5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γερμανία - Σερβία

20/3/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 649
1 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 12' Jovic Luka

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 69' Goretzka Leon
  2. 93' Pavkov Milan

      Προϊστορία

      20/3/2019 ΓερμανίαΣερβία 1 - 1
      18/6/2010 ΓερμανίαΣερβία 0 - 1
      31/5/2008 ΓερμανίαΣερβία 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 687,933 88.4%
      X
      € 56,826 7.3%
      2
      € 33,128 4.3%
      Over
      € 70,671 66.5%
      Under
      € 35,623 33.5%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      173 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Volkswagen Arena
      Αλλαγή σελίδας στην Γερμανία, «νοσοκομείο» οι Σέρβοι

      Αλλαγή σελίδας στην Γερμανία, «νοσοκομείο» οι Σέρβοι

      Γερμανία και Σερβία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Βόλφσμπουργκ, σε μια δυνατή πρόβα τζενεράλε εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων τους για τα προκριματικά του Euro 2020. Οι δύο ομάδες έχουν ρεπό την πρώτη αγωνιστική και έτσι διοργάνωσαν αυτό το δυνατό φιλικό ώστε να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα εν όψει των δυνατών εκτός έδρα αγώνων με Ολλανδία και Πορτογαλία αντίστοιχα.

      ΓΕΡΜΑΝΙΑ

      Έζησε έναν μεγάλο εφιάλτη μέσα στο 2018, αφού μετά το ιστορικό κάζο με τον αποκλεισμό στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ, απέτυχε και στο νεοσύστατο Nations League, όπου με απολογισμό ενός βαθμού σε όμιλο με Γαλλία και Ολλανδία, υποβιβάστηκε στην League B. Ο Γιοακίμ Λεβ στηρίχθηκε από την Ομοσπονδία και ο Γερμανός τεχνικός με μια αιφνιδιαστική κίνηση στις αρχές Μαρτίου, «τελείωσε» από τη «νασιοναλμανσάφτ» τους Ματς Χούμελς, Ζερόμ Μπόατενγκ και Τόμας Μίλερ, σε μια προσπάθεια του να μειώσει το μέσο όρο ηλικίας!Ενδεικτικό της προσπάθειας του Λεβ για την ανανέωση του ρόστερ είναι πως από την αποστολή που ανακοινώθηκε, μόλις τρεις παίκτες βρίσκονταν στην ομάδα που κατέκτησε το Μουντιάλ του 2014 (Νόιερ, Γκίντερ, Κρόος), ενώ οι 8 από τους 23 έχουν ακόμα δικαίωμα συμμετοχής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας. Τα «πάντσερ» τοποθετήθηκαν στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των προκριματικών και κληρώθηκαν σε όμιλο με Ολλανδία, Β. Ιρλανδία, Εσθονία και Λευκορωσία. Μπαίνουν με το καλημέρα στα βαθιά του γκρουπ, αφού την Κυριακή αντιμετωπίζουν τους «οράνιε» στο Άμστερνταμ, λίγους μήνες μετά το βαρύ 3-0 που γνώρισαν στο ίδιο γήπεδο για το Nations League.

      «Αντιμετωπίζουμε μια νέα πρόκληση. Ξέρω πως να διαχειριστώ την πίεση. Έχουμε μάθει από τις αποτυχίες. Χρειαζόμαστε μια τελείως διαφορετική συμπεριφορά από το 2018. Είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερη ταχύτητα, δυναμισμό και συγκέντρωση στο τρίτο μισό του γηπέδου. Θέλω να δώσουμε στην ομάδα το αίσθημα της απόλυτης εμπιστοσύνης. Μπορεί να γίνουν λάθη αλλά πρέπει να δώσουμε στους νέους την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες», οι δηλώσεις του Γιοακίμ Λεβ για τη νέα προσπάθεια της «νασιοναλμανσάφτ».

      Αγωνιστικά Νέα: Ο μεσοεπιθετικός Γκνάμπρι δεν θα αγωνιστεί εξαιτίας κρυολογήματος που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο αναμένεται να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την Ολλανδία. Από την άλλη, ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ντράξλερ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Νέα πρόσωπα στις κλήσεις του Λεβ είναι οι Σταρκ, Κλόστερμαν και Εγκεσταϊν

      Η αποστολή της Γερμανίας:

      Τερματοφύλακες: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν), Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Κέβιν Τραπ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης).

      Αμυντικοί: Ματίας Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Τίμο Κέρερ (Παρί Σεν Ζερμέν), Αντόνιο Ρούντιγκερ (Τσέλσι), Νίκο Σουλτς (Χόφενχαϊμ), Νίκλας Ζίλε (Μπάγερν), Τζόναθαν Τα (Λέβερκουζεν), Νίκλας Σταρκ (Χέρτα Βερολίνου), Μάρσελ Χάλστενμπεργκ (Λειψία), Λούκας Κλόστερμαν (Λειψία)

      Μέσοι: Γιούλιαν Μπραντ (Λέβερκουζεν), Μαξιμίλιαν Εγκεσταϊν (Βέρντερ Βρέμης), Λεόν Γκορέτσκα (Μπάγερν), Ιλκάι Γκουντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Κάι Χάφερτς (Λέβερκουζεν), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν), Τόνι Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Λερόι Σανέ (Μάντσεστερ Σίτι).

      Επιθετικοί: Σερζ Γκνάμπρι (Μπάγερν), Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ), Τίμο Βέρνερ (Λειψία).

      ΣΕΡΒΙΑ

      Πηγαίνει με ανεβασμένο ηθικό στα προκριματικά του Euro, αφού λίγους μήνες πριν τερμάτισε πρώτη στον τέταρτο όμιλο του Nations League και εξασφάλισε την άνοδο στην League B. Θα έχει έτσι μια δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εφόσον δεν τα καταφέρει μέσω των προκριματικών του Euro. Έχει τοποθετηθεί στον 2ο όμιλο μαζί με Πορτογαλία, Ουκρανία, Λιθουανία και Λουξεμβούργο και μπαίνει και αυτή κατευθείαν στα βαθιά, αφού στην πρεμιέρα της θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης στη Λισαβόνα (22/3).

      Ο Μλάντεν Κρστάγιτς δεν θα έχει στη διάθεση του για τα προκριματικά τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος βρίσκεται στα… μαχαίρια με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σερβίας μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Σέρβος τεχνικός έχει ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ, έχοντας αφήσει εκτός Εθνικής και τους έμπειρους αμυντικούς Ιβάνοβιτς και Νάσταζιτς. Ο ίδιος δε θέλησε να κάνει σχόλιο για τους «κομμένους», ενώ δέχτηκε ξανά κριτική από τα ΜΜΕ της χώρας για το γεγονός ότι δεν εμπιστεύεται για βασικό τον φορμαρισμένο επιθετικό της Άιντραχτ, Γιόβιτς που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα. Ο 21χρονος πάντως αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα απόψε εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι «πλάβι».

      Αγωνιστικά Νέα: Θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες κόντρα στη Γερμανία. Μη διαθέσιμοι είναι ο αμυντικός χαφ Μάτιτς και ο χαφ Φέισα εξαιτίας τραυματισμών, ενώ ο Κρστάιτς είπε επίσης ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν ο φορμαρισμένος μεσοεπιθετικός Τάντιτς, ο χαφ/εξτρέμ Κόστιτς και ο επιθετικός Μίτροβιτς. Νοκ άουτ και ο αναπληρωματικός φορ Πρίγιοβιτς λόγω τραυματισμού, την θέση του στο ρόστερ πήρε ο Πάβκοφ του Ερυθρού Αστέρα. Σημαντικές απουσίες και στην άμυνα, αφού ο Μακσίμοβιτς της Νάπολι δεν κλήθηκε εξαιτίας τραυματισμού ενώ ο αριστερός μπακ Κολάροφ αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα και θα προφυλαχθεί.

      Η αποστολή της Σερβίας:

      Τερματοφύλακες: Πρέντραγκ Ράικοβιτς (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Μάρκο Ντιμίτροβιτς (Εϊμπαρ), Νίκολα Βασίλιεβιτς (Ράντνικ)

      Αμυντικοί: Αλεκσάνταρ Κολάροφ (Ρόμα), Αντόνιο Ρουκάβινα (Αστάνα), Νεμάνια Μίλετιτς (Παρτίζαν), Ούρος Σπάιτς (Κρασνοντάρ), Νικόλα Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μίλος Βέλκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Στέφαν Μίτροβιτς (Στρασμπούρ), Μίλος Μπογκόσαβατς (Τσουκαρίτσκι)

      Μέσοι: Νεμάνια Μάτιτς (Μάντσεστερ Γιουν.), Λούμπομιρ Φέισα (Μπενφίκα), Νεμάνια Μαξίμοβιτς (Χετάφε), Σάσα Λούκιτς (Τορίνο), Αντέμ Λιάιτς (Μπεσίκτας), Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Μπράνκο Γιόβιτσιτς (Ερυθρός Αστέρας), Ντούσαν Τάντιτς (Αγιαξ), Φίλιπ Κόστιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Νεμάνια Ράντονιτς (Μαρσέιγ)

      Επιθετικοί: Λούκα Γιόβιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Αντρια Ζίβκοβιτς (Μπενφίκα), Ντάρκο Λάζοβιτς (Τζένοα), Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς (Φούλαμ), Μίλαν Πάβκοφ (Ερυθρός Αστέρας).

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο MasterGuru, με το υψηλότερο yield +7.20% στο [ΦΙΛΙΚΑ: Διεθνή Φιλικά] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες