν νωθρό , δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά (48’-53’) και δεν είχε κάποια αντίδραση.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι που την φέρνει σε δυσκολότερη θέση όσον αφορά την πρωτιά, καθώς έμεινε στο -3 από τη Νορβηγία από την οποία μάλιστα έχει ηττηθεί. Πλέον θέλει δύο νίκες στα δικά της παιχνίδια και παράλληλα δύο ήττες της Νορβηγίας για να πάρει την άνοδο. Κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο και πλέον μπορεί να δει αυτές τις αναμετρήσεις ως πολύ καλά τεστ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ στο οποίο θα συμμετέχει. Αυτός ήταν άλλωστε και ο μεγάλος της στόχος και από τη στιγμή που απέφυγε τον υποβιβασμό στην Γ’ κατηγορία η πορεία της είναι επιτυχημένη.

«Η προτεραιότητα μας είναι τα δύο παιχνίδια που βρίσκονται μπροστά. Έχουμε 27 παίκτες στο ρόστερ και όλη η συγκέντρωση μας είναι στραμμένη στις αναμετρήσεις με τη Σουηδία και τη Βορβηγία. Έχουμε κάποιες απουσίες αλλά είναι μία καλή στιγμή να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά που το αξίζουν», επισήμανε ο κόουτς Στοΐκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο τερματοφύλακας Ραΐκοβιτς (Μαγιόρκα ) και ο στόπερ Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Νμίτροβιτς (Σεβίλλη), Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Τορίνο), Ίλιτς (Κότρτραϊκ)

Αμυντικοί: Μίτροβιτς (Χετάφε), Μλαντένοβιτς (Λέγκια Βαρσωβίας), Πάβλοβιτς (Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ), Βελίκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Τέρζιτς (Φιορεντίνα), Μάσοβιτς (Μπόχουμ), Εράκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μπάμπιτς (Αλμερία)

Μέσοι: Τάντιτς (Άγιαξ), Γκούντελι (Σεβίλλη), Τζούρισιτς (Σασουόλο), Κόστιτς (Γιουβέντους), Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Ράντονιτς (Τορίνο), Σ. Μιλένκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Λούκιτς (Τορίνο), Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Λάζοβιτς (Βερόνα), Ράσιτς (Μπράγκα), Ι. Ίλιτς (Βερόνα), Μίτροβιτς (Ερυθρός Αστέρας)

Επιθετικοί: Μίτροβιτς (Φούλαμ), Γιόβιτς (Φιορεντίνα), Βλάχοβιτς (Γιουβέντους)



Η αλήθεια είναι πως απογοήτευσε με την παρουσία της στον όμιλο του Nations League καθώς μέτρησε τρεις ήττες στα τέσσερα παιχνίδια του Ιουνίου και είναι πλέον πολύ κοντά στον υποβιβασμό της στην τρίτη κατηγορία.

Στο τελευταίο της παιχνίδι δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα με τη Νοβρηγία και γνώρισε την ήττα με 3-2. Μόλις στο 10’ έμεινε πίσω στο σκορ, προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε ευκαιρίες αλλά εννιά λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. Αυτή τη φορά είχε απάντηση και μείωσε με ωραίο σουτ του Φόρσμπεργκ μέσα από την περιοχή. Αδυνατούσε όμως να κάνει το κάτι παραπάνω και στο 77’ είδε τον Σόρλοθ να πετυχαίνει το 3-1 και να της «σβήνει» τις ελπίδες της για κάτι καλό από το παιχνίδι.

Η τρίτη σερί ήττα της στον όμιλο την κράτησε στην τρίτη θέση, το όνειρο της ανόδου δεν υπάρχει πια και στόχος είναι η παραμονή της στην κατηγορία. Ο αποκλεισμός από την Πολωνία στα πλέι οφ για το Μουντιάλ φαίνεται πως την επηρέασε και έτσι δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τη Σλοβενία την οποία και αντιμετωπίζει την Τρίτη, σε έναν «τελικό» ίσως για την παραμονή. Αν βέβαια επικρατήσει σήμερα της Σερβίας και παράλληλα η επόμενη αντίπαλο της ηττηθεί από τη Νοβρηγία τότε η τελευταία αναμέτρηση δεν θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον φορ της Νιούκαστλ Αλεξάντερ Ίσακ ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την αποστολή. Εκτός έμειναν οι αμυντικοί Όλσον (Μάλμε), Κραφτ (Νιούκαστλ) και Μπένγκστον (Τζουργκάρντεν) και ένας εκ των αρχηγών ο μέσος Έκνταλ (Σπέτσια).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όλσεν (Άστον Βίλα), Λίντε (Γκρόιτερ Φιρτ), Νόρντφελντ (ΑΙΚ Στοκχόλμης), Βάλστεντ (Οντς)

Αμυντικοί: Αουγκούστινσον (Άστον Βίλα), Γκούντμουντσον (Λιλ), Κούρτουλους (Χάμαρμπι), Άντερσον (Μίντιλαντ), Χίεν (Ελλάς Βερόνα), Ούσου (Σλάβια Πράγας), Σούντγκρεν (Μακάμπι Χάιφα)

Μέσοι: Κουλουσέφσκι (Τότεναμ), Φόρσμπεργκ (Λειψία), Κ. Όλσον (Μίντιλαντ), Κάρλσον (Λέχ Πόζναν), Κάρλστρομ (Λεχ Πόζναν), Σβάνμπεργκ (Βόλφσμπουργκ), Κλάεσον (Κοπεγχάγη), Κατζούστ (Ρεμς), Κουάισον (Αλ- Ετιφάκ), Γουάλεμαρκ (Φέγενορντ), Ελάνγκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Επιθετικοί: Γιόκερες (Κόβεντρι), Ελάνγκα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Μικ. Ίσακ (Λεχ Πόζναν)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σερβία θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για την 1η θέση αλλά αυτό προϋποθέτει αρχικά να επικρατήσει της Σουηδίας σήμερα. Έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο στo Nations League σε σχέση με την αντίπαλο της και έχει τον πρώτο λόγο. Οι φιλοξενούμενοι μάλλον σκέφτονται ακόμα τον αποκλεισμό τους από το Μουντιάλ και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ομίλου. Θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση αλλά δεν θα τους εμπιστευτούμε. Θα πάμε με τον άσο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Σερβία 6 13 4 1 1 13:5
  4 Σουηδία 6 4 1 1 4 7:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.90% έπαιξε: 1
  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Over
  • » Ο steve63, με το υψηλότερο yield +5.97% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες